Header
View tracker

Här kommer man in, jag och Karin har våra rum bredvid varandra längst bort i en korridor så det är mys!!!

Det är ett dubbelrum med loft

Valde att ha loftet som förråd till resväskor och sådant, så ställde mina skor i trappan haha

Har en gammal öppen spis som självklart inte fungerar men som är jättebra att använda när man ska sminka sig typ

FönstrHär har Fredrika somnat i min säng men haha, såhär ser det i alla fall ut ;)

Nu bor Hedvig och Fredrika på rum 221, jag på 222 och Karin på 223, nu kan det inte bli bättre.

Likes

Comments

Va hemma från skolan halva dagen igår samt hela idag, haft migrän och kände bara att det är bättre att vara hemma och sova trots att den inte har varit jätteilla. Så slipper jag dra ut på den liksom, så nu är det mycket bättre och imorgon går jag till skolan. Kände att jag behövde gå ut och få luft förut så gick med Hedvig och Karin till simhallen (vi har börjat simma, hur najs??) och sen tillbaka hem igen. Köpte med lite lime och ingefära på vägen och gjorde nån slags dryck till Fredrika som är lite sjuk. Hahah, great friend eller hur.

Nu ska jag ta mig en dusch, lever ju det äkta internatlivet nu för tiden när jag flyttat ut ur mitt gamla rum som hade egen toa och dusch. Hittills fungerar det bra, vi brukar köra duschparty, Hedvig har nämligen en vattentät högtalare. Sorry ni som bor granne med duschen. Hade

Likes

Comments

Igår kväll hade vi en liten tacokväll, som dom svennar vi är (trots att en norsk och en dansk var med) ;)) Jättemysigt va det och vid tolvslaget sjöng vi för Julie som fyller år idag! Till helgen så firar vi henne hemma hos henne, ska bli så kul.

Nu sitter jag på Karins rum och lyssnar på P3 dokumentär, tänkte ta en liten nap och ikväll har jag och Karin bestämt oss för att se film och beställa pizza.

Förresten så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om här, känns som att det blir väldigt enformigt när jag bara skriver vad jag gör. Så ja, ni som ändå läser får gärna komma med förslag på vad ni vill se. Mer text? Mer bilder? Videor? Annie fixar vet ni ;)

  • 26 readers

Likes

Comments

Vad ska man säga, en termin är avklarad nu och det skrämmer mig att tiden går så fort. Jag har bott i detta landet i 4 månader, jag har bott på ett slott i 4 månader, och jag är så jäkla glad att jag är här och fick denna chansen. Fy tusan vad bra livet är här ändå, trots att man såklart tröttnar på när folk har för hög musik mitt i natten, och när dom helt plötsligt glömmer av hur man sätter in disk i diskmaskinen men after all så är man på något sätt som en liten(stor) familj. Älskar det.

Nu checkar jag ut för ett välbehövligt jullov, vi hörs nästa år!


Likes

Comments

  • 137 readers

Likes

Comments

View tracker

Igår gjorde vi näst sista luciatåget för i år, denna gången på Svenska ambassaden.

  • 141 readers

Likes

Comments

Söndagens promenad bar av till nya ställen, minst sagt. Jag och Hedvig tog oss en tur genom skogen, ut på några ängar och helt plötsligt var vi i en annan kommun.

Här hamnade vi alltså, i Ransbeck, Lasne.

Vi hittade dock rätt snabbt en skylt som pekade mot Waterloo så vi gick ditåt och kom hem efter sisådär 3 timmar.

Denna veckan är rätt fullspäckad så kommer ha svårt att blogga men ska försöka så gott jag kan :)


Likes

Comments

Igår var det Julbalen, det var skitbra anordnat och vi hade det så bra. Åt riktigt god mat, det delades ut priser och en massa mingel. Tänkte att det är roligare att se bilder än att jag skriver, däremot så har inte bilderna från fotografen kommit än men lägger upp lite mobilkamera-kvalite-bilder istället.


Likes

Comments

Kom precis till rummet efter lunchen och nu väntar tutor-time kl. 13, efter det två lektioner och sen är även denna onsdagen över. Vi slängde in en spontanträning igår efter lucian (som för övrigt gick helt okej) så om vi är på humör kanske vi gör det idag också, vi får se vad som händer.


Likes

Comments

Inte långt kvar till jullovet och imorgon är det Saint Nicholas day här i Belgien, vet inte riktigt vad det innebär men vi ska tydligen fira det lite i skolan så återkommer med det ;) Sedan har vi första stoppet på vår lucia-turné imorgon också, vi drar till SAAB efter skolan och ska sjunga typ fyra låtar. Nästa vecka har vi några ställen att åka till; Volvo, svenska representationen och Shape. Lucialinnena som vi fått utdelade är lite genomskinliga så vi tog oss en tur in till stan och skulle köpa något att ha under, slutade med gamla hederliga kalasbyxor från h&ms barnavdelning.

På lördag är den efterlängtade JULBALEN!! Åh, va kul det ska bli, alla är supertaggade och klänningen har hängt lite för länge på väggen, det är dags nu. Gud va allt går fort, det känns helt sjukt att en termin är avklarad om 16 dagar. Det känns som det var 16 dagars sedan vi körde in genom grindarna, ner på parkeringen och gick mot slottet på dom väldigt ojämna kullerstenarna (varnar er seriöst för dom, hehe). Minns första middagen så väl, det kan ha varit det stelaste jag har varit med om, tur att vi har väldigt mycket mysigare middagar nu. Fy tusan va jobbigt det kommer vara att lämna detta stället, det är ju vårt hem nu (även om gamla goa Torslanda forever and ever är home number one).


Likes

Comments