Header

Plugget fortsätter i samma takt och det är allt annat än kul. Ekonomistyrningen och alla dess kalkyler och beräkningar ska på något sätt läras in, något som känns näst intill omöjligt. Vissa lärare älskar ju att krångla till det så extremt mycket i onödan med, jag menar, sedan när ska man komma ihåg alla dessa kalkyler i huvudet och när man ska använda en specifik kalkyl? I det verkliga livet på arbetsplatser så finns alltid kalkylformler till hands. Men antar att det bara är att acceptera läget 🙃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja då var det dags igen. Dock tog jag mig ur det snabbare än vad jag trodde denna gång -ångesten som snabbt raserar allt och känslan av uppgivenhet. När det väl kommer brukar jag faktiskt släppa vad jag än gör och bara gå och lägga mig, oavsett tid på dygnet, för är det något som hjälper mot allt så är det just att sova. För mig har det blivit den bästa flyktvägen för att koppla bort allt man känner för stunden.
Tog mig ur det idag och tur är väl det, annars hade jag inte fått pluggat fram tills nu, vilket är mer än behövligt. Hoppas på att ta nya tag imorgon!

Likes

Comments

Alltså vilken helg...! Mycket festande det senaste och varje utgång har verkligen varit så himla bra.
Denna helgen hade jag dock ingen att dra ut med då alla skulle ut på annat håll, meeen det löste sig till slut ändå. Sara skulle på lagfest men istället tog vi hem lagfesten till mig och på så sätt kunde ju alltså jag dra ut jag med haha. Så jag har med andra ord haft lagfest med ett lag jag inte har och jäääklar va kul det var! Kul att träffa nytt folk och de var ju hur sköna som helst.
Men till det sjuka. På vägen hem går Sara och pratar i min mobil när jag plötsligt får för mig att känna på en dörr som visade sig vara öppen, och själkvart gick jag in.. När jag väl kommer in och dörren går igen så inser jag att dörren gått i lås och att jag inte kommer ut haha. Jag står alltså inlåst på solariumet, haha hur jävla sjukt. Sara som helt missat att jag svängt in på solariumet hade fortsatt hemåt (med min mobil) helt ovetandes om vart jag var. Som om inte det vore nog så går larmet, hur jäkla högt som helst. Jag lyckades få en förbipasserande killes uppmärksamhet där på andra sidan glaset och bad han springa längs gatan och hitta Sara. Tror vi aldrig skrattat så mycket, hon där ute och jag där inne. Efter typ 20 min så går dörren upp av någon anledning och jag kunde ta mig ut. Ska aldrig mer känna på en dörr och gå in, det är ju en sak som är säker haha!

Likes

Comments

Efter en dag i skolan så blev det mys framför tvn och fotbollen hos de bästa grannarna. En bättre start på en ny vecka bestående till stor del av plugg

Likes

Comments

Paniken, stressen och ångesten var då här igen. Försöker hålla lugnet nere denna gång för att inte helt tappa fokus. Man inser precis som alltid att man börjar lite försent med plugget och att man hade dödat för att klämma in en till dag innan första tentan för veckan. Men men, bara att göra det bästa av situationen.
Började den här dagen i stallet på brättehaga, ser det som någon form av uppladdning inför denna dags plugg till efter midnatt.

Det bästa (om man ens kan kalla det så) med tentavecka är att man känner sig som en ny person när det är över. Man känner sig liksom helt fri och avslappnad till max, och detta är oavsett om det går dåligt eller inte. Känslan av att bara ha veckan gjord är svårslagen. Längtar mer än någonsin till att vakna upp bekymmersfri på fredag nästa vecka

Likes

Comments

I fredags skulle jag och Sara ha en pysselkväll, tror vi höll på i ca 2 timmar innan spriten åkte fram och vi hamnade på en skön förfest på samma gata och sedan butlers. Är inte förvånad att vi hamnade ute men fan va kul vi hade haha

Igår hade jag en riktigt rolig och mysig kväll på Liseberg med två jobbarkompisar. Vi var där tills det stängde kl 23 och gick spökhus och åkte lite grejer. Bästa var ju att springa runt, runt på helix helt utan bokstavligen någon kö i slutet. En fartfylld lördag med andra ord men helt i min smak!

Likes

Comments

Det är alltid lika spännande att sitta upp på en ny häst, att inte veta hur den fungerar, vad den tycker om och inte tycker om, hur lyhörd den är och på något sätt känna hur den är van att bli riden sedan tidigare. Att läsa av hästen och verkligen känna hur man hittar knapparna på ett så tydligt sätt är både motiverande, intressant och kul.
Upplevde detta senast idag med ett nytt sto som jag förmodligen ska ha med på hoppträningen nästa vecka istället för Libby. Så nu hoppas jag ju faktiskt lite på att hon inte hinner säljas tills dess, för så som jag sett henne hoppa, tackar inte nej till att sitta i den sadeln! Så tacksam och glad för de möjligheterna jag har just nu

Likes

Comments

Sober October var det ja, det höll iallafall en helg. I lördags kväll hade jag precis tagit ur linserna, gått och lagt mig och laddat upp med både plugg och game of thrones. Meeeen då hör Emely av sig och ja jag föll för frestelsen att dra ut, så det var bara att dra sig upp från sängen igen, in i duschen, i med nya linser och sedan var det full rulle. Förfesten här hemma bestod dock av vodka vilket resulterade i rätt så stora minnesluckor och bakis x 2. Aldrig mer starksprit. Men kul hade vi iaf vad jag kommer ihåg!

En gammal goding på mig Emely och Jackie från förra året tror jag?

Likes

Comments

Hösten är verkligen som finast just nu 🍁

Likes

Comments

En promenad från mig upp till Kopparklinten resulterade istället i en långpromenad längs en vandringsled till nyckelberget och Åkersberga. Nästan 3 timmar senare efter branta upp och nedförsbackar, trappor och leriga stigar genom kohagar så tog vi oss till slut hem igen. Men alltså vilken natur?! Så extremt fint, bästa Trollhättan!

Likes

Comments