Header

Bästa resan jag någonsin gjort och det roligaste jag varit med om. Jag och sara åkte på natten till söndag, direkt från Aqua blå vid 02, stupfull. Förutom ett stort intag av alkohol på förfesten så blev det en hel del alkohol (shots) även inne på Corona. Åkte alltså full till landvetter och typ bakfull hela vägen från sverige tills vi var framme på hotellet på Rhodos, hur kul som helst men var även hur trött som helst.

Samma dag som vi kom ner bestämde vi oss för att bara gå runt och ta det lugnt på kvällen, så blev det dock inte. Efter att ha bekantat oss med den fria baren så hörde vi hög musik från ett av hotellrummen på samman våning som oss, jag och sara bara kollade på varandra sen sprang vi fram och knacka på. Detta är något jag inte ångrar en sekund, där hitta vi två tjejer från Piteå som vi umgicks med i flera dagar, hur sköna som helst. Det blev alltså även världens jävla utgång första kvällen, tror aldrig jag druckit så mycket och tror aldrig att jag har haft så roligt.

Förutom alla sjuka utgångar så råkade vi även hamna på fel båt en dag och hamnade på en ö när vi egentligen skulle någon helt annanstans. Men det blev jättebra ändå som tur var. Dagen efter när vi satt och åt på en restaurang så hamna vi ett bord bakom några norskar, jag och sara tog då tillfället i akt och fråga om de skulle ut ikväll, och ja, det blev en sjuk utgång med dessa norskar haha.

Har träffat så mycket nya människor på denna resa, människor som jag kommer att komma ihåg länge. Hade det bästa hotellet med all inclusive, bra mat, bra fest, trevligt folk- bästa rhodos!

Att få dela denna resa med min allra bästa vän är också något speciellt, aldrig har jag så kul och mår så bra som när jag är med henne. En resa som måste göras om!

BILDBOMB

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Oj, inte bloggat på ett bra tag. Har faktiskt inte haft någon lust till det alls. Men nu känner jag ändå suget att ramla in här, lite i brist på annat och för att det ändå är lite kul.

Mitt sista inlägg gjordes när skolan slutade för terminen, och jäklar vad tiden har flugit iväg sen dess. Hade livets helg på i Vänersborg på aqua blå och sedan blev det direkt till Rhodos, bokstavligen. Sedan dess har det varit jobb, jobb, jobb och jobb. Varvat med utgångar då. Har även ridit en del mellan jobbpassen, dock ej i den utsträckning som jag länge egentligen velat. Hoppas på en vändning på den fronten nu, lite förväntansfull och skräckblandad förtjusning på samma gång. Nu det senaste har jag haft en jätterolig och trevlig vecka i Falsterbo/Malmö, något som bara måste göras om nästa år!

Drar igenom sommaren som gått hittills i olika inlägg som kommer nu framöver tänkte jag, får se om jag lyckas hålla igång det lite mer nu överlag med!

Likes

Comments

Skolan är över för denna termin och nu väntar sommar och en välbehövlig vila!

Likes

Comments

Här ligger jag och har lite ångest, som vanligt nu för tiden. Skolan tar fan död på en, allt bara kretsar kring plugg plugg och plugg. Tror jag sovit i genomsnitt 3,5-4 timmar de senaste veckorna. Känner att det tagit både psykiskt och fysiskt på mig, ständigt trött och glömmer saker till höger och vänster. Imorgon är det dock över och ingen kommer vara gladare än jag

Likes

Comments

Får inte nog av denna lilla damen. En oslipad diamant med egna idéer och en stark vilja. Faller bara mer och mer för hennes personlighet, att sitta upp och inte veta ved som komma skall är både roligt och intressant på något sätt.

Igår kväll tog jag ett dressyrpass med fokus på låg form, höja ryggen en aning och slappna av. Detta varvat med förvänd galopp, och även fast man märker att hon inte riktigt orkar hålla igång så gör hon det ändå och kämpar på och är så extremt arbetsvillig. Galoppen i låg form har inte riktigt infunnit sig än men tror det beror på ovana samt styrka. Men det kommer!

Likes

Comments

Ställde klockan och tog en tidig morgon i stallet idag. Gjorde en övning i ridhuset och jäklar va trötta vi båda två blev fort, riktigt varmt och kvavt redan så tidigt på morgonen. Red sedan ut en längre sväng som jag inte gjort med henne än och det gick faktiskt riktigt bra! Hon var väldigt spänd stundtals och såg något spöke vid cykelbanan och ville tvärvända, men efter lite övertalning så gick hon darrandes över. Tog även en galopp ute för första gången och även fast hon blev lite springig så lyssnade hon direkt och jag kunde låta henne springa på lite och samtidigt ha kontroll, riktigt kul! Känner även mer och mer att hon liknar Cesse när det kommer till vissa saker så som hur hon är ute, lite spänd och full av överraskningar i form av skutt åt höger och vänster och tvärnitar, samtidigt som man fortfarande har kontakten och inte är rädd för att hon ska sticka. Det är som om hon lyssnar och väntar på nästa sak man beordrar henne att göra även fast hon är uppstressad ibland, den känslan är ändå rätt bra. Kul att det bara går från klarhet till klarhet!

Likes

Comments

Det där som står överallt på Facebook i stil med nedanstående bild är ju ändå väldigt sant. 10 minuter ifrån varandra eller flera timmar. Dagar eller månader utan att ses. Men oavsett så känns det som igår när man väl hörs av eller ser varandra igen. Det är ju rätt oslagbart skulle jag säga.

Likes

Comments

Idag har Hampus fått somna in. Känns overkligt och hur jobbigt som helst. Att inte befinna sig hemma och kunna vara med in i det sista känns jobbigt. Kommer aldrig glömma dig lille hampe 💕

Likes

Comments

Har det hur bra som helst här nere på Mallis! Idag tog vi hyrbilen längs kusten till drak-grottan, en grotta på 1,2 km ca 25m under jorden. Efter det tog vi bilen till några olika stränder och kollade runt. Är sjukt hur fint det är här, allt är så himla grönt även fast det knappt regnar och är varmt. Längtar till sommaren där hemma en hel del nu!

Självklart var det en Mini Cooper vi hyrde, aningen sugen på att byta ut min Saab där hemma nu haha

Likes

Comments

I torsdags bokades resa nummer två till Alcudia på Mallorca, åker redan imorgon och det ska verkligen bli såå skönt! Missar en tenta och kommer ha lite fullt upp med plugget när jag kommer hem men det tar vi då haha. Inte varit på Mallorca tidigare så det ska bli kul att se lite nytt! Vädret har ju inte varit helt fel de senaste dagarna här hemma heller, är lite extra glad över att jag har en balkong med sol hela dagarna 😎🙌

Likes

Comments