Header

...Too short to worry about stupid things. Have fun. Fall in love. Regret nothing, and dont let people bring you down.

Bokstavligen älskar mina tavlor från Desenio som jag fick hem nu i somras. Funderar på att spraya ramarna i guld och köra guldtema i hela sovrummet, får se!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Anlände till stallet 20.30 idag, lite senare än vanligt en lördagkväll men ändå något som passar mig helt perfekt. När igen annan ändå var i ridhuset så passade jag på att hoppa lite och avslutade passet med att glida över några 110. Bästa ponnyn ⭐️

Likes

Comments

Hämtade ut paket idag från HeadSpot och fick äntligen hem håroljan från Lanza. Har velat ha den länge men är rätt dyr i butik. Men nu så!

Likes

Comments

Vad tar all tid vägen känner jag? Veckorna går bara snabbare och snabbare känns det som. Antar att det känns så med tanke på att jag verkligen har fullt upp. Ligger alltid minst en vecka före i planeringen och pusslandet av jobb, Libby, försäljningsstallet och skola. Det är svårt att få tid över till annat och rubbas nått i planeringen så känns det som jordens undergång typ..

Igår motionerade jag iallafall i vanlig ordning två försäljningshästar och lyckades även bli trampad av en som aldrig kan stå still när man ska sitta upp, men både foten och stöveln är hel så ingen större skada skedd haha.

Första bilden är på krutpaketet och nummer två är min nuvarande favorit e: Tinkas Boy, båda till salu 👋🏼

Likes

Comments

Nu är Amba snart 1 år och ingen är ju mer sugen än jag på söta små kattungar! Ska beställa hem blodgruppstest nu i helgen för att ta reda på vilken blodgrupp hon har, är tydligen väldigt viktigt inom aveln för att hitta en matchande hane haha. Hur letandet efter en fin hane går till har jag heller ingen koll på, samt att jag måste regga mig som uppfödare med ett eget namn och grejer, mycket att ha koll på och lär ju få läsa på en del, men det blir nog kul! Hoppas på små bebisar här hemma i höst/vinter!

Likes

Comments

Nu är det bara jakten på de perfekta gardinerna som fattas sedan är jag helnöjd med sovrummet!

Likes

Comments

I helgen var det kalas, fest och drängarna på Wärs. Händer ju typ två gånger om året att man festar till det i självaste Mellerud men det var faktiskt väldigt lyckat och hade hur kul som helst med ett skönt gäng med vänner! Tror jag sovit i 3 timmar imorse så har varit rätt trött idag om man säger så.

Är inte riktigt redo för skolan nu i veckan men det löser sig väl, svårt att komma in i ekonomikursen och alla ord som hör där till. Ny energi efter sommaren sa dem, njaaa lite tveksam på det alltså 😴

Likes

Comments

Idag skulle jag egentligen ha varit på hoppträning på brättehaga men med en liten Libby som haft feber igår så fick det bli lite kvällsmys och en promenad istället.
Hoppade dock en försäljningshäst igår så kroppen är rätt mör just nu ändå, träningsvärken hinner knappt försvinna innan den kommer krypande igen haha.

Sista heltidsdagen för denna sommaren på jobbet idag och imorgon är första skoldagen för terminen. Ska bli sååå skönt att inte jobba heltid samtidigt som det är lite skrämmande (av någon konstig anledning) att börja skolan igen.

Libby från måndagens pass, hur fin som helst!

Likes

Comments

Igår hoppade jag två nya 5åringar, en maxad D-ponny och en superfin storhäst. Kan säga att jag har träningsverk deluxe idag, i heeeeela kroppen. Under middagen igår fick jag slänga mig upp från bordet ett flertal gånger pga kramp i insida lår haha.. Unghästar som inte är speciellt stadiga och inte riktigt flyttar för skänkeln tar på varenda muskel i kroppen kan jag säga

Likes

Comments

Då var denna jobbvecka över, faktiskt den sista hela heltidsveckan för denna sommaren! Förutom jobb så har det varit stallet efter jobbet varje dag, trivs verkligen så bra med det jag gör just nu. Igår visade jag upp häst för intressenter och idag longerade jag lilla fuxen, förutom att hon är hur söt som helst så är hon även världens mysigaste.
Likes

Comments