Header

Efter en sjukt dålig start på dagen med en failad tenta och verkligen varit på botten när det kommer till humöret så lyckades det till slut vända framåt kvällen. Jag och Sara gick på aw på Backstage där de hade tacobuffé och efter det gick vi till pinchos för att dricka både sangria och irish coffee. Skönt att tänka på annat och koppla bort tankarna lite.

Så glad att jag har henne 💕

Likes

Comments

Fy vilket väder det är idag, både snö, regn och blåst. Gav mig iallafall iväg till stallet och tog ett lugnt pass i ridhuset med fokus på låg och mjuk form. Finns inte så mycket bättre start på dagen än att starta den just på hästryggen!

Likes

Comments

För varje dag som går så går det bara bättre och bättre med Amba här hemma, och ingen är ju lyckligare än jag just nu. De levde dock rövare igår kväll och min andra katt flög gång på gång upp på soffryggskanten medan hon bara kom halvvägs och klättrade sig upp resterande bit med klorna, perfekt när man har en fin tygsoffa haha.. Så vid 02 någon gång klädde jag in soffan i nästan alla filtar jag äger samt mitt gamla överkast, allt för att rädda soffan från hennes sylvassa klor som hon sätter i bokstavligen allt. För att inte tala om allt hon tuggar på haha. Men jag är glad, är så kul att se henne leka och trivas här hemma

Likes

Comments

Beställde en del saker igår från wish, bland annat denna bikini. Hade varit perfekt att ha till sommarens utlandsresor! Storleken är ju dock alltid det som brukar krångla så får väl se hur den passar. Gick upp en storlek och hoppas på det bästa!

Likes

Comments

Igår var vi och hämtade hem lilla Amba. Har räknat ner dagarna sedan en evighet tillbaka, har det känts som iallafall. Men nu är hon äntligen hemma och allt har hittills gått hur bra som helst! Hon kan även vara bland det sötaste jag någonsin sett, svårt att släppa blicken från henne och inte vara med henne konstant haha. Just idag är hon 13 veckor och det är väl nu man hoppas på att tiden går långsamt så att man får ha denna kattungetid så länge som möjligt!

Vissa tycker kanske att man är dum i huvudet som köper en katt för 8,5 tusen, speciellt nu när jag studerar osv. Men har man förlorat sin ena katt av samma ras samt klämt in de där extra passen på jobbet så är det inte speciellt konstigt kan jag tycka. Jag är iallafall mer än glad och hoppas på att hon kommer att trivas bra här hemma hos oss!


Amba 13 veckor 🎀

Likes

Comments

Då var julen över och jag tycker faktiskt att det är rätt så skönt. All denna hets för en dag som egentligen är som vilken annan dag som helst. Tror knappt hälften vet varför man firar just jul, inte ens jag har någon större koll på det. Julkänslan har inte infunnit sig i år heller, kanske är en bidragande faktor till hur jag känner.

En positiv sak är att det bara är 8 dagar kvar tills vi ska åka och hämta hem en ny liten pälsboll. Ska bli kul att se hur tummen kommer att reagera på detta, han är ju minst sagt speciell..

Likes

Comments

Sitter och pluggar till omtentan imorgon, borde vara förbjudet att ha tentor på lördagar.. Har ingen bra känsla över hur det kommer att gå, kanske för att jag inte pluggat så värst mycket. Orkar bara inte ta tag i det och anstränga mig ordentligt, även fast jag vet att jag borde. Får väl se hur det går nu de närmsta timmarna, i värsta fall får jag hoppa över den och få två nya försök om ett år. Lite segt, men är väl samtidigt inte hela världen

Likes

Comments

Ingen var ju gladare än jag tidigare idag när skärmen på mobilen lyste upp och det står att jag kommer att få förlängt i januari. Rätt så oslagbar känsla kan jag säga. Jag har gått runt och fasat för denna dag då jag trodde att mina dagar på jobbet var räknade. Så detta besked var ju som sagt väldigt överraskande. Känns skönt att inte längre behöva gå runt och oroa och istället försöka fokusera på annat igen. Dock kan jag inte glädjas allt för mycket då jag har redovisning imorgon och omtenta på lördag haha.. Men har kommit in i mitt "orkarintebrymig-mood" de senaste dagarna så får väl se hur det går, orkar inte ödsla mer energi åt att få panik och ångest över sådan saker som skola/plugg.

Nu ska jag fira med att beställa lite saker från Bikbok (och plugga)!

Likes

Comments

För tillfället känns allt som en ända stor röra och jag känner mig inte bekväm för fem öre med denna "situation". Plugget går sämre än någonsin och jag har hamnat efter en del, något som dels beror på att jag har prioriterat väldigt mycket jobb och inte varit i skolan nästan alls sedan denna termin startade. Jag älskar mitt jobb (ja det är sant) och spenderar därför så mycket tid jag bara kan där, samtidigt som jobbet får mig att glömma allt annat så som exempelvis plugg.. Nu i januari går dock mitt kontrakt ut då jag har haft en visstidsanställning på 6 mån, och eftersom att behovet av timanställda har minskat så lär jag med största sannolikhet inte få förlängt. Så ja, det känns skit just nu. Bästa jobbet jag någonsin haft och min undanflykt till en hel del kommer jag inte längre att ha. Jobbet har liksom blivit som en trygghet, både pengamässigt och avkoppling för mig själv.

Så frågan är ju om jag ska söka nytt jobb eller fokusera mer på plugg och ridningen efter att jag inte får förlängt i januari.
Har ingen aning om vad jag ska göra och vad som är rätt


Fina Hampus

Likes

Comments

Sådär en vecka försent så måste jag bara berätta om vilka oerhört bra dagar jag hade förra veckan. Jag och Jenny tog tåget upp till Stockholm på torsdagen och stannade tills på söndag. Vi bodde på Scandic Park som verkligen var hur fint och fräscht som helst och som hade en hotellfrukost med allt som gick att erbjuda. Vi ägnade näst intill en heldag på mall of scandinavia för att sedan gå vidare in på mässan på horse show och till sist spendera kvällen på läktaren. Notera att denna shoppingdag var på fredagen, alltså black friday haha. Fick med mig en ny lättviktshjälm från Whitaker, ny jacka, klänning, toppar och lite annat. Beställde även en ny dator som jag hoppas kommer under kommande vecka. Förutom all shopping så åt vi så himla god mat under dessa dagar, finns ju inget bättre haha. Var extremt skönt att bara släppa allt för en stund och bara leva och ha kul. Längtar redan till nästa år då vi ska köra en favorit i repris!


Likes

Comments