Header

Måste bara tipsa om väldens bästa bronzer! Till skillnad från många andra bronzer så är Bahama Mama helt utan orangea toner och går mer åt det matta bruna hållet. Ser precis ut som om man har en fin bränna i ansiktet, utan att se ut som om man har kletat på ett lager smink, det ser väldigt naturligt ut med andra ord! Jag har slutat att använda min puderfoundation från Loreal true match och märker stor skillnad i min hy. Har tidigare haft lite problem med en del finnar då och då men detta har förbättrats hur mycket som helst nu när jag istället använder bronzern. Använder bronzern ihop med Isadoras mattifying powder, anti shine och är hur nöjd som helst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår morse bestämde jag mig för att ta ett dressyrpass på Hampus och jäklar vad bra det gick! Han kan lätt bli väldigt framtung och stel, något som han även var i början på passet. Men jag gav mig fan på att han skulle mjukna upp lite och rätt som det var började han trampa mer under sig och gick på bra. Skritten har alltid varit bäst, dvs den gångart som han går bäst i form. Men även här fick jag honom att gå mjukt och fint i traven, för att inte tala om galoppen där han fick till en jämn mjuk och rund galopp. Nyckeln till detta var att få honom att gå i en lite lägre form än vanligt som han trivs i och att få honom mer på bettet. Har alltid tyckt att han som sagt blir framtung och att jag därför måste ha en stadig hand och inte för långa tyglar, men för att nå den lite lägre formen så släppte jag lite mer på tyglarna samtidigt som jag gav honom ett bra stöd.
Alltid kul när man hittar nya knappar!

Likes

Comments

Tidigare i veckan fick jag hem mina örhängen från Tommy Hilfiger och jäklar va snygga de är! Jag älskar ju rosé och kunde inte låta bli när såg de här. Mitt största uppdrag blir ju nu att inte lyckas tappa någon utav dom, något som jag är rätt bra på.. Bra nog så är detta nog redan uttänkt då pluppen där bak sitter som jag vet inte vad, får knappt av dom haha. 

De lär användas flitigt fram över! 

Likes

Comments

Gårdagen kan vara en utav de värsta dagarna i mitt liv. Min ena katt, Jussi som jag haft i 9 år avlivades och har lämnat ett oändligt stort hål i hela mig..
Det hela började med att han har ätit sämre och sämre den senaste tiden och inte ätit alls den senaste veckan. Han var bara skinn och ben och liksom smög fram när han gick. Insåg att det verkligen inte var något som stämde och det såg ut som om han hade ont någonstans. Var hos veterinären i tisdags och tog prover, dessa fick jag tillbaka i fredags och alla värden var bra. Veterinären sa då att det ändå är något som inte stämmer då han magrat av så kraftigt. Alternativen var att åka tillbaka till veterinären och avliva eller åka ner till Göteborg och Blå Stjärnan för vidare undersökning. Vi åkte ner till Göteborg och analyserade hans värden och tog hans temp, allt såg bra ut. Vi valde att gå vidare med ett ultraljud av buken då han kändes spänd där och tyckte det var obehagligt när man lyfte upp honom. När han väl låg där inne på rygg på bordet så skrek han och sträckte sig med all kraft han hade mot mig. Med tassarna i mitt hängande hår så får vi beskedet att han har ett flertal tumörer runt tarmarna och levern, något som han hade gått med länge.. I det ögonblicket blev jag bara helt tom och visste vad som väntade. Efter att ha gått tillbaka till undersökningsrummet och pratat med veterinären så brast det helt. Tårarna kom och det var svårt att acceptera vad som var på gång att hända. Han kröp ihop i mitt knä tätt intill kroppen och det var som som om han kände på sig att allt skulle ta slut. Han låg med huvudet lutad mot min arm och märkte inte ens när han fick sömnmedlet och somnade in.. Han låg där tryggt i min famn och såg så liten och hjälplös ut. Kändes som om hjärtat gick i tusen bitar när jag bar upp hans livlösa kropp och la honom på sin filt. Att sedan möta allas blickar i väntrummet när man kommer ut gråtandes med en tom bur och en låda i händerna, det är något som inte går att beskriva..

När vi kom hem kom våran andra katt Tummen som är bror till Jussi snabbt fram och hälsade och började inspektera buren. Han gick runt den flera varv och letade efter sin kompis. Till slut stannade han upp och kollade på oss med undrande ögon. Jag tog ut Jussi ur lådan och la honom på golvet, Tummen gick försiktigt fram och började nosa på honom och stog sedan länge med nosen tryckt mot hans tassar..

9 år fick vi ihop innan ditt hjärta slutade slå. Så många dagar som du alltid funnits där vid min sida, sökandes efter uppmärksamhet och kärlek. Kommer aldrig glömma dig ❤️

Likes

Comments

Idag har vi fixat lite i köket och måste ändå säga att jag blev rätt nöjd! Satte upp en hylla för att få bort en enligt mig kal vägg, dock inser jag att det fof fattas något.. Men det är iallafall en bra början. Satte även upp en kristallkrona i taket, var egentligen tänkt att den skulle hänga i vardagsrummet men då den såg så liten ut så fick den flytta in i köket istället. Den avger ett jättefint ljus och lyser upp sådär lagom mycket, mycket värt köp!

Likes

Comments

Häromdagen fick jag hem det jag skickat efter från Headcare, nämligen schampo och balsam från Matrix och Evo Fabuloso Platinum Blonde.
Kan ju börja med produkterna från Matrix som jag nu har haft sedan ca 3 månader tillbaka och måste säga att jag märker stor skillnad på mitt hår som annars har varit väldigt torrt och sett lite risigt ut nedtill. Tycker verkligen att det är värt att lägga lite extra för att få salongsprodukter som i sin tur leder till att håret ser fräschare och friskare ut.

Evo Fabuloso Platinum Blonde fick jag faktiskt som tips att använda utav min frisör nu när jag har min ombre. Det blonda i topparna går gärna över till gula toner och med hjälp av Evo Fabuloso som är ett färgstärkande balsam så kan man få tillbaka den kalla ton som man vill ha. Det är även vårdande till skillnad från andra "liknande" produkter så som silverschampo. Ska bli intressant att se resultatet!

Likes

Comments

Vi bodde ju i Fig Tree Bay när vi var på Cypern och bra nog så låg det inte alls långt ifrån Aiya Napa. När jag var på studentresa åkte vi till nissi beach och kunde inte låta bli att övertala de andra om att åka dit. En av mina favoritstränder måste jag nog säga

Likes

Comments

Då var det dags för sista dagen på Cypern för denna gång. Haft det hur bra som helst! Märker att solen tar mycket mer här än när jag var på Samos, kan ju vara så att jag la grunden på Samos och att det är därför, men överlag känns det lite annorlunda här på något sätt. Vattnet här nere är helt fantastiskt, är i princip turkost nästan överallt. En annan sak jag som jag tycker om med Cypern är att allt är så himla fräscht, restaurangerna är stilrena och moderna, gatorna är rena från skräp och annat och det ser allmänt bra ut. Stor skillnad om man jämför med Grekland som har en mycket lägre standard enligt mig.. 4 gången i Cypern för mig nu om jag inte räknar fel och åker mer än gärna hit igen!

Likes

Comments

Har det mer än bra här nere i Cypern.

Likes

Comments