Header

Hampus har haft feber tidigare under veckan, tror tempen var uppe i 40,6 som högst. Men som tur var så va det bara en febertopp som sedan gick ner igen. Jättekonstigt med tanke på att han inte var snuvig eller hade något sår eller liknande. Red honom iallafall igår och skritta runt och tog några travsteg i ridhuset på kvällen och han kändes fin och fräsch.
Nu ska jag slita mig från sängen och slänga i mig någon macka innan jag drar till stallet igen och drar ut på en uteritt med Johanna

Likes

Comments

Liten börjar bli stor!

Likes

Comments

Hon växer så det knakar och blir bara mer och mer trotsig och galen. Min lilla tjej 🎀

Likes

Comments

Här är klockan som jag beställde från wish för endast 9kr. Stilren och snygg, rätt så bra kvalité med, med tanke på priset. Kommer användas mycket framöver!

Likes

Comments

Idag blev det en tidig morgon i stallet och en uteritt i den tjocka dimman. Så skönt att koppla bort allt annat och bara vara för en stund.
Var även på första hoppträningen för i år förra torsdagen och det gick faktiskt hur bra som helst, riktigt roligt!

Likes

Comments

Några bilder på Amba som jag tog förra veckan. Tog för en gång skull bilderna i RAW och hade glömt hur bra bilder det faktiskt blir. Men... bilderna blir ju så jäkla högupplösta att jag var tvungen att spara dom i ett annat format i Photoshop för att ens kunna ladda upp dom här och använda dom överhuvudtaget, lite tråkigt när man ser hur fin den ursprungliga RAW-bilden är på datorn. Men men, här kommer några i JPG.

Likes

Comments

Efter en sjukt dålig start på dagen med en failad tenta och verkligen varit på botten när det kommer till humöret så lyckades det till slut vända framåt kvällen. Jag och Sara gick på aw på Backstage där de hade tacobuffé och efter det gick vi till pinchos för att dricka både sangria och irish coffee. Skönt att tänka på annat och koppla bort tankarna lite.

Så glad att jag har henne 💕

Likes

Comments

Fy vilket väder det är idag, både snö, regn och blåst. Gav mig iallafall iväg till stallet och tog ett lugnt pass i ridhuset med fokus på låg och mjuk form. Finns inte så mycket bättre start på dagen än att starta den just på hästryggen!

Likes

Comments

För varje dag som går så går det bara bättre och bättre med Amba här hemma, och ingen är ju lyckligare än jag just nu. De levde dock rövare igår kväll och min andra katt flög gång på gång upp på soffryggskanten medan hon bara kom halvvägs och klättrade sig upp resterande bit med klorna, perfekt när man har en fin tygsoffa haha.. Så vid 02 någon gång klädde jag in soffan i nästan alla filtar jag äger samt mitt gamla överkast, allt för att rädda soffan från hennes sylvassa klor som hon sätter i bokstavligen allt. För att inte tala om allt hon tuggar på haha. Men jag är glad, är så kul att se henne leka och trivas här hemma

Likes

Comments