Mina nya naglar + min lilla "mellis" efter jobbet. Flawless errythaaaang.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenixen trixen. Har seriöst börjat säga det till alla när jag träffar dom, så fucking töntigt haha.

Sitter på jobbet just nu men har en liten paus. Var ett jag sedan jag bloggade och jag vill egentligen skriva oftare än vad jag gör, men men, wtd.
Har de senaste ish 10 dagarna iallafall umgåtts med mina fina vänner, firat födelsedagar, dansat till morgonens timmar, jobbat, myst, ätit massa god mat, haft filmkväll, varit på massage, gjort mina naglar, färgat håret och städat. Har varit riktigt bra dagar helt enkelt! Kommer dock snart färga håret igen då det inte syntes något, sadface. Var för övrigt en grå färg jag la i men icke ville det fästa. Kanske är för jag färgat håret så mycket. Hm, aja, I will give it another try, fast en annan färg. Vilken är då frågan? Blinkblink

Nu ser jag iallafall fram emot jobbveckan och sen på fredag kickar jag till Åre!! Sååååå jävla underbart, ska passa på att träffa bästa Joline när jag är där också och då drar vi på techno-event, fuuuuun. Har dock så jävla mycket att hinna göra och människor att träffa nu innan jag drar. Fullspäckat schema, sova konstant i bilen dit? JA.

Byeeee xoxo

Likes

Comments