Tjolahopp
Är hemma nu efter lite inhandling inför Österrike(SÅ TAGGAD!!) och har precis tagit en kopp kaffe med min far, nu inväntar vi Parneviks. Haha är lite "tradition" att vi tittar på det tillsammans. Ska börja packa lite ikväll också.
Hur najs är inte vädret btw? Asså älskar det verkligen för man blir himla glad av att vakna till sol genom balkongdörren.

Och HUR snygg är inte Kendall Jenner?

​Byyyyye
xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå allihopa
Sitter i sängen och kollar Valentines Day, rätt mysig film men har sett den typ 50 gånger. Så läser lite bloggar, sitter på facebook, instagram, youtube och så samtidigt. Och skriver detta inlägget såklart hehe.

Helgen var najs ändå, var ute i fredags med goa peeps på helt döda natt-gator. Så both fun and not liksom.
Sen lördag fikade jag med ett par gamla klasskompisar och åkte sedan till Jesper. Vi skulle egentligen firat lite alla hjärtans dag och gått ut och tagit en drink och äta lite tapas men båda mådde som om vi haft 7 svåra år så vi åkte hem och gosade istället. Jag köpte lite Ben&Jerry till honom och han hade köpt en jättefin glittrig rosa ros till mig som kom till dörren idag med blombud, jävla prins är han!! Sen fick jag en jättefin ring av mamma i alla hjärtans dag present och pappa köpte en stor bukett röda rosor till mig och mamma.💗

När filmen är slut ska jag ta något gott att käka och sen spela lite Skyrim tror jag.
xx

Likes

Comments