Header

I'm back? Vet faktiskt inte riktigt vad som hände där.. Tappade allt helt & hade ingen motivation alls till bloggen, så den fick vara nere i några dagar. Hoppas ni förstår mig!
Egentligen så har ni inte missat så mycket av mitt liv. Skolan började igår vilket var super roligt! Så skönt att komma in i rutiner igen.

Men det största är nog ändå att jag igår påbörjade ett projekt i mitt rum. Äntligen ska mitt rum bli vitt, fräscht & fint! Planerna är alltså att göra en uppfräschning helt enkelt. Självklart kommer före & efterbilder när allt är färdigt osv :)

Ha en underbar Tisdag & så hörs vi senare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Eftersom jag älskar djur så himla mycket, så tänkte jag "varför inge göra en pet tag" där jag svarar på frågor osv om något av mina husdjur! Hur mysigt är inte det egentligen? Så idag tänkte jag svara på lite frågor om min kissemisse, vid namn Märta!

1. Vad är ditt husdjurs namn? Hon heter Märta, finns inte direkt nån mening bakom namnet. Utan jag tyckte vara det var fint & att hon såg ut som en liten Märta.

2. Vilken typ av husdjur är det & vilken ras? Hon är då en kissemisse, och är utav rasen "bondkatt".

3. Hur länge har du haft ditt husdjur? Cirka 5-6 månader.

4. Hur fick du ditt husdjur? Jag har alltid haft katter och har alltid älskat dom över hela mitt hjärta. Så det var en självklarhet för mig att köpa katt när katterna vi hade här flyttade med Caroline. Så jag köpte henne i Alingsås.

5. Hur gammal är ditt husdjur? Väldigt oklart, men runt 1 år.

6. Nämn några knäppa saker om ditt husdjurs personlighet. Ena sekunden kan hon vara jätte skygg, och nästa sekund vara super gosig & sprallig. Hon brukar även smyga på mig i sängen när hon vill gosa!

7. Vad betyder din relation till ditt husdjur? Mer än vad jag någonsin kommer kunna beskriva.

8. Nämn några smeknamn som du brukar kalla ditt husdjur! Märta fjärta, tönten, gulleplutt❤️

Likes

Comments

Godkväll!
Har precis bäddat ner mig i sängen & tänkte skriva sista inlägget för idag. Denna dagen har verkligen varit en dag då jag bara tar det lugnt, ingen stress inom bloggen osv.
Har skickat in en ansökan om sommarjobb & lagt ner mycket tid på mitt CV. Jag håller tummarna för att jag får jobbet! Det verkade vara ett väldigt roligt och mysigt jobb, som jag tror kan passa mig väldigt bra. Det är ju alltid skönt att tjäna lite pengar också och slippa tänka på att vara så himla begränsad inom pengarna. Då det faktiskt oftast är väldigt bra betalt på sommarjobb här i Sverige!

Men över till morgondagen. Planerna är att jag ska hänga med Caroline på sitt jobb imorgon, då hon jobbar som lastbilschaufför så är det ju alltid väldigt roligt att åka med under en dag på hennes jobb! Väldigt lärorikt & intressant!
Men nu skall jag varva ner och försöka sova några timmar. Upp tidigt imorgon!

Likes

Comments

Hej på er!
Allt eftersom tiden har gått så har det rullat in fler & fler frågor om vilken kamera jag använder mig av när jag fotar till mina inlägg. Så idag tänkte jag äntligen dela med mig om det! Jag vill bara till lägga att jag inte alltid använder kameran, utan att jag inland fuskar till det och använder min mobil kamera.. Bara så ni inte tror att alla mina bilder på bloggen är tagna med denna kameran!

Jag använder Canon eos 400d med original objektivet. 58mm 1:3.5 - 5.6 II

+ den tar väldigt fina bilder med bra skärpa både med och utan blixt

- den har tyvärr ingen autofokus, så man måste ställa in fokusen själv. Men det är inget som stör mig så sätt


På sommaren när jag ska fota utomhus så brukar jag använda en solreflekternade lins utanpå den riktiga linsen. Den hjälper till att reflektera bort det ljusa solstrålarna vilket gör bilderna mycket finare och skarpare! Köpt på Clas Olsson för 199:-

Ifall jag inte har någon som kan hjälpa mig att fota, så brukar jag använda ett stativ som heter 700 ef. ifrån Hama. Inbyggd vattenkompass! Kostade 299:- på Elgiganten

Glöm ej att ha en bra och säker väska till både kameran & stativet! Det följer med en väska till stativet, men kameran kan man köpa massa olika väskor till. Allt från stora som rymmer mycket, till mindre som är lätta att ta med dig.

Likes

Comments

Alla vet att nagelvård är super viktigt för att stärka nageln och för att få en bra nagelkvalité. Så idag tänkte jag tipsa er om 3 nagelvårds produkter från Depend som har hjälp mig väldigt mycket.

Först använder jag Depends cuticle cream. Den är till för att mjuka upp och reparera nagelbanden & göra så man får fräscha och fina nagelband!

Sedan använder jag mig av Depends myrrolja. En myrrolja är till för att ge näring och stärka nageln. Det är en produkt som har hjälp mina naglar från att vara tunna och gå sönder till att vara starka och fina!

Och till sist använder jag en nagelkräm från Depend. Denna använder jag som ett sista steg mot fina och starka naglar, den är bra för både nagelbanden och självaste nageln! Verkligen en bra sak att ha hemma när man märker att ens naglar inte mår så bra.

Likes

Comments