Header

OPPLEVELSER

Hei dere! Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg har vært innom her. Og det er faktisk en ganske god grunn til det!

Det vil skje mye spennende fremover og dette har gjort at jeg må bytte plattform. Jeg fikk nettopp bekreftelse på at jeg er med i det første uttaket av Miss Norway. Altså HÆ? Dette var så uventet og kom som et gigantisk sjokk. Jeg hadde helt lagt hele den situasjonen i glemmeboken, les mer om min reaksjon på den nye bloggen min på deres sider: :

http://www.missnorway.org/blogg/missublogg/blogger/anniefredriksen.html

Jeg vil selvfølgelig ta denne bloggen i bruk når min tid der er over. Det å blogge er virkelig noe jeg elsker å gjøre, så er glad jeg får gjøre det som en del av konkurransen også! Ikke vet jeg hvor lang reisen min blir - men jeg vil nå så langt som mulig.

Håper dere vil følge meg langs veien, det hadde gjort meg utrolig glad!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

//Sponset behandling, 100% ærlige meninger

I dag har jeg gjort noe skikkelig spennende! Jeg har endelig fått fikset noe jeg har hatt lyst til i lang tid. I flere år har jeg vært avhengig av å ha fine negler, da jeg flyttet til Oslo bestemte jeg meg for å prøve ut forskjellige salonger for å finne min favoritt. Det finnes utallig mange skjønnhetssalonger her i hovedstaden, men etter å ha prøvd 3 forskjellige som virkelig ikke ga meg det resultatet jeg ønsket, ga jeg litt opp. Jeg fikset neglene mine kjapt før skolestart i starten av forrige måned, de så helt OK ut, og knakk faktisk ikke før det hadde gått 6 ukers tid.

JEG ER SÅ HELDIG som kom i kontakt med Jelena! Min første negl knakk faktisk samme dag som vi kom i snakk og det kunne ikke passet bedre. Jeg gikk faktisk ikke uten negler i mer enn 2 dager, noe som var kort nok tid til at jeg ikke fikk panikk av å se ned på de korte, ustelte neglene mine. Jelena holder til på Fin Frogner i utrolige fine og lyse lokaler. Neglene mine har i 9 av 10 tilfeller alltid vært lyserosa så vi bestemte oss fort for å prøve noe nytt og det ble så sinnsykt bra!

Under får dere et før og etter-bilde som viser hvor mye bedre arbeid som ble gjort av henne i sammenligning med den andre salongen jeg var hos. Hun var så nøye og filte akrylen så den passet perfekt til hver finger. Virkelig perfeksjonist!

Warning! 6 ukers negler fra annen salong
Nye negler - Nails by Jelena

Anbefales virkelig til alle som bor i Oslo-området. Hun er utrolig herlig og praten gikk som bare det under hele prosessen. Satt der med en god kopp kaffe og koste meg skikkelig. Tenk at jeg endelig har funnet en salong jeg vet leverer akkurat den kvaliteten jeg har lett etter og litt til. LYKKE.


Få 20% på nytt sett uansett design ved å oppgi navnet mitt ved bestilling! 


Ta kontakt med Jelena på instagram og sjekk hennes tidligere arbeid HER

.

Likes

Comments

Kjære mandag, du treffer like hardt hver eneste gang. Samtidig som jeg elsker en ny start på uken, var en grå mandag noe jeg helst kunne vært foruten. En ekstra dag med skole tar plass i denne ukens skjema. Grøsser - 3 av 4 dager er vi igang allerede klokken 08.15. Altså... Jeg er så B-menneske, hjertet mitt knuser når jeg må sveipe de øverste alarmene og se fargen bli grønn. Som at det skal bety at jeg er så klar for å stå opp da, absolutt ikke tilfellet haha!

Tok mye av meg å få kroppen min bort på treningssenteret i dag. Men det er så sinnsykt deilig når man er ferdig og kroppen rister som et resultat av det harde arbeidet. Formen, den skal jeg ikke skryte på meg at er på plass igjen (enda) - But it´s getting there! På bildene under ser dere treningstøyet fra ICANIWILL som jeg ventet på. Det er en drøm å ha på seg, og de siste dagene har jeg valgt dette over alt annet kosetøy. Så utrolig fornøyd Dere kan få tak i det HER den 15.september.

Vi skrives!

Likes

Comments

HVERDAG
A Sunday well spent...

Det er så ubeskrivelig deilig å kunne ha en helt fri søndag uten noe som helst på timeplanen. Skolen kommer nok til å ta mer og mer av denne fritiden frem mot eksamen, så jeg nyter det så lenge jeg kan. Da klokken bikket fem bestemte vi her i leiligheten oss for å ta en tur på kino, valget falt fort på filmen IT. Igjen, tenkte jeg ikke mye over hva slags film dette var. To intense timer fylt med mye "nei,nei,nei!", "liker ikkeee" og skvetting gikk faktisk overraskende bra. Aldri vært fan av skumle filmer og inntil nylig var øynene mine mer lukket enn åpne under slike filmer. Jeg skremmes utrolig lett og skal ikke se bort fra at en fortsettelse av filmen tar plass i drømmene mine i natt, haha!

Jeg tilbrakte hele lørdagen min på jobb så jeg trengte virkelig en dag som dette. Som vanlig har jeg ikke skole før tirsdagen så i dag var det lov for meg å ta helt fri fra alt av bøker. Gjør om mandagen min til en søndag nr 2, den får bli en hel del mer produktiv enn dagen i dag. Mye som skjer den kommende uken, liker å ha litt stram timeplan. Har jo også nettopp blitt i litt bedre form etter 1,5 uke med sykdom så tenker å ta meg et par gode treningsøkter for å gjøre opp for dette. Og det blir såååå deilig!

Håper dere har hatt en fin helg vi skrives!

Likes

Comments

Det er nok ikke så altfor lenge til jeg har slått rekord når det kommer til hårfarger. I det siste har jeg ryddet opp i de gamle bildene mine og jeg fikk SJOKK. De siste 5 årene har jeg gått fra svart hår til blondt og alt imellom. Det er jo tross alt ikke bare hårfargen som stadig har vært i endring. Dette blir også en reise gjennom dårlige sminkevalg og mange varianter øyenbryn. HERE WE GO!

the current situation: 

Dette er slik håret mitt ser ut nå for tiden. Jeg gikk nettopp fra en mørk brunfarge så håret mitt er ganske varmt grunnet bleking. Akkurat nå elsker jeg det, men skal ikke se bort i fra at neste forandring ikke er langt rundt hjørnet. Å ha en kald farge har vært populært ganske lenge, men den trenden må jeg ta avstand fra for jeg ser virkelig syk ut med en for kald farge, haha!

Mørkebrunt:

MØRKEBRUNT: Dette er hårfargen jeg inntil nylig hadde i 1,5 år. Mørk farge med til tider noen bittelitt lysere striper. Fra jeg startet å eksprimentere med forskjellige hårfarger er nok dette den jeg har vært innom flest ganger og det er også fordi den er nærmest min naturlige farge. Trives godt med denne, men ble igjen lei og lengtet etter forandring.

Svart:

SVART: Hjeeeeelp! Nå ser man jo også virkelig forandringer på annet enn hårfargen. Så jeg må nesten beklage på vegne av alt som kommer etter dette også. Svart ble alt for hardt og jeg følte egentlig jeg så for "rocka" ut? Om jeg kan si det. Denne forandringen, som mange av de andre, kom fra at jeg så utallig mange bilder av andre som var SÅ fine med svart hår.

Blondt: 

BLONDT: Og alle varianter innenfor. Jeg ble helt avhengig av å hele tiden gå lysere og lysere. Tilslutt var det alt for lyst og håret ble utrolig slitt. Jeg kunne gått tilbake til blondt hår igjen - men da skulle det vært mørkeblondt og da måtte jeg satt grensen der.

..........

Dette er kun fra de siste årene, altså fra starten på videregående til nå. ER DET MULIG? Det sies at forandring fryder, men det er ikke alle forandringer som har vært like heldige. Mamma har i alle år vært frisør og hårfargene (og saksen) var aldri langt unna når jeg ønsket forandring. Hun har vel prøvd å stoppe meg et par ganger, for hun vet jo når jeg kommer til å angre, men  jeg overbeviste henne alltid om at jeg var helt sikker. 

Andre varianter jeg har hatt men ikke har dokumentert eller utslettet bevisene fra:
- Røde striper. Dette var faktisk det første jeg gjorde på mitt helt urørte hår, bra valg ikke sant? :)
- Brunt med blonde tupper. Og her snakker vi ikke en naturlig fade!
- Forskjellige lengder: Her har det også vært utallige mange forskjellige stiler. Vi kan jo snakke om lille Annie som begynte i 8.klasse med helbleket hår og pannelugg? Det er nok ikke vanskelig å tenke seg hvorfor de bildene ligger lengst inn på loftet og aldri noensinne skal ut i dagslys igjen!


Håper dere syntes det var litt spennende å se min forandring de siste årene. Jeg fikk meg ihvertfall en god latter. Vi skrives

Likes

Comments

HVERDAG
Wake me up when the sun comes back around

OSLO, hva skjer? Jeg har ikke noe i mot de koselige dagene innendørs i sengen, en hel haug med filmer og regn som slår mot vinduene. Men nå som hverdagen er i gang og jeg har skole gjennom hele uken - DA blir man lei av å kjempe mot paraplyen i vinden hver morgen for å unngå puffete hår og bløte klær resten av dagen. Heldigvis er det bare å krype under dynen og nyte det når man har kjempet seg hjem igjen. Høsten kom som et brak og dette været gir seg heller ikke før om en uke. Ugh. Tross at jeg tar samme buss og vandrer samme veier som alle andre dager, sitter jeg igjen med en følelse av å befinne meg i Bergen og ikke Oslo, haha! Regn gjør noe med humøret og jeg er utrolig glad for at jeg slipper å oppleve det så altfor ofte her i den fine hovedstaden.

Etter skolen i dag dro jeg innom en butikk i nærheten som sa de hadde pakken min og når jeg ankom dit så fant vi fort ut at den ikke var der alikevel! Etter å ha kranglet litt med UPS på telefonen så ser det ut som jeg får nyhetene fra ICANIWILL i morgen. Ååå, som jeg har gledet meg. Bra jeg begynte å lure på hvor den ble av for den var på vei tilbake til Sverige! Er det mulig?

Kvelden skal som vanlig brukes til litt lesing og litt (mer enn litt) serie. Har tatt på meg en stor genser og plassert meg godt under dynen - Klar for en kosekveld!

Likes

Comments

TANKER
I´ve been thinking

Oh, the power of makeup. Jeg ELSKER å være sminkefri, men går sjeldent ut av huset uten sminke. Og de gangene jeg faktisk er ute i offentligheten med et urørt ansikt - føler jeg meg absolutt ikke bra. Man går rundt med følelsen av at alle tenker over hvor ille du ser ut, men hvor mange bryr seg egentlig? Vel.. Sannheten er at det nok kun ligger i mitt eget hode.

Jeg har satt meg som mål å gå mye mer uten, for det har i lang tid vært umulig for meg å ikke være igjennom hele rutinen før jeg skal noe. Mørke ringer under øynene, fargeforskjeller, røde prikker, tynne øyenbryn, små vipper - hva har det egentlig å si? Hadde jeg tatt meg selv i å si dette et år tilbake i tid, hadde jeg ikke en gang trodd på det. For det var virkelig så umulig for meg å tenke seg dager uten. Man kommer til det punktet der man rett og slett er dritt lei. Det er slik jeg ser ut, og sånn er det bare. Hvor mye bedre er det ikke å omfavne det? Jeg VIL bli ordentlig komfortabel og selvsikker når det kommer til akkurat dette.

Det er selvfølgelig ikke slik at jeg har tenkt til å kaste sminkemappen, tvert imot. Sminke er noe av det morsomste jeg vet å holde på med, og jeg koser meg virkelig når jeg har god tid til å sminke meg. Det å bli vant til å kutte ned ting i rutinen er også et mål, hvorfor ikke ta en dag uten øyesminke? Eller hva med å la huden få puste den ene dagen jeg er for trøtt til å bruke alt for mange minutter foran speilet? Man føler spesielt på det når det kommer til situasjoner der man er rundt mange andre, spesielt på skolen. Der møter jeg jo daglig på andre jenter som har fikset seg for dagen, uten å gjøre det selv vil jeg nok føle litt på det.

I disse dager er jeg enda syk. Helt utrolig at det ikke har gått over enda. Og det er også mye av grunnen til at jeg har begynt å tenke på hvor slitsomme hverdagsrutinene kan være. For jeg har utrolig lite ork når kroppen trenger så mye søvn for å bli frisk. Har faktisk allerede trappet betraktelig ned når det kommer til antall produkter jeg bruker, og elsker en naturlig look. Når jeg kommer hjem fra skolen tar jeg av sminken på sekundet, også da er det greit å ikke måtte bruke all verdens tid på å få bort masken. Jeg sier så absolutt ikke at jeg oppfordrer andre til å gjøre det samme. For hey, smink deg så mye du vil, hvordan du vil - og bry deg nullnadaniks om hva folk tenker. Det er ingen som ber meg om å sminke meg mindre, heller ingen som ber meg om å ta på mer - det er så mye deiligere å kunne slutte å bry seg om andres meninger og kun gjøre det man selv vil.

Oooog forresten...

Beklager all den dårlige oppdateringen de siste dagene. Fortsatt dårlig og vært sengeliggende i flere dager. Lover å oppdatere dere og legge mer tid i innleggene igjen - når jeg er frisk. Håper uken har behandlet dere fint så langt. Vi skrives!

Likes

Comments

TRENING

Hello! Formen er fortsatt dårlig så jeg må holde sengen enda en dag. Så utrolig kjipt og kjedelig. Dagene har gått i å hoste, nyse, være omringet av snytepapir og jeg kjenner jeg begynner å få nok av denne slappe tilstanden. Prøver å drikke så mye vann og varm drikke som overhodet mulig, så jeg får i gang både hals og kropp igjen - føler det er det eneste som hjelper på formen. Tenkte alikevel at jeg skulle fortelle dere om noe ganske spennende, dere har kanskje ikke fått det med dere om dere ikke har fulgt meg på instagram (@anniefredriksn).

Helt siden april har jeg vært så heldig å få være med i ICANIWILL-familien, og vært en ambassadør for merket. ICIW har i lang tid vært mitt favorittmerke og omtrent hele treningsgarderoben min består av klær derfra - så jeg er så utrolig glad for at jeg får samarbeide med dem. Jeg ville aldri samarbeidet med noen jeg ikke kan stå 100% for, og det gjør jeg virkelig når det kommer til ICIW. De har så god kvalitet på klærne, bra verdier, ikke minst er de som står bak så utrolig hyggelige og snille. Åå, så takknemlig jeg er for at de virkelig har troen på meg. Om dere enda ikke har hørt om merket bør dere absolutt ta en titt på nettsiden deres. De lager limited edition treningsklær som skiller seg ut og er amazing å ha på.

Det er faktisk en pakke på vei til meg med nyheter fra dem som jeg må vise dere når de kommer frem. Har allerede fått tips om hva som kommer og jeg kan si så mye som at det faktisk er noe av det fineste de har kommet ut med så langt. Har ventet på det i en uke allerede og klarer faktisk ikke vente så mye lenger. SPENT!

Likes

Comments

HVERDAG

Hello! Jeg har ikke følt meg 100% i form hele uken og nå som det er helg har jeg blitt ordentlig syk. Ute er det en av de fineste dagene på lenge og her ligger jeg inne i sengen med SKJERF og ti lag med klær... Jeg har så uflaks og blir alltid syk i overgangen mellom sommer og høst. Satser på å være bedre til i morgen og den nye uken som kommer.

Så denne lørdagen kanselleres og jeg får heller ta to søndager på rad! Energinivået er på bånn så denne dagen dedikeres til utallig mange youtubevideoer, evigvarende scrolling på instagram, blogglesing og netflix. Man trenger slike dager iblant også, men det kunne mye heller vært grått og trist vær ute. Da hadde det sluppet å tære på samvittigheten at jeg ligger her inne, lite får man gjort når man er syk uansett. Jeg håper hvertfall at dere har en fantastisk fin dag og helg så langt. Vi skrives i morgen

Likes

Comments

HVERDAG

GOD HELG!Jeg har hatt verdens roligste dag hittil. Hele morgenen var satt av til ryddig av leiligheten - og da tenkte jeg at jeg også kunne vise dere litt av den! Jeg elsker dette stedet, så lyst og fint! Fornøyd med hvordan det har blitt hittil. Tross at jeg bor med to gutter, ser man lett hvem som fikk bestemme når det kom til interiør. For det er veldig mye... ROSA! Akkurat slik jeg liker det.

Er forresten helt obsessed med duftlys for tiden, min favoritt er "love is in the air" fra Lagerhaus, har faktisk ikke tellingen på hvor mange av disse jeg har vært igjennom. Det blir så mye koseligere når man har tent lyst rundt om kring og leiligheten fylles av gode dufter.

Inn den siste døren er det WALKIN-closet. Det har jeg alltid drømt om å ha og kunne aldri se for meg å ha det i leiligheten min under studietiden. Jeg har ALT for mye klær, så jeg må få tatt en ordentlig opprydding der snart også. Det har så mye å si at man kan slappe av og trives der man bor, og jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre enn jeg har det akkurat nå. Resten av dagen skal brukes akkurat her i leiligheten, tenker å kanskje begynne på en ny serie - nå som jeg faktisk har mye ledig tid i helgen (gjerne kom med tips),

Håper dere likte å se litt av leiligheten! Ha en fin helg

Likes

Comments