Header

Jeg er så godt i gang med treningen og har endelig funnet et kosthold som funker i en travel hverdag. Lykkefølelse. Elsker å føle at jeg får til noe jeg får mye glede av. Trening er for meg en pause fra hverdagen og en av de eneste gangene jeg klarer å sette alle tanker på pause. Kun for en times tid. Men det er noe jeg trenger, for at både dagene og hodet skal bli lettere.

Er det noe jeg er dårlig på, så er det faktisk å lage egne lister med treningsmusikk. For jeg vet faktisk ikke hva jeg liker å høre på under en treningsøkt lenger. Som tidligere danser har jeg alltid trent til musikk med høyt tempo og bass. I noen perioder har det vært roligere musikk som gjør at jeg virkelig kan pushe meg maks.

Nå har jeg derimot lagt om litt. Ikke mange nye sanger er blant favorittene denne gangen. Jeg har gått tilbake til de gamle sangene jeg knytter til gode minner, sommerstemning og glede. Så jeg kan drømme meg litt bort, samtidig som jeg får lyst til å gjennomføre en skikkelig god økt - mye på grunn av de positive tankene hodet fylles med av musikken.

Ser du etter treningsmusikk, eller kanskje sanger som hjelper på humøret på de tyngre dagene - her er mine favoritter:


♡ Be like you - CVBZ
Beam me up - Le P
Carry you home - Tiesto
Beautiful Creatures (feat. MAX) - Illenium
Forgetting Yesterday (feat. Petter Hedstrom) - The
Union
♡Get it together - Charlie Who?
♡ All the way - Timeflies
Been meaning to tell you - Leeyou & Danceey Remix - Starley
Do me - Frank Pierce
Like us - Chris Viviano

Vi skrives.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Det er ikke lenge siden jeg prøvde vippeextensions for første gang og nå er jeg helt forelsket! Tillater meg selv å gå mye mer uten sminke når jeg har fikset vippene. Før brukte jeg kun løsvipper, men ble til slutt litt redd for å dra de av. Limet satt så godt og dro noen ganger med seg flere av mine egne vipper. Jeg fant heller ingen som passet øyet mitt perfekt. Med vippeextensions blir vippene tilpasset mitt øye.

Selv om jeg er "avhengig" syntes jeg det fortsatt er deilig å ha perioder der jeg kun går med egne vipper. Jeg syntes det er fint med påsatte vipper, men elsker også den naturlige looken med helt bare øyne. Dette er absolutt en behandling jeg liker å unne meg selv i blant - spesielt når jeg føler jeg legger inn hardt arbeid med skole og trening (en liten unnskyldning til meg selv). Også er det ekstra deilig når dagene starter tidlig og man ikke føler for å sette av tid til sminke.

Vippene mine ble lange denne gangen (lengste på 15mm). Pleier ikke å ha så dramatiske, men det er godt med forandring - og jeg har aldri vært så fornøyd før! Det er lenge å ligge med øynene igjen i to timer, men hun som satt på meg vipper var så koselig å snakke med at tiden gikk kjempefort. Jeg satt på vipper hos Sahar, hennes instagram er: @lashes.by.sahar. Ingen tvil om at jeg skal tilbake dit neste gang jeg skal fikse vippene også! 

Likes

Comments

Flyturen på vei til Barcelona - En av mange cafepauser

Fantastiske palmer som prydet så mange av gatene - Den absolutt største Sephoraen jeg har vært i

En altfor lat kveld med Room service - Noen av de mange posene vi endte opp med å drasse på

Gaten på vei mot stranden på en solfylt dag - En altfor mektig dessert

Hotellet, utsikt ned mot bassenget - En av de mange gamle og fine byggene vi så (kirke)

Enda noen poser fra butikken som ble vår favoritt - På vei til byen, siste dag

Hjemtur, hadde så gjerne blitt lenger - En brygge i sentrum

Likes

Comments

Juletiden. Dagene går i ett og man husker ikke lenger hvilken dag det er. I denne tiden får jeg ikke oppdatert så mye, dagene går til kvalitetstid med familie og venner. Ferien har vært fantastisk så langt og jeg nyter tiden hjemme i Fredrikstad.

Det er ikke lenge til året er over og jeg gleder meg til å gå inn i det nye. Alltid deilig med en «ny start» selvom hverdagen er den samme. Håper dere har hatt en fin julefeiring og at året har vært bra så langt!

Vi skrives.

Likes

Comments

Med beina plantet på norsk jord igjen, er jeg endelig hjemme i Oslo etter en lang reisedag med mange forsinkelser. Det er når man kommer hjem man forstår hvor bra turen har vært og hvor mye man skulle ønske at den bare varte liiitt til.

Rolige morgener, kaffe på sengen, solfylte gater, varme og 100% feriemodus. Jeg har forelsket meg helt i Barcelona og kan ikke vente med å dra tilbake. Man vet man er fornøyd med reisen når man på flyplassen planlegger neste tur. På bildene under ser dere en sidegate vi fant. Drømmer meg bort...

Er det noe jeg vil anbefale så er det å gå mye, ikke alltid ta metro. Da får man sett så mye av byen man ellers ville gått glipp av!

Kofferten var mer enn full på veien hjem, akkurat som jeg forutså. Så må si jeg var litt for snill med julegaver til meg selv i år, haha! Kulden her hjemme kom litt brått på, så det var ingen dum ide å få seg noen gode og tjukke gensere til garderoben. Mange nye favorittplagg jeg vet vil bli godt brukt! 

(Jeg kan også vise frem hva jeg har kjøpt om det er noe dere ønsker).

Tross at jeg ikke har vært lenge hjemme, vil jeg bare lukke øynene - drømme om plussgrader og sol som treffer ansiktet i årets siste måned. Tar ikke lang tid før man lengter. Nå skal jeg pakke meg inn i dynen og samle energi før morgendagen.


Vi skrives

Likes

Comments

Platja de la Barceloneta

♡ ♡ ♡

Siste hele dagen i Barcelona. Grøsser allerede av tanken på kulden i Norge. Vil ikke hjem. Her startet vi dagen med en tur på stranden og sommerfølelsen traff meg - midt i Desember. Det var ikke en gang litt kaldt, så vi ble en stund før vi fant den søteste lille cafeen. Det er så deilig med ferie uten julestresset (som jeg er helt sikker på at er i full gang hjemme). Nå skal vi ut fra hotellrommet og se mer av byen - nyte resten av tiden før avreise i morgen!

Likes

Comments

All black everything

Før gikk jeg aldri i helsvarte antrekk - NÅ derimot, er jeg obsessed. Det er ikke så altfor lenge siden jeg farget håret fra mørkebrunt til lyst og da føler jeg meg mer komfortabel med helt mørke klær igjen. Dagens antrekk er super behagelig og virkelig en av mine favoritter akkurat nå. Elsker kombinasjonen mellom svart og sølv. Casual med fine detaljer!

#nouwoutfit

Likes

Comments

Da vi ankom Barcelona traff solen oss med en gang. En følelse av vår, så langt fra det kalde Desemberværet vi forlot hjemme i Norge. Hele 18 varmegrader på det meste! Ingen av oss var spesielt kjente med Barcelonas kollektivtrafikk så dagen startet med utallig mange skritt og en hel del surring. Vel fremme på hotellet ble vi møtt med et superfint rom og kunne slappe av litt etter en reise på til sammen 6,5 time.

I denne byen er mye stengt på søndager, så vi valgte derfor å ta oss en tur på et stort kjøpesenter som holdt åpent hele dagen. Føttene var da i god form til å gå litt igjen, så vi valgte å droppe metroen for å se mer av området. Og jeg må bare si WOW - for Barcelona var virkelig vakkert i dag. En god temperatur og palmer bidrar ikke til annet enn et supert humør.

Etter en lang dag er jeg på hotellet. Kjenner virkelig på rygg, føtter og hode at dette har vært en lang dag med mye gåing + lite søvn. Satser på at dagen i morgen blir like fin. Vi skal bruke resten av kvelden på spaet hotellet har, også må vi få planlagt morgendagen.

Vi skrives i morgen, med flere bilder og oppdateringer fra denne fine byen!

Likes

Comments

...BARCELONA!

Åå som jeg har gledet meg til dette. Nå er jeg på Gardermoen, på reise til et sted jeg aldri før har vært. Mamma tar meg med på tur i forbindelse med 20års-dagen min som var den 30.november. ENDELIG! Vi skal på en skikkelig jentetur, det er alltid like koselig. Jeg gleder meg til å se og oppleve denne nye byen jeg har hørt så mye fint om. Kofferten er omtrent tom og kjenner jeg oss rett er den fylt til randen på vei hjem.

Akkurat nå gjesper jeg konstant, venter på boarding og har en stor kaffe i hånden. Satser på å ta en liten powernap på flyet så jeg kan nyte hele førstedagen uten å gape som en tulling rundt i Barcelonas gater. Vi blir borte i tre dager og jeg skal selvfølgelig oppdatere masse her på bloggen. Etter to måneder med eksamen blir det så godt å kunne skrive noe annet enn nyhetsartikler og jeg klør i fingrene etter å bruke kameraet til annet enn skole.

Vi skrives når jeg er i Barcelona!

Likes

Comments

TANKER

En uvirkelig virkelighet

Nå har dere ikke hørt fra meg siden 17.september - dagen jeg annonserte min deltakelse i Miss Norway. Endelig er jeg tilbake her og det har sine grunner.

Å bli fanget i boblen av glitter og høye heler gjorde at jeg strakk meg etter å bli en utgave av meg selv jeg ikke en gang ville bli. Nå har jeg meldt meg av konkurransen og går med det tilbake til å "bare" være Annie. Og vet dere hva? Det er MER enn bra nok.

Vi som deltakere ble fort informert om våre mange gjøremål og hvor krevende reisen skulle bli. Det gikk ikke en eneste dag uten at jeg planla neste skritt på veien mot en perfekt virkelighet. Skolen ble dyttet til side. Den ferske journaliststudenten skrev ikke lenger nyhetsartikler, men blogginnlegg om overfladiske, urealistiske kvaliteter, drømmer og tanker hun måtte ha - hun var jo helt perfekt. Ihvertfall på skjermen, det alle andre ser. Ikke sant?

HVA ER DET JEG DRIVER MED?

Uvel
, la meg lukke øynene og hvile litt. Puste litt. Øynene var lukket, alt helt svart. Med en gang jeg åpnet dem opp var det tilbake. Det? Stresset og presset jeg lagde i mitt eget hode. Døgnet trengte flere timer. Hva med mindre søvn? Jeg blir jo ikke uthvilt. Uansett.

Helt perfekt, eller?

Å gjemme seg bak et smil på bilder, når eksamen gikk til hodet på meg og tårene presset på - et skritt lenger vekk fra "bare" Annie. Det hele begynte med at jeg ville gå ut av komfortsonen og prøve noe nytt. Lysten drev meg, men ikke i riktig retning. Jeg var lett mottagelig for alle tips og informasjon som kunne få meg til å bli den perfekte utøver i konkurransen. At jeg på ét tidspunkt kun brukte tiden på eksamen, gjorde at jeg fikk tatt et skritt unna situasjonen. Gjør jeg dette for å utfordre meg selv, eller gjør jeg det for noen andre? Når man står midt i en situasjon forstår man ikke alltid hva som egentlig skjer.

En stor del av konkurransen er å være et godt forbilde. Vil jeg at små barn (eller hvem som helst) skal strekke seg etter å bli som meg, når jeg ikke en gang er meg selv? Ikke i nærheten en gang. Det enorme presset vi kjenner på i dagens samfunn tar allerede knekken på så mange. For vi skal jo liksom være perfekte, på alle områder. Jeg vil ikke være den personen som bidrar til at andre må strekke seg lenger bort fra den de er. Slik jeg endte opp med å gjøre selv. Når jeg ville publisere innlegg som tok for seg de dårlige dagene, endte jeg opp med å pynte på dette også.

Uansett hva det handler om - så gjør det vondt å gi opp. Jeg vil ikke være den som ikke får til ting. Hvem vil vel det? En enorm følelse av å være mislykket fylte kroppen min hver gang jeg begynte å tenke på utmelding av konkurransen. Gang på gang kastet jeg bort tankene og fortsatte med et smil om munnen. De utallig mange gangene jeg var på nippet til å melde meg ut, og ikke gjorde det, kom panikken igjen. Nå hang jeg jo langt bak og måtte jobbe enda hardere.

Jeg er så uendelig glad for at jeg tok valget. Å kunne si at jeg er helt ferdig. Å kunne være oppriktig glad igjen, uten et stort press som jeg hele tiden merket - selv når jeg sov. Det er ikke til å legge skjul på at det jeg gruet meg mest til var å fortelle de nærmeste - de var jo så stolte når jeg fortalte at jeg hadde kommet med i Miss Norway.

Men: De smilte og sa at de var glade på mine vegne. Det var jeg også.

For det står respekt av å gjøre ting for seg selv. Jeg vil ha det bra og ikke jobbe mot en uvirkelig virkelighet jeg aldri kommer til å oppnå. Det er ikke meg. Det er fantastisk når man innser at det er greit å ta avstand fra ting som ikke gjør deg glad. I alle år har jeg blitt fortalt at man skal være seg selv og at det er mer enn godt nok - aldri før har jeg trodd på det. Ordene ga ikke mening før nå nylig og det er så viktig å godta seg selv som man er. Følge sine egne drømmer, ikke andre sine.

Tiden min gikk ikke tapt selvom jeg la mye tid i konkurransen. For det å lære seg at man er god nok som man er og at alt handler om å gjøre det man selv vil, det er så mye mer verdt enn den tiden jeg brukte. Dette innlegget er ikke skrevet for å unnskylde min utmelding for noen som helst, men for å gi en god forklaring på hvorfor jeg velger å ta avstand. Jeg prøver heller ikke å tråkke ned på konkurransen, det ble bare feil for meg og signalene jeg sendte ut var ikke bra.

Jeg heier selvfølgelig på de jentene jeg ble kjent med som enda er med i konkurransen, for de utøverne dette er riktig for og gleden de får av å gjøre noe de i lang tid har drømt om.
Endelig er jeg tilbake. Jeg gleder meg til tiden fremover. Takk.

♡♡

Likes

Comments

Instagram@anniefredriksn