shit va längesen det va jag va inne här, som sagt är verkligen inte en person som gillar att blogga dagligen men vill verkligen. Så nu måste jag skärpa mig. Dom senaste månaderna jag inte varit aktiv har varit lite upp och ner. I december åkte jag till New York för att träffa på min pappa och små syskonen som bor där. Jag och Dunii spenderade 3 veckor där och min små syskon gillar henne mer än mig haha. Det blev mycket shoppande och mycket mat, dyra restauranger blev det fan. Men nu är jag ialls fall hemma i tråkiga Sverige igen :( Ligger i sängen just nu efter en roligt kväll ögat :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags förra veckan började malmöfestivalen. Och i lördags firade jag min födelsedag för jag fyllde 18 i måndags :) va hemma med mina vänner och firade, sen på söndagen kom släkten och fira.

Skolan började i tisdags, har inte haft så mycket skola men det kommer väll snart haha. Nu e det dags att ta på sig ska jobba på malmöfestivalen med skolan.

  • 81 Readers

Likes

Comments

Har varit på bio med Jenny och Jonna ikväll, kom nyss hem. Vi va o kolla på Magic Mike XXL eller som vi säger Xtra Xtra Large 😂 En riktigt sevärd film, den var jätte rolig, vi alla skratta skit mycket och lite dregel blev det väll... Iallafall nu ska jag lägga mig och kolla på Ghost Whispere för 10 gången 😊 sov gott allesammans ❤️☺️

  • 82 Readers

Likes

Comments

Hellu Hellu! Finns inte så mycket att säga om dom senaste dagarna.. Har bara varit hemma eller hälsat på Jenny och Dunii på deras jobb. Just när är jag påväg dit. Kommer kännas så jävla annorlunda att inte behöva vakna tidigt imon för att åka till jobbet 😩 men har fått lite tur iallafall, min brors fru har fixat jobb till mig där hon jobbar. Inte världens bästa jobb men bättre än inget, ska jobba på någon städfirma. ☺️

  • 85 Readers

Likes

Comments

Idag var sista dagen på jobbet. Vill verkligen inte sluta, trivs så himla bra med alla där. Kommer kännas fett konstigt att inte gå till jobbet på måndag, 4 veckors praktik flugit förbi som en snabbt vind. Kommer sakna varenda en av alla där, kändes verkligen som en ända stor familia.. Hade dom bästa handledarna som finns. RAJWAN ÄR BÄST :)

Kungligaste handledaren ever Rajwan..

  • 91 Readers

Likes

Comments

Imorgon är det sista dagen på jobbet, vill fan inte sluta. Kommer att sakna alla, att komma till jobbet och bara ha det roligt med alla vänner. Men allt måste ha sitt slut nån gång. Kommer iallafall att ha kontakt med alla och vi kommer att träffas då och då.

I tisdags var vi med på Din Gata 100,6 och blev intervjuade om vad vi gör på vårt jobb. Igår var vi i Pildammarna och körde följa Jon sen rörde vi oss mot trianglen för att sprida lite glädje. Idag gjorde vi samma sak fast från Malmö central till Trianglen.

Nu sitter jag på bussen till Jennys jobb... Hoppas ni alla har en trevlig dag och njut av det härliga vädret..

  • 92 Readers

Likes

Comments

Hjälpte min mamma att städa uppe på vinden igår med Jenny. Hittade en hel låda med massa foton på både mig, min syrra, bror och pappa. När man ser dessa foton vill man bara tillbaka i tiden. Saknar den tiden så mycket.

Min älskade storasyster ❤️

Min bror, syster och kusin ❤️

Och massa bilder på mig ❤️

  • 93 Readers

Likes

Comments

Sitter på espresso med Jenny och Christina nu. Bakis fika på hög nivå hahaha ❤️

  • 97 Readers

Likes

Comments

Hade en rkt hörlig kväll igår med mina tjejer, firade Jenny's 19 års dag på Harrys. Va inte hemma förens halv 6 imorse. Iallafall blev det en rätt så lyckad kväll, Christina hade bokat VIP så vi satt precis vid scenen. Vi alla fick kanske lite för mycket alkohol i kroppen så idag är vi bakis. Försökte att få så mycket drama fred kväll som möjligt men lite drama blev det, 2 tjejer stack hem med några killar medan vi andra 6 stack hem och sov i våra egna sängar. Rätt så lyckad kväll, Jenny hade iallafall roligt så då hade jag också de. Kan fan inte fatta jag slösade bara 200kr men på nåt sätt spenderade Christina 2000kr. Finns inga härligare vänner än dom jag var ute med igår.

  • 95 Readers

Likes

Comments

Nu ska man äntligen sova efter en lång dag. Vakna vid 7 imorse, fixade och tog på mig sen vid 8a imorse stack jag ut med en kompis sen därifrån direkt till jobbet vid 9. På jobbet så åkte vi till Helsingborg för att se en scenkonstföreställning som inte var så himla roligt, bara en kille som balanserade stenar på varandra. Va hemma vid halv 5 igen. Tog 1 timmes vilostund sen gick jag för att träffa Vendela och Rebeca. Nu ligger jag i min sköna sköna säng. Natti natti mina härliga läsare :)

  • 95 Readers

Likes

Comments