Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Här är några tips på aktiveringsleksaker för hunden. Mina hundar tycker det är jätte kul att få lite hjärngympa ibland. Har dock andra ''aktiveringsleksaker'' än dem på bilderna. Men tyckte dessa verka bra också. Kanske blir att köpa en ny snart. Annars brukar jag hitta på saker hemma själv som dom kan aktivera sig med. Gömma hundgodis osv. Det brukar jag även göra utomhus :) Ska göra ett till inlägg inom en snart framtid och tipsa om vad man kan göra för skoj tillsammans med hunden för att göra vardagen lite roligare. 

Likes

Comments

Igår var Elliots dop. Först var vi i kyrkan och sen gick vi alla till prästgården för att äta/fika . Jag agerade även frisör  och fotograf  under dagen. Var jätte kul att träffa alla, är ju inte varje dag släkten är samlad. Vi var kring 50 pers på dopet. Här är lite blandade bilder.

Likes

Comments

De här smyckena är så himla fina ! Har blivit väldigt populärt med det nu. Handplockat i kalix säljer även deras smycken. Och hårbanden  som dom säljer är också jättefina. Finns många fler färger än dem på bilderna. Men tyckte just dessa passade så bra ihop 😊

Likes

Comments

Känns som att sommaren har gått/går jätte fort. Mestadels dåligt väder hittills så man har verkligen fått ta till vara på alla soltimmar. Imorgon blir det dop för systersonen.Kommer bli så kul då all familj och släkt är samlade. Får klura lite ikväll på vad jag ska ha på mig. Måste även ladda systemkameran  så man får lite bilder😃

Likes

Comments

Dom här hårprodukterna använder jag mig mest av just nu. Tycker dom passar mitt hår bra, speciellt då man har blont hår/ blekt hår är det viktigt att vårda håret . Jag varvar mellan att använda ''silverprodukterna'' och vårdande produkterna. Båda borstarna tycker jag är suveräna. Måste snart köpa nytt shampoo , tror det blir Bed Head igen men kanske någon annan variant. Mitt hår känns ändå rätt bra så. Har växt rätt mycket sen jag senast klippte det, brukar ha kort page annars. Skulle behöva klippa  mig snart, får se om jag kör på samma elr ngt nytt ;) 

Direktlänk till produkterna om man tycker på bilderna. 

Likes

Comments

Så himla fint med vitt nu under sommaren då man blivit lite brun. Många som matchar vitt med vitt , så här kommer några snygga plagg. Matcha tlll några fina smycken i guld  kanske? Ev. en snygg hatt  , svarta skor ;) ? smaken är som baken..

tryck på bilden så kommer ni direkt till plagget 

Likes

Comments

Stugan är bokad från söndag till söndag. Vi är 11 pers. Har varit i backen och åkt skidor. Var jättekul förutom att pjäxorna är lite för stora så det blir jobbigt att åka. Har varit ut 2 dagar, första gången på totten och igår va vi på bygget (största utestället i åre 3 dansgolv) . Fick köa rätt så länge för att komma in men jobbigaste var ju 2 meter långa mannen och hans brud framför oss som fumlade/ramlade omkring och gapade. En i deras umgänge ställde sig å pissa i kön så det kom på andra typ :S men tur så var vakten bra och varken någon av dem fick komma in fast dem köat i 45min typ hehe. I förrgår var vi på badet och saunaworld. Fanns flera olika bastus tex 60+ ,finnbastu, 80+, isbastu (bastu med bara is typ), ångbastu osv. Pol med älvstempererat vatten, bubbelpool, utomhuspool å så några fler. Nu är det inte många dagar kvar tills vi far hem. De festa ska no ut på bygget idag igen, har inte bestämt mig än men gissar på att jag också far ;)

Likes

Comments