Hejsan! Vi har fått så mycket läxor denna veckan. Dessutom så har vi ett matteprov tills imorgon. Jag måste verkligen få ett bra betyg på provet eftersom att jag måste visa att jag faktiskt kan! Mitt betyg sänktes bara p.g.a att jag fick ett ganska mycket sämre betyg på ett matteprov. Så jag ska visa klart och tydligt att det var ett "misstag" Haha, önska mig lycka till <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är det ridning näst på schemat! Idag så är det markarbete. Hoppas att ridpasset kommer att gå bra och att det blir kul. Just nu rider jag på en stor ponny som heter Falcon. Har tyvärr ingen bra bild på han. Själv så tycker jag att han är helt okej. Jag har inte ridit han alls mycket innan så känner han inte så väl än. Men det blir bara bättre och bättre efter varje ridpass tillsammans med han ;)

Likes

Comments

Hej alla! Jag tänkta göra en liten tävling, som jag hade tänkt att ha lite då och då. Denna tävling gör jag när jag själv vill hitta nya roliga bloggar att läsa. Skriv gärna eran blogg och vad ni bloggar om bland kommentarerna. Sen så kollar jag in eran blogg. Exakt om en vecka så utser jag en "vinnare".

Bara för att jag känner någon irl så betyder det inte alls att den hat bättre fördelar. <3 :)

Likes

Comments

Älskar denna outfiten! Det är en utav mina favorit outfits som jag själv har gjort. Hade en mycket liknande oufit i skolan för inte sådär jätte längesen. Jag tyckte att den var snygg så nu gjorde jag en som var nästan lika dan.

Ska äta frukost nu och sedan ska jag ta Harley på en prommis :)

Likes

Comments

Idag är det minsann fredag! Bästa dagen i veckan. Har precis ätit min frukost och gjort mig klart för skolan. Har inget planerat för kvällen. Ska bara vara med min valp. Däremot så ska jag fira min kompis i helgen eftersom att hon har fyllt år. Det ska nog bli kul att träffa henne och de andra som kommer. Det var ett tag sedan sen vi sågs.

Likes

Comments

​Min dag har varit mycket bra. Jag har jobbat mycket hårt i skolan och vi har haft roliga lektioner. Jag kom hem 16:20 idag vilket är lite sådär. Jag var redan jättetrött efter den sista lektionen. Jag har inga planer för ikväll vilket är skönt i detta läget. Nu ska jag vila iallafall. Puss!

Likes

Comments