Okej, detta kommer nog bli det mest känslosamma inlägget jag kommer att skriva här på bloggen..

men känner att folk inte riktigt förstår, om jag inte förklarar.

Jag tycker det är jätte jobbigt att behöva berätta för kompisar om och om igen om vad det är som egentligen har hänt samtidigt som jag förstår att folk är nyfikna.

Så jag tänkte helt enkelt dra upp allt här istället en gång för alla för jag orkar inte fler frågor eller folk som känner sig osäkra på hur dom ska bete sig osv osv och sen får ni tycka och tänka vad ni vill om allt detta här och nu men sanningen är att jag har gått sönder på alla sätt en människa kan gå sönder på tror ja.. men jag hatar och vägrar att erkänna det för mig själv. Sista tiden efter allt som har hänt var det som att det revs upp gamla sår som jag bara har försökt gömma istället för att få dom att läka. Men jag vet verkligen inte hur man gör för att få sig själv att bli hel igen när en så stor del av en finns på andra sidan.


Den 25 september 2016 satt jag på tåget på väg hem från en utbildning i Borås, jag skulle bli upphämtad på centralstationen när tåget var framme.

Allt var som vanligt och det var jätte fint väder ute så jag hade planerat upp hela kvällen och skulle träffa massa kompisar när jag kom hem. Var tanken..


Jag kom hem, och det första jag ser är att min äldsta bror är hemma och står i hallen, som jag visste egentligen skulle jobbat på andra sidan jordklotet senast dagen innan då han ringde mig på kvällen och undra om jag var hemma .. då hade han fått ett samtal av min pappa som berättat vad som hänt som i sin tur hade fått ett samtal från Göteborgspolisen som bara sagt '' Vi är ledsna att meddela detta men din son har hittats död på en båt vid klipporna och vi har startat en mordutredning''.

Dom valde att inte berätta något för mig den kvällen..

Utan åkte direkt upp till Göteborg och båten istället, för att senare va tvungna att meddela Tommies flickvän som hade försökt få tag p honom hela kvällen.

Dagen efter när jag kom hem, såg att Robin var hemma och bara kände av stämningen.. dom bad mig släppa mina väskor och bara sätta mig ner.


Det var först då jag fattade att det var något som hade hänt, något som verkligen verkligen inte var bra men jag kunde aldrig föreställt mig att det kunde vara så illa som det faktidkt va. Det fanns inte i min värld.

Vi gick upp och satte oss i soffan och jag börja få panik för att ingen sa något.. tillslut säger min mamma till mig att jag bara ska försöka ta det lugnt & andas.

Men jag fick bara mer panik och börja skrika för dom inte sa något till mig.

Jag fick en så konstig känsla i kroppen som jag aldrig känt tidigare och plötsligt hör jag bara min mamma säga med gråt i halsen att

'' Tommie har vart med om en olycka, och han är död''


Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara resten faktiskt, jag tror man måste vart med om det hela själv för att verkligen förstå.

Helt ärligt så kommer jag inte ihåg hur jag reagera, allt verkligen ALLT runtomkring bara stannade upp.. det kunde inte va sant.. min egna bror, som har gått vid min sida hela livet och funnits där för mig i alla lägen.

Att höra orden är en sak.. men att acceptera och förstå det.. det gick bara inte in. Hela, verkligen hela min värld rasa på 2 sekunder. Bokstavligen. Det känns verkligen som att man lever ett annat liv idag än vad man gjorde då, allt var så himla enkelt.

Dagen efter beskedet låg vi vakna hela natten utan att säga ett ord.. jag trodde inte på det.

Jag låg och fundera på någon lösning så han skulle komma tillbaka men lyckades aldrig komma på något som hjälpte. Dagen efter hyrde vi en minibuss och åkte upp till Stockholm för att berätta för min syster, mormor & morbror.

Det var så konstigt för tiden existerade verkligen inte längre.. allt var helt annorlunda och jag kände inte igen mig själv längre.. jag varken åt, drack eller sov på en vecka och hörde inte av mig till någon, tillslut blev jag tvungen att åka till en läkare som skrev ut både sömn tabletter mm. och sa att jag var tvungen att välja mellan att äta eller läggas in på psyket.

Den 6e Oktober var den jobbigaste dagen i hela mitt liv.. eftersom jag vägrade acceptera eller tro på att detta hade hänt så var jag tvungen att få se det själv för att kunna ta in det.. på riktigt.

Jag, min pappa, Robin, Eleonor och min morbror åkte till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg till rättsmedicinska där min brors kropp låg kvar och väntade på oss.. det går inte att förklara i ord hur ont det faktiskt gjorde, jag har inte klarat av att tänka på det förrän nu, det var första gången i hela mitt liv jag fick en riktig panikångest attack.

Dom ljög inte, det var min bror, min Tommie som låg där.. så fint omstoppad och så fridfullt men så overkligt och så smärtsamt.. Jag ser bara hans roliga miner framför mig hela tinden när han skämtade och skrattar hela tin.. till att inte röta en min.. ligga helt still och va aldelles kall & blå.

En vecka senare hölls begravningen vid Ljungs kyrka i Ljungkile.. jag var helt tom, hade nästan inga tårar kvar.. jag glömde nästan bort att det faktiskt var Tommie, min bror som låg i kistan framför oss. Men så många som kom på begravningen och lyckades stötta varandra när det var som svårast.

Jag vet inte varför men jag skäms ärligt talat över att erkänna att jag har mått och även mår så här dåligt även fast det kanske är förståeligt för vissa, men jag försöker verkligen kämpa för varje dag som går för att må bättre och inte ta några tabletter för att klara av vardagen.. men ibland är det fruktansvärt svårt.

De livet jag lever idag, är heeelt annorlunda jämfört med de liv jag levde då. Så mycket jobbigare men så mycket jag lärt mig på vägen hit. Samtidigt som jag vet att jag har mycket av det svåraste kvar och det känns varje dag som att jag bara kommer falla ihop och vill ge upp och ta den enkla vägen istället för att slippa ha så ont, men det är alltid något som får mig att inse att det finns så mycket mer att kämpa för.

Jag skulle aldrig låta min, familj, vänner och dom som bryr sig behöva känna den sorgen som jag gör nu, framförallt inte min familj en gång till.

Jag är så glad & tacksam till alla er som finns och funnits där för mig och stöttat mig genom många svåra stunder.

Ni betyder verkligen allt. 💜


Min bror dog alltså i en olycka på din båt då han fick ström genom huvudet ut i hela kroppen den 24 september 2016.

Hans vän hittade honom en liten stund senare och började med HLR tills polisen och ambulansen kom dit.

Min bror blev 26 år gammal.

Idag nästan 9 månader senare har jag börjat förstå att min bror inte kommer komma tillbaka till oss här på jorden..

Tiden läker inte alla sår men man kan lära sig leva med det. Nu har jag förstått vad det innebär.

Tommie har tagit med sig en så stor del av mig som jag vet att jag inte kommer få tillbaka förrän jag själv är där hos honom, men jag lever hellre resten av livet halv och kämpar mig till slutet än att ge upp allt jag har kvar här och istället få någon annan att må lika dåligt. Min bror kommer alltid att va med mig oavsett vilken plats jag eller han är på. Inte ens döden kan skilja oss åt. ❤


6/3 1990- 24/7 2016 Vila i frid min ängel.. vi ses snart 🐬
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vet åter igen inte hur jag ska kunna uttrycka mig i ord.. för ganska exakt åtta månader sedan var jag med om det värsta i mitt liv som vände upp och ner på allting. Min storebror hade vart med om en olycka och klarade sig inte.

Att gå igenom en sån sak går inte att förklara för dom som inte vart med om det själva. Så enkelt är det.

Det gör för ont för att kunna förstå det helt enkelt.. jag har själv försökt fortsätta livet som vanligt och va stark utan några förändringar.. men man kan inte leva i förnekelse för alltid för verkligheten kommer alltid ikapp en förr eller senare.

Igår natt var det som att allt började om på nytt, 01:30 nåddes jag av beskedet att våran vän Sebbe hade gått bort.

En så sjukt snäll och omtänksam människa med ett så stort hjärta. Det gör så ont i hela själen att behöva ta in detta och att en av mina närmsta vänner samt Sebastians flickvän ska behöva vara med om en sån här sak.

Min syster som har känt dessa människor sedan barndomen fick samtalet igår natt och sprang genast ner till mig och berättade vad som hade hänt helt panikslagen, sedan åkte hon direkt till näl där alla dom närmsta var samlade men framför allt hennes bästa vän, som fick va med om något ingen människa ska behöva uppleva. Speciellt inte hon som är världens finaste människa på alla sätt och vis och det gör så ont i mig att behöva se dom jag verkligen bryr mig om lida såå av något såhär fruktansvärt.

Tankarna och ångesten höll mig vaken hela natten och jag kan fortfarande inte ta in det. En så fin människa som Sebastian verkligen var.

Alla mina tankar går till hans familj och alla hans nära & kära som lider av detta. Finns verkligen inte ord för det som har hänt.

Jag hoppas verkligen att brorsan tar hand om dig och välkomnar dig där uppe nu Sebbe och att du förstår hur älskad du var och är av så många.. men jag vet samtidigt att du har det bättre nu.

Vi kommer alltid att minnas dig som den glädjespridare du var. Vila i frid nu.💙

Och till alla er andra där ute, snälla ta hand om varandra, säg inget ni vet att ni kommer ångra, såra inte varandra utan visa istället hur mycket ni tycker om varandra. Få varandra att må bra, sprid glädje & sprid kärlek och snälla ta hand om livet. För livet är inte rättvist någonstans och man vet aldrig vad som händer nästa dag och man ångrar bara det man INTE gjorde eller sa.. I tid.


Likes

Comments

Fick bli ännu ett sent inlägg då jag varit på bio nyss, såg den nya transformers filmen.. vanligtvis är jag ju inte direkt något fan av action men vilken kategori kan man vänta sig när man drar med ett gäng nördkillar 😏

Hur som helst, den var faktiskt helt okej.. har inte sett dom andra filmerna vad jag kommer ihåg så har inte så mycket att jämföra med dock men den får iallafall 3/5.

Förutom detta så har jag jobbar hela dagen i stort sätt. Börja vid 08.00 imorse och sluta vid 18.30 så man har ju inte allt för många hästkrafter kvar.. Men fick finbesök av Anna & Bella på jobbet idag som höll mig sällskap en stund så man ska väl inte klaga 😄. Imorgon är jag iallafall ledigt så det ska bli skönt.. det som blir mindre skönt är att jag måste ändå upp om några timmar för ska va på näl 07.50 och kolla lungorna igen så allt är bra och atibiotikan har hjälpt. Så om det är bra med lungorna imorn, DÅ mina vänner kan jag tala om en som kommer att va snabb tillbaka till gymmet efter det. 💪

Har ätit ute i princip varje dag den senaste månaden och unnat mig en lite så ganska väldigt mycket för mycket den senaste månaden så ska bli så skööönt att äntligen få komma tillbaka till gamla rutiner igen.

Men nog om det, helgen som varit gick iallafall inte utför haha. Så det gick ju som planerat för en gångs skull här.. kanske berodde lite på att jag inte drack något heller iof 😂

Men kul hade jag. Fredagen och självaste midsommar firades hemma hos Teo med vänner & bekanta. Var väl hemma runt tolvslaget ungefär då jag skulle upp och jobba i lördags med vid samma tid som idag.

Så gick som en zombie hela dan på jobbet i lördags och hade egentligen inga planer alls, tills Kevin och Sebbe vill dra till smögen efter jobbet. Så det var bara att ta nya tag, försöka se pigg ut, bättra på sminket, sätta upp håret och byta kläder så for vi iväg tillsammans med Teo och hans vänner och Pontus o Joanna med hennes vänner till smögen bryggan och fira midsommar där. Haha måste erkänna att de kändes lite konstigt att sitta där helt nykter bland alla fulla och odrägliga dock. Satt och fundera på om jag själv va lika odräglig på fyllan som vissa va 😂 antagligen. Så när klockan slog efter 00.00 så åkte jag och Kevin hem och lämna dom andra i sticket.

Har på tal om ingenting köpt massa nya träningskläder nu när lönen har kommit. Dock så är jag ju så himla trög så jag beställer allt på faktura istället så ja kan köpa hur mycket som helst och får det som en käftsmäll sen istället .. Någon som känner igen sig? 😂

Lägger upp lite bilder här nedan på vad jag har beställt så får ni kika lidee..

Nu ska se till att få min skönhetssömn dessa ynka timmar som är kvar innan solen går upp igen så om ni ursäktaaar och välkomna åter till nästa påstigning.. klart slut ! 🚀


Allt detta hittar ni på Freddystore.se och träningstights.se och skorna är från Stadium 😘

Likes

Comments

Goder Afton gott folk !

Ni får ursäkta mina ganska så väldigt dåliga bloggtider men det är helt enkelt för att jag är en sådan upptagen kvinna på dagarna som prioriterar att sova framför allt annat i livet..

It is true, jag har vart ledig nu ett par dagar och sovtiderna är redan åt helvete rent ut sagt.. Jag förstår inte hur jag lyckas men på något sätt gör jag det iallafall, somnar runt 5 på morgonen och vaknar runt 2 på dagen. What. A. Life.

Ännu roligare när man jobbar hela helgen och börjar 8.00- 19.00 varje dag .. men det är inget som hindrar mig från att fira midsommar kan ja tala om för er. Förra helgen på Soulid Sound gick det ju inte bra så får väl köra en repris tänkte ja skriva men de är nog de sista jag tänkte göra 😂 Göra om göra rätt.. de ska jag göra haha, hitta ju fan inte ordet för vad jag mena såå.. kass förklaring men ni får stå ut.

Såg förresten på förra inlägget jag skrev där jag tipsa om en film som var sjukt bra att jag skrev fel namn på den såklart hahaha. Den hette visst Safe haven och inte '' safe heaven''. Men jag gör det lite lättare för er och länkar den här under istället så får ni se trailern 😉 Så fortfarande till er som inte sett den.. SE DEN JUST DO IT !! Slutet gör hela filmen men de spelar ingen roll för den är fruktansvärt mysig att se ändå och det är sjuuukt snygga skådespelare med i den. Speciellt pappan i filmen som jag såklart inte heller kommer ihåg namnet på nu bara för de. Men nu ska ja sluta tjata om denna film, sålänge ni bara ser den så är jag nöjd.

Nu är klockan snart 02.00 och om jag ska underlätta lite för mig själv när jag ska upp och jobba på lördag så borde jag verkligen mula kudden typ nu.

Så kul att se att ni blir bara fler och fler som går in och läser förresten. På tal om ingenting.. men även fast jag egentligen starta bloggen för att ha den mer personlig och kunna få skriva av mig och rensa mobilen på bilder. Tanken var ju inte direkt att skapa någon värsta fashion blogg för att få följare om man säger så, men måste ändå erkänna att jag blivit positivt överraskad då jag trodde jag skulle få kanske några hundra läsare i veckan max, så vilken anledning ni än läser min blogg för så tack 😘


Nu ska ja försöka sova på riktigt darlings.

Take care !


Likes

Comments

Gokväll people !

Är det bara jag som har riktigt svårt att sova idag eller? 😓

Har legat i sängen i stort sätt sen hela tiden sen jag kom hem från jobbet vid halv nio och har inte gjort ett piss mer än att spendera pengar på onödiga grejer som jag redan har.. men som ni vet så är jag beroende av olika dofter, hudkrämer, parfymer, bodylotion, oljor.. you name it. Så har beställt tre nya parfymer från Kicks hemsida där dom även har rabatt nu 30- 50 % plus att jag har personalrabatt på 20 % utöver det. Så lyckades fiska hem Viva La Juicy, Black Opium Nuit Blanc och Hugo Boss The Scent for her för strax över tusen lappen och i vanliga fall kostar en av dessa runt 700 så om ni är sugna på lite nya dofter borde verkligen passa på. 🙌

Sen måste jag även rekommendera en film jag såg precis, såhär 4 år efter nu men fyyy vad jag grina till denna filmen asså, jag brukar vanligtvis inte gråta till filmer alls och om jag gör det så är det typ när en hund dör eller en mås sugs in i ett flygplan eller nåt sånt fult men dehär va helt brutalt.. tyckte det va en bra och mysig vanlig film att se innan ja skulle sova först. Så kommer jag till slutet av filmen och jag dränker halva kudden.. vet inte om det kändes bra eller dåligt men den väckte såå så många tankar efter allt som har hänt och som jag kan relatera till som gjorde att huvudet verkligen fick sig en tankeställare om vad som är viktigt i livet och inte och vad som är värt att lägga tid och energi på så länge man lever.

Tror även det var därför jag fick så svårt att sova nu.. har en tendens att över koka hjärnan med tankar på kvällarna och gå in i deep mode innan jag ska sova precis vilket är sjukt frustrerande när man ska upp och jobba vid 7 dagen efter..

Men men, life could always be worse ..

Filmen heter Safe Heaven förresten, haha glömde visst skriva med den lilla detaljen så ni inte tror jag snackar om Titanic eller någon sån klassiker 😂

Men som sagt, den filmen iallafall var👌

Sen har väl säkert alla redan sett den och det är bara jag som är efter men det skiter jag fullständigt i och skriver att jag tycker alla borde se om den här och nu punkt slut.

För att komma till något helt annat så har ju jag bokat resa tillbaka till mitt andra hem igen, Miami & Orlando. 💜

Åker den 19 Augusti tillsammans med Elli från Landvetter till Miami Airport. Så vi har hyrt bil nu i 2 veckor och planerat jätte mycket inför resan, är sååå taggad. Känns verkligen behövligt att komma bort lite från verkligheten nu och ni som lever livet utan att resa och se er omkring i världen.. förlåt men ni vet verkligen inte vad ni missar. Jag hade inte klarat av att leva mitt liv utan att resa minst 2 gånger om året helst mer och minst en långresa så länge jag inte jobbar för mycket. Min värsta mardröm är att åren bara ska gå utan att jag kommer nånstans i livet och det slutar med att jag är fast här och går till samma tråkiga jobb, i samma tråkiga stad, gör samma meningslösa saker på dagarna och umgås med samma folk dag in och dag ut tills att nån dör i överdos typ och jag vaknar upp och inser att jag kastat bort hela mitt liv och allt de som faktiskt betydde nåt för mig är borta.. usch fyfan mår dåligt bara jag tänker på de.. alltid stör det nån.. Dedär kommer jag få fan för. 😊

Men nää alla har vi olika mål i livet, men mitt mål är då fan större än så iallafall, så mycket kan jag säga.. skriva.

Har alltid tyckt att droger och knark är bland de äckligaste och fegaste som finns, de förstör både relationer, beteende, utseende och IQ.. klarar inte ens av att komma på fest där folk knarkar längre för jag blir så äcklad och de känns som jag kommer ett steg närmre min största mardröm så att säga hehe.. och den nivån vill jag verkligen inte hamna på vad jag än gör.

Dedär kommer jag verkligen få fan för. 😊

Jag undrar verkligen hur många det är som sitter och drar sig i morrhåren och vill skriva hatkommentarer till mig när ni läser detta och känner er träffade just nu 😜 Men vet ni vad, det är fritt fram isåfall 👐

Menar faktiskt inget illa, är bara lite för ärlig för mitt eget bästa kanske.. men hellre ärlig än oärlig, right? 😏

Nu ska ja iallafall försöka sova på riktigt.


Puss & Kram 😘Bild på hur bilen ser ut som vi har hyrt i Miami.. can't wait 😍

Likes

Comments

Okej God Afton kära vänner, detta får bli ett väldigt kort inlägg för jag är fruktansvärt trött kan jag meddela.

Det har vart jobb för mig hela dagen, började sju imorse och va hemma runt halv sex..

Och det finns ju inget tråkigare än att komma hem och INTE kunna dra till gymmet, Vad gör man!? help me..

Man blir ju inte direkt piggare av att lägga sig i sängen de första man gör när man kommer hem heller, även fast det var väääldigt välbehövligt för min del idag.

Det blev nämligen lite för mycket av de goda i helgen för att ta det hela kortfattat he he 🐷

Tanken var ju att jag skulle på Soulid Sound i lördags.. men tanken & jag kom inte så bra överens helt enkelt så de sluta på ett mer oplanerat sätt. Första och sista gången jag dricker Tequila, resten får ni räkna ut själva. 😊

Men så näää de blev inget Soulid för mig detta år men dom andra hade kul hörde jag så man får väl va glad för deras skull.. ellerrrr 😏

Dagen igår spenderades iallafall med mina kära väninnor Keviboo, Elli, Myran och sist men inte minst fröken Oslo.

Det blev bla. årets första dopp i Sverige för min del. Huuur skönt som helst 💦

Tanken var ju egentligen att jag skulle köra nattdopp för ett par veckor sen innan Summerburst.. men tanken svek mig återigen och gav mig lunginflammation istället så de blev inget med de. 😌

Nu gör jag såhär att ja slänger upp bilder från helgen istället så det är bara att slänga på 3D brillzeen och hämta popcornen igen så får ni mer uppdatering när mitt liv har uppdaterats helt enkelt 😝 😝


På återseende!


Likes

Comments

Contains affiliate links

Okej, på riktigt.. är de bara jag som haft livets otur med sjukdomar de senaste eller ?

Börjar med att jag får feber och lunginflammation i bägge lungorna & lungsäcken från ingenstans så jag blir liggandes på näl i drygt en vecka.. får käka antibiotika sex dagar efter jag kommit hem och inte träna eller anstränga mig på en jävla månad !?

Kommer hem, tar de lugnt fram tills summerburst då jag är klar med antibiotikan. Allt går jätte bra, tills två dagar efter och jag åker på influensa istället.. Haha, for reaaal ?

Så nu när den skiten äntligen har gått över så får jag istället jätte ont i gommen helt plötsligt och kan inte ens äta 😂

Så får jag reda på att det tydligen är någon biverkning eftersom antibiotikan jag åt var så stark att den slog ut både delar av inflammationen och nästan allt mitt immunförsvar ...

Haha så jävla illa är de, så jag har fått knarka alvedon nu den senaste månaden varje dag.. Mitt liv just nu känner jag då

Ändå plågar jag mig själv med att äta ute nästan varje dag samtidigt som jag vill sätta mig nånstans och grina för de gör så sjukt ont att äta, men får väl hoppas att de ger sig till Soulid iallafall.

På tal om Soulid, Kolla precis vädret och såg att de skulle bli sjukt gött väder på lördagen och hur taggande är inte de dååå 🙏

Äntligen en riktig sommardag då det händer något också 😄

Och ni som ska gå imorgon, hahaha glöm inte paraplyt 😘 Skriver jag nu så kommer de säkert bli as gött väder imorn och regna på lördag istället bara för de.. har sån oflyt i allt jag säger så allt brukar vända sig mot mig istället.. Karma? 😏

Hur som haver, istället för att skriva romaner om vad jag gjort varje dag den senaste tiden tänkte ja slänga upp lite bilder från senaste dagarna så får ni slå ett get öga själva om ni tycker det verkar intressant.

Sen kan jag även rekommendera en hårolja som även går att använda som värmeskydd och är väldigt hälsosam för håret och återfuktar slitna och kluvna toppar, länk hittar ni👇 .

3

Nu ska jag bege mig för denna gång, hoppas ni haft förträffliga dagar i solen. Hugs 😜
Systramii blev färdigutbildad barnmorska vilket firades med middag och partajj på Elite hotell Stora i Linköping.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Wazzzaaa

Eller godmorgon för min del, mula kudden direkt när ja kom hem efter jobbet idag och somna inom 5..

Det är ju nämligen Sveriges nationaldag idag som antagligen ingen missat men jag skriver det ändå,

Så jag gjorde min första dag på sommar säsongen ute på Landbadet idag som hade invigning för nya badet och hade massa roliga aktiviteter osv. Sjuk kul att det kom så mycket folk och att vädret höll sig bra hela tiden men sataaan va mycket vi i personalen hade att göra tack vare det haha. Man hade tur om man ens fick gå på toa nångång under dagen och lunchen va det bara att skita i.. Vi levde på snacks, glass & dricka ifrån kiosken istället. Jävla utmaning att hålla fläsket i styr efter att man har tillgång till allt dedär hela sommaren. 😂 😭. Speciellt när jag inte får träna på ett tag fram över heller pga. lunginflammationen jag hade förra veckan.

Men med lite självdiciplin så löser sig allt. 😉

Sen är jag även ekonomi och faktura ansvarig denna sommaren över Landbadet så blev tvungen att gå på massa möten och ta massa telefonsamtal mitt upp i allt vilket inte gjorde det mindre stressigt precis..

Annie goes buisness woman haha. ✌

Men dagen är avklarad och alla överlevde, det är tur man har alla sköna kollegor runt omkring en hela tin.

Det var egentligen bara ett snabbt inlägg jag tänkte skriva nu innan jag ska ut på en promenad innan de blir allt för sent tänkte jag.. gårdagen var jag ledig, så det blev en dag i solen med systramii, börja med att äta lunch på Lejas och sedan vidare för lite shopping där jag fick med mig bla. den nya Olympea parfymen, nytt matt puder från bare minerals och lite nya kläder hem och sedan avslutade vi med en middag nere på snäckan trots att det bara hade gått ett par timmar efter att vi käkat lunch haha, men blir det ingen träning så blir det mat istället.. sorgligt men sant!

Nu är det dock dags för mig att kilaaaa åt helvätää här..


Later 💋Likes

Comments

Goddag mina nära kära underbara vänner, ovänner, släktingar osv 👋

Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket här nu, men som ni vet så har jag krigat mig genom lunginflammation senaste tiden så har varken haft ork eller tid till att skriva några inlägg då.

Meeen tur som man har så sluta jag med antibiotikan dagen innan Summerburst.. så det har vart partajj för fulla rullar från att jag satte mig på tåget till Göteborg till att jag klev av för några timmar sedan he he.

Så nu ligger jag ny duschad och nerbäddad i sängen med pizza här bredvid mig, hur gött som helst, ibland får man unna sig. 😉

Jag tänkte först att jag skulle ta det ganska så lugnt i helgen och inte dricka så mycket.. men de gick ju inte så bra.

Fredagen började med att jag mötte upp Kevin, Rasmus, Pontus, Joanna, Thess & Daniel vid Östra station och tog tåget ner till Göteborg där vi mötte upp Myran & Camilla som också skulle sova på vårt hotell.

Vi bodde på Lisebergs hotellet som ligger ca. 10 min ifrån Ullevi om man går sakta.. eller heter Annie och är väldigt full 😊

Kortfattat så blev det mycket festande både innan och efter Summerburst, sen så lyckades jag även med det ultimata att bli utslängd från Ullevi bägge dagarna haha. Eller jaa, det var väl snarare mina såkallade kompanjoner som blev utslängda egentligen, men snäll som jag är så följde jag med som ut, så drog vi direkt till krogen istället. Som tur var va de inte allt för lång tid innan som stängde heller så vi gick väl inte miste om allt för mycket hoppas jag.

Vi gick iallafall vidare till Bryggeriet där vi träffa på massa annat skönt folk från Uddevalla som vi fastna med, sen när dom stängde vi 02.00 gick vi vidare till nästa krog och var väl hemma runt 5 tiden på morgonen ungefär.

Man vart inte allt för pigg på att gå upp och äta frukost sen med andra ord, kände mig som en levande zombie på morgonen plus att jag hade fått skavsår över hela fötterna så jag kunde knappt gå, så där snackar vi riktig walk of shame kan ja säga. 😂

Sjukt god frukost annars haha..

Men nu är det riktigt gött att få va hemma igen och kunna ligga i sin egen säng. Finns inte mycket jag så mycket kärlek till som min säng haha, den sviker mig aldrig.. inte ens på fyllan 😏

Eitherway.. har för övrigt passat på att göra en tatuering till min bror medans jag vart sjuk.. bilder hittar ni längre ner.

Det är en text man kan tolka på olika sätt men för mig betyder det iallafall att oavsett vart han befinner sig och i vilken form så kommer han alltid att va med mig i allt jag gör, att han redan är en del av mig som aldrig kommer kunna försvinna, även fast man ser de eller inte.


Men nu mina kära vänner måste jag snart vakna till liv för ska bli upphämtad alldeles strax och ligger fortfarande i sängen med blött hår och ser ut som en hemul såattee, ni får ha det så väldans bra sålänge och tack alla som var med och gjorde helgen till top notch 👌


På återseende 💋Och vid det här laget, kära vänner, var mitt tillstånd inte det nyktraste och fantasin inte den bästa.. därmed förklarar det varför jag gör samma min på 3 jävla bilder haha..

Likes

Comments

Asså mitt liv just nu!? Kan det ens bli värre.. vakna upp med 39 graders feber i tisdags från ingenstans.. va helt slut så låg bara i sängen för o se om jag blev bättre, vilket det verkligen inte blev. Snarare sämre, så ringde och sjukanmälde mig och trodde att de ska bli bättre.. tills klockan blev 19.00 och jag hade jätte ont i ryggen och kunde knppt andas i stort sätt.. paniiik?

Det sjuka va ju att jag hade ingen aninig om vad de kunde vara för jag va inte förkyld, hade inte ont i halsen eller nåt sånt så för mig va de jätte konstigt och brukar verkligen inte få så ont men jag låg bokstavligen talat och krampa.

Så vi åkt in akut till näl där jag fick morfin och röntgades och fick därefter reda på att jag hade en kraftig lunginflammation i bägge lungorna och lungsäcken.. Wohoo 🎉🎆

1 vecka innan summerburst också.. såklaaaart de ska hända mig 👏

Just nu har jag fått komma hem några timmar första gången sen i tisdags så ja kan få duscha, byta kläder osv.

innan jag måste tillbaka till fängelset bland alla dementa tanter som skriker och klagar hela tiden och skiter ner sig.

Jag får på riktigt panik.. jag förstår mig verkligen inte på folk som klarar av att jobba med sånna människor och torka andras skit dagligen. Tur är väl det att vissa inte har problem med det, men jag personligen hade inte pallat en dag.

Men men, nu ska jag inte börja låta som surkärringarna själv här 😄

Dock så är man inte på världshumör när man antagligen inte kan dricka på summerburst om man ens kan dra dit.. Allt beror på antibiotikan och hur snabbt den hjälper.

Igår spydde jag upp allt jag åt för den är så himla stark så har gjort valet att sluta äta helt istället medans jag ligger inne för att slippa ta några risker.. Så att sååå kul är mitt liv nu för tillfället, blir mer uppdatering när livet väljer att rulla på igen.. om de nu nån gång gör de 😊


Haha, hur söt mamma har man inte då som kommer med stampekanin när man mår dåligt? 🐰

Likes

Comments