Godmorgon!

Idag känner jag mig "piggare" vet inte om de riktigt är rätt ord men jag känner mig inte lika matt i kroppen idag är fortfarande trött men de är jag alltid så de är ingen nyhet direkt😂

Bestämde mig för att ta sjukhuset imorgon då jag väntar på ett en kurator ska ringa mig nu på morgonen. Barnmorskan tyckte att de kunde vara en bra idé att jag pratade med någon eftersom jag gått igenom väldigt mycket och går även igenom mycket som de är nu.
Så tänkte de skadar ju inte att höra av sig till en kurator och se om de hjälper mig bli av med den här stressen jag känner.

Så för att fördriva tiden lite medans jag väntar så har jag legat och kollat på olika dekorationer till baby shower.
Är så grymt sugen på att ha en baby shower känns som de skulle bli en kul grej😄💕
Så planen är isf att ha en sån till slutet av sommarn när jag kommit en bra bit in i graviditeten.🙊🤰🏼


Puss puss💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå!

Har känt mig väldigt tom och matt idag känns inte riktigt som jag har någon ork kvar. Har blivit liggande i sängen precis hela dagen då jag inte orkat tagit mig ork och kliva upp.
De är tur att man har en snäll pappa som åker till affären åt mig när jag har dom här dagarna när jag inte orkar göra någonting.
Han åkte iväg och köpte en pizza också bara för att jag ska få i mig nått att äta. Har visserligen inte ätit pizza på några månader då jag började må illa sist så får se hur de går idag🙊

Imorgon så ska jag iaf försöka ta mig in till sjukhuset och lämna provet som va kvar.
Och så hoppas jag på att jag kan få några bra dagar nu då de är väldigt jobbigt att må som jag mår för tillfället. Just stressen som blir när någon bråkar med mig gör så att jag spyr och inte klarar av att äta då jag inte får behålla de jag äter. De är som jag sagt så många gånger tidigare blir de jobbigt för mig så är de tyvärr min lilla skrutt som växer i magen som får lida vilket gör att de känns mycket värre.


Puss puss💋


(Bjuder på lite bilder på en av mina sötnosar🐱)

Likes

Comments

Godmorgon eller nått...

Vart inte mycket sömn inatt tyvärr.. jag har de väldigt jobbigt nu igen och jag känner bara att jag orkar inte ha de så här längre.
Tanken av att flytta härifrån har slagit mig och jag funderar seriöst på om jag ska flytta och börja om på nytt och ge mitt barn alla de möjligheter som de förtjänar. Helt enkelt skapa ett nytt liv för oss båda.

Fick ett sms igår kväll som i stort sett gjorde att jag var vaken hela natten för jag bröt ju så klart ihop igen, jag förstår inte hur vissa personer orkar hålla på är de kul att se mig må dåligt?
Förstår inte vissa att om jag mår dåligt så gör barnet de också, allt skit jag får ta går i stort sett ut över mitt barn och jag känner att de är dags för en förändring.
Och om de är att börja om på nytt någon annanstans så är de det jag kommer göra.


Hörs kanske senare👋🏻

Likes

Comments

Ja då har jag varit hos barnmorskan igen då och skulle lämna de prov som hon inte lyckades ta i torsdags men hon lyckades inte idag heller så ska till labb på sjukhuset i veckan så dom får ta de här jävla provet någon gång.

Min pappa följde också med mig till barnmorskan men han satt kvar i bilen och väntade och efter att barnmorska hade stuckit mig klar och inte lyckats få ut nå blod så fick jag äntligen gå.
Så har en ny tid i slutet av Maj hos barnmorskan och då skulle jag få en ny barnmorska då hon jag går hos nu ska gå i pension.
Jag väntar också på en remiss från förlossningen med tid för ultraljud🙊🙈

Efter att jag va klar så bjöd pappa mig på en sen lunch på Ikea då jag har blivit väldigt dålig på att äta igen.


Puss puss💋

Likes

Comments

Godmorgon!

Igår hade jag en väldigt jobbig dag när jag kom hem med många tankar.
Men de va skönt att kunna skriva av mig lite och idag så mår jag mycket bättre.

Så idag tänkte jag för det mesta bara ta det lugnt och klockan 13.45 så ska jag vara hos barnmorskan igen och lämna dom prover hon inte lyckades ta i torsdags. Men annars blir det nog rätt slappt här hemma men de kan vara skönt de också😋

Hörs kanske senare🙊👋🏻


Puss puss💋

Likes

Comments

Som jag skrev tidigare så hade jag en jättebra dag igår när jag inte behövde tänka på allt som hände/händer här hemma.
Men så fort jag passerade skyltarna Gävle kommun och Gävleborgs län idag så kände jag hur stressen och allt jobbig bara sköljde över mig och alla tankar kom tillbaka.
När jag kom hem så somnade jag nästan på än gång men nu för typ 1 timme sen så bröt jag bara ihop.
Stod i duschen och börja stört böla och fick känslan av att den finns ingen som någonsin kommer kunna älska mig för att jag är så jävla jobbig och bara den tanken fick mig att bryta ihop ännu mer.
Men jag vet att jag måste tänka på mig själv och mitt barn som de är nu men saknar verkligen känslan av att ha någon som bryr sig om en som tar hand om en någon att vakna upp bredvid på morgonen jag saknar verkligen de.

De är jobbig när de blir så här och jag förstår att hormonerna gör de 3ggr värre. Och så började jag ifrågasätta mitt val att behålla barnet, jag vill jätte gärna bli mamma men jag har fått så jävla mycket skit av så många sen jag vart gravid och jag förstår inte riktig vad jag gjort för att förtjäna all den här skiten. Vilket gör att allt blir extra jobbig för mig och de finns inte många som förstår mig (av dom jag känner).
Och så har jag inga vänner heller förutom min ex-man då men syftade mest på att jag inte har någon i min ålder. Så jag är i stort sett helt själv med all den här jävla skiten som vissa utsätter mig för som dom tydligen tycker att jag förtjänar.
Och jag känner bara jag orkar inte ha de så här längre men jag vet inte riktigt vad jag ska göra så att de blir bättre.

👋🏻

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag så känner man sig fan trött men det har ändå varit skönt att komma bort lite och inte behöva tänka på allt kaos som är i huvudet även om de bara va för en natt.
Eftersom det har varit så mycket strul hemma med nästan allt känns det som så kände jag att jag behövde komma bort lite.
Och min ex-man hade hör av sig då han läst min blogg och såg att jag mådde dåligt och sa att om jag behövde komma bort lite så va jag välkommen att komma ner till honom.
Så jag tackade ja till de erbjudandet och åkte ner till honom igår, så vi umgicks, kolla på tv, pratade lite och beställde lite mat och jag fick äntligen min sushi som jag varit så sugen på i flera veckor🙊🍣

Jag är jätteglad att vi kan vara vänner nu fast vi går igenom en skilsmässa det har visserligen varit lite ostadigt på den fronten tidigare men nu kan vi vara i möblerade rum tillsammans utan att de blir några konstigheter så de känns skönt🙊🙈

Ska snart ta och börja göra mig iordning och bege mig hemåt då pappa och jag tänkte inviga grillen idag😋


Puss puss💋

Likes

Comments

Idag så välkomnar jag vecka 12👏🏻🤰🏼💕

Tycker fortfarande tider går skit segt och tycker inte de händer så mycket positivt😋

Illamåendet och kräkningarna är fortfarande kvar till viss del har ju fått ny Medicin som hjälper väldigt mycket så den är jag verkligen tacksam för.
Bli fortfarande yr också och har börjat tappa matlusten igen, har väldigt svårt att få i mig nått att äta även när vet att jag måste.
Sen har jag börjat känna mig väldigt varm när jag gör vissa saker och andfådd.
Och naturligtvis så är tröttheten fortfarande kvar också.
Och brösten ska vi inte tala om känns nästan som dom lever ett liv av sig själv😂 och satan va ont dom gör ibland.

Känns nästan bara som att jag gör en lista av negativa saker som händer vecka för vecka🙈
Fast de har varit väldigt jobbig för mig dom första veckorna och jag hoppas att ju länge in i graviditeten jag kommer ju mer positiva grejer händer och att jag kan börja glädja mig åt att vara gravid och bli mamma till min lilla skrutt som växer i magen🤰🏼💕


Puss puss💋

Likes

Comments

Tror vell inte att jag direkt kan säga godmorgon nu när klockan bara är 02.25...

Somnade visserligen efter åtta då jag kände mig helt slut och jag kände mig fortfarande låg och gråtfärdig. Vaknade första gången vid ett för att jag hade en sån grym ryggvärk som fortfarande är kvar så har lite svårt att hitta ett bra sätt att ligga på så att de inte ska göra så ont.

Så för tillfället så känns allt rätt hopplöst. Har en väldig värk i ryggen så kan inte sova har fortfarande känslan av att jag kommer bryta ihop vilken sekund som helst. Och jag ligger helt enkelt och tänker för mycket, de bästa skulle vara om jag kunde koppla bort allt som är negativt för tillfället fast de är tydligen lättare sagt än gjort...

👋🏻

Likes

Comments

Har nu varit på mitt andra besök hos barnmorskan och de gick bra.
Jag lämnade i stort sett bara prover och så frågade barnmorskan mig hur jag mådde och så.
Talade om för henne att jag har de lite jobbigt nu och att jag inte är tillsammans med pappan till barnet.
Och så pratade vi lite om mitt illamående och så berättade jag att jag fått ny medicin mot illamåendet som funkar väldigt bra.

Men jag ska tillbaka på måndag igen och lämna prover då hon inte lyckades ta alla idag.

Och för tillfället så känner jag mig väldigt låg och allt känns jättejobbig. Är hungrig men har tappat matlusten helt så känner inte direkt för att äta fast jag vet att jag behöver. Och så känns de som att jag kommer bryta ihop vilken sekund som helst och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

😔

Likes

Comments