Header

Hverdag

Heisann!

De siste dagene har vi hatt et internett som ikke ville samarbeide, i tillegg til veldig veldig travle dager. Derav lite med innlegg her på bloggen. Vi har nemlig vært opptatt med å innføre nye rutiner i forbindelse med skolestart, og vi hadde første dagen på skolen i går. Sett bort fra at han har gått på SFO i snart to uker allerede.

I dag startet jeg i hvert fall dagen med å slumre alarmen i ca. en halv time mellom 06:15 og 06:43. Jeg var jo tross alt så vant med rutinene vi allerede hadde lagt oss opp, at jeg mildt sagt fikk hakeslepp når det 06:43 tikket inn en melding fra en taxisjåfør som lurte på om lillegull skulle bli hentet i dag (han hadde fri tirsdag, og vi hentet og leverte i går). Det stod også at om han skulle det. var estimert hente-tid 07:15...

Jeg hev meg rundt og fikk kledd på meg, smurt matpakker, kledd på han og fått han ut døren. Heldigvis i god tid. Men det var ikke før i ettermiddag da han kom hjem, at jeg merket hva jeg hadde glemt hahah.. For i morgenrushet, hadde jeg fått på han noen nye klær jeg bestilte via Wish-appen, og selvfølgelig glemt å ta av merkelappen haha.. Tror sjåføren fikk seg en god latter da jeg kommenterte det.


Nå kjenner jeg virkelig at den tidlige starten på morgenen har begynt å ta meg igjen. Så jeg tenker at jeg skal kose med meg en kopp kaffe mocca og slappe av en liten stund til, før jeg finner sengen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag

Heisann!

I kveld sitter jeg med en veldig spesiell følelse i kroppen. Det er siste feriedagen for guttene i mitt liv, og i morgen starter en ny hverdag for den minste av dem. Sekken er pakket med alt utenom matbokser og byttetøyet som fortsatt henger til tørk etter dagens skippertak i skittentøyskurven. Guttungen ligger søtt å sover i sengen sin, og jeg er faktisk ikke sikker på om han vet hva morgendagen kommer til å bringe.

Vi har hatt fem trygge og gode år i en fantastisk barnehage, og fra i morgen av, begynner 7 nye år på en noen lunde fremmed plass. Jeg husker jeg gruet meg litt og var veldig spent på første dagen i barnehagen, men jeg skjønner i grunn ikke at det var noe å grue seg for. Det føles mye verre å plutselig skulle sende han av gårde på skolen.

Det har kanskje noe å gjøre med at det er mitt eget barn som skal bli skolegutt, for jeg syns ikke det var så skummelt da jeg selv skulle begynne på skolen. Jeg nevnte for mamma at jeg ikke syns det var noe skummelt å begynne selv. Og da svarte hun: "Men du var jo ikke moren din" haha.. Hun har kanskje rett i det.

Likes

Comments

Ukategorisert

Heisann!

De siste dagene har vært preget av små glipper i hukommelsen min, som har ført til at jeg har glemt å fullføre ting jeg har startet med. Søndag kveld f.eks. fant jeg frem korgen med papir, for å kaste i papiravfallet og sette ned boksen til tømming. Jeg fikk selvfølgelig ikke gjort det, og det endte med at Sindre kom seg ut med halvparten av alt som skulle kastes, før BIR kom og hentet det i går. Selvfølgelig klarte jeg også å glemme at det var tømming av restavfall i dag.. Sånn kan det gå. Holdt for så vidt også på å glemme av dette innlegget, som skal oppsummere måneden som gikk.

Utnyttet fine dager

I juli har vi vært så heldig at vi har hatt veldig mange fine dager her i byen. Mesteparten av dem har blitt tilbrakt ved sjøen. Blant annet har vi hatt oss en piknik, vi har grillet en del, og hatt mange korte men fine båtturer.

Siste dagen i barnehagen

I begynnelsen av måneden leverte jeg og hentet i barnehagen for aller siste gang. Det var i grunn ganske vemodig, men kjenner det skal bli spennende å ta fatt på en ny epoke med et barn i skolealder.


Shopping

Det har blitt litt shopping denne måneden, blant annet nye mummikopper til samlingen min.

Valpesyke og babysyke

Denne måneden har vi både passet hund en uke, og hilst på en liten valp som har kommet inn i familien. Det gjør i grunn at jeg har blitt ganske så valpesyk, og gleder meg veldig til den dagen vi får oss hus, slik at det kan bli en liten valp på oss også. De dagene jeg ikke er valpesyk, er jeg derimot ganske babysyk haha.. Får bare håpe disse to sykene ikke kommer på en og samme dag, for da tipper jeg at jeg er ganske så kjørt.

Likes

Comments

Hverdag

Heisann!

Denne sommeren er første hjemme-sommeren jeg har hatt siden lillegull kom til verden. Jeg har i grunn alltid hatet å være hjemme i sommerferien, og har vel kun vært hjemme to år tidligere. Første gang da jeg ble storesøster, og andre gang da jeg selv ble mamma. Jeg hadde i grunn lovet meg selv at jeg aldri skulle ha en hjemmeferie igjen, men tørster meg med at jeg skal ha meg en liten husmorferie i løpet av høsten!

Hjemmeferien vår hittil har i grunn gått veldig bra. Vi har hatt en del dager ute hos svigers med grilling, sjømat og båtkjøring. Og denne uken her har vi passet en utrolig snill og morsom hund.

I dag derimot, har vi hatt oss en koselig tur bort på en lekeplass, ikke langt her fra. Lillegull ble med besteforeldrene sine dit for en stund siden, og nå vil ha dra oss med dit ved hver mulighet han får.

Nå har vi bare en uke igjen med ferie for alle sammen, før Sindre begynner på jobb igjen, og vi tar fatt på en helt nu hverdag med skolegutt i hus! Det kjenner jeg at jeg er utrolig spent på, og har kanskje fått brukt sommeren på å roe meg litt ned i forhold til hva vi har i vente for det neste året haha.. Når jeg tenker meg om, er det sikkert ikke så mye større overgang enn da jeg sende han alene i barnehagen for aller første gang.

Likes

Comments

Hverdag

Heisann!

I kveld har vi hatt besøk av ene venninnen min, som skulle komme på middag. Det var taco på menyen, og det er noe jeg aldri går lei av. Blir nesten sulten igjen, bare på tanken haha.. Det var utrolig koselig, og ikke minst en god unnskyldning for å innvie taco-settet vi fikk i julegave av ene sviger søsteren min. Vi hadde et sett fra før av som skulle spares til vi fikk noe eget, men skader absolutt ikke å ha to sett. Hva som det skulle blitt for lite med kun ett? Haha.

Likes

Comments

Hverdag

Heisann!

I dag tok vi turen ut, for å kunne ha en fin piknik nede ved sjøen. Akkurat her vi bor er det ikke så mye fin natur, så da er det greit å kunne sette seg i bilen og kjøre til en finere plass. Jeg har bare vært i nærheten der en eller to ganger før, så jeg er absolutt ikke noe lommekjent der. Forrige gang var jeg der på høsten, så det er helt klart stor forskjer vi droll.

Før vi dro, lagde jeg og lillegull noe godt vi kunne ta med oss. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å lage kanelboller, men endret plan mens deigen hevet, så endte opp med å lage kanel horn istedenfor. Ikke hadde vi alt jeg trengte heller, så jeg sendte Sindre på butikken for å kjøpe melk. Da han kom hjem igjen sa han til meg: "De hadde ikke en desiliter melk, så jeg kjøpte en liter". Jeg skjønte ikke hva han mente, og var ganske sikker på at han prøvde å tulle med meg. Men neida, gjett hvem som hadde skrevet 1 dl melk på handlelisten? Joda, det var meg. Tror ikke jeg hadde tatt de små grå med på å skrive handlelisten i dag gitt.


​Ps: Piknik-teppet er kjøpt på Nille.

Likes

Comments

Ukategorisert

Heisann!

Noen ganger svikter hukommelsen min skikkelig, og det har skjedd nå også. Da vi feiret 6 åringen i huset for snart to måneder siden, hadde jeg tenkt til å legge ut bilder av kaken. Det ble selvfølgelig glemt helt ut, så tenkte at jeg like gjerne kunne gjøre dette nå. Bedre sent enn aldri eller?

Siden bursdagsselskapet ble slengt sammen i siste liten, var det jo en del som ikke gikk helt etter planen. Blant annet at vi fikk et veldig blandet tema, da jeg ikke fikk tak i fondant i alle fargene jeg ville, og koppene og fatene ikke kom frem før dagen etter selskapet. Derfor kjørte jeg en enkel dalmatiner kake. Syns selv den ble ganske søt, men irriterer meg likevel over at jeg ikke tok meg mer tid til å planlegge.

PS: Håndskriften min er i utgangspunktet helt elendig, så jeg forventet ikke noe fancy skrift når jeg skulle skrive med glasur haha..

Likes

Comments

Hverdag

Heisann!

I dag har vi hatt en utrolig fin dag, med et ganske bra vær. Dagen ble tilbrakt på "familiefest" med familien til Sindre, noe som var skikkelig koselig! Selv har jeg nesten ikke noe familie igjen, (i tillegg til at jeg i utgangspunktet kommer fra en liten familie), så jeg blir like overrasket hver gang over hvor stor familie han har.

Lillegull var med i en krabbefiske-konkurranse, og fikk for første gang prøve å fiske etter krabbe. Det ble dessverre ingen "napp" for han, men var likevel heldig da han fikk diplom og premie.

Likes

Comments

Hverdag

Heisann!

Det er enkelte ting her i livet man aldri blir helt klar for. Man sier til seg selv at det ikke er noe big deal, men når det først skjer, føler man seg ikke så høy i hatten. Som f.eks da jeg fant ut at jeg var gravid med sønnen min. Da det hadde sunket skikkelig inn, begynte jeg å glede meg. Helt til det slo meg, at den babyen faktisk skal komme ut en gang.

Nå har en av disse type tingene skjedd. I dag leverte og hentet jeg i barnehagen for siste gang. Siste gang med dette barnet riktig nok, for jeg håper jo på å få flere en vakker dag. De seks siste årene har skolestart vært så utrolig fjernt fra min tankegang, selvom jeg dog har hatt tanker og arrangeringer angående det i bakhodet.

Det er en ny epoke i livet, og jeg er veldig spent på å se hvordan det kommer til å gå. Jeg har jo hørt at tiden går fortere etter man får skolebarn, så jeg er veldig spent på hvor mye fortere tiden vil gå. Siden jeg tross alt syns den går fort nok som det er.

Likes

Comments

Hverdag

Heisann!

Jeg har vært en skikkelig stor fan av Harry Potter siden de fire første bøkene var gitt ut. Jeg fikk de fire første til jul et år, og rakk akkurat å lese ut første boken før den kom på film. Da jeg tidligere denne uken fant ut at første boken kom ut for 20 år siden, endre det opp med at jeg bare måtte lese den på nytt! Jeg begynte å lese, det balet på seg, og nå sitter jeg her å skal ta fatt på tredje boken.Det å lese disse bøkene igjen, gir meg i grunn ganske gode minner. Husker godt da jeg på barneskolen holdt på med samme boken jeg nå skal begi meg ut med igjen. Jeg hadde den med meg på skolen, kun for å benytte friminuttene til å sitte på toppen av en container, og lese. Leve meg inn i J.K Rowling's spennende univers, og slippe litt unna mitt eget.


Jeg hadde også et lite ønske om å få opptaksbrevet fra Galtvort til 11 års dagen min, men ble som mange andre litt skuffet da det ikke kom. Så jeg får trøste meg med at jeg lærte å fly likevel. Riktignok på en åre, men det er like godt som en sopelime.

Likes

Comments