Header
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Somnade förut och missade allt planerat så min dag blev ej som planerat.. Åkte ialla fall ner till Älvhögsborg förut. Haft teori med laget och ska kolla på en match nu. Efter ska jag äta med några i stan.


Likes

Comments

Kvart över sju ringde min klocka imorse. Åkte till stallet direkt och fixade det vanliga. Dressyrpasset igår var tufft, jag och Tino var riktigt trötta på varandra och det gjorde han klart för mig med bockningar osv så jag var helt död när jag kom hem. Så idag valde jag att låta han ta det lite lungt, longerade kanske 20 min lite lätt.
Åkte hem och duschade, så nu sitter jag och kollar Gossip Girl som vanligt haha. Sista säsongen nu!

Planen för ikväll var att träffa Linn och Felicia innan min träning och Jennifer efter. Så vi får se hur det blir.
Kram!


Likes

Comments

Denna listan har gått nonstop i mina öronen dom senaste veckorna. Stort tips!


Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra, de gör jag! Vaknade vid 11 av att städfirman knackade på dörren. Så för att inte vara i vägen åkte jag och min syster till Innovatum. Har nog inte varit där på 5 år i alla fall, men det var faktist kul! Har inte tid längre för att hitta på saker bara jag och Ella så detta behövdes. När hon lekt färdigt så åkte vi vidare in till stan och kika i affärer. Kom på att det är fettisdagen så vi kikade in på ett super mysigt fik och köpte varsin semla!

Ikväll har jag dressyrträning för Göran Brandström. Ska försöka hinna träffa lite folk också.

-A
Likes

Comments

Hej på er! Min plan är att inte skriva något A4 om vem jag är och vad denna bloggen kommer gå ut på, utan om ni vill veta mer om mig och bloggen så kolla under fliken " profil" .

Min lite kort om min dag, vaknade hos Amanda med henne och Samuel där jag åkte till stallet efter frukost. Fixade lite, sen åkte jag hem och stack bland annat ut och sprang. Varit förkyld ett bra tag nu så var riktigt skönt att äntligen känna sig frisk! Var kanske ute en timme, kom hem bytte om och åkte till stallet igen där jag rastade Tino barbacka lite. Han var riktigt seg idag så red inte så länge dock. Nu ligger jag i sängen efter att ha duschat och kollar på Gossip Girl. Det var väl det!

Imorgon ska jag sova är min plan! Resten är oplanerat. Vi hörs!

-A
Likes

Comments

Instagram@anniebratt