familj och vänner, Vardag

Är nu i Småland med mina 2 kusiner, min faster, farmor och farfar och bara har det mysigt! Kom hit runt 2 tiden idag och har inte gjort jättemycket. Vi har grillat korv nere vid sjön, spelat lite spel och åt precis tacos!

Min mamma hade ändrat inställningar på min kamera och därför är bilderna kanske inte på topp, men ska försöka ändra tillbaka det ikväll så får ni bättre bilder imorgon! Ska bli mysigt att bara vara här med släkten och mysa några dagar innan skolan börjar igen <3 Vårt internet här ute är inte super, så inläggen kan dröja innan dem kommer ut på bloggen <3

Likes

Comments

Om mig, Vardag

Morgon eller kväll --> Kväll absolut
Choklad eller vanilj --> Choklad
Sola eller bada --> Sola
Skidsemester eller solsemester --> Åh vad svår!! Måste nog säga solsemester men älskar skidsemester också..
Julafton eller midsommarafton --> Julafton är mer speciell
Hemmakväll eller utekväll --> Utekväll
Bärbar eller stationär dator --> Själv har jag bara bärbar men gillar stationär väldigt mycket. Men bärbar kan man ha med sig överallt så väljer det#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Tips, Vardag

God eftermiddag my friends!
Till sommaren vill ju många ha sommarjobb och det bästa är att söka till det redan nu, är du inte i tid får du inget jobb helt enkelt...
Själv tänkte jag ta och skriva ihop några personliga brev nu ikväll då jag så gärna vill ha ett bra jobb i sommar! Tänkte tipsa om lite olika sidor här under där ni både hittar sommarjobb och extrajobb nu under våren vid sidan om skolan. Bara att trycka på länkarna nedan för att komma in på sidorna! Vänta inte för länge nu innan ni söker utan börja kolla runt på olika jobb redan nu :)

http://www.careerbuilder.se/

https://www.jobbsafari.se/

http://www.metrojobb.se/

Likes

Comments

Om mig, Vardag, Träning

Har verkligen varit så lat idag! Låg i sängen till halv 2 (va uppe och åt frukost men det var det enda). Sen har jag bara degat hela dagen. När det börjar bli kväll så ''jobbar'' jag alltid som bäst, älskar kvällen! Strök kläder, gick en runda med min hund, gymmade och har nu städat mitt rum! Känner mig väldigt duktig och min träningsverk imorgon kommer vara enorm. Körde ben och rumpa idag och sprang även en liten stund, tog verkligen ut mig till max vilket är så skönt just nu! Tänkte att jag skulle ta och lägga ihop ett inlägg med lite olika träningstips så man kan få lite inspiration till övningar, får se vad jag klurar fram! Har nu duschat, tvättat håret, rakat benen, smörjt in mig med brun utan sol och renbäddat min säng! Känner mig så fräsch nu så kommer nog sova gott inatt! Vi hörs imorgon med fler inlägg, godnatt <3

- Mysigt med hemmagym så vovvsingen kan följa med!! <3

- Proteinpulvret jag har hittar ni på en life butik (köpte min i löddeköpinge på Galleria Center Syd)

Likes

Comments

Om mig, Tips, Vardag

När jag städade för någon dag sedan så hittade jag dessa lapparna med minnen på. Har under 2014 och 2015 skrivit upp när det hänt saker och sen kan jag nu gå tillbaka och se vad som hände dem åren, riktigt roligt. Skrev inga lappar 2016 och tur var väll det haha, inget bra år! Men tänkte att jag ska fortsätta nu 2017 för det är sjukt roligt att läsa! Lägger lapparna i en skål och sen samlar jag ihop dem när året är slut.
Tänkte att det kunde vara kul för er att se vad jag skrivit på några av mina lappar så tar 3 random lappar från 2014 och 3 från 2015!

2014:
- Imorgon åker vi på skidsemester med familjen till Chamonix i Frankrike
- Klarade moppeprovet och har nu mopedkörkort
- Lärt känna... (och så stod de 5 namn)

2015:
- Katie och Olivia från USA har bott hos mig i en vecka
- Tog ProCivitas NIU som förstaval, kom in och har nu börjat där
- Vi vann flickallsvenskan


Inget speciellt som står på lapparna men kul nu att se tillbaka och läsa alla lappar (skivit ungefär 15 per år) <3

Likes

Comments

Om mig, Vardag

Hockey eller fotboll --> Fotboll
Saab eller Volvo --> Egentligen ingen men Volvo
Superstark eller supersnabb --> Supersnabb
Konsert eller spa --> Oj vad svår, beror helt på vem som har konserten osv men väljer nog konsert
Dansa eller sjunga --> Sjunga
Förfest eller efterfest --> Förfest
Skräckfilm eller romantisk komedi --> Romantisk komedi


#nouw30daychallenge


Likes

Comments

Tips, Vardag

Vad är inte mysigare än att gosa ner sig till en film såhär under vintern? Därför kommer ännu ett filmtips av mig och denna filmen skulle jag rekommendera till alla åldrar!

Lite kort om filmen är väll att Adaline (som spelas av Blake Lively, sjukt bra skådespelare) slutas åldras. Hon har en dotter som blir äldre än henne och hon måste ha skyddad identitet av olika anledningar. Hon berättar inte för någon om hennes situation förutom till hennes dotter vilket gör att hon inte kan binda sig med någon kille då hon är rädd vad han ska tycka. Det är väll en romantisk drama som samtidigt är rolig och mysig att kolla på. Vill inte berätta för mycket om den då jag inte vill spoila men den var verkligen sjukt bra! Jag tyckte dessutom den var bra hela flmen igenom och man fick reda på saker hela tiden! Riktigt bra skådespelare dessutom!!

Så ett tips är att se denna filmen nu i vintermörkret <3

Likes

Comments

Om mig, Vardag

Stad eller landsbygd --> Stad absolut, synd bara att jag bor på landet haha...
Chips eller popcorn --> Popcorn
Lyx eller budget --> Vem gillar inte lyx?
Potatis eller pasta --> Pasta
Guld eller silver --> Silver
Biljard eller bowling --> Bowling
London eller New York --> New York!!

Likes

Comments