Ojdå... Va visst ett braa tag sen jag va inne här nu ser jag.. Inte för att jag lovat att blogga ofta eller att det här är min grej men.. hehe 

Ja, va ska man säga nu då, under detta senaste året så har jag fått körkort, tagit studenten och flyttat från lilla sketna Vimmerby till Göteborg, så nu har jag bott här lite mer än en vecka, och än sålänge trivs jag! :) 
Jag söker jobb som en galning och försöker börja leva ett lite nyttigare liv! 
Vet inte vad mer jag ska skriva, är ddet nått speciellt ni vill veta så kom med förslag! :) Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är nu i Göteborg och imorgon fyller jag, 18 och undrar då vart bästa utestället är här? inte ute efter att dansa och så utan mest bara ta en drink eller nått :)

Likes

Comments

Tjoooo !
Vart lite drickande igår, va kulkul ! å nu idag sitter jag här å gör absolut INGENTING ! Vimmerby kan nog vara den tråkigaste staden någonsin. och viist att jag inte är 18. men KUL att vi är så dåliga , så dom stängt enda baren som fanns.. ! nu finns det verkligen inget att göra för ungdomar här om kvällarna. Så jah, det blir väll ut å åka ikväll ! Om man bara kan få det där förbannade körkotet med, skulle sitta fint å ha nu. aah suck :) blir inte klok på denna stad ! 

 

Nästa år så jävlar va jag längtar! då blire Göteborg eller kungsbacka! längtar så in i!
om nu någon läser det här, så vad tycker du är bäst?
Kungsbacka VS. Göteborg ! 

Likes

Comments

VEET att jag är dålig på det här med uppdateringar, men orkar knappt bry yom om saker längre vet inte vad det är med mig, men har iaf börjat ta igen lite förlorad tid med en gammal vän, så häromdagen var vi ute å tog lite bilder, (jag tog dom, hon modellerade) :) här ser ni några, oredigerade inte orkat fixa dom än.. och ja jag vet att vissa är jävligt suddiga eller ostabila men  "k bry" på det !:)

 Likes

Comments

Ni måste ju bara vara gulliga och gå in och gilla och ÄLSKA den här sidan :)

--->   http://www.facebook.com/#!/pages/Imba-Productions/401759803193631   <-----

Och om ni har lust kan ni ju kolla youtube med :) ---> www.youtube.com/teamimbaproductions

Allt till inget om om hur vi ungdomar (inte alla men) gör de flesta kvällar i en liten håla som vimmerby med allt vad fordon heter ! :)

 

GILLA !!!

Likes

Comments

Ja, igår hade jag en vääldigt trevlig midsommar , för var timme som gick blev allt roligare å roligare så e kalasnöjd ! :)

Och nu är jag här i göteborg, igen :) om ett år från och med nu. kanske allt är helt tvärt om. Jag kanske bor här, och är på besök i Vimmerby, kan inte annat än att säga att jag längtar väldigt mycket tills vi ska flytta !! :) dock kommer man sakna ett par stycken från vimmerby och vimmerby trakten. Men pappa kommer ju ändå bo kvar där så kommer ju åka å hälsa på han ibland med så kommer inte förlora alla hoppas jag ! :) ajja vädret är väl som det brukar va närjag kommer hit,typ mulet/regnit.. Imorgon blir det ullared trolivgtvis, någon dag tydligen liseberg (yaay) och någon dag bio. Låter som en kanon vecka :) Pusshaj :*
 Likes

Comments

Jag orkar inte längre försöka vara någon jag inte är, försöka klä mig som 'alla andra' för att se snygg och bra ut, och för att passa in! Nae. Slut på det nu. Jag kan inget om mode å vad som är inne eller ute just nu. Detta trivs jag i, fixa i ordning saker, så dem funkar. Hitta på, fantisera mycket. Den personen är det jag var och är menad att vara. Skitsamma om man blir smutsig , det finns dusch, och so what om en nagel går av, den växer ju ut !?! Jag brukade vara modig, envis , och veta vad jag vill. Nu har jag ingen aning längre ger mig för lätt och vågar inget. 
Jag brukade va generös med allt vad livet innebar. Nu är jag snål nästan,. Jag har haft häst och ridit sedan jag var typ, tre år. När jag var ca. 7 började jag köra cross och tyckte det va jätte kul. Körde bil första gången i ca 12 års åldern tror jag. Och fastnade för det redan då, och försökte lära mig köra. Så döm mig inte när jag gråter över min saknade häst som jag sålde i sommars. Jag har ju ridit i ca 15 år och aldrig varit utan häst. Döm mig inte när du får reda på att ja, jag har också vart inne i moppe åldern å tyckte det var svin kul. Döm mig inte för att jag kör epa. Det är också något jag tycker är roligt och en slags frihet och även där kört i 5-6 år, och har.man inte åldern inne varför inte ta närmsta liknande grej att ta kort till..
Jag vill inte vara någon påhittad människa som gör saker för att passa in och för att inte bli retad. Tycker man inte om den jag är, så skit i mig. Låt mig va. Låtsas som jag inte finns.. Jag är jag. Du är du. Alla är vi olika och speciella på vårat unika lilla sätt... 
/ Annie 'mulla' Helena Therése Björklund.


    

Likes

Comments

 

Blöööh, inte blivit något här på ett tag nu. Inte riktigt orkat eller ens haft tanken på det... 

Allt har väll vart, okej.. Lite jobbigt bara att jag har drömt om en viss person flera nätter nu, i direkt i rad.. men för många gånger för att bara va en slump. Och det värsta är att han inte pratar med mig längre av en anledning. Och att jag saknar honom... De känns, iaf.. Väldigt mycket.

Aja i helgen va vi i sävsjö/eksjö. Det va rooligt va typ, eller ah skule föreställa en bilträff iaf, men tyckte mest de va som en pytteliten utställning ^^ men vi hade ju kul iaf, och det är ju det som räknas.! Ikväll kör vi fest, och det ehöver fan jag, OCH förtjänar, så träffar ni mig kan ni ju räkna med att ja är full, hah ! 

Nä nu får det räcka för idag, slänger upp lite bilder från i lördags ! :)  Foto:Jag :))

   Foto:Jag :))

   Foto: Jag :)

 Foto: Jag :)

   Foto: Jag :)

  Foto: Jag :)

Fotograf: Jag :)

Foto: Jag :))

   Foto: jag :))

   Foto: Jag :))

   Foto: Jag :))

   Foto: Jag :))

   Foto: Jag :))

Foto:Jag :))

   Tha gang :)

   Jesper Fager :)

 Bobba :)

 Typ hela gänget nästan :)

   Jespäääär Elgán

  Rasmus, Linuz, någon, Bobba :)

Likes

Comments

 

Det här med blogga kanske inte riktigt är min grej, blir dåligt med uppdataeringsr men det blir lite då och då iaf, och ville ju ha den här för att få prova på, och för att få skriva av mig ibland..

Har spenderat nästan en Vecka med Becca hennes boyfriend har varit i gbg å då har hon vatir hos mig , typ hihi ! 
i Fredags va vi in da silvervalley !  haha å jag drog till h-fred en snabbis sen hem, (becca sov hos mig)lördagen gjorde väl inget speciellt egentligen, drog ut en sväng på stan med NGZ å senare hem till någon johan för å träffa Jonis å sen drog vi hem, å sen idag i detta veackra vädret som varit idag har jag typ varit inomhus hela dagen (y) hahaah...

 

Min älskade fina och helt Underbara Arkia, nu är det inte långt ifrån en månad sedan du fick lämna din plats på denna jord föe att göra någon lycklig där uppe i himeln.. Jag saknar dig så sjukt extremt mycka, dels att rida på dig, dels att få mysa med, dig, att bara få kolla på dig. Att få ha en egen häst man kan känna sig lugn och trygg på, som man inte behöver känna någon rädsla på, att kunna ha friheten att egentligen bara kunant ta in dig i stallet bara ridit iväg när som, men det var bättre för dig att få lämna oss, så är nöjd över valet som gjordes ändå så du slipper lida.

Världens bästa och underbaraste Arkia !!!! <3


Likes

Comments

Jävla äckel idioter  som inte beteer sig som fok ska gör !
Tydligen kan man inte ens få parkera utanför sitt egna jävla hus å gå in och sofa å sen upp tidigt utan att någon (!) ska va på bilfan, IDIOTER !
Annars så har helgen vart helt okej, Fredag va det film mys ute i locknevi skogarna sen skulle Den bästa Rebecca som någonsin kommer att finnas på denna jord och jag in till stan för å hämta min tandborste med mera... och jah, då gick det inte riktigt som det, skulle lite penger å annat försvann visst ! ouups.
Lördag var jag nere på halkan å sålde korv kaffe bullar mm, det var ju Mcdagen, så vad gör man inte har ju ändå ställt upp alla andra år så ^^ Sen på kvällen drog Becca, jag hennes boyfriend Jesper + en bil till, till västervik å åt på harrys å gled runt lite sen,
å sen idag, (Söndag) ah fy saten va denna dag kan fara åt helvete ! inte sovit mycket natten mellan lör/söndag för det första för haft så jäääävla ont i magen (och nej det va inte mensvärk) gick upp vid sju och hade fortfarande lika ont, blev å ducha å fixa sig å sendan till alv för möte å information typ, so sommarjobbet kommer ske 9 juli - 27 juli. å efter det har dagen bara blivit sämre å sämre.. tror jag råkade göra en väldigt och nära vän som jag absolut aldrig skulle vilja förlora ledsen, och det var absolut inte meningen. vill inte att han ska va sur, å om du/han nu läser detta hoppas jag verkligen du förlåter mig. Du vet att jag inte vill annat ! Bäste du,

och aah orkar inte skriva all skit som hänt men ska nog fan sova nu å sen ska jag träna imorgon å hoppas vi kör slag för fa va jag måste få avreagera mig !!! Over and out !! 

Gammal bild men den får fan i mig duga !

Likes

Comments