Många har undrat varför jag har hemma och många har tyckt synd om mig för att jag åkte hem, därför vill jag klargöra lite för er! Jag är inte ledsen, jag är inte sviken och inget dramatiskt har hänt. Jag ångrar inte några av mina val, att åka hem var mitt val, att vara ledig när jag kom hem var mitt val. Jag och Chris är fortfarande tillsammans, han behövde jobba och jag åkte hem =) inget mer dramatiskt än så! Anledningen till att jag valde att va ledig ett tag när jag kom hem igen var just att jag behövde det, att få måla, skriva, yoga och ta hand om mig själv har varit prio ett denna tiden och jag har inte mått såhär bra på jättelänge!! Att kunna ha några veckor att rå om sig själv och landa har gjort underverk och jag ångrar det inte i en sekund! Så nu vet ni och behöver inte spekulera kring varför jag är hemma i Halmstad ;-) 
Allting handlar om sitt eget förhållningssätt till saker och ting, det är klart att jag inte var glad när jag åkte hem eftersom man hade tänkt något annat men jag valde att tänka positivt när jag väl var hemma, hur ska jag göra denna tiden till det bästa? When life gives you lemons, you make lemonade!  :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag fyller jag 29, tröstar mig med att jag iaf har ett år kvar till 30... igår var jag hemma hos föräldrarna där det bjöds på supergod mat 😍

Pilgrimsmusslor är min favorit, sååå gott!! Till huvudrätt var det torskrygg, oxå fantastiskt gott!

Åkte med mormor hem, superfin kväll igår;

Kom hem och mötte upp Dennis och Anila! Drog bort till bulls en vända;

Mousserande...å ännu mer mousserande...ja ni fattar! Carl dök upp och vi drog till foxen...det blev en del att dricka igår och det får jag sota för idag kan jag säga! Mått sååå dåligt 😂 men sjukt kul hade jag men saknar såklart C. Hade han varit här hade det varit den absolut perfekta helgen men den kom väldigt nära perfekt ändå ❤️

Likes

Comments

Ja varför inte?! Har inte målat på länge och nu när jag har tid och energi, ja då blir det gjort väldans massa! 😃 provat på en ny teknik som är sååå rolig! Dock kladdigt så fick klä in hela vardagsrummet i plast..ser ut som en crime scene.
Här är en tavla jag jobbar på nu, den är rätt stor som ni kan se 😅

Likes

Comments

...för ett litet tag. Så lätt blev ni inte av med mig😉 C har sin jobbresa i två veckor så jag bestämde mig för att åka hem.
Men ångrade mig nästan när det regnar och är kallt då jag kom från detta;

Men men! Skönt att va hemma, tur i oturen att jag inte hade hyrt ut min lägenhet så jag kan bo här 😅. Resan hem gick jättebra, fick en plats vid nödutgången så extra benutrymme, uppskattas alltid! Landade i tid i Gbg men fick vänta så sjukt länge på väskan så hade 3 min på mig att springa ut, köpa biljett och hoppa på bussen men det gick super! Man är väl ingen nybörjare 😎 Men sen var bussen några min försenad in till Gbg central och jag hade 3 min (inget skämt) att springa av bussen in på centralen, köpa tågbiljett och springa till tåget. Men jag hann!! Lite stressigt men flyget gick 12:00 från zurich och jag var i Halmstad kl 16. Helt okej!

Påbörjade några tavlor som jag tänkte göra klart nu när jag är hemma;

Likes

Comments

De har tagit mr muscle till en heeeelt ny nivå 🤣👇🏼

Likes

Comments

Supermysig stad som ligger utmed Zürich-sjön cirka 3 mil från Zürich. Strålande sol och mysig promenad genom stan som avslutades med risotto och ett glas rosé 👌🏼

Likes

Comments

...ser man ut såhär! En tupplur på mattan med denna rackarn är det bästa 😍

Likes

Comments

Kommer in i butiken, har sånt saltlakritssug så det finns inte. Halvspringer fram till godishyllan:

Det här är inte okej. Inget lakrits så långt ögat kan nå. Har den rymt? Har någon köpt allt? Har inte utvecklingen kommit så långt? Behöver jag introducera saltlakrits så de förstår storheten?

Likes

Comments

Idag har jag varit på en härlig promenad i Meilen tillsammans med Anna och Edvin! Inte lika backigt här men blev lika svettig för det! 😅 efter promenaden blev det ett dopp i Zurich-sjön, så underbart skönt!! Jag som är van vid saltvatten fick en smärre chock av att bada i drickbart vatten haha!

Likes

Comments