Idag har jag varit på en härlig promenad i Meilen tillsammans med Anna och Edvin! Inte lika backigt här men blev lika svettig för det! 😅 efter promenaden blev det ett dopp i Zurich-sjön, så underbart skönt!! Jag som är van vid saltvatten fick en smärre chock av att bada i drickbart vatten haha!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har varit en hemmadag...tvättat, städat och ritat...låter kanske dötrist men att sitta och rita med världens utsikt medan man väntar på tvätten är oerhört rofyllt! Och nej, C har inte bett mig att göra det, jag ville. 😊

Måste bara visa något som är sååå gott!! En salladsdressing som är to die for!!

Alltså jag har blivit beroende av den. Äter sallad hela tiden bara för att få dressingen! 🙈

Sen min vanlig tur...satte igång fläkten innan...tänkte stänga av den sen...tror ni att det gick?! Nej. Det låter som en orkan i hela lägenheten. Och tror ni att C svarar i telefon? Nej. Paniken att jag har tagit sönder den infinner sig och jag googlar vad det kan va men inser sen att jag är inte kapabel till att kolla strömmen eller liknande. Till slut ringer han och säger att det har hänt innan. Okej. Jag har inte förstört fläkten 👍🏼🤣

Likes

Comments

Igår var det Liechtensteins nationaldag vilket firas ordentligt! Alla åker in till Vaduz, bussarna är gratis under den dagen och alla bussar går till Vaduz. C jobbade till 15 men jag laddade upp lite hemma först hehe:

Kan tillägga att gårdagen var varm. Jävligt varm rättare sagt. Men jag tänkte att jag klär mig i jeans för det blir kallt på kvällen. Sen tänkte jag fixa håret så jag tog fram min locktång...

Och hur hade de tänkt att detta skulle funka?! Jag hade ingen aning om att de hade andra uttag 🤣

Jaja..off we went! Bussen ner till Vaduz och vi möts av en värmebölja som är helt galen! Och jättemycket folk och foodtrucks överallt. Vi gick runt ett tag men till slut hamnade vi vid öltälten. Chockerande, jag vet.

C berättade sedan att när det är så varmt som det var igår kommer det alltid åska. Jag trodde inte på honom eftersom det var strålande sol men han hade rätt...några timmar senare kom molnen...och blixtar...och hällregn...

Det syns inte på bilden men det regnade något helt galet! Vi sprang ner i parkeringsgaraget när den värsta skuren kom men sedan gick vi upp och satte oss för att se fyrverkerierna. Jag har aldrig sett något liknande, det var så häftigt och det höll på i 30 min. Så efter det var vi dyblöta och tog bussen hem. Typiskt väder för Liechtenstein så det passade ju bra för nationaldagen 😂

Likes

Comments

Okej, som ni har sett på bilderna bor vi rätt högt upp i bergen, har ni missat? Okej en bild till;

Fick ni se mina fina fötter med... 😉 men okej..idag var första dagen som jag är ensam hemma under dagen då han jobbar så jag bestämde mig för att gå en upptäcktsfärd. Trevligt tänker ni, det tänkte jag med. Solen sken och jag startade dagen på det bästa sätt; nybakade scones!

Så jag hade ju rätt så mycket energi så tänkte; "jag kan ju gå ner till byn, det är ju inte så långt". So off I went.

Väldigt trevlig promenad...ner. Ner tänkte jag: "detta var ju inte så farligt, hade ju inte behövt ta på mig träningskläder". Nej just det...mallig som tusan var jag. När jag kom ner till byn tog jag ut lite pengar eftersom här betalas allt med cash typ. Sen började vandringen hem. Let me paint you a picture. Det tar aldrig slut. Det är brant. Det är slingrigt. Du överväger att ta bussen upp men avfärdar den idén för att du är för svettig. Solen skiner för mycket och mjölksyran kommer till benen. Ingen skugga.

Man förstår inte hur jobbigt det är fören man börjar gå. Sen att ni bor typ 1000 m över havet gör att luften är tunnare än vad jag är van vid.
Sen pricken över iet: kom hem. Tog upp nyckeln och satte i låset. Vred om, funkade inte. Vred igen, fortfarande inget. Vred 5 gånger till, fortfarande inget. Tänkte att jag går ner till uteplatsen, kan ju ha glömt att stänga dörren. Mm...såhär ser det ut vägen ner;

Inte riktigt till för att gå där. Men upptäckte att man kan inte öppna dörren på uteplatsen. Så jag går upp igen. Smsar C och frågar om koden till porten. Han säger "use the key?". Tack. Bra. Jag gör det. Då går det upp för mig...kanske skulle vrida nyckeln åt andra hållet, alltså fel håll (vänster). Klick. Dörr öppnas.
Se vad som kan göra med huvudet när det är varmt och man har vätskebrist 😂

Likes

Comments

Tur att vi åkte tidigt från Halmstad säger jag bara! 😅 när vi kom till Landskrona på E6:an var det totalt stopp. Vi still stilla många gånger och körde max 5 km/h...när trafiken sedan dirigerades om såg vi att de hade stängt av hela E6:an både norr och södergående..total kaos! All denna tunga trafik fick köra småvägar ut på landet...hur många svordomar vi sa under den tiden är för många att räkna! Men pappa fick idén att köra till Eslöv och sen ner mot Lund så vi hann till Köpenhamn i tid!
Bara det att på Kastrup är det total kaos med folk så säkerhetskontrollen tog 20 min att gå genom! Haha ja... det är alltid nånting som händer på en resa! Nu sitter jag i Köpenhamn och dricker ett välförtjänat glas vin!

Likes

Comments

Idag har jag hunnit med en del..eller lite iaf...okej en väldigt liten del av vad jag hade tänkt! Jag har tvättat och valt ut vilka skor jag ska ta med. Ja. Ner produktiv kunde jag ju ha varit men nej... imorgon måste jag fixa ALLT! Herregud...hur ska detta gå?! 😅

Likes

Comments

Okej...en vecka kvar sen åker jag ner.Har nog inte fattat att jag ska lämna min trygga hemmamiljö så jag började lipa på uteplatsen med Dennis...känslig eller?!

Jag som gillar att ha allt inrutat, veta vart ska jag ska, vilken tidpunkt, hur jag ska ta mig dit....nu kastar jag mig ut i något okänt som jag inte har planerat. Det enda som är klart är att flygbiljetten är bokad och att pappa kör mig dit. Men jag har inte packat, inte fått besked från hyresvärden om jag får hyra ut min lägenhet och jag har ingen aning om hur mina dagar kommer att se ut...men jag är rätt lugn ändå! Har en känsla av att allt kommer att bli bra...jag kan inte planera allt i minsta detalj och nu måste jag lita på C. Jag ger upp en del för att vara med honom men jag är inte ett dugg orolig. Det blir bra. Måste bara börja packa. HA!


Likes

Comments