Ikväll är jag alldeles ensam. Jag kan inte minnas när jag hade en ensam kväll senast. Tvn är på bakom mig, sitter lite halvhjärtat framför datorn och äter nötter. Kim stack iväg till Manuel vilket jag dissade ikväll. Imorgon skall jag bege mig upp tidigt för att åka iväg på seminarium.

Jag är idag examenerad säkerhetsingenjör, åter faster - denna gång till en fantastisk liten flicka, halvt arbetslös, varit tillsammans med sambon i snart 3 år, bott ihop i över 2½ m.m.

Vart världen, eller i alla fall en del av Göteborg, på väg? Kast sten mot ambulanser och brandbilar. Sätta skolor och bilar i brand. Sverige behöver ett strängare rättssystem. Ett rättssystem där poliser kan använda våld utan problem, få skjuta skarpa skott - om inte för att döda så för att skada allvarligt. Poliserna skall inte dömas för detta om det inte bevisas att de gjort fel. Ge brandmännen risktillägg och ge dem tillstånd att köra över de som är ivägen och stoppar ett bättre samhälle. Tvinga de som inte är från Sverige att flytta tillbaka till sina hemländer ifall de gör brott och höj straffen för ALLA.

Jag har alltid trott att man ändras med åren, jag är helt säker på det. Men jag har träffat på en tjej som stannat där hon alltid verkat vara! En som har en besatthet. En besatthet att göra sig sedd hos just honom, en besatthet att inte gå vidare när hon inte har honom. Vad man hört hade de aldrig något utan var mer som sällskap. Vad man hört var hon så kontrollerande över deras förhållande som de enligt honom och andra aldrig hade. Folk skrattar åt henne, så som hon ser ut och så som hon beter sig i närheten av honom och andra. Kolla dig själv i spegeln, tänk över ditt sätt och inse att dina minnen på ditt förflutna inte är som det var, jag är ledsen med det är inte konstigt att du nu är singel - igen!

Cicco är bättre än någonsin. Tränas en gång i veckan av min gamla tränare. Han som har tränat Ciccos mamma och även Caruso. Bedömning i november utan högre förhoppningar.

Dagen innan min födelsedag var vi ett gäng ute på havet med föräldrarnas båt, det var varmt och soligt och inget var problem! .... eller? haha kanske inte;) Sent på kvällen blem det utgång och vid 6 på morgonen ramlade jag in en aning onykter...
Några onyktra dagar har det varit sen dess, men ännu fler nyktra!

Ta ta

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mycket har då hänt det senaste! =P Kommer inte ens ihåg när jag skrev senast och om vad?

Det har varit jul och nyår! Skolan går snart över till den sista praktiken osv. Om en vecka åker vi bort till Norge en vecka:) Åka massa skidor! Med hela familjen! Lilla Leon ska stanna kvar med oss ytterligare några dar efter hans föräldrar åker hem. Magnus fyller 30 och pappa 60 den 8onde mars! =) Detta skall firas däruppe!

Leon ska bli storebror=) I sommar kommer "hans" bäbis:) Längtar!! Behövs mer bäbisar i familjen:D

Mina andra bror har förlovat sig!

Cicco är "inriden" ;P Så duktig liten pojk:)

VG på allt detta året (hittills).. 1 tenta o 2 arbeten kvar..

Kim är arbetslös. Dumma lågkonjuktur... men men.. vi överlever nog=P

7 är födda. Underbara, fantastiska! Fina:)

Linda och jag söker nytt. Hoppas på det bästa!
Linda, jag o Kim planerar och drömmer vidare....

2 har gått bort. Chivan och Daisan - ni fina! Alldeles för tidigt. Vi älskar er juh!

Alltså har lite av varje hänt. Både tråkigt och roligt. Förhoppningsvis blir det mest roliga saker framöver!

Likes

Comments

Yes, ni läste rätt. Analblekning. Vad tror ni är Hannas och Annicas m.f. (tror inte de vill bli nämnda vid namn;) samtal under lunchen mitt emellan Rolands lektioner. Jo analblekning.

 

Detta komplicerade ämne kan glida iväg hur långt som helst. Tänk er själva. Har en känsla av att det var min kära vän Hanna som drog upp ämnet. Sen drog det iväg. Vanligast är tydligen äldre män som gör detta. Inte vad vi trodde. Ämnet blev bara värre och värre och en efter en lämnade mig och Hanna i vår vilda diskussion. Efter ett tag var ämnet färdigpratat och det gled smidigt över till Tjocka kvinnor som gillar att sitta på smala män och deras sexliv.

I alla fall ni som är mer intresserade av just analblekning så finns det ett hemmarecept på detta om ni inte har en tjock plånbok att ta ifrån (Obs tror endast det är i Sthlm man utför detta.. Var annars?..) så kan ni i alla fall ta klorin och mentos att pröva med! Sugen?

__________________________________________________________________

Tentor snart. Känns rätt ok. Tror det ordnar sig med skolan ändå=P

Är så glad idag:D Min lille hingst TiccoLiten är så duktig!!! En och annan glädjetår kom idag när jag red honom för första gången! Bäbis börjar bli stor!!=D Stolt!!

Lindis har fått sig en vovve!:) SuperSkoj!=D

Han var så liten juh!
 

Likes

Comments

 I helgen blev det månadens första utgång, faktiskt den första utgången sen i augusti tror jag?.. haha jag har verkligen lyckats hålla mitt vita liv. Jag kom iofs dit med bil och planer på att vara nykter och åka hem tidigt. Tror ni detta hände? Nej, jag gjorde allt jag inte planerat göra. Men rätt skoj var det ändå:) Kul att träffa några av er (06or) igen! Lär väl inte bli så många gånger till.

Då börjar alltså skolan på måndag. Både skönt och inte skönt. Skolan lär va rätt trist det närmaste, tur man har sin Hanna=) 
Fast just i den här minuten blev jag lite rädd för Hanna som sitter och pluggar och dessutom säger att vi har prov snart och berättar om saker som ska vara med som jag inte hade en aning om.. hm.. Har ingen lust att skärpa mig i skolan. Skoltröttheten/irritationen har konstigt nog inte gått över än. Skolan har inte fört med sig så mycket bra i alla avseenden men nu har jag kanske inte någon som distraherar mig längre iaf.. då kan man plugga istället:P

På fredag blir det trevligt party med Hanna:) En tjejkväll blir det antagligen. Tror det är bäst så! Länge sen vi hade vår traditionella förfest med tacos, hawaii och en massa tjöt om allt och alla. Saknat!
__________________________________________________________________

Förr innan jag träffade Pim så fanns det en person jag alltid tänkte på när jag var lite deppig. Denna personen fick mig att bli ännu mer deppig. (Tror jag är lite beroende av att må dåligt haha) Denna person var iaf min förstaste kärlek mr Andrew Smyth. Han är en av de där få som man aldrig kommer att glömma, trodde jag. Jag har insett att jag minns verkligen inte hur han ser ut.  Fast dock kommer man ju aldrig glömma hur man mådde!
Finns ett fåtal personer av mina korta kärlekar som kommer att minnas med känslor men de är inte många och ännu färre är de som jag någonsin skulle kunna tänka mig att ha ett förhållande med. Hade alltid svårt för det där med kärlek. Har väl det fortfarande. Kim är mitt första förhållande, han har fått ta mycket stryk i min ovana med kärlek. 
Jag fick lära mig att man måste älska sig själv innan man kan älska andra. Jag lärde mig det men tappar det då o då.
Jag är en person som inte är rolig att älska - jag är en svår och jobbig grej.
__________________________________________________________________

Idag mår jag rätt kasst. Inte haft mycket och äta så åt först sent på eftermiddagen och det var nog alldeles för lite. Sedan blev det godis, cola och en massa cig vilket resulterar i illamående. Dessutom är jag trött, så trött. Utmattad, både kroppen och själen. 
Jag får som vanligt mig själv att må dåligt. Inte många gånger jag låtit mig att bara må bra. När jag väl mår bra lyckas jag få mig att må dåligt igen, ångest, grubblande och huvudvärk. När ska jag sluta? Det finns nog bara tre alternativ att få mig att sluta. Ett lyckades jag med i månader, skall försöka med det igen. De andra alternativen vill jag aldrig behöva välja.
Men jag måste avsluta det.

 

 

Likes

Comments

Tjosan allihopa!

Nu sitter jag i föräldrarhemmet och funderar på om jag ska dra till jobbet eller sitta här och göra lite roliga grejer tills jag o Kim ska in till stan? det lutar mer åt det sistnämnda..

Tycker att efter 1½ halv dag i sthlm så får jag lov att ta det lite lugnt här i min hörna. 
I onsdags bar det alltså av till Sveriges kända baksida. Tidigt på morgonen fick man gå upp för att sätta sig på en buss som sedan skulle ta mig till nisse-platsen. När väl bussen lyckats med detta (50 kr fattigare, men bussen var faktiskt i tid!!! woow) å mötte jag upp halva min klass och halva klassen under oss som hade, för dagen, det passande namnet 08orna. 

Alla var lagom trötta och extremt osociala mot varan på den långa tågturen upp. (Trodde att X2000 gick snabbt? men icke...) När vi väl kom fram till en molnig och halvregnig huvudstad var det till att sätta sig på tunnelbanan för att bege sig till mässan. Bara tanken på att det var 340 utställare man skulle springa runt emellan gjorde att både kropp och knoppen blev utmattade. Jag och Lina gjorde några tappra (uhm..) försök att försöka flörta in oss hos utställarna men vi gav upp rätt snabbt. 07or (vi) och 08or sprang runt överallt för att ta på varor, förstå sig på tekniker och att prata och lyssna på säljare.

Inte bara 08or o 07or var där föresten, ett och annat välbekant 06-ansikte dök upp här och var också! Trevligt, trevligt!

Det första jag och Lina konstaterade när vi klev in på den enorma mässan var att 99,9% var män (gubbar..), vilket vi inte visste var positivt eller inte. Gubbarna gick omkring i sina fina kostymer, tjocka magar och ett belåtet uttryck i ansiktet. När Jag, Lina & Hanna dyker fram i rad i våra likadana skoltröjor slutar gubbarna upp att prata och stirrar envist. Vi visste inte heller om det var en positiv eller negativ stirrning.
 
Men här och var bakom gubbarnas majoritet dök männen upp. de som jag tänker på som säkerhetens puddingar. 

Jag och Martin hade roliga diskussioner om tjejer och killar. På ett oskyldigt plan började vi prata om trashiga tjejer, uniformsmän (med så många sträck på armen som möjligt...) och sexiga dialekter och röster. Martin var mer för rösten och jag för dialekten.

Onsdagskvällen avslutades på Hardrock Café där vi va kvar till stägning (00.30) då 07or & 08or (de som var kvar av oss alla) gav oss tillbaka till vandrarhemmet. ca 02.30 kom jag i säng efter ha suttit uppe och tjatat på och bekantat mig med två 08or.

Detta var en del av mina två dar i Sthlm. man var trött men det var kul!

Likes

Comments

Tänk att det änna kan gå så fort. Tiden går fort. Redan 4 veckor har gått på min Lia. Och ordet änna har tagit fart i mun.

De 4 första veckorna på Lian har spenderats på MedicHus på Lillhagen. Där har jag umgåtts och fått hjälp av mycket sköna totalgöteborgska gôbbar. Elektriker som säger änna efter varje ord, tekniker som kan historia bättre än de flesta, som tar hand om mig till tusen och som röker som en skorststen, galna rörmockare som har svårt att hålla tyst.
Nu de senaste två dagarna har jag varit på MedicHus på Toftåsen. Där har jag hamnat hos en elektriker som även han har svårt att hålla tyst, har skön göteborgska och får mig full i skratt hela tiden.
Vi har dessutom lyckats välta med en "truck" & klämt mig mellan en vägg och släpkärra vilket resulterade i 3 stora blåmärken på höger knä/lår. Idag blev jag slagen med en frusen färdigrätt i hövvet då jag sa att jag hejade på Färjestad. Jag vet inte om jag ska ta detta som om de verkligen vill skada mej eller hur jag ska ta det? ;)
Men trivts det har jag gjort!

Nästa vecka börjas det på ICA och det positiva där är att jag slipper gå upp kl 5 på morgonen!:)

Idag har jag vart på stallet sen jag slutade jobbet. Jag och Linda har pysslat och tränat lite. Allt kommer då bli så bra så!:)

Och gladare blir man när mamma och prinsen Leon kommer. Och ännu gladare blir man när han springer fram, kramar om mig, ger mig en puss och säger "Jag älskar dig Annica" Så underbar, snart 3 år!=)

Är så grymt sugen på att tatuera mig igen. Eftersom jag just nu inte har råd eller tid ( ;) ) att dra till Miami så tänkte jag ta nått ställe här i gbg för att tatuera andra foten:P Det stora får vänta tills jag är i Amis händer!!

Överaskningen för grabbarna blev föresten super! Jag och Linda lyckades totalt:D Underbart go midda och dagen efter några timmar på Varberg Spa=D

Likes

Comments

Sommaren är sedan ett tag sen slut. Skolan har börjat - i mitt fall praktik. Är på Lillhagen och borrar och har mej, skoj!! Dock är jag sjuk nu:( Inte lika kul. Andra dagen på praktiken får jag följa med på utflykt! Åka båt i 60knop o åka till Kärringön för att äta mumsig middag:) Trevlig praktik jag kommit till;)

Suttit i över 1 timme med min käre Linda i telefon för att planera vår lilla överraskning för våra söta pojkvänner för tack för all hjälp=)

Måste lägga mig nu går ju upp vid 5 för att åka iväg till praktiken. Segt!

Jag skulle vilja kunna ha här på nattstad som man kunde välja på någon annan community.. Att kunna välja att se om ens vänner har skrivit nya blogginlägg eller inte. Inte att man ser alla som man är vän med som man inte är intresserad av att läsa ändå. Nu får man gå in och kolla deras bloggar ändå bara för att bli av med dem från listan! Störande! =P

Om jag någon gång åker till Miami så ska jag lugnt låta Ami James sätta sin konst på min kropp! Skulle i och för sig kunna åka dit bara för det...

Fysisk smärta är bara en underbar känsla

Likes

Comments

Dagarna har gått och säkerligen har mycket hänt. Just nu sitter jag och funderar lite oroligt på två saker. Det ena är att jag försöker få tag på min kontaktman för min praktik och kanske ha möte med honom idag.

Det andra är att jag igår tappade bort min mobil på stallet och gick i mörkret och letade ledsamt efter den bland lera och gräs. 1 timme senare kommer jag på att jag la den på bilens tak medan jag bytte byxor...... Vad betyder då detta? Jo. Den låg kvar på bilens tak när vi racade iväg. 
Jag skickade iväg mamma sent igår för att se om den trillat av i gräset brevid vägen. Hon ringer och ger mig dödsbeskedet att hon hittade ca 6 bitar av min mobil, allt i plast. Jag ska dit och leta efter resten sen.
Varför är jag så klantig?

Så är väldigt ledsen för min mobil. Den förstjänade bättre öde.

Likes

Comments

Sitter i soffan och funderar på att sova. Kim sover. Kanske. Hans första dag på jobbet imorgon efter 4 veckors semester. Och dessutom dag, stackarn. Jag har två sista cig att klämma i mig. Någonsin. Kim sov inte. Han kom just upp igen för att ta en cig och för att pussa på mig.

1 år och 10 månader har vi nu varit tillsammans (27/10-06). Snart två år! Lägenheten är köpt sedan ett år tillbaka och i 1½ år har Kim och jag bott tillsammans och knappt varit borta från varan en natt. 3 resor har vi hunnit med, 2 veckor i Marocko (efter 5 månader tillsammans), 2 veckor i Spanien med Linda o Stoffe (efter 1 år och 2 månad tillsammans) och sen några dar i Norge med familjen (efter 1 år och 5 månader tillsammans). Vi har redan hunnit med mycket. 2 hundar har vi tillsammans med min familj och hästen har även en plats i hans hjärta.

Många dumma grejer har vi gjort mot varan men en vacker dag kommer vårat förhållande vara starkare än de flesta andras. I jul firar jag min 3 julafton med min Kim och denna jul blir bara med varandra och familjen.

Om ett år är jag klar med utbildningen. Då kan vi leva lyx ett år innan Kims utbildning kommer och framtida barn. Drömmen om gården med Linda o Stoffe brinner starkt och jag och älsklingen planerar varje dag.

Min framtid är klar. Och vårt förflutet är förbi. Vi tackar båda att det är så!

Grattis Annis på 22 års dagen (3/8)!!! På lördag blir de partey;)

Likes

Comments

Jahopp. Då var det dags. Efter ca 8 år skiljs vi åt. Borde vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Men det kommer att vara svårt. Jag har endast varit borta från dig i högst två dar innan och då var det kräksjukan som satte stopp för oss. Du har hjälpt mig genom mycket men du har även förstört mig. Vissa har jag mött genom dig och vissa har jag stött bort pga dig. På ett sätt önskar jag att vi aldrig mötts och jag hoppas att du aldrig någonsin ska hoppa på mig igen. Jag önskar mig själv lycka till och jag säger hejdå till dig en av mina äldsta vänner.

 

Min bror har gift sig! Den 19 juli samlades släkt och vänner. Helt underbart bröllopp!!=) Roligt var en liten grej. Brölloppet utspelades i Skintebo där familjen har båten. Vigselförättaren har precis börjat vigseln då min brorson springer fram till sin snart gifta mamma och pappa och säger "Pappa.. Kan vi gå till farfars motorbåt nu?"

Vigseln var fin och brölloppet mycket trevligt! stolt syster är jag till min bror!

Fyllt år har man också.

Kims semester e slut idag:(

Jag har inte skaffat LIA än:-S

Jag jobbar lite lite..

Likes

Comments