Header

Så, jag har dragits med en enorm trötthet i ett par dagars tid. Trots att jag går och lägger mig i tid varje kväll så känner jag mig inte riktigt utvilad när jag vaknar.
Men det är så mycket som händer just nu i mitt liv. Bra saker! ✨ Men min hjärna får verkligen jobba på högvarv 24/7 haha.
Det är tur att jag, efter mycket tjat ifrån min kära mor, som tyckte att jag behövde en kalender, nu äntligen köpt mig en sån! Så att jag kan planera mina dagar och min tid lite mer strukturerat. 🤓
För som några av er vet så jobbar jag dels i en klädbutik sen en tid tillbaka.
Och ganska nyligen har jag även börjat jobba som terapeut på ett jätte mysigt SPA.
Och jag trivs som fisken i vattnet. Kollegorna är fantastiska på båda ställena. Känns viktigt för mig att man trivs på sitt jobb, och att man är omringad med människor som får en att må bra och ger en positiv energi ! 😊

Förutom det! 😃Så har jag även startat min egna verksamhet vid sidan av detta! Jag har nämligen blivit tillfrågad om att börja jobba med ett företag inom skönhet & hälsa!
Det var min kära vän @Hannalilja som jag tidigare jobbat med när jag bodde i Stockholm som frågade om jag ville bli en del i teamet. Och SJÄLVKLART ville jag det 😃 Hade tidigare använt mig av produkterna och kände till dom väl, som då gav mig fantastiska resultat!
Så nu är jag Forever business owner och har äran att få jobba med riktigt fantastiska produkter! 👏🏻😍 Och det känns kul att jag & Hanna kommer att få jobba tillsammans igen 💕

Vill du veta mer om min verksamhet eller beställa något av mig så kontakta mig på📩
lifestylebyannica@hotmail.com
Eller besök mitt instagram konto 📷
@lifestylebyannica

Vill DU jobba med oss? Kontakta mig! ✨✨✨

..Och ja eftersom att jag var så trött igår så hoppade jag gymmet då och tvingade ut mig på en promenad istället. Tycker det är viktigt att man lyssnar på kroppens signaler, och tänkte att lite frisk luft skulle pigga upp.. Men, alltså jag var så trött så jag skulle nog kunnat somna gåendes, haha..
Kändes smart att inte sätta mig i bilen och åka iväg till gymmet kan jag säga.
Men idag var jag fast besluten om att jag skulle till gymmet. Jag körde först ett styrkepass och sen ett tabata-pass. Hjärnan sa en sak och kroppen en annan, det var ett riktigt skitpass. Men jag krigade mig igenom och när jag kom hem dog jag direkt på soffan och slog bort 1 tim, pang 😴💥
Jag hoppas att jag känner mig piggare imorgon och orkar med ett pass efter att jag slutat jobbet.
Nu blir det att fortsätta kolla Idol. Om jag inte somnar haha!
Trevlig fredagkväll på er 💕

  • 36 readers

Likes

Comments

​Chiapudding till frukost idag!

Följ mig på instagram för inspiration, recept och allt som hör hälsa till! :))

@​lifystylebyannica

Likes

Comments

Det är såå skönt när man har gjort klart matlådorna för ett par dagar framåt, så slipper man tänka på det, inte sant?!

Min favorit just nu är lax, lax i alla dess former. Som också är super nyttigt och har många hälsosamma effekter. Bland annat är fet fisk som lax inflammationshämmande, skyddar mot cancer, hjärtproblem och är dessutom bra för huden och hjälper att bygga muskler för den som tränar!

Och fisken innehåller en massa nyttigheter med protein, B-vitamin, D-vitamin, selen och magnesium. Tipp topp!

Till lunch vill jag gärna få i mig lite mer energi, så då brukar jag till exempel göra rotfrukter i ugn, här på bilden ovan har jag använt sötpotatis, gul lök och morötter. Kryddat med jod berikat havssalt och oregano, mums!

Till middag sen kör jag på ett enkelt broccoli och blomkålsmos, som jag helt enkelt kokar upp och sedan mixar i en mixer med lite kokosolja, salt, peppar och en klyfta vitlök. Smarrigt som tusan! Till varje måltid så kör jag en STOR härlig fräsch sallad och lite olivolja som dressing. Bon appetit!

I torsdags hade jag ett skype möte med min kära vän Hanna, som jag tidigare jobbat med när jag bodde i Stockholm, och en kollega till henne. Hanna frågade nämligen mig tidigare om jag var intresserad av att jobba i hennes team, och fick nu en företagspresentation. Det lät jätte spännande och mycket lutar åt att jag kommer att börja jobba med en egen business, men jag återkommer mer om det! ;)

Ha nu en fin tisdag mina vänner! <3Likes

Comments

Hej igen,
Ja jag kan ju fortsätta föregående inlägg och berätta för er att det blev inte mycket sova för mig inatt inte. Och här önskar jag att jag kunde kontra med att jag varit ut på galej eller någon annan trevlig nattlig aktivitet. Men så är tyvärr inte fallet.
Nej, håll er hårt i armen för er livs äkta spökhistoria som hände mig natten till idag och som jag tänkte dela med mig av nu.
Det här med spöken, är något som jag ibland tror på fast jag vill inte. Ibland tror jag starkt och ibland känner jag mig som världens fjant om jag blir nojig för att det knakade till i hallen eller för att jag tyckte mig se något förbifarande i ögonvrån.
Men idag mina vänner är jag starkt övertygad om att det existerar något oförklarligt.
Detta hände alltså mig...

Troligtvis är klockan runt 04.00 och här är jag i ett halvsovande jag, jag tror att jag drömmer men jag vill nog mer påstå att jag var i en slags dvala. Ett mitt emellan läge. En känsla av obehag gjorde sig påtaglig. Plötsligt ryser jag till. Jag blir iskall.
Och här någonstans började jag komma mer tillbaka till ett mer och mer vaket tillstånd. När jag plötsligt får en känsla av att någon/något bakifrån lägger sina händer bakom min rygg och midja.
Nu vill jag resa mig upp ur sängen, men min kropp ligger helt still, jag kan inte röra mig ur fläcken. Under samma stund får jag för mig att min ytterdörr står öppen, och att jag därför ännu mer måste ta mig upp ur sängen för att stänga den. Obehaget i mig växer starkare.
Jag försöker att öppna ögonen, men mina ögon går inte att öppna. Jag får panik.
Tillslut, efter vad det känns som en hel evighet lyckas jag ta mig till ett helt vaket tillstånd, och jag kunde andas ut av lättnaden av att allt bara varit en obehaglig mardröm..
Nu är klockan strax innan 04.30 och jag lägger mig i sängen på ena sidan för att försöka somna om, och här, i samma stund som jag åter sluter mina ögon är det, likt en stark vindpust, som blåser rakt i mitt öra (ni vet hur det låter i öronen när man går i stark vind) och jag känner pusten genom håret.
Allt blev plötsligt så verkligt. Nu är jag mer än klarvaken..Jag flyger upp ur sängen, tänder närmaste lampa. Står blixtstilla och kollar i mitt sovrum. Jag går rakt ut till rummet bredvid som är köket, för att kolla om jag hade fönstret öppet som jag brukar ha ibland. Men det var stängt. Jag fortsätter genom alla rum och har nu tänt alla lampor. Jag genomsöker fönster, ventiler, osv men ingenting kan förklara vad jag precis hade upplevt. Jag la till och med handen mot fönster brädan för att se om det kunde blåsa igenom springorna så kraftigt men nej, det gick verkligen inte, hur mycket jag än försökte, att förklara fenomenet på ett vettigt sätt. Nu la jag också märke till att jag hade gåshus över hela kroppen. Jag har nog aldrig känt ett så starkt obehag i hela mitt liv som precis vid det här laget. Jag drog på mig kläderna tog bilnycklarna och lämnade lägenheten 04.30 inatt och åkte ca 3,5 mil raka vägen dit min mamma bor. Under denna halvtimmes färd tidigt på morgonen kände jag djup sorg i bröstet och ville bara gråta.

Kontaktar medium

Jag kommer hem till min mamma och lutar mig ned på hennes soffa och somnar efter en lång stund tillslut.
Men känslan när jag vaknar är kvar. Vad var det egentligen som hände?
Jag ör överväldigad av vad jag upplevt. Jag pratar med några vänner och berättar vad som hade hänt. Min kompis tipsar om en man som har hjälpt henne i liknande situation.

Så jag ringer honom direkt.
Okej, det samtalet kan ha varit det märkligaste, läskigaste och mest spännande någonsin.

Han pratade med fader Gud, med mig, med andligheten, han var uppkopplad till något som jag själv inte kan förklara eller förstå. Han pratade om svarta ande linjer, han kommunicerade med mig, med dem med Gud fader. Nu får jag veta att jag blivit utsatt för totalt 4 st kvinnor i min lägenhet. Han försöker få över dem till ljuset, över till himlen. Han fortsätter prata .. Men i telefonen hör jag även ett annat ljud, inte en klar röst, men en diffus sådan. Ett väsande ljud. Jag tror att ljuden är från kommunikationen med kvinnorna i min lägenhet.

Det är inte bra säger han, vi måste göra något. Då ger han mig numret till en kvinna, vad jag förstår är ett medium. Jag ringer henne, hon ber att få ringa tillbaka senare ikväll..

Hela dagen har jag varit helt handlingsförlamad. Jag har inte vågat åka hem till mig igen.

Men äntligen ringer hon, jag berättar, vi lägger på.. Hon och mannen som jag pratade med tidigare idag ska tillsammans hjälpas åt att hjälpa kvinnorna över till ljuset.

Efter en stund får jag sms:et: "Nu har dom farit genom ljuset"

Jag har dock inte vågat åka tillbaka till lägenheten och sova där inatt. Men det ska bli spännande att se om jag känner någon skillnad när jag kommer dit.

Jag har aldrig tidigare känt sånt obehag där, däremot har jag heller aldrig känt mig riktigt utvilad när jag vaknat. Men jag har aldrig kunnat sätta fingret på varför. Men nu har jag kanske en förklaring. Jag hoppas att jag i fortsättningen kan få känna ett lugn och trygghet i mitt egna hem.

Imorgon tar jag med mig pappa, han har alltid haft en medial förmåga, och erbjöd sig själv att sova över i lägenheten.

Så, to be continued... 👻

  • 407 readers

Likes

Comments

Hej.

Här ligger jag i min säng och kom på att jag hade en blogg.

Först tänkte jag läsa igenom alla inlägg som jag skrivit. Räckte att jag läste en rad ur ett av dem sen ville jag radera allihop. Men istället ligger jag nu och skriver ett nytt. Knasigt.

Jag tror jag tyckte att det var pinsamt att jag bjudit så mycket på mig själv. Blottat min själ för vem som helst liksom. Men sen kom jag på att jag är jag, take it or leave it eller vad man säger. Ibland är det svårt att vara den man är för att man är rädd för vad alla andra ska tycka om en. Jag är sån. Är sån fortfarande. Men jag jobbar på det, att respektera mig själv och våga vara den JAG faktiskt är.

Så jag antar att det är därför jag ligger här i sängen sent på kvällen och skriver ett nytt inlägg som jag kan läsa om ett år och istället faktiskt vara stolt över!

Ja men hej i alla fall!

Jag vet inte vad det blir av min blogg. Kanske succé kanske skandal. Men jag kommer säkerligen spy ut mig en massa trams om livet här då och då. Vi börjar så.

Men nu är jag trött,

Hadeeeee

  • 415 readers

Likes

Comments

Sitter med en varm kopp kaffe och levande ljus och myser i morgonrock efter den kyliga morgonpromenaden.
Satte på The christmas playlist och fick en nypa julkänsla på köpet. Även om jag älskar julen och blir som ett barn på nytt och mer än gärna skulle kunna ha julafton en gång i månaden kände jag dock att det nog kanske var lite för tidigt för den typen av musik. Så jag får väl försöka lugna mig ett tag tills det vita guldet åtminstone har hunnit landat på backen. Istället lyssnar jag nu på spellistan calm mood och förbereder mig för ett yoga pass. Tänkte försöka träna bort träningsvärken i magen sen gårdagens roadtrip, då jag och syrran bilade till Stockholm fram och tillbaka.. Jag menar, 80 mil & två snacksaliga tjejer i en och samma bil resulterar också i härligt mycket gott skratt, som nu känns idag vill jag lova, haha.

Vi båda är enligt min mening skärpta och fokuserade när det handlar om viktiga saker jobbmässigt och så vidare..men som igår, när vi sitter tillsammans i en och samma bil och har tusen saker att prata om, viktiga som oviktiga, och samtidigt som vi ska vara fokuserade på bil, väg och varandra så brukar det gå lite hur som helst. Precis så var det igår, haha ja jisses.

Vi skulle till min lägenhet i Täby och byta ut min sommargarderob mot vintergarderob och passade på att shoppa lite samtidigt.
Var uppe tidigt i ottan, så lite halv trötta och pratglada tappade vi givetvis bort oss under vägen och vi fick se lite bostadsområden och återvändsgränder på närmare håll. Och det var liksom i grevens tid när vi tillslut, efter några misslyckade försök lyckades svänga av vägen i rätt tid och hitta till en kopp efterlängtat kaffe, men sen så, sen var vi king of the road hela vägen fram till täbban.

Det känns lite som hem ändå när man kommer dit. Inte så konstigt visserligen, då jag har betat av över 3 år där. Syrran, 7. Men jag kan inte alls påstå att jag saknar att bo där. Även om det absolut inte fanns något att klaga på, för jag trivdes som fisken i vattnet, med gångavstånd till butiker, gym, jobbet och allt sånt där man i ärlighetens namn faktiskt vill ha runt knuten. Och inte minns alla underbara kollegor man hade, som jag förövrigt fick träffa igår och som alltid, blir det kramkalas med både dom och trogna stamgäster. Japp, Olle och Leffe satt som vanligt i baren med en öl och en whiskey i handen. Två gäster, som man ordbajsat mycket med under livet där som bartender. Och man kan ju utan förnekelse inte låta bli att sakna det lite. Restauranglivet, mja inte direkt, men alla härliga människor, JA! Så himla fina allihopa. Kärlek ❤️

Så ja, summa summarum, lite kläder rikare och lite pengar fattigare var vi nöjda och återvände hem lika, om inte lite mer, halvflamsiga efter en lång dag men en dag med ändlöst mycket skratt, kärlek och välbehövlig systertid. Toppelitopp! ❤️Idag vs. igår .


  • 1075 readers

Likes

Comments

För mig är det lite som lilla julafton när jag beställt något online och när jag sen får det levererat hem har jag nästan glömt vad jag beställde, och så öppnar jag och blir lika glad varje gång. Ja jag är lättroad av mig, med en släng av minnesförlust, haha.

Tanken med min blogg är inte alls att blogga om en massa produkter, men idag gör jag ett undantag. Jag fick i alla fall hem en ny massage olja från Sasco. Den doftar ljuvligt av lavendel och eucalyptus, och påminner om Jenka tuggummi, yum yum.
Så nu ska det masseras som aldrig förr innan säsongen i Sälen drar igång, behöver komma igång igen efter litet uppehåll och bli varm i kläderna igen.


Beställde även nya favoriten från Bare Minerals.
Den använder jag som contouring och blusher och man får en härligt solkysst ton som lägger sig väldigt fint och ser ut att komma naturligt inifrån din egen hud. Har ni inte testat Bare Minerals serien, så göööör det för bövelen. Tip Top! Gör dessutom gott för din hy.

När man har beställt för ett visst belopp får man olika erbjudanden i slutet av sin beställning, det är olika produkter man kan välja mellan. Den här gången tog jag lykoboxen för 99:- Det är en hemlig Box med olika produkter som blir en trevlig överraskning sen när paketet dimper ner i lådan.


Med boxen denna gång fick jag:


Syoss Styling Volume Lift Hairspray
Jätte stor flaska, super nice bara det. Det står att den ska ge 48 timmars maximal volym samt hjälper till att skydda håret mot fukt och UV-strålning. Sånt gillar vi! 
Trind Nail Repair Natural
En nagelförstärkare som skapar perfekt balans mellan keratin och fukt i nageln, som resulterar i starka och flexibla naglar. Vackra naglar är aldrig fel, rätta mig annars?
Luxsit Rejuvenating Facial Cream
En reparerande fuktighetskräm som ökar elaciteten och hjälper till att förhindra uppkomsten av fina linjer. Ja det står inte på förens ålderns tecken sätter sina spår, jag är ju ändå 25 bast, så att säga.
Frank Dandy Bamboo Socks
Strumpor gjorda av bambuu, supermjuka och ger bättre absorberingsförmåga än bomull. Färgen är ingen favorit men kvalitén ger ett högt betyg. 10/10
RFSU Private Area Nice N' cool Intim After Shave
En gelè att stryka på efter intimrakning som motverkar röda prickar och irritation. Dermatologiskt testad. 


Tack Lyko.seser framemot att testa alla produkterna!
  • 1095 readers

Likes

Comments

Skulle vilja lägga ut bilder på en häftig maskerad kostym och en super cool sminkning med latex och fejk blod här efter en av helgernas helg, halloween.
Min utklädnad som "kassörskan som slutade jobbet klockan 21" är dock inget att skryta med. Så jag hoppar över det.

Skriver fast jag inte ens vet vad jag vill skriva om idag. Efter en jobbhelg med på tok för lite sömn så är det här det absolut sista jag borde ligga här och göra just nu. Men visst är det lustigt hur bra man tänker såhär på kvällarna, det är som om hjärnan summerar och sorterar och plötsligt faller saker och ting på plats, bara sådär, ser saker från ett annat perspektiv och så vidare. Nu vet jag inte ens vad jag syftar på, och det är inte heller relevant, men att skriva är skönt och att tänka är klokt.
Det där var flummigt. Men ack så sant.

Men idag är det måndag, och vi är inne i November månad. Denna månad händer det grejer. Både på gott och på ont. För ibland är det ju som så, man sugs in i livets centrifug och allt händer på en och samma gång och man tumlar runt där hejvilt, liten och ynklig och allt man vill är att komma ut. Men man fortsätter att slängas runt runt runt, utan stopp.
Bland annat det pratade jag och mamma om ikväll. Slutsatsen kom vi aldrig fram till. Dock vet jag att tillslut avtar detta virrvarv och likt som glimmande solstrålarna så tittar dom fram efter en hemsk turbulent storm. Då står man där lite tilltufsad, men mer härdad och ännu starkare.

Laughter is the fireworks of the soul. Ja en engelsk ordfras & en stående favorit. Den stämmer så väl in på mig och mamma. Vi är ena riktiga hejare på att hitta till ett gott skratt fastän livet ser mörkt och grått ut. Gråta och skrika är viktigt och skönt men ett gott skratt det, ja det förlänger livet.

Nu blev det här inlägget plötsligt väldigt djupt och skriver jag mer blir det för långt och ännu mer flummigt. Typiskt en trött tänkare som mig.
Nej jag tänker istället välkomna november månad med en klapp & en kyss och hoppas på mirakel och medgång!
Det finns mycket att se framemot.


Puss, godnatt och
Peace.

  • 1106 readers

Likes

Comments

Onsdag den 28e oktober 2015 är snart förbi och kommer aldrig mer tillbaka. Så vad gjorde jag av denna dag då? Jag jobbade till klockan var 17 sen åkte jag hem och höll nästan på att få röven fastklistrad i en alltför skön soffa, men kaffe (mitt heroin) lyckades hejda mig att bli stuck there forever, så slängde i badkläderna och åkte ner till simhallen, lade mig i solariet 20 minuter först därefter brassade jag på 2000m bröstsim i bassängen. Onsdagar är bra dagar att simma, för då är det kvällssim vilket innebär mörkare belysning & levande ljus längs bassängen och lugn och skön musik för den där riktiga relax feelingen. Ikväll var det knappt en kotte där heller, var nog bara jag och en krigare till där tillslut. Uppskattar verkligen simhallen här i Älvdalen, den är så stor, fräsch och vackert belägen. När jag simmade ibland i Stockholm var kallsupar mer regel än undantag när man trängdes i en liten pöl med människor som antagligen var lika stressade i bassängen som när man står på t-banan och trängs på perrongen. Men ikväll, jag svär hade jag inte varit så galet hungrig så hade jag nog lätt brassat på ett par kilometer till, förmodligen tills hela jag hade sett ut som ett litet ihoptorkat russin. Tänkte nästan försöka ta mig dit imorgonbitti för då är det morgonssim kl 07, ja vi får se hur det går med den saken...

Vilsen i pannkakan. Japp, så känns det som jag är litegrann. Min fot har jag lite överallt, stortån i Stockholm, lilltån i Älvdalen och snart en ytterligare liten en i Sälen.

Såhär, lämnade Stockholm i våras, tanken var att hyra ut min lägenhet där och hem till Dalarna över sommaren, för att jobba lite i butiken här hemma & samtidigt plugga. Och det gjorde jag. Planen gick som planerat. Kursen är klar OCH ni anar inte vilken pärs det varit under sommaren för att få disciplin på mig själv att sitta ner och stirra ner i en bok när allt annat är så mycket, mycket roligare, men det var ett riktigt halleluja moment när jag ganska nyligen blev klar med den(!) Den där boken har levat farligt hela sommarn och var gaaanska många gånger påväg att bli virke i brasan, överkörd av bilen och nerspolad i toaletten, ja you name it. MEN JAG GJORDE DET TILLSLUT. Jag är stolt över mig själv för även om jag annars är en liten pluggis, det har jag alltid varit, ett MVG barn (utan att skryta, för det var jobbigt också) så har liksom jobb och framförallt fest & vänner kommit som första prioritering hela sommaren. Men nu har jag den där förbaskade kursen, i naturkunskap 2, och därmed alltså behörighet att söka högskola, YES! Vad bra det känns!


Men nu är det snart vinter och kvar här är jag än. Varför då? Jo om sanningen ska fram så är jag ingen storstads människa, jag är en skogsmulle. Jag är uppväxt med barr i håret och gegga under skorna. Jag älskar lugnet, jag älskar naturen och idag kan jag till och med säga att jag älskar att alla känner alla. Det har sina nackdelar, såklart, men också många fördelar. I en storstad blir allt ganska ytligt, medan här hemma är det mer personligt. Bägge har sina för och nackdelar givetvis. Men för tillfället, trivs jag bra här hemma i skogen.

Och snart åker jag alltså längre bort i skogen och högre upp på toppen, för ett säsongsjobb i Sälen. Där ska jag jobba som Spa-terapeut på PULSE Spa, Gym & Sauna. Det ska bli så galet roligt, och jag längtar sååå tills allt sätter igång! Det var längesen jag fick hålla på med massage & behandlingar och det kliar i fingrarna nu att få komma igång igen!! Wiii

Men, ändå svävar jag lite i ovisshet om framtiden. Försöker ta dagen som den kommer, Carpe diem och allt det där. Men jag kan hur det än är inte dela mig själv och mitt liv med en tå i varje län under resten av mitt liv. Jag vill hitta en fast punkt. En trygghet, där man kan bygga.. Ett hus? Eller vad tusan vad som helst bara man kan kalla det HEM. Just nu vet jag knappt vart jag har vänster strumpa . Men jag försöker intala mig själv att allt så småningom löser sig även för mig.

Så med det så tackar jag denna underbara sommar i butiken, alla människor som förgylld mina dagar där, nya vänner & bekanta samt alla tokigheter som blivit hejdlöst med många bra minnen.

TACK.

Och så tar jag livet med en nypa salt, en skiva citron och en shot tequila! (Och kräks för jag hatar tequila) Haha.

Peace

Likes

Comments

Nog tog helgen på mina krafter med en ordentlig smäll, för den här måndagen har varit av den segaste sorten på länge. Tog en lång sovmorgon & en sedvanlig morgonpromenad imorse innan jag och mamma åkte och hälsade på mormor på demensboendet. Varje gång man åker dit är det som en stor oros klump inom mig, en rädsla för att Du en dag när jag kommer dit inte längre vet mitt namn. Det gör så förbaskat ont att se hur sjukdomen förändrar dig. Du var under hela min uppväxt min trygghet. Min älskade mormor, som alltid, alltid fanns där. Det var hos dig jag var när mamma och pappa jobbade mycket, det var hos dig jag alltid kände mig välkommen och kärleksfullt omhändertagen. Du är fortfarande min älskade finaste mormor, men sakta försvinner du bort. Det är obegripligt och fullt hjärtskärande att se hur själen hos många där på boendet redan har lämnat deras kroppar, och kvar är endast skalet, men inuti där är det helt tomt. Som om allt de någonsin levt för och allt de någonsin kämpat för, allt är mer eller mindre borta. Det är så grymt hur livet kan tas ifrån en på ett sånt sätt, där man är helt ovetandes och utom kontroll att minnet sviker mer för var dag. Jag vet att den dagen kommer, även för Dig, då själen helt har lämnat din kropp. Jag ska då fortfarande minnas dig som den du var innan den förbaskade sjukdomen kom in i våra liv. Men, idag kom du än ihåg oss båda, och vi drack kaffe alla tre och skrattade som vanligt så gott tillsammans. Tack för att Du inte har lämnat oss än. Vi älskar dig.

Även om det piggade upp med kaffe och gott sällskap så behövde denna dag och jag själv en stor spark i baken, och gudarna ska veta att det tog emot först men jag lyckades tillslut ta mig i kragen och satte på mig löparskorna för en springtur, bara det kändes som en seger i sig. Men efteråt, ohoj vilken känsla! Smått hög på endorfiner vecklade jag sedan ut yogamattan, tände ett gäng levande ljus och 30 minuter senare, några tårar och lite svett så var jag som en ny människa, boom!

  • 1222 readers

Likes

Comments