Plugg- och jobbhelg denna helg! Jobbat fredag, lördag och söndag..

Fredag 13 - 21! Lördag och söndag 8 - 18!

På detta har jag pluggat på kvällarna samt rasterna på jobbet.. Är så sjukt jäkla trött! Höll på att försova mig imorse! Var lite för lat för att ta mig ur sängen.. Kom i alla fall i tid till jobbet som tur var!
Så sjukt trött idag att det blir ett väldigt kort inlägg ikväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hoppade jag in och hjälpte till på ridskolan, idag lika så! klockan 7 idag klev jag in genom stalldörrarna, frukost till hästarna, täcka en del och göra i ordning för utsläpp. klockan 8 kom min hjälp och hästarna släpptes ut!
Fått förtroendet att hjälpa till med en häst nästa vecka också! En ny pigg dam som jag ska få motionera! kul!

Sjukt trött hela tiden igen, sovit rätt dåligt ett tag nu igen.. håller tummarna att det lägger sig snart! Imorgon är det skola och jobb som gäller!

Likes

Comments

Vaknade tidigt idag, redan vid halv 8! I brist på sömn klev jag upp och sminkade mig på första gången på väldigt länge. Somnade sedan om i soffan och vaknade av att Ninni halvt bombade mig vid kvart - tio i 10 och jag skulle möta henne 5 över.. Stressigt osv. brukar aldrig somna om!
Köpte frukost på pressbyrån... och ja.. förra veckan råkade jag hälsa på han som stod i kassan (vi är även morgonstammisar där) och skulle säga tjena när jag väl skulle betala, på något vänster blev det inte riktigt så. Jag var trött och i lite andra tankar då jag skulle handla till Ninni så var fast besluten om att hålla tanken på vad jag skulle ha! Så istället för att säga Tjena sa jag Tjej.... Jag hälsade alltså tjej! Vi fick oss verkligen ett gott skratt! Såklart var det även han som jobbade idag, så denna gång hälsade han Tjej på mig.. haha känd som tjejen som inte kan hälsa ordentligt!


En timmes mattelektion, lunch på Roys med Ninni som även såg till att jag fick en leksak. Hon skämtade med att man om jag tog något från barnmenyn kunde jag få en leksak. Killen i kassan som verkligen känner igen oss skrattade och gav mig en sen haha! En latte på det och lite snack sen hem igen. Varit så seg idag, inte orkat ett skit.
Ridskolan ringde mig också och frågade om jag ville hoppa in och jobba på onsdag! Sjukt kul! Ska hålla i en liten grupp!

Likes

Comments

Dåligt med sömn under natten, kollade på Netflix lite för länge och vaknade lite för tidigt med nackont och även smärta i bröstet, sovit som en konstig ihoptryckt ostkrok så det är inte så konstigt, haha.
Har ägnat störta delen av dagen till att plugga, handla lite till Halloween då jag äntligen bestämt vad jag ska klä ut mig till.
Mer plugg och en riktig spa kväll. Nu på kvällskvisten har det varit mys framför SoA med bästa kissarna!
Kommit ikapp med all matte så det känns bra att faktiskt ligga i fas till lektionen imorgon.
Ska fortsätta mysa med mins flickor framför SoA så tittar jag in igen imorgon igen!

Likes

Comments

Familjedag på ridskolan idag! Jag var mer och hjälpte till, lite sista minuten akut hjälp då det saknades folk! Jag har varit överallt och ingenstans, gjort i ordning hästar, svarat på frågor, hjälp till med ponnyridningen osv. överallt och ingenstans där jag har behövts!
Inatt kommer jag sova väldigt gott! mycket att ha i huvet så är extremt trött nu! Imorgon ska jag försöka komma ikapp med all matte samt bara vara hemma och försöka få fram gitarren! 

Likes

Comments

Vilken dag! Upp kl 6 vara på jobbet kl7 till 10. Mattelektion 11 - 12, kurator kl 12.30 hämta massa kakor på ridskolan, dela ut massa kakor, hem och plugga och nu äntligen slappna av lite. Imorgon ska jag till ridskolan då det är familjedag där! Ska dit och hjälpa till med masa, vad vet jag inte än.
Ja så jobb och skola har varit som vanligt, tråkigt men det måste göras.
Kurator samtalet gick väldig bra denna gång. Vi snackade lite bakgrund igen, men hon fick en bättre inblick i vad det är som spökar hos mig och vad som ska jobbas med! Så har fått 3 hemläxor tills nästa gång vi träffas vilket är om 2 veckor.
Efter det var jag till ridskolan och hämtade hem 35 burkar med kakor. Ridskolans ungdomssektion (BUS) har sålt kakor för att få in lite pengar så vi kan göra lite roliga aktiviteter.

Jag skäms lite... eller ja jag är lite arg på mig själv.. Jag har som sagt börjat spela lite gitarr... men det har hamnat helt åt sidan nu.. jag har inte hittat tid till det sen har jag ärligt talat glömt av det lite. Inte lätt att hitta tid till det när man har en mamma som jobbar både dag och natt så hon sover när jag väl har den där stunden att kunna sätta mig ner med gitarr.. så kan det vara!
Funderar även på att köpa hem en Pole så jag kan öva mer hemma. Vet dock inte vart jag ska sätta upp den.. lite för trångt tyvärr.. Får kolla om jag kan slänga ut brorsans säng och göra om hans rum till personlig danssal haha!

Likes

Comments

Trött trött trött! Hade en dålig dag idag så jag orkade inte direkt göra så mycket! 10 i 3 rullade tåget från Bollnäs till Gävle! Med nyaste Sweden Rock Magazine i ena handen och en kanelbulle i andra samt In Flames i lurarna så gick tågresan extremt fort!
Pole Dance lektion med massa nygamla rörelser att öva på. Jag går kurs 1 för andra gången då jag ville att grunderna verkligen skulle sitta innan jag går upp i nivå. Vi var en liten grupp idag bara 4 pers så vi har kunnat
öva på små detaljer och få lite extra hjälp om vi går några frågor och funderingar.
För er som inte testat Pole, gör det! Det är extremt kul faktiskt, och rätt jobbigt! Blåmärken och ömmande muskler men det är det värt!
Nu sitter jag på tåget på väg hem till Bollnäs igen, det är lite jobbigt att pendla en timme fram och tillbaka varje lektion.. men övning ger färdighet och vill man något får man bita ihop! Ska hem och plugga lite matte sen blir det hopp i säng! Imorgon är det jobb 7 - 10 och sen skolan 11 - 12 innan jag får åka hem och sova igen! Ha det bäst!

Likes

Comments

Torsdag morgon och ingen sovmorgon här! Vaknade vid 8.. 1 1/2 timme innan klockan..
Trött som bara den!
Men vi kör lite morgonmatte i sängen innan frukost och ikväll är det dans som står på schemat!

Likes

Comments

Mitt namn är Annica, jag är 20 år gammal. Född och uppvuxen i Bollnäs, 3 års gymnasiestudier i Rättvik på linjen Naturbruk - hästhållning (profil ridhäst). Där jag utbildades till Diplomerad hästskötare. Har jobbat i Stockholm i 11 månader hos en av Sveriges landslagsryttare i Dressyr, Emma Karlsson. Men bor nu i Bollnäs igen.

Metalhead som gillar det mesta inom rock, screamo, metal och glam. Ett liv utan musik vore inte ett liv värt att leva!
Jag läser väldigt mycket, umgås med vänner och experimenterar med smink, shoppar(typ jämt). Djurälskare till 150% Har två katter av rasen Ragdoll vid namn Cazandra och Xiona.

Deep talk sena nätter och samtal som kan blow my mind away är de bästa som finns.

Likes

Comments