View tracker

Jag vet att jag suger på att uppdatera men aja. Det har inte hänt så mycket i mitt liv sen jag skrev sist. Kör, skola, tvserier och kompisar är nog det ända som hänt. Nej just det jag var på klassträff i lördags med min gamla kunskapklass. Idag har jag simtränat, det blev 40 25m längder, det var fett skönt. Imorgon är det studiedag, tagga sova hela dan. På torsdag så ska jag böja gå på en skrivkurs, det ska bli askul. Kan behöva hjälp och inspiration till min bok som jag håller på att skriva.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja då ger jag detta med att blogga en chans då. Idag hade vi friluftsdag, började 9:30 och slutade 11. Förlorade as mycket på bowling och satt och kollade på innebandy när alla andra promenerade. Älskar att ha problem med knäna så att man inte kan gå långt... eller inte. Men i alla fall så var det så mycket drama mellan mina kompisar. De delade upp sig i två grupper och bråkade så mycket. Jag var med den ena "gruppen" och den andra "gruppen" blev sjukt sura. Jag orkar inte med allt drama. Kan inte alla bara försöka vara sams eller i alla fall bara bråka med personen som gjort något. Nu ska göra en analys på hur mycket mina föräldrar kan om sina försäkringar (ingenting). Det gör livet verkligen trevligare... eller inte. Har haft en sån där dålig dag, allt känns bara deprimerande. Hörlurar i, starta musik, höj till högsta volym, ignorera världen, problem löst.

Likes

Comments

View tracker

Ja jag tänkte följa strömmen och blogga jag också. Jag vet att alla andra bloggat i evigheter men jag har inte tyckt att mitt liv varit tillräckligt intressant. Det är det i sig inte nu heller men jag kan ge detta ett försök. Jag är 16 år och har inte mycket till liv. Skola, vänner, träning och tvserier fyller mitt liv. 

Likes

Comments