Okej. Jag har bestämt mig nu. Jag gör ett till försök. Ett till försök att driva en blogg för det förra gick inte bra. Och inte försöket innan detta försöket heller. Eller det som var innan.

Jag har lekt lite fram och tillbaka med det här med att ha en blogg. Egentligen så gillar jag att bygga hemsidor, men eftersom att jag inte har något speciellt att bygga en hemsida åt, så är en blogg det närmaste jag kan komma. Så jag testar igen.

Förlåt om detta blir lite tjatigt, men mitt liv är inte så intressant. Jag har inget speciellt att skriva om liksom. Vad gör jag på min fritid när jag inte sitter i skolan och slösar bort mitt liv? Jag går på ishockey med min pappa. Hejar på Frölunda om det var någon (ingen) som ville veta. Jag målar naglarna. Är med min pojkvän. Gosar lite med mina hundar samtidigt som jag håller på att ta körkort typ. Intressant. (not)

Varför skriver jag ens detta? Det är ju ingen som kommer läsa det här för ingen kommer ju ens veta att denna bloggen existerar. Aja, kommentera gärna om ni har hittat detta tidsfördriv och om vad jag kan skriva om för jag har noll idéer.

Hej så länge!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments