Angsten for at kaste op ..
​Ja, det lyder nok mærkeligt.. men når jeg er i byen med pigerne og drengene.. og dem vi så møder og falder i snak med, er planerne altid at vi skal drikke os stive, for en enkelt gangs skyld og glemme omverden... og jeg er med på tanken, for det ofte hvad man lige har brug for. Men det der så sker, er at jeg holder mig tilbage, hvorfor? Tanken om at ende med hovedet i toilettet eller lignende, er det værste jeg ved, synes det er ganske forfærdenligt.. jeg tager mig selv flere gang i løbet af sådan en bytur, at jeg siger nej tak til alkohol, netop fordi jeg frygter tanken om at få det rigtig skidt.

Sidst jeg sad i den situation, var til festival 2016, altså forrig sommer. Jeg drak og drak, og i og med, at maden ikke havde været den store indtagelse, ramte alkoholen mig hårdt. Jeg og en veninde, skulle hører page Four, men da vi står der oppe og hører dem, kan jeg ikke holde fokus, de begynder og snore helt vildt rundt, jeg skal ned og sidde, så jeg sætter mig hos en kammerat, gir ham mine sko og min mobil.... kort efter det, sker det jeg frygter mest af alt ved indtagelsen af alkohol - jeg kaster op.. og det var forfærdenligt - nærmere frygteligt. Havde det så skidt.. jeg husker jeg kaster op og så ser alt andet sort ud, jeg husker ikke mere af dagen.. kommer hjem i seng, vågner efter 5 timer, og så jeg ellers klar igen - ville feste videre, dog bare med min vand denne gang!

Siden den sommer, har jeg ikke indtaget alkohol, jeg frygter den dag, eller retter sagt den situation vil opstå igen, og det ønsker jeg bestemt ikke, det var væmmeligt!! Efter den periode drikker jeg stadig, men slet ikke på samme måde, jeg nøjes med en enkelt eller to, mere vil jeg simpelthen ikke have.. sådan en oplevelse har lidt ødelagt det med vilde byture for mit vedkommen, pga jeg stort set ikke drikker mere .. det er ærligt øv, men jeg vil sku ikke risiker at stå i den situation igen. Kaste op igen?? Nej tak, det vil jeg gerne være foruden👍🏼

Pga. denne situation/oplevelse, har det gjort mig endnu mere klar over at jeg lider af angsten for at kaste op - også kaldt emetofobi.  Jeg kender ikke mange der har samme angst, men jeg ved det er ganske normalt. 

Likes

Comments