God kveld,

Dagen min startet med og dusje før jobb, på Veien ut av dusjen kjente jeg at jeg var dårlig og svimmel.. uten og gidde å lytte til kroppen så fortsatte jeg som vanlig på jobb, for jobb måtte jeg!

Er det ikke fint? Når kroppen din prøver og fortelle deg at noe er galt så gjør du det stikk motsatte av hva du egentlig burde. Men sånn gikk det, jeg kom frem på jobben og skrudde på pcen - åpent Mail. Så begynte det igjen... Svimmelheten, skjermen dirret i øynene mine - jeg måtte spy! Så jeg løp på doen og kastet opp den lille juicen jeg hadde drukket bare 20 minutter før. Når jeg kom ut igjen så gikk jeg inn til en kollega av meg for å spørre om jeg så litt blek ut, før jeg rakk å få svar så sviktet kroppen min totalt - og der var jeg i bakken. Uten og huske noe som helst så våknet jeg til en massiv tepper og puter rundt meg. Hva skjedde egentlig nå? Synet mitt var ikke 100% og jeg følte meg rett og slett bakfull!

113 ble ringt og Bærum sykehus 15 minutter senere lå jeg. Med intravenøs, masse ledninger og sprøyter inn i armen min! Jeg ble spurt om en rekke spørsmål, men klarte ikke helt å svare for meg. Jeg visste jo ikke hva som foregikk? Det ble tatt en rekke prøver, uten og skjønne hva som gikk av meg. Videre ble jeg sendt opp til gynekologisk sengepost - hvor jeg igjen ble møtt av noen søte sykepleiere. Ultralyd både utvendig og innvendig ble tatt med enda flere blodprøver, også fikk jeg svaret mitt.

Kroppen min hadde rett og slett gått i smertelindring modus - hva i alle dager betyr det? Jo.. Jeg har altså hatt en cyste på livmoren som har sprukket, men uten blødninger så tok kroppen min det som en veldig påkjenning. Dermed gikk jeg inn i en «psykisk smerte».

Jeg visste jo om at jeg hadde hatt en cyste, siden Mai 2017.. men denne trodde jeg skulle sprekke for lenge lenge siden, men det hadde den altså ikke. Så til neste gang så sjekker jeg meg gang nr 2 før jeg tror alt er Ok! Så endelig kunne jeg dra hjem, eller jeg dro faktisk tilbake igjen på jobb. For denne dama var ikke ferdig med det hun skulle gjøre! Jobb er første prioriteten, eller kanskje andre prioritet etter helsa..

En annen glad nyhet - eggene mine er 100% fri igjen og nå kan jeg bare ta meg den tid og håpe at det snart klaffer med et nytt familiemedlem. tror det er en stund siden jeg gråt så mye, jeg hadde virkelig trodd noe var alvorlig galt. (Til dere som har lest forrige innlegg om problemet med å få barn)

Nå er det natten for min del, og endelig kan jeg sove godt.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​Hei og hopp.

Nå er jeg faktisk på uke 4 etter operasjonen, altså en mnd har gått allerede. Jeg fikk en kommentar på hvordan tiden har gått i ettertid, og det kan jo være greit å vite for de som ønsker dette selv. Helt ærlig, første uken var helt forferdelig. Jeg satt i sengen og sov, klarte ikke og reise meg opp fra sengen selv. Så her trengte jeg alt av hjelp jeg kunne få! På endel smertestillende så sov jeg så og si stående, men det hjalp meg mye med sterke smerter. Uke 2 begynte og bli mye bedre, jeg klarte å dusje alene og rett og slett kle på meg selv.

Tenk det! Jeg var så Happy når jeg endelig kunne være meg selv igjen, selvom det kun er 1 uke i smerter så var den uken rimelig lang.. Men alt i alt så var det vert det, jeg angrer ikke et sekund. Og nå etter bare 4 uker så har de falt mye mer naturlig, dem er super myke. Typen sier det er som og ta på mine, bare i større versjon. Det var akkurat sånn jeg ville ha det, naturlige store.

På nyttårsaften gikk jeg faktisk en dag uten støtte BH-en, kjempe dumt.. men jeg hadde Ingenting og ha på meg som passet til den store Bh-en! Men de er enda på plass som dem skal, og jeg digger og gå i den uansett alle tider siden den er så behagelig.

Det beste med dette er at jeg nå har gitt bort alle BH-ene mine og kan endelig glede meg til å bruke de fine bh ene mine uten innlegg. De er mye mer sexy enn store puter oppå dine normale pupper.

Nå kan jeg ikke engang føle at jeg har vært igjennom en stor og omfattende operasjon, alle smertene er borte og niplene mine begynner og bli mindre følsomme. Og ja, de var så følsomme at jeg måtte teipe dem når jeg dusjet, haha. Noen mister følelsen fullstendig, men siden jeg hadde litt bryst i fra før så gikk dette andre veien. Alt i alt så kunne jeg gått igjennom en slik operasjon igjen, jeg har valgt dette selv. Så smertene må man bare gå igjennom uten og klage (selvom jeg klagde littt)... Støtte bh-en skal jeg enda gå med i 3 uker til før den går i søpla, heller litt lenger enn for kort. Veldig synd om puppene mine skulle falle på to forskjellige steder, selvom jeg alt har jukset en gang.

Jeg legger ikke ved noen etter bilder, dessverre. Selvom jeg vet det hadde vært gøy å se, men det finnes noen hårsåre mennesker som ikke tåler sånt.

Bilde er med støtte Bh-en, men dro den ned som man kan se. Til dere som måtte lure på dette :-)

Jeg legger også ved hva dette kostet alt i alt, samt litt informasjon jeg fikk før operasjonen. Er det noen spørsmål rundt dette må dere bare spørre, for min del er jeg ferdig med alt som kan kalles en operasjon (så sant det ikke er nødvendig). Jeg er fornøyd med meg selv nå, og hva er vel ikke viktigere?

Likes

Comments

God morgen.


Endelig har jeg dratt meg selv opp av sengen og på jobb, så vanskelig som det alltid er..
Hver eneste morgen har jeg en rutine på hva jeg gjør med huden min, og uansett om jeg skal gå uten eller med sminke så er det absolutt en ting jeg er mer avhengig av enn noe annet.
Det er en Oil control som jeg kjøpte hos en hudpleier, huden min produserer ganske mye olje selv dersom jeg ikke holder denne stabil, så nå har jeg virkelig funnet den store kjærligheten.

Denne passer absolutt alle hud-typer og du får kjøpt den de fleste steder.
Så ønsker du å ta tilbake igjen kontrollen? Da anbefaler jeg absolutt og prøve denne ut!

Det neste som jeg bruker til tider jeg skal bevare sminken lengst mulig på huden er - Clarins Base Comblante.
Denne legger seg godt på huden og "tetter" igjen større porer så sminken også skal ligge pent på.
Med det vil du kunne få en mye mer glatt og fin hud.
La den gjerne tørke litt før du påfører sminken igjen, denne kremen er tykk! Så bruk den kun der det er et behov for det.

Disse to er noe jeg er avhengig av før jeg påfører sminke. Oil control bruker jeg både med og uten sminke, så absolutt til alle tider!
Når det kommer til ansiktsmaske så renser jeg huden min 2 dager i uken, ikke mer eller mindre. Da kan huden ofte få litt feil signaler, så viktig med litt pauser.
Men jeg er avhengig av noe alle bruker eller har brukt - killer mask! Her har jeg brukt 2 forskjellige produkter av den, og helt ærlig så er jeg ikke super fornøyd med masken som er i fra Decrusto. Litt fordi jeg ikke føler denne tar like bra tak som Killer mask du får kjøpt i små poser, denne føler jeg faktisk fungerer dersom man først har hudormer.
Masken i fra Decrusto drar jeg av i små biter, så jeg fikk ikke den samme effekten. Har du prøvd ut begge to så forstår du hva jeg mener.
Det er viktig og påføre huden rikelig med fuktighet etter denne masken, får du tørker den faktisk nesten ut.

Generelt når det gjelder huden min så klarer jeg meg ikke uten noe produkter. Jeg har blitt så mye flinkere til å fjerne sminken før jeg legger meg, rense den og behandlinger. Jeg er så fornøyd nå, har en konstant glød i ansiktet så jeg ikke trenger sminke for å kun dra på butikken. Eller bruke opp alle pengene på solarium og ende opp med 100 pigmentflekker som uansett gjør at du ser raskere eldre ut i ansiktet.

Den siste mnd har jeg startet med et serium i fra Iglow på bryna, her har jeg fått et så bra resultat!
De vokser så fort, og endelig kan jeg starte å forme dem litt selv helt uten sminke!
Og legge ut et bilde uten å ha fikset bryna turte jeg sjeldent før, nå føler jeg meg bare mer naturlig.


Ha en super flott dag videre.

Anne-Louise Unhjem

Likes

Comments

Jeg undrer over mange ting egentlig, noen veldig rare ting. Andre ting er kanskje mer relevant å undre over.. Jeg er en sær person, gir ofte en mening ut av det blå som ikke engang burde gies en mening på.
Jeg er en romantiker som drømmer om et småbruk, 2 barn, 1 hest og hund. Jeg hater Oslo, for mange mennesker på engang stresser meg. Jeg er fokusert på det jeg ikke burde fokusere på, men er bortreist på det jeg faktisk burde fokusere på.
Jeg er glemsk på ting jeg ikke kan glemme, men husker alt jeg prøver å glemme.

Jeg er et menneske akkurat som du, et menneske som failer på ting jeg burde klare. Men klarer ting jeg ikke trenger og kunne.
Et menneske som sier ting jeg ikke mener, men tenker på ting jeg faktisk burde sagt.
Jeg prøver og være noen jeg ikke er til tider, men de tidene jeg er meg selv så er jeg mest elsket.
Jeg dømmer andre uten og tenke på at jeg kanskje også blir dømt.

Det er mye og tenke over, vi er fokuserte på ting vi ikke burde fokusere på. Vi er mennesker med like mye verdi, feil og drømmer. Men vi tenker aldri over at vi alle tenker det samme, vi alle ønsker og oppnå det samme. Skal vi fortsette å dømme hverandre? Skrive stygt til hverandre? Snakke stygt? Eller skal vi være oss selv, stå opp for den vi virkelig er og starte først med og være ærlig ovenfor oss selv som person, det er først nå etter at jeg startet å blogge jeg har vært meg selv 100 %. Og det er dessverre ikke alle som tåler det.. Men det er den jeg!

Er det ikke derfor vi liker hverandre? At vi står frem og byr på oss selv, ikke gjemmer oss som en liten unge bak en stor vegg fordi du er redd.
Jeg skriver rett ut i fra leveren og legger ut akkurat det jeg føler for, og er du en hårsår person så har du ingenting på internett generelt å gjøre.
Jeg opererte puppene mine her for 1 mnd tilbake, ikke alle likte dette.. Hehe - (Sjalusi delux) Men jeg er fornøyd, og jo mer hat jeg får ovenfor det jo mer føler jeg meg sååå bra! Fordi jeg vet haters har en så sykt sjalusi.

Ikke gjem deg bak noe, haters makes u famous.

Likes

Comments

Dette er både nytt og spennende for meg.
I flere år har jeg blogget for blogg.no, men alltid greit med litt forandringer i og med at dette virket mye lettere å holde styr på.

Hvem er jeg egentlig?

Mitt navn er Anne-Louise Unhjem, 21 år i fra Bærum. Oppvokst med hest, hund og cross. Elsker fart å spenning, super spontan. Jobber som koordinatorer hos Hitech Energy siden 2017.
Blogget generelt siden 2015, valget om å være litt for ærlig kan skremme mange. Men er dette jeg lever for, så ta det gjerne med en klype salt.
Følge meg videre på reisen? Snapchat - Anlo

Små ting angående meg -

* Jeg sitter i dusjen og vasker håret
* Jeg hater å ta feil - Tar jeg feil i en diskusjon så går jeg å furter
* Jeg har støv på hjernen - Jeg MÅ rydde litt hverdag
* Jeg våkner alltid 06.00 og ser på klokken
* Jeg danser alltid alene hjemme
* Jeg må alltid gå igjennom facebook før jeg legger meg
* Jeg er redd for å gå glipp av ting
* Jeg har på vasken når jeg tisser, selvom jeg er alene hjemme
* Jeg er ikke flau av meg, så ber alltid venninner med på badet mens jeg dusjer
* Jeg må ha på musikk når jeg er alene så jeg ikke skal føle meg alene
* Jeg er redd for å være ensom
* Jeg er avhengig av oppmerksomhet av kjæresten
* Jeg står alltid for det jeg sier - om ikke gjemmer jeg meg
* Jeg klarer ikke være uvenn med noen, sånt får jeg faktisk mareritt av
* Jeg bryr meg litt for mye om andres oppfatning av ting
* Jeg står halvveis i stol og tisser på ukjente toaletter (setter meg aldri ned)
* Jeg skifter 3 ganger om dagen
* Hvis jeg får vondt så har jeg lett for og gråte, også begynne og le
* Jeg blir lett flau over små rare ting
* Jeg har lett for å le av andre som driter seg ut
* Jeg har lett for å drite ut andre uten å mene det
* Jeg tisser i dusjen
* Jeg må alltid late som om jeg snakker i tlf når jeg går på tur alene og det er mørkt
* Jeg sovner alltid med snus
* Jeg er for avhengig av redbull
* Jeg tilgir andre alt for fort
* Jeg sover alltid med kosesokker
* Jeg synger alltid i bilen
* Jeg er alt for kosete/Klengete


Likes

Comments

Arkiv