God søndag godtfolk! Jeg synes det var flaut nok å si at jeg slet med å komme meg ut av senga klokka 12 igår ... Vell gjett når dovendyret klarte å dra seg ut av senga idag a? Klokka halv to hehe. ♥ Kan ikke si jeg ikke har ett godt sovehjerte ♥ Idag har jeg absolutt ingenting på tapete så dagen går til å se på The Crown (Som jeg må si at jeg er lowkey avhengig av nå det er så fantastisk) og bare daffe før jeg tar fatt på en ny uke imorgen med både møte og jobb deretter!

Det er også bare en uke igjen til jeg drar til Tenerife!! Samme tid neste uke koser jeg meg i greit flere grader enn det er her hjemme og jeg gleder meg så mye! Jeg utsetter stadig vekk å begynne å pakke da ... Jeg har alltid dette problemet når jeg skal reise at jeg utsetter pakkingen til siste sekund og bare hiver med meg tilfeldige plagg og glemmer alltid noe. ALLTID. Og til uken med jobb, timer og møter er det ikke så absolutt mye tid igjen til pakking. Frisørtime og time på spa for å få vokset leggene mine derimot har jeg ordnet til fredag så tenkte å få presset inn litt shopping før jeg drar da. Jeg er atombombe ingeniør sikker på at det er noe jeg ikke har eller jeg har glemt å ordne så gir meg selv litt tid imellom timene mine til hasteshopping hehe. Men det er ikke noe håp for meg så vi får se når jeg tilslutt får sparket meg selv hardt nok bak til å få begynt å pakke, nå må jeg gå tilbake til serien min så snakkes vi senere! ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

CommentsHello♥ Får først ønsker dere velkommne til min nye blogg, gleder meg masse til å dele ting videre her! Første innlegg dedikeres til året første jentekveld. Siri, Stine og meg selv tok en liten jentekveld ute igår på 42, og dette blir nok den siste byturen før om noen få korte uker fyller vi alle tre 20 år med 2 dagers mellomrom haha. DA blir det bytur og ingen utesteder er trygge lørdag den 10 februar (så kan ingen si jeg ikke advarte dere).

Det å stå opp på morgenen idag (les: kl 12) derimot var lettere sagt enn gjort! Jeg måtte på jobb så jeg dro min halvbevisste kropp på jobb idag og gjennomførte med to Burn og litt gomp i systemet og med tanken om at imorgen skal jeg sove lenge.

Snakkes ♥
(Her følte jeg for å skrive "blogges", men så kom jeg på at det var det jeg gjorde når jeg blogget som 12/13 åring.. Gjør ikke den feilen igjen for å si det sånn.
"Blogges da <3 XD")


Likes

Comments

Søk

Annetteekst@hotmail.com