Contains affiliate links

Hey piger,

Nu er sommeren for alvor startet - yay, juhuu og jubii! I den anledning har jeg sammensat to super behagelige sommer outfits, som jeg absolut vil gå i her til sommer. De vil begge (efter min mening) passe perfekt til en sommer dag, som i dag med masser af sol og varme. Jeg håber dette kunne vække lidt inspiration hos jer!


KNUS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Hey piger,

I søndags var min kæreste, søster og jeg i Jem & Fix, for at købe et stålnet da jeg fik det af min kæreste i 6 måneders gave. Jeg har rigtig længe ønsket mig sådan et net, som kan bruges som opslagstavle, så nu fik jeg det endelig og jeg er vild med det! Det koster kun 99kr i Jem & Fix, så det er virkelig billigt. Jeg fik skåret mit over på halvdelen, ellers kunne jeg ikke have det på mit værelse hah. Derudover har jeg købt kroge og fået en slags clipse af min svigermor, så jeg kan hænge ting op og begge ting er fra ikea. Jeg har linket til stålnettet og krogene under billederne, dog har jeg ikke kunne finde clipsene på nettet, men de er i hvert fald fra ikea.

Jeg har hængt lidt forskelligt op på min opslagstavle. Mine vinger fra sidste skoledag fra sidste år, min plakat fra Arrogant (kan købes HER), et par smykker, en sød besked fra min søster på et styk madpapir og en rose fra en buket jeg fik af min kæreste. Jeg håber dette kunne bruges til lidt inspiration hos jer. Jeg er i hvert fald helt vild med det hehe!


KYS fra miggg <3

Likes

Comments

SPONSORERET AF astasylvesterstu.

Hey piger,

Jeg har i samarbejde med Asta Sylvester, modtaget en af hendes super fede t-shirts. I skal helt klart tjekke hendes Instagram ud, hvor hun sælger hendes t-shirts, med det fedeste print på. Tjek det ud HER!

KYS fra mig


Likes

Comments