Contains affiliate links

INDEHOLDER AFFILATE: 1. Sweatshirt, SAMSØE & SAMSØE / 2. Taske, KIOMI / 3. Bukser, 2ND ONE / 4. Solbriller, LE SPECS /5. Halskæde, JANE KØNIG / 6. Blazer, MANGO / 7. Støvler, BESTSELLER

Efteråret nærmer sig og derfor har jeg fundet et efterårs-agtigt outfit, som jeg godt gad at bære. Jeg er helt vild med den nye fede grå-ternet blazer og overvejer virkelig snart at få fat i den. Derudover synes jeg bare det ser super fedt ud, at "dresse" blazeren en smule ned med diverse items som også ses ovenover.

God tirsdag aften til Jer <33


KNUS

Likes

Comments

INDEHOLDER REKLAME LINKS: Mecca Unique - Grey earrings

Hey bloggen,

I går var jeg så heldig, at jeg modtog disse super fine øreringe fra Mecca Unique. Jeg fik dem sponsoreret, men prisen på øreringene er meget pris venlige, så jeg synes helt klart at I skal tjekke deres side ud - meccaunique.dk. Hvis I er interesseret i netop at få fat i dem jeg fik sendt, kan de findes HER.

Igen tusind tak til Mecca Unique for samarbejdet! <33


KNUS A

Likes

Comments

Hey bloggen,

Jeg sælger lidt ud af min garderobe, eftersom der er noget som jeg enten ikke får brugt længere eller noget jeg faktisk ikke har brugt før. Jeg har lavet en Instagram-profil hvor jeg poster de ting, som jeg vil sælge. Så jeg synes I skal smutte ind og se om der var noget I kunne tænke jer - følg med HER.

God søndag aften til Jer <33


KNUS

Likes

Comments