• 11 lesere

Likes

Comments

God morgen!

Nå sitter jeg på flyet på vei til Bergen. Skal først og fremst i 60års-lag, men så har jeg vært så heldig at flere av vennene mine reiser til Bergen samme helg! Derfor skal vi teste ut utelivet i Bergen i kveld. Er så deilig å komme seg bort fra Asker og Oslo noen ganger, selvom det ikke er lange turen. Får satt hverdagen litt på vent og bare kost meg, og så skal det bli utrolig godt å se familien min igjen etter alt for lang tid!

Håper dere også får en super helg, så blogges vi i løpet av dagen eller i morgen!

  • 18 lesere

Likes

Comments

Hei dere!

Som sikkert veldig mange har fått med seg, så er det Fashion Week 2016 nå, og det er helt utrolig hvor mye kult som vises frem. Jeg blir så inspirert og klar for den kommende tiden. Høsten er absolutt min favorittsesong når det kommer til klær. Elsker å kunne kle meg med store skjerf, ull, lag på lag, store plagg, kåper og kule boots! Samtidig er det veldig mye fint som kommer både våren og sommeren 2017, så det er bare å glede seg!

Jeg har lagt sammen endel bilder fra showene som allerede har vært under Fashion Week, så til de av dere som ikke har sett dette allerede; Get inspired!FWSS

Veronica B. Vallenes

Michael Kors

Dolce & Gabbana

Chanel

​Nå skal jeg møte en venninne som akkurat har kommet hjem fra Trondheim. Det blir så bra! Håper dere får en fin lørdag. 

Klem 

Likes

Comments

Hei!

I dag har Ida og jeg avsluttet en spennene skoledag på Grünerløkka i Oslo. Er så mye kult å se på her og så utrolig mange fine steder å sitte på. Været er fint og vi har bare gått rundt og kost oss!

Nå skal vi jobbe litt med et spennende prosjekt, før vi drar hjemover.

Håper alle har hatt en like bra dag som oss!

Klem
Anne Sofie

  • 43 lesere

Likes

Comments