// H&M

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Eyyy, endelig er jeg 20 år!

Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor deilig det er å bli akkurat 20, og hvor mye og lenge jeg har gledet meg til denne dagen. Nå er jeg rimelig lei av å måtte dra hjem etter vors da jeg ikke har vært gammel nok til å bli med videre, eller alle de gangene jeg rett og slett har sittet hjemme på lørdagskvelden fordi vennene mine skal ut på 20-års steder.

I går hadde jeg mine nærmeste på middagsbesøk før vi dro ut i Asker etterpå. Jeg koste meg så masse! Og i dag tidlig ble jeg vekket av mamma og lillesøster med ballonger, champagne, kake og gaver. Senere i dag skal jeg spise god middag og drikke rødvin med familien, og bare nyte dagen! Stor feiring med Sofie og Kamilla blir 18. februar. Da kommer alle vennene våre og det gleder jeg meg så mye til!

Skjorte/kjole og belte fra Bik Bok.

Ellers føles det veldig bra å være 20. Jeg husker så godt den dagen jeg ble 18 år og var helt i hundre. Jeg dro rett på byen i Oslo og følte meg så voksen. Dessverre har hverken Oslo eller Asker så mye å by på når det kommer til utesteder for 18-åringer, så jeg ble veldig skuffet over at det var dette jeg hadde gledet meg så mye til. Men jeg tok lappen ganske kort tid etter bursdagen min, og det ble en stor forskjell i hverdagen! Samtidig er det gøy å tenke på hvor voksen jeg syns at jeg var på den tiden, hvor mye jeg har vokst som menneske siden da, og at jeg faktisk har blitt voksen sånn helt på ordentlig på disse to årene.

Tror dette blir et bra år, jeg!

Xxx

Likes

Comments

Likes

Comments

God morgen!

Nå sitter jeg på flyet på vei til Bergen. Skal først og fremst i 60års-lag, men så har jeg vært så heldig at flere av vennene mine reiser til Bergen samme helg! Derfor skal vi teste ut utelivet i Bergen i kveld. Er så deilig å komme seg bort fra Asker og Oslo noen ganger, selvom det ikke er lange turen. Får satt hverdagen litt på vent og bare kost meg, og så skal det bli utrolig godt å se familien min igjen etter alt for lang tid!

Håper dere også får en super helg, så blogges vi i løpet av dagen eller i morgen!

Likes

Comments

Hei dere!

Som sikkert veldig mange har fått med seg, så er det Fashion Week 2016 nå, og det er helt utrolig hvor mye kult som vises frem. Jeg blir så inspirert og klar for den kommende tiden. Høsten er absolutt min favorittsesong når det kommer til klær. Elsker å kunne kle meg med store skjerf, ull, lag på lag, store plagg, kåper og kule boots! Samtidig er det veldig mye fint som kommer både våren og sommeren 2017, så det er bare å glede seg!

Jeg har lagt sammen endel bilder fra showene som allerede har vært under Fashion Week, så til de av dere som ikke har sett dette allerede; Get inspired!FWSS

Veronica B. Vallenes

Michael Kors

Dolce & Gabbana

Chanel

​Nå skal jeg møte en venninne som akkurat har kommet hjem fra Trondheim. Det blir så bra! Håper dere får en fin lørdag. 

Klem 

Likes

Comments

Hei!

I dag har Ida og jeg avsluttet en spennene skoledag på Grünerløkka i Oslo. Er så mye kult å se på her og så utrolig mange fine steder å sitte på. Været er fint og vi har bare gått rundt og kost oss!

Nå skal vi jobbe litt med et spennende prosjekt, før vi drar hjemover.

Håper alle har hatt en like bra dag som oss!

Klem
Anne Sofie

Likes

Comments