Hei <3 Det var lenge siden! For å være helt ærlig var jeg lenge usikker på om jeg noensinne kom til å skrive her inne igjen. Men nå har jeg kjent lenge på at jeg savner det, og etter flere runder med meg selv har jeg kommet frem til at jeg ikke er ferdig med blogging helt enda. Og det mye takket være fine og oppmuntrende meldinger fra dere! Jeg blir like fortumlet hver gang det tikker inn en melding fra en leser. Glad og rørt over at en fremmed i det hele tatt tenker på og tar seg tid til å skrive til meg. Mange lurer på om jeg har det bra, hvordan det står til med helsen og om det er en større grunn til at jeg sluttet. Men nei, det var rett og slett kun mangel på inspirasjon. Jeg fikk også blogging litt oppi halsen, det føltes så meningsløst og overfladisk. Men hey, å holde på med bloggen gir meg mye glede i hverdagen, så da får det være så 'overfladisk' det bare vil. Og for å svare på spørsmålet; jeg har det veldig, veldig fint. Kanskje bedre enn på lenge! Så med dette melder jeg altså at jeg endelig er tilbake, og nå med blogglysten skikkelig på plass.

Jeg følte veldig på at jeg trengte en helt ny start dersom jeg skulle starte opp igjen. Og jeg har derfor endret litt på designet og fjernet alle tidligere innlegg. Jeg har ikke slettet dem, så jeg vil nok gjøre dem synlig igjen etter hvert. Men akkurat nå trenger jeg helt blanke ark for å 'løsrive' meg litt fra min tidligere blogge-stil. Det vil nemlig skje litt endringer her inne! Jeg vil blogge mer strukturert, men ikke så oppstilt om dere skjønner. Jeg havnet i et spor der jeg følte alt måtte være 'perfekt' tidligere. Og det tok bort hele sjarmen med bloggingen for min del. Jeg vil gjøre blogging gøy igjen for meg selv. Idéen er å bli litt mer personlig og gjøre dette til en koselig plass å klikke seg inn!

Selv om dette er noe jeg har tenkt på lenge, ble dette innlegget skrevet og publisert ganske spontant. Så vær litt tålmodig med meg nå helt i starten. I morgen skal jeg i hvert fall sette meg ned å lage en plan, jeg har ca. 1000 idéer til blogginnlegg i hodet. Gleder meg! <3


Likes

Comments