· HOW I START MY MORNING NOWADAYS ·

Her ser dere altså hvordan min dag som oftest starter. (Etter kaffekoppen er slukt selvfølgelig) Min vanlige frokost bestående av knekkebrød med banan er herved byttet ut med havrefras! Jeg husker jeg elsket det da jeg var mindre, men av en eller annen grunn hadde jeg glemt det helt bort og det må være over 10 år siden jeg spiste det sist.. Men nå er jeg frelst igjen, spiser det hver dag! Haha, ja nå vet dere det.. Noe annet jeg er hektet på om dagen er det knallrosa dere ser i glasset der. Det er den nye Biola-smaken Frukt+Grønt, som smaker av rødbet, eple og lime. Den smaker heeelt fantastisk, i tillegg til at et glass Biola for dagen er veldig bra for magen!A glass of Biola a day keeps the doctor away.Til nyttår kjøpte jeg meg som vanlig en ny almanakk, og i år unnet jeg meg en fra Kate Spade som jeg har hatt lyst til å prøve lenge nå! Uten en almanakk går dagene og forskjellige planer fort i surr, jeg er helt avhengig av min! Og denne gjør det ekstra kjekt å holde orden da den er så fin både inni og utenpå. Tenkte jeg kunne lage et eget innlegg om den til uken, da jeg har fått en del spørsmål om den etter jeg viste den på Instagram! Nå derimot skal jeg tilbake til matteoppgavene før jeg fyker på butikken for å handle inn til uken. Jeg har endelig fått meg foodprosessor, og har derfor lyst til å prøve meg på et par nye, spennende oppskrifter! Gleder meg!


Likes

Comments


· BOKANBEFALING: SYNNØVES SYSTEM ·

Denne søndagen vil jeg gjerne anbefale en bok som jeg faktisk vil si kan hjelpe på veien til en litt lettere hverdag! Jeg har alltid vært opptatt av å ha det ryddig rundt meg og ha orden i tingene mine. Det faller meg naturlig å rydde, og jeg kan enda huske hvor gøy jeg synes det var å ommøblere og organisere tingene mine på nytt da jeg var mindre, haha.. Men uansett hvor ryddig leiligheten min ser ut, har jeg ikke helt roen i kroppen likevel. Og det er på grunn av alt 'rotet' inni skuffer og skap. Jeg fikk meg en del aha-opplevelser da jeg leste gjennom denne boken en kveld i desember. Det aller meste var triks og metoder jeg allerede praktiserer, men den gir det ekstra sparket bak om å kvitte seg med alt du ikke trenger. Som jo er mitt største problem når det kommer til rydding.Straks jeg var ferdig med boken satte jeg i gang med å rydde badet. Det var lettest tenkte jeg, da man ikke knytter seg emosjonelt til tingene der på samme måte som med klær og så videre. Nå har jeg ingen kremer, parfymer eller andre produkter jeg ikke bruker lenger stående på badehyllen. Gammel sminke og slitne håndklær er også borte. Og det er en overraskende digg og befriende følelse! Badet har nå gått fra å være et 'samlerom' til et bad med kun ting jeg bruker og trenger. Deilig! Som jeg nevnte i forrige innlegg er det å få orden i alt jeg eier et av målene mine for 2017. Helst så fort som mulig! Så fremover kommer jeg til å ta rom for rom, være litt hard med meg selv og kun ta vare på ting jeg bruker og/eller trenger. Det har jeg stor tro på vil gi meg en større følelse av ro i sjelen!• • •

Kort oppsummert kan jeg virkelig anbefale denne boken, både til ryddeentusiaster som meg selv og til de mindre ryddeglade som kanskje trenger et lite spark bak! Den er morsom og lett å lese, og i tillegg til gode ryddetips deler hun sin egen usminkede historie om å bli mamma. Boken får dere kjøpt på de fleste bokhandlere vil jeg tro, den selges i hvert fall hos Ark og Norli vet jeg!

Just sharing a tip about a book that will change the way you look at tidying up. It's fun to read and really clever. It makes you want to re-organize your whole home once you start reading it. At least it did that to me! She writes about getting rid of the things you don't love or need. Which is a lot harder than it sounds. It's weird how attached you can get to insignificant belongings.. Well, one of my goals for 2017 is to get in control over everything I own and get rid of the unnecessary. I really believe that it can give you great peace of mind.


Likes

Comments


· A LITTLE LATE HAPPY NEW YEAR FROM ME ·

Heisann, og godt nyttår! Håper alt står bra til med dere? Jeg har hatt en veldig fin og hyggelig jul, men nå kjente jeg faktisk at det var veldig godt å rydde vekk alt av julepynt. Leiligheten føles så mye ryddigere! Selv om januar er en kald og våt måned, liker jeg veldig godt den inspirerende følelsen et nytt år gir meg! Man får den ekstra motivasjonen til å innføre gode rutiner og ta sunnere valg i hverdagen. Jeg har som mange andre satt meg noen mål for det nye året! Jeg elsker å utfordre meg selv litt, og skriver man dem ned, blir det med ett mer seriøst og man anstrenger seg gjerne litt ekstra for å fullføre dem. Nå handler ikke mine om å trene hver dag og kutte ut sukker fullstendig til påske, slike mål er ikke for meg. Men heller om å gjøre mer av det som gjør meg glad og prøve ut litt nye ting!


Happy new year everyone! Hope you're doing well! I've had a very nice and peaceful Christmas, but it felt so good to pack away everything 'Christmassy' to be honest. My apartment looks so tidy and clean! Even though January is a cold and wet month, I'm loving the inspirational feeling I get of a new year. I get that extra motivation to re-introduce those good routines and taking more healthy choices. I have as many others set myself some goals for the new year. I love challenging myself, and once you have written them down on paper you feel much more obligated to actually complete them too. My 'resolutions' isn't about working out every single day or stop eating sugar completely, that's not for me. They are rather about doing more of what makes me happy and trying out new things!· Some of my goals for the new year ·


1. Lage mer mat fra bunnen av. Og lære meg enda flere oppskrifter til sunnere alternativer til kveldskosen. Det er alt for lett å ty til en sjokolade om man får lyst på noe godt. Men nå skal jeg begrense sjokolade til helgene, og heller lage sunnere alternativer.

2. Fortsette å lese bøker. Jeg har endelig funnet tilbake til lesegleden, og jeg elsker det! Jeg har en helt egen ro over meg når jeg leser, glemmer liksom helt tid og sted. Målet er å lese minst en bok hver måned, slik at jeg holder flyten. Kanskje det blir bokanmeldelser på bloggen etter hvert? Jeg kommer i hvert fall til å fortsette med "månedens bok" i oppsummerings-innleggene mine!

3. Ikke stresse over ting som er utenfor min kontroll. (Lettere sagt enn gjort!)

4. Lære meg å strikke etter mønster! Jeg er veldig glad i alt av håndarbeid, men strikking har jeg av en eller annen grunn aldri satt meg helt inn i. Mamma er en ordentlig strikke-ekspert, så jeg tror jeg må melde meg på et 'kurs' eller to hos henne! Jeg har falt helt pladask for Hanneli sin kolleksjon for Sandnes Garn, og mitt første strikke-prosjekt blir denne stripete genseren.

5. Gjøre mitt aller beste på skolen. Innarbeide gode rutiner, ha kontroll og unngå skippertak-lesing!

6. Fullføre rydde-prosjektet jeg startet før jul. Nå skal jeg en gang for alle få orden over alt jeg eier. Etter inspirasjon av boken 'Synnøves System' skal jeg kvitte meg med alt jeg ikke 'elsker' eller trenger. Vanskeligere enn man skulle tro! Det er rart hvor knyttet man blir til enkelte ting, enda du ikke har brukt de på flere år.. Nå er uansett tiden inne for å få skikkelig orden!

7. Være mer vågal på motefronten! Det skal lite til før jeg føler meg 'overdressed', men den følelsen vil jeg kvitte meg med!

8. Sist men ikke minst; prioritere bloggen mer! Jeg elsker å blogge, og i 2017 vil jeg 'satse' litt mer. Planlegge bedre og faktisk fullføre alle idéene som popper opp i hodet mitt til enhver tid! Blogging gir meg så mye positivt, så nå vil jeg rett og slett gi litt mer gass her inne.

...
Use Google Translate for this oneHåper dere har en fin helg ♥ Jeg skal i hvert fall kose meg med sjokolade i sofakroken i kveld!


Likes

Comments


God søndag dere! Her har dere et lite bildedryss fra morgenen min. Det blir litt sånn av-og-på blogging nå som vi er midt i eksamensperioden, men i dag fikk jeg veldig lyst til å oppdatere litt! Jeg har hatt tidenes roligste morgen som dere ser med en lang frokost, flere kopper kaffe og litt lesing på sengen. Resten av dagen og kvelden skal jeg bruke på å lese bedriftsøkonomi. Selv om jeg faktisk liker faget ganske godt, kjenner jeg at det skal det bli en stor lettelse å få unnagjort eksamen. Så m-y-e pensum!


På søndager er alt lov, så i dag ble det frokostspising på sengen! Havregrøt med eple, plomme og banan ♥


Litt koselesing før pensumlesing..


Hvor fint er ikke det nye sengetøyet mitt forresten? Om det går an å bli forelsket i et sengetøy, er jeg forelsket i dette! Det varmer utrolig godt og er det mykeste sengetøyet jeg noen gang har kjent på! Kan ikke skjønne at jeg ikke har kjøpt sengetøy i flanell tidligere! Anbefales virkelig til alle frysepinner der ute. Mitt er fra Lexington, men de har mange fine rimeligere varianter på Kid vet jeg. Håper dere har det bra, så skrives vi plutselig igjen! Takk for at dere titter innom titt og ofte, jeg lover å komme sterkere tilbake til ferien ♥

Likes

Comments