Hei dere! Håper alt står bra til og at dere nyter sommeren - det gjør virkelig jeg! Nå er uken i Oslo over og jeg sitter på Gardermoen og venter bare på at boardingen skal starte. Jeg har kost meg så mye at jeg rett og slett har glemt litt bort å blogge.. Jeg får derfor ta kortversjonen og et lite bildedryss nå! Jeg ankom tirsdag kveld, og tilbragte tre dager hos Birgitte i Asker. Vi var en tur innom Oslo for å shoppe og spise litt, og fredagen feiret vi bursdagen hennes og en venninne sammen med mange hyggelige jenter! Siden lørdagen har jeg bodd hos Jenny, og vi klarte å kose oss som vanlig vi også ♥ Jeg føler ikke vi har gjort annet enn å chille og spise i to dager, haha.De fineste peonene i Bogstadveien 🌸Fra onsdagens Olivia-date med Birgitte. Alt blir som oftest bare surr når vi er på vift sammen, haha. Vi hadde egentlig store planer om å spise pannekaker på et creperie, men etter å ha gått i ring i en time (og jeg pådratt meg gnagsår ut av en annen verden) uten å finne restauranten, kastet vi inn håndkle og endte opp på standardplassen. Men godt var det!Fornøyd jente som endelig fikk tatt i bruk siste Tise-kuppet mitt i finværet. Kjolen er fra Anine Bing, og jeg har lenge angret meg skikkelig på at jeg ikke kjøpte den da den var i butikk. Tidligere i sommer fant jeg den til slikk og ingenting på Tise!Rosa sneakers, rosa skjørt og hvit blondetopp - når ble jeg så jentete i stilen? HahaFineste Birger og jeg ♥Kanskje sommerens mest comfy antrekk. Kjole fra Holzweiler og hatt fra Filippa K.Gårsdagens outfit med favorittskjørtet og sweatshirt fra Anine Bing. (Stas med egen Saint Laurent butikk i Oslo forresten!)Jeg var litt småforkjølet da jeg våknet i morges, men det gjør ingenting. Alt i alt har det vært en fantastisk uke jeg vil huske lenge ♥ Nå skal jeg videre til min søster i Stavanger, og jeg har fått beskjed om at lasagnen står klar når jeg kommer, digg! Gleder meg til litt kvalitetstid med storesøss! Det er bare to måneder siden jeg var der sist, men føles likevel veldig lenge siden. Vi skrives derfra!


Likes

Comments


Jeg føler jeg gjentar meg selv ofte når jeg sier dette; men hvor blir tiden av?! Jeg trodde det enda var en uke igjen av juni når kalenderen plutselig viste 'juli', wæ. Men jeg får ta det som et bra tegn på at jeg lever her og nå, og ikke gidder stresse med tid og sted. Må bare huske på å nyte litt også, plutselig er sommeren over!

I går var jeg i bursdag for å feire en gammel studievenninne fra bioingeniørstudiet. Alltid like koselig å se den gjengen igjen, virkelig verdens herligste jenter! Nå er de akkurat ferdig utdannet, og har fått jobber og alt. Jeg kjenner det er litt rart å tenke på at 'det kunne vært meg'. Men that's life, en dag er det min tur også! Det har jeg bare bestemt meg for. Alt i eget tempo! :-)


Min favoritt sommerfrisyre: En løs, enkel flette ♥

Mine planer for juli er jo som tidligere nevnt en liten Oslotur nå til uken for å feire Birgitte og treffe venninner. Og videre derfra drar jeg direkte til Stavanger for å besøke min søster. Jeg har enda ingen returbillett, så der blir jeg på ubestemt tid. Gleder meg til ordentlig kvalitetstid med big sis! Hva er deres planer for juli? Noen av dere som er så heldige og skal til varmere strøk kanskje?


Likes

Comments


Nå ble det to innkjøp på rappen her, men jeg er bare nødt til å vise dere den nye freshe t-skjorten min fra Ganni også. Jeg har ventet på at den skulle komme i butikk siden jeg så kampanjebilder av den for lenge siden, og endelig er den min! Jenny synes jeg ser ut som jeg jobber på et bakeri, hehe, men jeg digger den likevel :-) Ganni har virkelig blitt en stor favoritt den siste tiden, mye fint!

Ellers bestilte jeg meg akkurat billetter til Oslo. Birgitte skal feire bursdagen sin litt på etterskudd neste fredag, og det kan jeg selvfølgelig ikke gå glipp av ♥ Jeg drar tirsdag neste uke, og foreløpig har jeg kun bestilt én vei, så vi får se hvor lenge jeg blir. Gleder meg i hvert fall veldig til å (forhåpentligvis) kjenne litt sol på kroppen igjen. Det er det jo mildt sagt manko på i Bergen om dagen. Så langt har det regnet HVER DAG i hele juni. Livet som bergenser dere. Livet som bergenser.. Håper alt står bra til med dere!


Likes

Comments


Har dere sett så søte sko før? Ikke jeg! Jeg var ute og gjorde et par ærender i går da jeg kom over de på Instagram. Jeg har jo dilla på både rosa og fluffy sko om dagen, så disse måtte bare bli mine! Jeg hev meg på bybanen i retning sentrum, og fikk tak i siste paret i min størrelse - i tillegg til at de hadde rabatt på hele butikken i går. Flaks, jeg? Haha.. Jeg er i hvert fall superhappy ♥


Likes

Comments