Hei, og god mandag dere! Litt ekstra vemodig med mandag etter en ekstra koselig helg i Oslo kjenner jeg! Jeg har kost meg fra start til slutt med masse god mat og fine mennesker. Som følger av mangel på internett ble det også tatt en ufrivillig liten "pause" fra blogg og sosiale medier. Selv om jeg gjerne skulle oppdatert dere i løpet av helgen, kjenner jeg at det gjorde litt godt likevel!

WOOL COAT: GANNI
CHUNKY KNIT: SAMSØE & SAMSØE
BAG: BY MALENE BIRGER


​Men nå er jeg tilbake i Bergen, og tilbake på bloggen! Denne uken må jeg henge litt ekstra i da jeg reiser til London allerede på torsdag! Kun tre dager til avreise!! Så denne kvelden ser jeg fram til å slappe godt av med kun meg og sofaen, og lade opp til en effektiv studiedag imorgen! Håper dere også har hatt en fin helg, og at mandagen har behandlet dere bra så langt ♥

Likes

Comments


Onsdag er min og mammas dag, da finner vi alltid på noe koselig etter jeg er ferdig på skolen. Til vanlig pleier vi å dra på orientering, men nå som sesongen er over måtte vi finne på noe annet. Begge hadde ærender i sentrum idag, så da tok vi like godt onsdags-daten der! Det ble en liten tur på kafé samt litt titting i butikker. En ordentlig liten lille-lørdag rett og slett! Jeg har savnet muligheten til å tenne mer lys i leiligheten min, så verdens fineste lysestake ble med meg hjem. I skrivende stund lyser det så fint av den her jeg sitter ♥

Cappuccino til mamma og kakao til meg.. ♥


Vi knipset også litt bilder av dagens antrekk, så bilder av det kommer imorgen! Imorgen drar jeg forresten til Oslo, hvor jeg blir helt til mandag. Skikkelig langhelg med andre ord! Skal bli godt å komme seg litt vekk fra hverdagens kjas og mas, treffe gode venner og finne på mye koselig ♥ Men nå skriker magen min etter mat, så jeg får hive meg rundt og lage noe middag her. Vi skrives!

Likes

Comments

Tyra purse from Filippa K


Jeg har lenge vært på jakt etter en nett, liten veske jeg kan ha med meg når jeg skal ut å spise eller på fest. Men er det én ting jeg er kresen på, så er det nettopp vesker. Jakker og sko, null problem. Der finner jeg alltid noe jeg vil ha. Men vesker? Jeg finner så å si alltid en eller annen feil med dem. Derfor var gleden stor da jeg oppdaget denne lille, søte saken her fra Filippa K! Den rommer akkurat det man trenger for en tur ut, og passer til ethvert antrekk da den er så enkel. Lenken gjør den likevel litt mer spennende og spesiell ♥

Likes

Comments

BEANIE · MONCLER
WOOL COAT · WEEKEND MAXMARA
BAG · BY MALENE BIRGER


God lørdag! ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem etter noen veldig koselige timer i byen med Caroline. Vi tuslet litt rundt og tittet i butikker, i tillegg til å sluke både en iskaffe og kakao på stamkaféen min Kanel. Har dere ikke smakt oreo-iskaffen deres, anbefaler jeg dere virkelig å ta turen neste gang dere er i byen! Jeg sier ikke annet enn at dere ikke kommer til å angre! Alle jeg har introdusert den for har blitt helt frelst :-)

På bildene over her ser dere et av høstens nyeste tilskudd i garderoben. Det er kåpen jeg skrev om i to innlegg tilbake, og jeg er så glad for at jeg endelig bestemte meg for å klikke den hjem! Jeg har omtrent bodd i den siden, den er så lett å bare slenge over ethvert antrekk. I tillegg varmer den utrolig godt da den er av 90% ull, så denne kan bli med enda et godt stykke utover høsten!

Likes

Comments


Tidenes mest klisjé overskrift på en fredag, men denne fredagen har vært så etterlengtet.. at dere aner ikke! De siste ukene har vært veldig hektiske med mange større innleveringer på rappen, men fremover ser det heldigvis roligere ut! Nå er det i hvert fall ingen tvil om at helgen skal nytes med god samvittighet. Fredagsblomster er kjøpt inn, godteskålen fylt opp og jeg har invitert meg selv på middag hos mine foreldre!


Hvor fin var ikke disse? ♥ Fikk så høst-feeling av dem, så gikk heller for de enn de vanlige lyserosa denne gangen!


· THIS WEEKEND'S TO-DO LIST ·

SPISE MYE, GOD MAT
LESE MER I BOKEN JEG LESER
GÅ TURER HVER DAG I DEN FINE HØSTLUFTEN
INVITERE EN VENNINNE PÅ BAKING
SLAPPE AV OG NYTE


Ikke den mest innholdsrike helgen som dere ser. Men slike helger er så deilig (og ikke minst nødvendig) iblant! Jeg kjenner jeg trenger å trekke meg litt tilbake, slappe av og fokusere på å lade opp batteriene til en ny skoleuke. Men hey, igår gikk det opp for meg at det kun er to små uker igjen til min søster og jeg drar til London! DET er en herlig tanke det! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å besøke den byen igjen. Det er over 5 år siden jeg var der sist, noe som er alt for lenge! Jeg gleder meg til shopping i Oxford Street, koselige kaféturer, deilig mat, turer i Hyde Park og rett og slett ha litt ordentlig kvalitetstid med min kjære søster ♥ Ønsker dere alle en super helg, nyt den!

Likes

Comments