Opskrifter; Snacks

Bliver du også lidt snack sulten en gang i mellem, men du ved ikke rigtig hvad du skal lave og slik er en undtagelse når du er på kur, og så også fordi du har spist alt slikket i huset? Så er jeg kommet til din redning, for jeg har fundet de mest lækre banan/blåbær muffins.

Ingredienser

Til ca. 12 banan/blåbær muffins:

200 g. hvedemel

2 tsk. bagepulver

3 æg

2-3 modne bananer

100 g. blåbær - eller mere, alt efter behov

90 g. sukker

90 g. smør

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker hvidt, så det får et skummende udseende

Smelt derefter smør og mos bananerne

Tilsæt smør, bananmos og de øvrige ingredienser til æggemassen og vend det forsigtigt rundt. Fordel muffinsdejen i muffinsformene og bag dem ved 200˚ i et forvarmet ovn i 17-20min. (varmluft)

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Opskrifter; Morgenmad, Opskrifter; Snacks

Elsker du ikke også bare pandekager? Men er du også ved at være lidt træt af de normale fede pandekager? Eller vil du bare gerne prøve noget nyt og sundt?

Jeg har brugt min morgen på, at udforske forskellige varianter af proteinpandekager. Jeg er kommet frem til denne lækre pandekage, der kun kræver 6 ingredienser.

Hvad skal du bruge:
150 g. havregryn eller mere, alt efter hvor tyk/tynd dejen bliver

2 æg

En lille smule mælk

1 tsk vaniljepulver

1 knsp salt

Ca. 35 g. proteinpulver - her brugte jeg Whey 100 Chocolate Coconut fra Bodylab (du kan selvfølgelig selv vælge hvilken smag du putter i - men hvis du ikke lige har noget protein pulver på dig, så kan jeg anbefalde at putte kanel i)

Fremgangsmåde:

Bland havregryn, æg og mælk, og lad det stå i 15 minutter

Blend den nu tyknede masse med en stavblender, og rør vaniljepulver, salt og protein pulver i.

Steg pandekagerne i lidt smør eller kokusolie ved middel til høj varme, indtil de er gyldne. Kom lidt mere mælk i, hvis dejen bliver tykkere i bunden af skålen.

Servér pandekagerne lune enten med noget frisk frugt eller honning.


Likes

Comments

Alt mellem himmel og jord

Hello my beautiful creatures ☀️
Nu er der endelig sommerferie. Noget vi allesammen har set frem til 😃
Men sidder du alligevel derhjemme og ikke laver en skid - eller er du en af de heldige der skal på ferie og nyde den gode sol, men ikke rigtig har noget at lave? Så er det godt du er landet her.

Jeg er en af de uheldige som ikke skal på ferie i år, grundet manglende penge og sådan. Så jeg tænkte, hvorfor ikke lave en lille liste over hvilke ting man kan lave i kolde DK, hvor solen kun kommer engang imellem 🌤

Så kig med nedenunder, hvor jeg kommer med et par ideer, for hvordan du kan få det bedste ud af din sommerferie:

Festivaler
- Trænger du til lidt socialt samvær og god musik? Så er musikfestivaler en rigtig god ide. Vi har alle hørt om Roskilde festival, Nibe festival, Grim Fest, Langelandsfestival & Skagenfestival - bare for at nævne nogle, men de fleste danske festivaler er snart forbi, så hvis du alligevel vil have en på opleveren, så skal du tjekke Tomorrowland ud; https://www.tomorrowland.com/en/festival/welcome

Tv-serier & Film

- Er man typen der bare elsker serier og film, men har egentlig set det meste af hvad Netflix har at byde på, så kan man få lidt inspiration her. Jeg er selv typen der elsker film og serier, og hvis det ikke var for mine forældre der hverdag siger, at jeg skal lavet andet end at ligge på min seng og se film, så ville jeg helt sikkert bruge min ferie på film og serier. Men men men... sådan er livet jo ikke, desværre. Nå, men nu til nogle af mine 10 ynglings film og serier

Film

- Seven Pounds

- Central Intelligence

- Now you see me 1 & 2

- Pirates of the Caribbean (alle film)

- London Has Fallen

- Die Hard

- A good day to die hard

- The Hunger Games (alle filmene)

- The Transporter

- Transformers (alle filmene)


Serier

- Riverdale

- House of Cards

- The Vikings

- Criminal Minds

- Gilmore Girls

- F.R.I.E.N.D.S

- Shooter

- Grimm

- White Collar

- Ray Donovan

Træning

- Er du også en af dem, der bare gerne vil tabe de ekstra kilo? Eller gerne vil have lidt flere muskler at vise frem på stranden, eller i fitnesscentret? Nu har du hele sommeren til at gøre din drøm til virkelighed. Snup dig en løbetur/gåtur/cykeltur eller tag i fitness i et par timer og forbrænd kalorierne af. Du kan nemlig godt. Jeg tror på dig!

Besøgstid

Hvis du er heldig, at have fået kørekortet eller du har en forælder der bare er mega nice, som gerne vil kører din rundt, så har du rige muligheder for at besøge alle de gode seværdigheder rundt omkring i landet. I kan kører alle de steder i vil. Tag en tur til Tyskland og køb en masse slik og sodavand (alkohol må også gerne inkluderes hvis det er det man gerne vil), tag i zoologiskhave, tag i svømmehalen, tag i Tivoli, prøv forlystelser. I kan gøre lige præcis hvad i ønsker jer.


Dette var alt for denne gang - håber i kan bruge nogle af ideerne og hvis ikke så håber jeg, at i får en fantastisk sommer alligevel 😃☀️

Likes

Comments

Alt mellem himmel og jord

Hej folkens og velkommen til

Dette er mit første blog indlæg og man kan godt sige, at jeg er en lille smule nervøs.

I min blog vil du kunne finde forskellige opskrifter, trænings tips og programmer osv. Men du vil også kunne finde lidt ud af hvem jeg er og hvilken slags person jeg er. Så se med og lad mig høre hvad du synes og kom gerne med noget kritik, for hvordan jeg kan gøre bloggen et bedre sted at være.


Og lige en sidste ting. TAK! fordi du ser med 😃

Likes

Comments