INTERIØR

Vi har fått ny garderobe og pusset opp soverommet vårt :-) Alexander og jeg har lenge ønsket å fått en garderobe med mer plass, og for noen uker siden tok vi tak og bestilte en ny på IKEA. Vi er så fornøyde med resultatet, og har nå så mye mer plass. Det er faktisk noen skuffer som er tomme. Det hadde vi aldri trodd for å si det slik.. ;-) He he.

Jeg skal selvsagt ta bilder av soverommet slik at dere får se hvordan det nå ser ut, men i mellomtiden får dere kose dere med disse få bildene :-)


Liker

Kommentarer

Fashion


Bonjour! I dag landet jeg i Paris, og skal være her til torsdag sammen med Kaja Marie. Deilig å være tilbake i denne fine byen, og gleder meg i hel til å komme hjem med mange fine bilder. Alltid like moro å ta bilder her, og ikke minst sammen med Kaja Marie! :-)

Vi har sjekket inn på Hotel Parister, og skal snart ut for å spise. Ønsker dere alle en strålende uke, så prates vi! <3


// Skjørt fra KappAhl / Genser fra Asos / Veske fra Stas & Bryn /

Smykker og pynt fra Bjørklund / Sneakers fra Vans //


Liker

Kommentarer

Ukategorisert


Hei og god søndag alle sammen! Hva kan man si..? Jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere bloggen i sommer. Nesten litt skremmende hvor lite jeg har blogget. Dog har jeg en liten unnskyldning! Først hadde jeg deg veldig travelt, så fikk jeg spysyken og hadde ingen krefter til å sitte å blogge, og deretter dro jeg til Spania der jeg hadde verdens dårligste internettforbindelse.

Nå blir det nok en travel og heftig uke for min del, men jeg skal prøve å holde dere oppdatert. Når jeg kom hjem fra London, fikk jeg en del spørsmål om jeg kunne vise hva jeg hadde kjøpt - så her får dere se bilder av det jeg kom hjem med! :-)

Er utrolig fornøyd med funnene mine, og må si jeg er så fornøyd med alt jeg har kjøpt! Frokostskålene er blitt tatt godt i bruk, vegansk godteri er blitt spist opp, smykkeskrinene er blitt fullt opp og matboksene har fått blitt med til Alicante og Calpe.

Uheldigvis har jeg ingen linker til produktene, men det aller meste er kjøpt hos Urban Outfitters, på helsekostbutikker, Topshop og i lokale butikker :-)Tre nye bh'er, smykkeskrin, matbokser, miljøvennlig barberhøvel,

gjenbrukbare matposer og et par kjempe kule Dr. Martens boots!


Liker

Kommentarer