Ukategorisert


Hei og god søndag alle sammen! Hva kan man si..? Jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere bloggen i sommer. Nesten litt skremmende hvor lite jeg har blogget. Dog har jeg en liten unnskyldning! Først hadde jeg deg veldig travelt, så fikk jeg spysyken og hadde ingen krefter til å sitte å blogge, og deretter dro jeg til Spania der jeg hadde verdens dårligste internettforbindelse.

Nå blir det nok en travel og heftig uke for min del, men jeg skal prøve å holde dere oppdatert. Når jeg kom hjem fra London, fikk jeg en del spørsmål om jeg kunne vise hva jeg hadde kjøpt - så her får dere se bilder av det jeg kom hjem med! :-)

Er utrolig fornøyd med funnene mine, og må si jeg er så fornøyd med alt jeg har kjøpt! Frokostskålene er blitt tatt godt i bruk, vegansk godteri er blitt spist opp, smykkeskrinene er blitt fullt opp og matboksene har fått blitt med til Alicante og Calpe.

Uheldigvis har jeg ingen linker til produktene, men det aller meste er kjøpt hos Urban Outfitters, på helsekostbutikker, Topshop og i lokale butikker :-)Tre nye bh'er, smykkeskrin, matbokser, miljøvennlig barberhøvel,

gjenbrukbare matposer og et par kjempe kule Dr. Martens boots!


Liker

Kommentarer

livetmitt93
,
fine kjøp 😊nouw.com/livetmitt93
kristinw
,
Gøy med litt nytt 😍 og gøy med nytt blogginnlegg ! nouw.com/kristinw
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @widvey

Instagram widveyInstagram widveyInstagram widveyInstagram widveyInstagram widveyInstagram widveyInstagram widvey

Subscribe