Fashion

// Inneholder annonse linker //


// Tskjorte fra Zara, lignende HER / Kjole fra Tise, lignende HER / Boots fra Dr. Martens, HER /

Solbriller fra RayBan HER / Veske arvet av mamma / Jakke fra Tise /

Smykker og ringer fra Bjørklund //


Hallo alle sammen fra Gardemoen! I dag er nemlig bestevenninnen min Karoline og jeg på vei til London! Woohoo! :-) Dette har vi virkelig sett frem til, og gleder oss som to små barn. He he. Nå er det veldig lenge siden jeg har vært på tur med Karoline, så dette skal bli så kjekt. Vi skal bo i Shoreditch på The Hoxton hotel. Har du bodd der? Et veldig kult og hipt hotell som passer oss midt i blinken.. ;-)

I kveld skal vi spise middag på Sketch, og det ser jeg frem til. Denne restauranten er bare så unik og virkelig noe for seg selv. Gleder meg til å vise og ta med med Karoline hit.

Ønsker dere alle en strålende start på uken, så prates vi som alltid :-)


Liker

Kommentarer

INTERIØR

..Jeg tror Alexander og jeg har fått tak i verdens kuleste klorestativ til kattene våre. Right?! Kom over et bilde på Pinterest, og fant dette super kule klorestativet på Etsy. Stativet er hånd- og spesiallaget til oss. Vi har selv valgt form, farger og høyde. Den ble litt dyr, og kom på ca 3000kr - men med tanke på at et veldig stygt klorestativ her hjemme koster typ 1-2000kr synes jeg prisen var innafor.

Alle kattene har tatt den i bruk, men Happy er den som er mest begeistret. Hun har klatret til topps flere ganger, og storkoser seg med den nye kaktusen sin :-) Ha ha! Jeg har dessverre ikke link, men søk på "cat cactus" så dukker den nok opp.


Liker

Kommentarer