Fashion

// Reklame - i samarbeid med ByOlea //


En liten look fra Kroatia. Herregud, jeg savner å gå rundt i sommerkjoler allerede. Uheldigvis litt for kaldt til dette i Haugesund enda, men krysser fingrer og tær for at sommertemperaturen kommer. snart. I mellomtiden kan jeg mimre tilbake til varme Split, og dele mange kjekke bilder med dere! :-)

Er det noe jeg har dilla på, er det gull smykker og ringer. Jeg har alltid likt gulldetaljer best, og synes det passer til så mye. Alt i fra casual outfits, til selskapelige antrekk. Bjørklunds merke, By Olea, er absolutt en favoritt fordi de har et stort og godt utvalg både i smykker, ringer, armbånd og øredobber. De siste månedene har jeg hatt flere ringer på meg fra dem, og disse smykkene jeg har her. De er bare så kule, og piffer opp absolutt alle antrekk. Samt er de også veldig lette å style med flere smykker, noe som jeg synes er veldig kjekt. Det er jo bare så kult å ha lag på lag med gullsmykker. Right?!Jeg digger mine gullfavoritter

fra ByOlea..!Her har jeg på meg ringene Marthe, Ruth og Sofia! ♥


// Tskjorte fra Bershka / Kjole kjøpt i Split / Vans fra Getinspired.no / Smykker og ringer

fra Bjørklund, ByOlea her //


Liker

Kommentarer

INTERIØR


FORANDRING FRYDER

God kveld alle sammen! Nå er det virkelig en god stund siden. Det må jeg bare beklage. Da jeg var i Split forrige uke, fungerte ikke internettet på laptopen min, og kom meg ikke inn her på bloggen. Bildene mine er alt for store til mobilen, og hadde ikke sjans til å få lastet opp et eneste innlegg. Typisk, men slik skjer. Nå er jeg hjemme igjen, og skal faktisk ikke reise før i slutten av August. Det skal faktisk bli ganske digg. Borte bra men hjemme best, er det ikke det man sier? :-)

I går fikk Alexander og jeg et lite rastløs-kick, he he. Vi har pratet om å. gjøre noe nytt i 2. etg vår, men har liksom ikke helt klart å bestemme oss for hva. Nå fikk vi jo nye spisestoler i hus for litt siden, og har de siste ukene kikket på en sofa på Bolia. Men som dere sikker vet, så er det veldig dyrt her å når det først er salg, er det ikke alltid drømmemøblene er på tilbud.

Anyway - det. hele endte med at vi ommøblerte så si hele 2. etg vår i går kveld. Spisestuen og tv-stuen har byttet plass, så nå kan man spise middag og se på utsikten, og se på tv i en real kosekrok med kjøkkenet. Både Alexander og jeg DIGGER resultatet, og er så fornøyd med ommøbleringen! Å det beste av alt, det kostet oss ikke en eneste krone. :-) Yey!

Hva synes du om resultatet?VI HAR OMMØBLERT


Gleder meg til å kose meg med film og snacks her fremover. En skikkelig kosekrok, rett og slett! Ønsker dere alle en strålende fredagskveld, så prates vi en annen dag. Hej då! ♥


Liker

Kommentarer

Fashion

// Inneholder reklame - I samarbeid med Floyd //

// Kjole, her / Sko fra Vans, Getinspired.no / Klokke fra Feras Klokker //

God kveld fra Praha! Nå, har dere hatt en fin helg? Min har vært helt fantastisk. På fredag dro jeg til Praha, og er her sammen med min danske venninne @Mettehogh . Vi bor på Meetme23 hotell, som ligger helt perfekt. Bare et par minutter unna ligger det en kjempe fin cafe som serverer blant annet acai bowls, sentrum og butikkene er 5-6min gåavstand unna og hele området er full av vakre bygninger. Midt i blinken for to bloggere.. ;-) He he.

Været i Praha er også virkelig noe å skryte av! Full sommer med hele 30+ grader. Vi klager ikke med andre ord.. :-) I morgen skal vi utforske byen nok en gang, og gleder meg til å vise dere på Instagram stories hva vi finner på. Kanskje du har noen tips til oss?

Ha en fin kveld! <3

Liker

Kommentarer