Hei alle sammen! I dag tenkte jeg at jeg skulle dele noen av mine beste Instagramtips med dere! :) Instagram er jo noe for seg selv spør du meg, og det blir vanskligere for hver dag å få flere følgere og ikke minst få bildene dine synlige. Dette har jo mye med den nye algorytmen å gjøre. Ikke spør meg mer om det, fordi jeg har ikke orket å lest mer om det. Det er heldigvis bare en app og det viktigste er at det er GØY å være aktiv. :)

Noe av det jeg selv synes er viktig på Instagram, er å levere kvalitet og gode bilder. De fleste bildene jeg "liker" og kommenterer på er de som har klare, friske og kreative bilder. :) Selv prøver jeg så godt jeg kan for å skape en fin stemning i feeden min og få frem personligheten min. Å det er jo ikke bare - bare ;)

Håper du liker tipsene og at du kanskje lærte noe nytt eller ble inspirert til å gi det lille ekstra!

MY TOP 5 TIPS TO GET A BETTER FEED ON INSTAGRAM

1. Farger: Noe av det jeg selv synes er viktig, er fargebruk. Tenk alltid at de som ikke følger deg som går inn på profilen din, skal ville trykke på "følger" knappen. Prøv å rediger bildene med det samme filteret / ha de samme fargetonene på minst 9 sammenhengende bilder. Da blir helheten mye bedre, og den ser automatisk mer ryddig ut. Selv elsker jeg å blande forskjellige farger slik at feeden skal se mest mulig fresh ut. Akkurat nå på høsten og vinteren liker jeg å mikse med litt varmere farger.

2. Tema: Hva har du lyst å laste opp? Hvis noen spør hva du normalt laster opp, hva ville du ha svart? Hos meg er det mest mote og livsstil. Jeg laster sjeldent opp noe innenfor f. eks biler eller sport. Dersom du er gira på det, er det jo egentlig ikke vits å følge meg. Eller? :) Har du lyst til å f. eks lage en Instagramkonto der du laster opp mote, bør du alltid poste mest av det. Har du lyst til å lage en foto instagramkonto, bør du kanskje velge hvilket tema du skal ha mest fokus på. F. eks natur, portrett, studio, reklame og f. eks gatefoto. En fin miks går selvsagt, men da bør du planlegge slik at følgerene dine alltid vet hva som blir/kan bli lastet opp.

3. Kvalitet: Kvalitet på bildene er alltid viktig. Husk at det beste kameraet du har, er det du har med deg. Det må ikke koste 40.000kr. Bruk mer tid, gjerne ta på rutenett på mobilkameraet slik at det er lettere å få rettere bilder, ta detaljefoto og flatlays i godt dagslys, unngå blits og vær kreativ. Gjerne last opp bilder som er tatt med speilrefleks /kompaktkamera via f. eks Dropbox.

4. Motiv & Variasjon: Dersom du ønsker å ha en profil som inneholder f. eks mote, trenger ikke nødvendigvis alle bildene å være av en outfit. Gjerne miks litt, og varier motivene i ulike settinger, utsnitt og bakgrunner. Du kan ha detaljefoto av f. eks en fin klokke, veske eller et par sko. Du kan lage en fin flatlay der du viser den nye genseren din. :) Listen er lang! Både feeden og stemningen blir mye bedre dersom du varierer litt. Variasjon er bare bra.

5. Tid: Å sette av tid er et must dersom du ønkser å oppnå gode resultater. Jeg er så lei av å lese om store toppbloggere som liksom skal være så "care" med hva dem laster opp. Hvorfor? Jo, fordi det er ganske åpenlyst at dem allikevell har brukt tid på bildene. De har brukt tiden på å få bildene til å se "care" ut. He he. Så si alt bak store instagrammere er planlagt. Alle har en viss rutine, og alle bruker god tid på å få et godt nok resultat. Selv følger jeg så si kun personer som du ser legger vekt i bildene og er svært opptatt av kvalitet. Det er fordi jeg blir så inspirert og motivert til å gjøre det samme. :) Jeg vil absolutt anbefale deg å bruke mer tid på bildene fremover!

A MUST HAVE

1. VSCO cam: Bilderedigeringsapp som har de peneste, kuleste og beste filtrene. Alle bildene jeg tar med mobil, blir redigert i denne appen. Her kan man velge mellom ulike filtre, justere lys, kontrast, skarphet, highlights ooosv. Appen er også gratis - MEN dersom man ønsker flere filtre, må man kjøpe dem utenom. De ligger på rundt 7-20kr stk. Anbefales! Jeg forguder denne appen. :)

2. Snug: Appen som gjør det tusen ganger lettere for deg å få feeden din til å se bra ut. Her kan du laste opp bilder for å se om de passer sammen, og lage en liten oversikt over hva du kan laste opp de neste dagene. Jeg kan på hånden med hjerte si at jeg forguder denne appen og bruker den så si hver dag. :) Koster 11kr og er absolutt verdt pengene.

3. Facetune: Her kan du gjøre det lille ekstra og litt til. Med denne appen kan du legge på kule filtre, få babymyk hud, hvitere tenner og mye mye mer. Se for deg en pitte liten versjon av Photoshop. :) Jeg bruker denne svært sjeldent, men synes den har et par kule retro filtre som jeg av og til bruker. Uansett - denne appen kan gjøre bildene dine enda bedre!

Jeg er jo selvsagt ingen ekspert på Instagram, og har heller ingen doktorgrad i det, men det er hvertfall noe jeg selv bruker tid på og ikke minst er opptatt av. Jeg elsker å følge personer som poster inspirerende, friske, fargerike og kreative bilder. Får utrolig mye positivt ut av det, og gleder meg til å oppdage flere flotte profiler.

Håper du likte tipsene og gjerne legg igjen instagramlinken din i innlegget! <3 Lurer du på noe eller har du noen spørsmål? Gjerne sleng igjen en kommentar her eller send meg en PM på Instagram @Widvey! <3

Adios mis amigos!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Fashion

// Credit & adlinks: Dress from Na-kd, HERE / Boots from Na-kd, HERE / Handbag from Adax / Belt vintage / Earrings from Na-kd, HERE //

Hei alle sammen! <3 Har du hatt en fin helg? Det ble mye jobbing for min del, og jeg har fått gjort en god del ærend som jeg endelig kan stryke av på listen "To do før Mexico". Plutselig ble jeg 5kg lettere. He he. Om ikke alt for lenge skal jeg hente Alexander på flyplassen. Han spilte jo bortekamp i Tromsø i går kveld, så har ikke fått sett han siden lørdags morgen. Må si det skal bli godt å få han hjem og jeg gleder meg veldig! Rart at man kan savne noen så mye etter bare noen få dager. He he. :) Guess thats how løøøøøøøøv is eeeyh!

Anyway - ønsker dere alle en fin fin uke så prates vi. Hej dåå! <3

***

Hi guys! <3 Did you had a nice weekend? I've been working a lot this weekend, and I've done a lot of errands that I can finally remove from my list "To do before Mexico". He he. Suddenly I became 5kg lighter. Now I'm gonna eat some dinner and the I'll pick up Alexander at the airport. He played a match in Tromsø last night, so I havent seen him since Saturday morning. It will be so good to get him home and I'm so excited! It's so strange that you can miss someone so much after just a few days. He he :) Guess thats how looooove is eeeyh!

Anyway - wish you all a nice week and we'll talk later. Byeee! <3

Likes

Comments

Ukategorisert

I Samarbeid med Kicks.no

// Credit & Adlinks: Pyjamas from Bik Bok, similar HERE / Christmas calendar from Kicks, HERE / Coffee mug from Kremmerhuset //

Hei <3 Nå er jeg så sykt i julestemning. Karoline og jeg kjøpte juletre på onsdag, og da måtte jeg selvsagt pynte det med en gang... He he. Jeg bare ELSKER denne årstiden! Eller, jeg hater den også fordi det blir mørkt kl 16 og jeg får så vidt sjans til å ta bilder i OK lys, men ellers elsker jeg julen! Fyr i peisen, drikke god kakao, spise julakaker, gå rundt i pysjamas, ha en adventskalender og handle julegaver. Jippi!! Er du like glad i julen som meg? Nå er det nesten litt synd at jeg skal være bortreist så si hele desember.. He he. Heldigvis kan jeg jo kose meg med julepynten, juletreet, deilig julemusikk, adventskalender og handle julegaver allerede nå. :)

Jeg har skaffet meg adventskalenderen fra Kicks, og den gleder jeg meg til å åpne! <3 Synes den var så fin, og den har foreløbig fått plassen ved det lille juletreet vårt. He he. Kalenderen kostet ikke skjorten heller, og da er det ekstra kjekt å unne seg en. :) Vanligvis lager jeg adventskalender til Alexander, og han til meg men siden vi er bortreist blir det enklere å kjøpe ferdige kalendere. :) Gleder meg til å åpne den første luken! Skal du ha adventskalender i år? :)

Psssst! Du får faktisk 20% avslag på kalenderen og alle ordinære varer I DAG ved bruk av koden "KICKS20" <3

***

Hi <3 Now I'm in such a Christmas feeling. Karoline and I bought a Christmas tree on Wednesday, and I just had to decorate it right away ... He he. I just LOVE this season! Or, I hate it too because it gets dark at 16:00 and there is almost no chance to take pictures in OK light, but otherwise I love Christmas! Sitting in front of the fireplace, drink hot chocolate, eat christmas cookies, wear PJ's, have an advent calendar and shop Christmas presents. Yay !! Do you like Christmas as much as me? Now it's almost a pity that I'll be gone in December .. He he. Fortunately, I can enjoy Christmas decorations, our Christmas tree, listen to Christmas songs, have an advent calendar and buy Christmas presents now. :)

I've got my advent calendar from Kicks, and I'm looking forward to open it! <3 Thought it was so pretty, and it has been given the space at our little Christmas tree. He he. The calendar isn't expensive either, so it's extra nice to treat yourself with one. :) Usually I make an advent calendar to Alexander, and he makes one for me but since we're traveling, it's easier to buy these finished calendars. :) Looking forward to open the first door! Are you going to have an advent calendar this year? :)

Psssst! You get 20% discount on the calendar and all ordinary items TODAY using the code "KICKS20" <3

Likes

Comments

Fashion

I samarbeid med Bubbleroom

// Credit & adlinks: Sequin dress from Bubbleroom, HERE / Boots from Dr. Martens //

Goood morgen! Nå har jeg akkurat rigget til og gjort rent i fotostudio. Hele 7 fotograferinger har jeg i dag. Alt i fra 1åringer, familie, søsken og nyfødt. Gleder meg! Synes det er så moro å fotografere mennesker. :) He he. Hva er dine planer? Skal du noe kjekt?

For et par dager siden fikk jeg et par flotte selskapskjoler i posten. Denne fine paljettkjolen er en av dem. Synes det er så fint med paljetter. Er du ikke enig? Tenkte jeg skulle style kjolene slik at du kan gå med dem i hverdagen også. Tar du på deg en oversized genser, paljettkjolen og et par fete Dr. Martens boots er jo dette det perfekte jobbantrekket nå i julen! Yey :) Ønsker dere alle en fin dag så prates vi. Hej då!

***

Good morning! I've just rigged and cleaned the photo studio. I have seven costumers today. Everything from 1 year olds, families and newborns. Looking forward to it. Always fun to photograph people. :) he he. What are your plans for today? doing something fun?

A couple of days ago, I received some beautiful party dresses in my mail. This pretty sequin dress is one of them. Just love sequins. I thought I'd style the dress so you can wear it everyday as well. I bet it would look cool with an oversized sweater, this sequin dress and a pair of Dr. Martens boots. Yey :) Wish everyone a nice day then we'll talk. Bye!

Likes

Comments

Fashion

Inneholder sponset produkter

// Credit & adlinks: Knit sweater from Bubbleroom, HERE / Jeans from Levis, similar HERE / Boots from Topshop / Jacket from Zara / Handbag from Chloé //

God heeeelg! Nå, har du planene klare? Alexander reiser i morgen. Han skal spille borte mot Tromsø på søndag. Jeg har både lørdagen og søndagen full med ulike fotograferinger i studio. Ikke noe avslappningshelg med andre ord. He he. - MEN jeg klager ikke, fordi jeg elsker det jeg holder på med! :)

Nå nærmer desember seg meg stormskritt, og du kjenner at både kuldegradene og frosten er rett rundt hjørnet. Her i Haugesund er det iskaldt og da er det godt å kunne kle seg i gode og varme stikkegensere. Jeg har jo en ting for gensere som dette. Elsker å gå med dem. Er så godt og varmt! Er det noe jeg virkelig hater, er det å fryse. Det er vell kanskje en av grunnene for at jeg har hele skapet fullt av fine strikkegensere. He he. Er du lik? Denne fine genseren fra Bubbleroom er bare så myk og god. I tillegg er den på salg. Yey!

Pssssst! Genseren finnes i både hvit, svart og lyseblå HER ! <3

***

Happy weekend! So, do you have your weekend plans ready? Alexander is traveling tomorrow. He will play against Tromsø on Sunday. I have both Saturday and my Sunday full of different studio photography. Not a relaxing weekend in other words. He he - BUT I don't complain because I love what I do! :)

Now, December is just around the corner, and you can feel its getting a lot colder outside. I'm freezing here in Haugesund, so its good to be able to get dressed in kitted sweaters. I've a thing for sweaters like this. Love to wear them. Is there something I really hate, it must be to freeze. That's probably the reason why I have the whole closet full of nice knitted sweaters. He h.e Are you alike? This fine sweater from Bubbleroom is just so soft and good. And its on sale too! Yeey!

Pssssst! The sweater is available in both white, black and light blue HERE ! <3

Likes

Comments

Ukategorisert, Portfolio

Inneholder sponset produkter

// Full look from Getinspired.no //

Hei alle sammen! Her kommer det litt stemningsbilder som ble tatt for litt siden. Tenk at dette er utsikten fra huset vårt. Fin ikke sant? <3 Spesielt på slike dager som dette når det er klart og fine farger. #iminlove

Ha en fin dag alle så prates vi!

***

Hey guys! Heres some images I took a while ago. This is actually our view from our house. Beautiful, isn't it? <3 The view looks pretty good on days like this when its nice weather and pretty autumn colors. #iminlove

Wish you all an amazing day!

Likes

Comments

Fashion

// NR 1. HERE / NR 2. HERE / NR 3. HERE //

// NR 4. HERE / NR 5. HERE / NR 6. HERE //

// NR 7. HERE / NR 8. HERE / NR 9. HERE //

// My favorite dresses from Bubbleroom //

Er det noen andre enn meg som er klar for julekjolesesongen? <3 Jeg bare elsker å ha på meg fine julekjoler! Er så gøy å pynte seg på denne tiden. Er du ikke enig? Ovenfor ser du noen av mine favoritter. Hvilken likte du best? <3

***

Is there anyone else who's ready for Christmas? <3 I just looove to wear beautiful dresses at this time of the year. Dont you agree? Above you see some of my favorites. Which one do you like the most? <3

Likes

Comments

Fashion

Inneholde sponset produkter

// Credit & adlinks: Knit from Na-kd, HERE / Skirt from H&M / Tights from eBay / Handbag from Kokocouture / Hat from H&M / Boots from Bianco, HERE //

Hei hei! <3 Jeg har fått helt dilla på disse sølv skolettene mine. Synes dem bare er så sykt fancy. Er du ikke enig? Altså, jeg føler meg som både en prinsesse og artisten Prince på en gang. Garantert et at de beste kjøpene hittil i år. He he. Det samme gjelder denne genseren. ELSKER DEN. Altså, hvis du kan bo i en genser, bor jeg i denne for å si det slik. Bruker den til alt! - og det har du kanskje fått meg deg også.. He he. Har jo hatt postet flere outfits med den i høst. Nå sitter jeg bare å venter på at de skal få størrelsen min inn i de andre fargene. <3

Hvordan har dagen din vært? Gjort noe kjekt? Jeg startet dagen med en god styrkeøkt, så jobb og har nå akkurat vært å fikset neglene mine. Er såååå fornyød! Sjekk instastory for å se resultatet. <3 Hej då!

***

Hey! <3 I'm totally hooked on these silver boots these days. They're just so fancy. Right? I feel like a princess and the artist Prince at the same time. Ha ha. I guaranteed these are one of the best purchases so far this year. He he. The same applies to this knitted sweater. LOVE IT. If you can live in a sweater, I live in this one. Ha ha. Use it to everything! - and you may have noticed too .. Have been posting several outfits with it this knit this fall. Now I'm just waiting to get it in another color. <3

How's your day? Doing something fun? I started the day with a good strength workout, then did some work and now I've just fixed my nails. They look soooo good! Check my instastory to see the result. <3 Bye!

Likes

Comments

Ukategorisert

Hei fininger. Hatt en bra dag så langt? <3 Jeg sitter her å lager meg litt lister med ulike ting som må bli gjort før Alexander og jeg reiser. Jeg er en av dem som liker å ha god kontroll og heller være flere uker forberedt enn å gjøre alt i siste liten. Nå er det heller ikke lenge igjen av 2017, og da er det alltid like gøy å lage seg en liten lise om hva som hadde vært moro å fått gjort før året er omme. Føler jeg alltid har litt mer press på meg og må gå inn i skjerpingmodus når jeg lager slike lister. - Å det fungerer! :)

10 THINGS I WANT TO DO BEFORE 2018 ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Komme tilbake i form og spise smart slik som jeg gjorde i vår. Da var jeg skikkelig flink! En av hovedgrunnene var nok fordi Alexander var under oppkjøringen for denne sesongen, og han er alltid litt ekstra streng og i skjerpingmodus da. Kjenner jeg virkelig trenger dette nå. Det å spise mer grønt, ha flere smoothie bowls til frokost og kvelds og ikke minst det å starte dagen med trening.

2. Pynte til jul! <3 Åååh, det er nesten et pluss at Alexander og jeg reiser bort i desember, fordi da kan jeg pynte til jul allerede nå! :)

3. Leie bil i Mexico og oppleve mest mulig. Drømmer om å overnatte i en Jeep eller lignende bare fordi da kan vi kjøre rundt og få mest ut av både dagen og ferien. Ååååh, jeg gleder meg sånn!

4. Nå 20.000 følgere på Instagram. Hvert år setter jeg meg alltid noen mål som jeg virkelig ønsker å oppnå. Kanskje teit av meg å ha dette som ett av dem, men jeg synes det hadde vært utrolig moro å fått bikket 20 tallet. Nå er jeg like rundt hjørnet så jeg kjenner jeg faktisk blir litt trist hvis jeg ikke får det til. He he. :) #hookedonthegram

5. Kjøpe meg en fin nyttårskjole med fargerike paljetter. Har sett for meg noen.. Tror jeg kanskje går for denne HER <3 Var den ikke fin?

6. Jobbe hardt og bra med prosjektet jeg har på gang. Som nevnt tidligere kan jeg ikke si noe mer, men jeg kan fortelle dere det at jeg tror dere kommer til å digge det! Håper hvertfall det. Prosjektet blir forhåpentligvis offentlig i Januar. IIIIK!!!

7. Spare penger og bli litt flinkere til å ikke kaste pengene i do. Rett og slett. Har kjøpt meg mye tull i det siste og brukt alt for mye penger på sukkerfri redbull oooosv. Unødvendig. Men det er så godt..... ha ha

8. Handle alt av julegaver og donere til organisasjoner som Dyrevernalliansen, Kirkens Bymisjon, UNICEF, Gatemagasinet Asfalt og se om det er noen på Finn.no som trenger hjelp i år. Jeg elsker julen, men for mange er det den verste tidene av året. Alle ønsker jo å gi julegaver og feire julaften, men det er uheldigvis ikke alle som har råd. Derfor er det viktig at vi som har alt og litt til hjelper til.

9. Klare å blogge hver eneste dag ut året. Jeg har prøvd og jobbet hardt i år for å kunne levere noe her hver eneste dag, og må ærlig innrømme at det er tungt. Nå har jeg postet hver dag siden jeg begynte å blogge hos Nouw, men det tar på altså. Føler jeg blir så ensformig og sliter litt med å finne ut av hva dere liker å lese om.

10. Drikke kakao og fyre i peisen mens jeg ser en god film eller en spennende serie. Gjerne en julefilm som får meg i skikkelig julestemning. Favoritten er Love Actually. Har du en favoritt julefilm?

Klem <3

Likes

Comments

Instagram@widvey

Subscribe