Hallo, ja! En liten update fra en verpeklar sugge av en fotograf oppi en skog i Nord-Odal. Her går det lenger og lenger mellom både blinkskudd med kameraet og bloggelige oppdateringer. Er tung som en flodhest, med en gigantisk mage. Det er typ 4 uker igjen til fødsel og det er tiltak å bare løfte kameraet. Men knipsing gir meg så mye av det kreative jeg trenger i sjelen min, så prøver å få det til en sjelden gang allikevel.

Her er hestene mine, Hurricane og Borken. De er verdens fineste!

That`s all for now, peeps! Ha en strålende kveld! Nå skal jeg vralte meg med magen til sengehalmen med gubben, hvor verdens fineste sønn ligger å snorker ved siden av oss : )

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

​Vårt nyeste familiemedlem, pusen Benny. Han har vi gitt et godt hjem gjennom den fantastiske Dyrebeskyttelsen. Han har vokst ganske mye siden dette bildet ble knipset. Jeg fant igjen bildet i en eldre fotomappe på pc`n og måtte nesten legge det ut. Er han ikke fin?

Han har blitt veldig husvarm, det skjedde heldigvis ganske fort. Vi tok jo en råsjangs da vi har den 7 årige katten Casper fra før. Det kunne jo gått mindre bra enn det faktisk gjorde, da de ble helt nye for hverandre. Men det gikk seg fort til. Nå vasker de hverandre, mens de bytter på denne rollen og å male – annenhver gang! De er virkelig skjønne!

Likes

Comments

Hei til verden der ute!

Jeg er en kjempeivrig fotograf og portrettkunstner med et stort dyrehjerte, spesielt for hester! Tenkte å dra i gang en kreativ blogg her, som viser hva jeg suldrer med i min kreative og iderike hverdag! Bjudar på et bilde fra i sommer, et utsnitt av en fukset hals på en ustillingshest - med et typisk norsk sommervær!

Er du besøkende, og synes hest er best på brødskiva - fortvil ikke! Du vil finne så mye mer enn kun hest her framover. Jeg har lovet meg selv det, for å nå ut til enda flere foto- og kunst interesserte! Håper dere liker noe av det jeg driver med, og setter stor pris på koselige tilbakemeldinger. Gleder meg også til å besøke mange flere, spennende bloggere på denne fine plattformen. 

Ha en fin kveld!

Likes

Comments