FASHION

Jeg går så småt og drømmer om forår og lyse dage, og for at gå foråret anstændigt i møde, må man jo også have et anstændigt sæt fodtøj. I øjeblikket har jeg en svaghed for rosa. Denne delikate og sarte farve passer så fint til nyudsprungne træer og forsigtige solstråler.

Dolce & Gabbana: Logo strap sneakers // Adidas Originals: Stan Smith CF // Nike: Air Force 1 // Alexander McQueen: Low cut lace-up sneakers / sort / New Balance: WRT580HP / New Balance: 991POW / New Balance: 530 // Valentino: Open sneakers // Valentino: Rockstud untitled noir sneakers // Nike: Air Max 95 / hvid // Nubikk: Yeye ruffle

Collagen indeholder en bred vifte af prisklasser og sneakers. Mange af skoene findes i flere forskellige farver, så hvis man ikke lige er til lyserød, har man også andre valgmuligheder. Personligt må min absolutte favorit være de sorte sneakers fra Valentino. De harmonerer måske ikke ligefrem med det uskyldige forår, men de vil helt klart være ideelle til efteråret. Jeg har først opdaget dem nu, og jeg synes, at de var for smukke til at udelukkes fra collagen. Ellers er jeg ret vild med "Yeye Ruffle" fra Nubikk. Jeg har ikke set lignende sneakers, og flæsen adskiller dem tilpas meget fra almindelige hvide sko, og prisen, ja, den er upåklagelig for så fint et skotøj. I øvrigt faldt jeg også over det smukke par fra Dolce & Gabbana i min søgen på forårssneakers, så hvis man er villig til at give lidt mere, så er de bestemt et kig værd.

- Anne Loan

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

FASHION, THREE OUTFITS WITH

En hvid hættetrøje kan styles på adskillige forskellige måder. Det er ikke længere blot et item, som udstråler sport eller komfort, men en fast beklædningsgenstand i mange forskellige garderober.

THREE OUTFITS WITH er en ny serie, jeg starter på bloggen. Som navnet så fint indikerer, vil indlæggene omfatte tre forskellige outfits, hvor der tages udgangspunkt i noget bestemt fx et stykke tøj, en farve, en trend eller et mønster. Derefter vil jeg kommentere på de divergerende outfits og formulere diverse tanker omkring dem. Idéen med serien opstod egentlig, fordi jeg personligt helst funderer et godt stykke tid, før jeg gennemfører et køb. Jeg bruger især tid på at finde ud af, hvordan jeg kan få mest ud af tøjet, dvs. hvordan det kan styles til forskellige anledninger og humør. Således mindsker jeg risikoen for at ende med en garderobe fuld af fejlkøb. Alle outfits vil være nogle, som jeg ville elske at iføre mig selv for at gøre buddene realistiske.

Casual business: hættetrøje fra H&M / frakke fra Zara / bukser fra Birgitte Herskind / blondetop fra Custommade / støvler fra Mango / bælte fra Calajade

Dette er nok mit yndlingsoutfit ud af de tre. Klassisk, simpelt, komfortabelt – tre nøgleord til min stil. Blondeblusen er simpelthen så fin, og når man tager hættetrøjen udover den, kan man sagtens bruge den til hverdag. Frakken har den lækreste, brune farve og den hvide hætte udover skaber lige prikken over i'et. Samtidig giver det også lag-på-lag looket, hvilket jeg er helt vild med.

Girly but chill: hættetrøje fra H&M / nederdel fra Global Funk / mesh bluse fra Ganni / sneakers fra Adidas / strømper fra River Island

Jeg er fan af nederdele, men nederdele forbindes ofte med pæne lejligheder. Dog forekommer det mig, at nederdele sagtens kan anvendes til afslappede dage, hvilket jeg mener, at dette outfit er et bevis på. Den nydelige mesh-bluse kommer ligeledes til syne ved halsen, og det skaber en stilfuld og farverig detalje til det ellers ferske sæt tøj, og de hvide strømper med flæser fastholder det feminine og bidrager til den røde tråd.

Sporty: hættetrøje fra H&M / t-shirt fra Acne Studios / jeans fra Calvin Klein / strømper fra Weekday / sneakers fra Valentino

Dette er det mest uformelle outfit ud af de tre, men jeg har en forkærlighed for farven rød, så den skulle naturligvis med i mit første THREE OUTFITS WITH - blogindlæg. Jeg tror, at det vil se smart ud med de røde detaljer, som samler hele outfittet og løfter det fra et ordinært til chik. Derudover synes jeg, at strømper kan spille en afgørende faktor i, om et outfit hænger ordentligt sammen. Desuden kan man spare lidt penge ved at at købe et par hvide sneakers og spendere lidt ekstra på spraglede strømper frem for kulørte sko.

Jeg anbefaler helt klart at klikke en hvid hættetrøje hjem, for jeg mener, at den kan anvendes på så mange forskellige måder udover som søndagsuniform.

- Anne Loan

Likes

Comments

Jeg deltager også. Og denne udfordring vil make or break min bloggerkarriere. Jeg læser blogs hver dag, men det er efterhånden tre måneder siden, jeg sidst udgav et blogindlæg selv, og det er simpelthen ikke godt nok. Jeg har så mange idéer, men af en eller anden grund forbliver det idéer. Så jeg deltager i #nouw30daychallenge for at finde ud af, om jeg rent faktisk er interesseret i at blogge, eller om det bare var en midlertidig fase. Og jeg deltager for at udfordre mig selv og min produktivitet, og jeg deltager for at offentliggøre min niche. Jeg ved nemlig godt, hvordan min ideelle blog ser ud. Den har ...

  • originalt indhold, som ikke findes hos de andre
  • ekstraordinære collager, hvor der er blevet lagt flere timers arbejde i for at opnå det endelige resultat
  • velovervejet sprog for at adskille blog og youtube

Alt dette med håbet om at inspirere jer. Hvad enten det må være med et nyt ønske eller en ny måde at anskue tingene på.

Jeg har nærmest planlagt blogindlæg siden nytåret, men alligevel har jeg kun formået at producere et par indlæg og påbegyndt den næste collage, så de næste 30 dage skal nok blive spændende. Sidste tilmeldingsfrist til denne udfordring er i dag, så hvis I skulle få lyst til at tage udfordringen op sammen med mig og de andre, kan I klikke her. Må alle få succes med denne udfordring, og må I blive fyldt med inspiration i massevis.

– Anne Loan

Likes

Comments

FASHION

læderjakke / striktrøje / jeans / sneakers / t-shirt / taske

Efteråret er virkelig over os, og det kan være svært at klæde sig ordentligt på. Om morgenen kan temperaturen være under 5 grader, men om eftermiddagen kan solen skinne og gøre det for varmt til striktrøjer. Så trods kulden, giver efteråret til gengæld anledning til at begynde sine lag-på-lag outfits, som er noget, jeg har set frem til. Jeg synes, det ser virkelig pænt og sofistikeret ud samtidig med, at det er vildt praktisk, at man bare kan smide den tykke trøje.

Dette outfit er helt sikkert et af mine go-to-outfits her i efteråret. Det er ganske simpelt, men virkelig funktionelt og behageligt at have på. Mine jeans er løse, mine sko er komfortable, min striktrøje er varm og min læderjakke er pæn. Under striktrøjen har jeg min elskede t-shirt fra H2O, som man desværre ikke kan se på billederne, men enhver t-shirt vil kunne gøre det. Man kan sagtens tilføje et par fiskenet eller et bælte, ja, faktisk kan man tilføje lige præcis, hvad man er i humør til, hvilket jeg elsker.

Likes

Comments

FASHION

Ring m. banket overflade, sølv og guld / Cross ring / Halskæde / Ring m. blank overflade

Jeg elsker at kigge efter smykker. De tilføjer et ekstra udtryk til dit outfit, og så er det noget, som kan have en helt bestemt betydning. Det kan være et arvestykke, en julegave fra ens mormor, en konfirmationsgave eller bare noget, som man synes er pænt. Jeg har gået med de samme smykker i lang tid uden nogen fornyelser, og jeg synes, at det er på tide at tilføje lidt til min kollektion. Jeg er vild med at bære flere halskæder på en gang, og jeg er efterhånden også blevet ret vild med store ringe, som virkelig fanger ens øjne. I min søgen efter dette, er jeg blevet ret vild med disse smykker. Hvad synes I?

- Anne Loan

Likes

Comments

PERSONAL

Jeg er startet på gymnasiet. HHX, for at være præcis. For et halvt år siden var jeg i tvivl. Skulle jeg vælge STX? Jeg klarer mig jo fagligt godt i alle fag, og jeg ved endnu ikke, hvad jeg skal lave, når jeg bliver ældre. Så STX virkede som et oplagt valg og var også det, som min lærer og mange andre havde set mig tage. Så sent som i dag, blev nogen overrasket over at høre mit valg. Men jeg var skoletræt. 9. klasse havde jeg gennemført, fordi jeg vidste, at jeg var færdig om et år. Jeg havde valgt at løsne lidt op omkring skolen, for jeg har altid været meget engageret i mit skolearbejde. I sidste ende faldt mit endelig valg på HHX. HHX er et handelsgymnasie, og jeg fortryder ikke mit valg et splitsekund. Jeg glæder mig over at kigge på mit skema og ingen naturfaglige fag at se, og jeg glæder mig over rent faktisk at kunne se en forandring fra grundskolen til gymnasiet på mit skema. Altså mht. til at se en forandring på fagene. Men faktisk, så er skoledagene virkelig korte. Jeg møder for det meste kl. 8.15 og har derefter 4-5 lektioner af 70 minutter, dvs. at jeg har fri enten kl. 13.50 eller 15.10. Jeg havde troet, at jeg ville have fri senere. Dog medfører den nye gymnasiereform, at man har 3 måneders grundforløb, og vi får sikkert længere skoledage efter dem, så lad os nyde dem nu.

For nyligt læste jeg et blogindlæg, hvor vedkommende skrev, at trods en masse teambuilding i skoledagen, så blev fællesskabet dannet om aftenen/natten, hvor alkohollet pulserede i kroppen. Og selvfølgelig er det ærgerligt, men jeg tror på, at det, som binder mennesker sammen, er at lave noget i fællesskab, skabe minder sammen - især udenfor skolen. På den måde har man ikke længere kun interesser tilfælles, men også oplevelser. For du er jo alligevel ligeglad, om personen overfor dig har søskende. Men hvorfor ender disse oplevelser altid med fester? Cafebesøg er hyggelige med sine veninder, men det betyder en masse tid til at snakke, og hvad skal man snakke om, når man først lige har mødt hinanden? Til fester skaber man nye minder, man snakker ikke om de gamle.

Med det sagt, så synes jeg, at jeg allerede har fået nogle gode venner og veninder. I starten havde vi måske ikke meget at snakke om, men blot efter lidt over en måned er alt ved at være det nye normale. Vi har delt en masse oplevelser, fx festet på en hverdagsaften, introfesten, cafetur med en del af pigerne, hyttetur, fredagscafé, shopping og cafetur efter fredagscafé, fødselsdagsfest, gåture i fritimer… Og ja, der var alkohol involveret i mindst halvdelen af disse, men jeg undskylder ikke for det.

Får man mange lektier for? Er det svært? Typiske spørgsmål, som mange er interesserede i at kende svaret på. Jeg tror, det varierer rigtig meget alt efter hvilket gymnasie, man vælger. En veninde, som går på STX, har skoledage fra kl. 8:15-15:30 hver dag - i det mindste lige nu. Jeg synes ikke, at vi får mange lektier for, taget i betragtning af at det er gymnasiet. Man skal læse meget, men det er også ofte den eneste lektie. Og nej, gymnasiet er ikke svært, hvis man prøver. Hvis man læser sine lektier og lytter efter i timerne. Når det er sagt, så er vi jo stadig i grundforløbsperioden, så jeg kan ikke udtale mig helt præcist.

Nogle af de ting, som er anderledes end i grundskolen er for det første de mange læselektier. Lektier får man heller ikke nødvendigvis tid til at færdiggøre/påbegynde i timerne, hvilket vi plejede at få lov til i grundskolen. Noget andet er, at afleveringer skal afleveres på en dag, man ikke nødvendigvis har faget, og man får nødvendigvis heller ikke tid til at lave afleveringen i timerne. Men noget af det, som jeg synes er mest anderledes er, at vi på dage, hvor vi har mange lektioner i samme fag, kan få at vide, at vi skal lave en fremlæggelse i starten af timen og så fremlægge den sidst på dagen. Normalt plejede vi at få flere uger til at færdiggøre fremlæggelsen. Nåja, og så er der også det med, at man på gymnasiet selv står til ansvar for sin læring. Det er vel delvist rigtigt. Lærerne bryder sig stadig ikke om, at man er på Facebook i timen eller sover under monologer, men ja, man kan godt mærke, at man bliver behandlet mere som voksne/unge end børn.

Om lidt skal jeg vælge en studieretning, og jeg ved stadig ikke, hvilken der bliver mit endelige valg. Jeg beklager virkelig min inaktivitet siden skolestart, og jeg beklager for denne undskyldning, jeg synes aldrig selv, at de er særlig relevante. Det er nok bare en undskyldning til mig selv.

- Anne Loan

Likes

Comments

PERSONAL

Jeg har nogle mærkelige ting i min taske, men praktiske er de. I hvert fald for mig. Jeg har ofte en lille taske med mig rundt, så jeg ikke er nødsaget til at proppe alle mine småting i mine (af og til ikke-eksisterende) lommer. Jeg er en heldig ejer af denne taske fra Zadig et Voltaire, som jeg er helt forelsket i og har været i flere år (også før jeg købte den). Jeg er SÅ glad for, at jeg endelig tog mig sammen til at købe den tilbage i januar efter at have sendt tasken lange blikke i lang tid. Læderet er lækkert og blødt og kæden er tung og luksuriøs - det er ikke en, som let går i stykker. I mine øjne minder tasken om en dyr designertaske, selvom den ligger i en relativt lav prisklasse, når vi snakker om tasker i den kategori. Det eneste jeg kunne ønske mig var, at den kunne indeholde lidt mere, men jeg må bare anskaffe mig en lidt større taske, da denne er perfekt til noget andet.

I min taske ligger der altid en:


1. Læbepomade

Mine læber er altid tørre, og jeg hader, når jeg ikke har en læbepomade til at fugtiggøre dem.

2. Kuglepen

Det var faktisk en af mine rigtig gode veninder, som lærte mig det. Man ved aldrig, om man skal bruge den. Vi var fx ude i Bilka, hvor vi kunne deltage i en konkurrence, men der var ingen kuglepen til at udfylde sedlerne med. En anden gang var min klasse og jeg på vej til England, og skulle udfylde sedler til vores bagage. Huhej, jeg behøver ikke vente på en kuglepen.

3. Bind

Girls, den ved vi vidst godt hvorfor, ikke?

4. Penge (også kontanter - bare lidt småpenge)

Jeg synes, at det er rart at have lidt kontanter, hvad end det er til lidt slik, noget at drikke eller noget helt tredje.

5. Hårelastikker

Jeg hader at få is i håret. Behøver jeg at sige mere?

6. Parfume

Jeg ved faktisk ikke hvorfor, for jeg bruger næsten aldrig parfume, men det har jeg altså.

7. Begge kæder til tasken

Til min taske fik jeg to forskellige kæder med i hver sin længde. Jeg har dem altid med, da jeg synes det er nyttigt at kunne skifte længden i løbet af dagen. Den lange kæde bruges fx når jeg skal shoppe for at have to hænder fri (fordi jeg bruger den som crossbody), og den korte kæde, hvis det er en lidt finere begivenhed, hvor den bruges mere som en clutch.


Og det er faktisk næsten det eneste, som ligger i min taske. Tasken er som sagt ikke særlig stor, så når min telefon også ligger deri, så er den næsten fyldt.


Et lille tip, hvis man ejer samme model og ønsker at den lange kæde var lidt kortere - ligesom jeg - kan være at sætte begge ender af kæden fast i samme side af tasken og lade den ene ende af kæden løbe langs foldningen af tasken. Det tager ca. 27 cm af kæden, hvilket jeg personligt elsker.

Jeg håber, at I kunne få lidt inspiration til, hvad I kunne have til at ligge i jeres taske, eller bare kunne bruge noget i dette indlæg, måske hvis du overvejer at købe en ny?

- Anne Loan

Likes

Comments

FASHION

Vi er ved at kunne tælle sommerferiens sidste dage på hænderne, og for mange er hverdagen allerede startet. Jeg startede her i torsdags, og der var jeg iført det første outfit, som I ser på collagen. Begge outfits er startet med bukserne, hvor jeg derefter har kreeret sammensætning ud fra dem. Bukser er nemlig noget, som oftest fylder mest i outfittet (fysisk), især når man vælger højtaljede bukser, som jeg for det meste gør.

t-shirt / læderjakke / jeans / bælte / sneakers

Casual

T-shirten havde jeg nede i bukserne, så man kunne se bæltet, og bukserne havde jeg brættet op et par gange (for så lav er jeg nemlig). Jeg synes dette outfit er helt perfekt til skole, da det er afslappet og behageligt at have på. Læderjakken er hurtig at smide over, men pifter til gengæld outfittet op og giver det lidt mere kant, hvilket jeg elsker. Det kunne også se rigtig fedt ud med en blå denimjakke, så man får trenden "denim on denim" i spil, men sådan en ejer jeg desværre ikke. Hvis man gør dette, ville jeg nok fjerne bæltet, idet det ikke længere hører sammen med nogen farve, hvor det før spillede sammen med læderjakken - både stil- og farvemæssigt. Skoene har en hvid metaltå, hvilket jeg elsker, idet man sammensætter flere forskellige materialer.

denimjakke / t-shirt / bukser / sneakers

Sporty

Her satte jeg fokus på den røde stribe på bukserne (som man desværre ikke rigtig kan se på billede) og satte den derfor sammen med en rød t-shirt. T-shirten er en anelse tætsiddende, hvilket jeg synes passer godt sammen med de løse bukser. I det andet outfit er bukserne lidt mere figurformede, så der passer det fint med en lidt løsere overdel. I dette outfit ville jeg også tage trøjen ned i bukserne, bl.a. fordi det skaber en illusion af længere ben, hvilket er et område, som jeg godt kan lide at sætte fokus på. Jeg har parret outfittet med en hvid denimjakke og et par hvide sneakers fra Nike, som jeg netop lige har bestilt hjem. Noget af det, jeg lægger vægt på i mine outfits, er at der er en sammenhæng. Bruger jeg noget hvidt over hoften, jamen så skal der også være noget hvidt under hoften.

Og ellers mangler der bare nogle smykker, og så er man good to go. Personligt synes jeg, at især det sporty outfit mangler nogle halskæder, da t-shirten er helt basic. Disse to outfits kan jeg sagtens se mig selv have på. De er behagelige, hvilket er noget, jeg vægter meget højt, men der er stadig tænkt over sammensætningen, som jeg også synes, kommer til udtryk.


Jeg håber, at I har en fantastisk sommerferie, og at I kommer godt fra start, hvad enten i tager et sabbatår, studerer, går i skole eller noget helt andet.

- Anne Loan

Likes

Comments

FAVORITES

Sommeren er ikke nået Danmark helt endnu, men på Malta var den altså. Og når det bliver sommer i Danmark, er jeg sikker på at mine favoritter ikke længere kun tilhører Malta. Indtil videre har jeg elsket:


Denimnederdel fra Mango

Den er simpelthen bare så lækker. Den kan både styles fint eller helt casual. Styler jeg den fx med en hvid skjorte, er den perfekt til bl.a. restaurantbesøg, men hvis jeg styler den med min H2O-t-shirt, er den mere sporty. Perfekt!

Birkenstocks

Mine eneste sandaler, så de er godt brugt. De er lækre at gå i, hvilket også er en af grundene til, at jeg har gået meget i dem. Jeg synes, de gør mit outfit mere afslappet, men det er helt okay, for det er trods alt sommer.

Hvide bluser/t-shirts

De går bare sammen med alt. Desuden foretrækker jeg hvid fremfor sort, fordi sort er varmere, og fordi mit hår ikke går i ét med min overdel, når jeg bærer hvidt.

Denimshorts

De kan bare styles på så mange måder. På billedet er de dog stylet på præcis samme måde som nederdelen ovenover. Dog vælger jeg dem fremfor min denimnederdel, hvis jeg skal være mere komfortabel, fx hvis jeg ikke ved, om jeg skal sidde på jorden, for som alle ved, er stramme nederdele altså ikke lige det bedste til det.

Striktrøje fra Envii

Nu hvor Danmark ikke har haft det vildeste sommervejr (indtil videre), så bruger jeg ofte denne strik til bare lige at smide over mit outfit. Den bruges både, hvis der er lidt koldt, eller jeg skal udenfor.

Solbriller fra H&M (udgået)

Jeg har kun to par solbriller, men jeg kan faktisk virkelig godt lide formen på dem fra H&M. De er efterhånden 3 år gamle, så det er snart på tide at anskaffe mig nogle nye. Jeg tror måske, at min næste investering bliver i et par solbriller - hvem ved?


#nouwoutfit

Facial Spray fra Mario Bardescu

Jeg elsker at bruge den efter jeg har brugt alle mine pudderprodukter (bortset fra highlighter). Min hud bliver hurtigt tør, når jeg bruger makeup, så den her spray fugtiggør min hud igen. Desuden dufter den af roser på en helt naturlig måde, hvilket jeg er kæmpe fan af.

Blondebralette fra Femilet

Generelt bare bralettes er virkelig behagelige at have på. Ikke fordi jeg har noget imod bøjler, faktisk ikke, men min blondebralette er bare så fin. Jeg elsker, når man kan se den en lille smule, som man ofte kan med hvide bluser.

Læbepomade

Et musthave hele året rundt. Mine læber er altid tørre. For tiden bruger jeg en Carmex læbepomade og den helt klassiske Labello.

Husk at jeg har linket tingene, hvis det er er noget specifikt. Desuden har jeg prøvet at eksperimentere med layoutet i dette indlæg. Det betyder dog, at man på mobilen skal scrolle for at se helle teksten ved siden af billederne. I må meget gerne tilkendegive jeres holdning til dette layout i kommentarfeltet.

Jeg håber, at I nyder ferien ligeså meget som mig.

- Anne Loan

Likes

Comments

LIFESTYLE

Vi er allerede godt i gang med sommerferien, og jeg synes hurtigt, at man bare kan snooze den væk, hvilket jeg synes er brandærgerligt. Jeg elsker at være produktiv, så jeg føler, at jeg får noget ud af dagen, og derfor synes jeg også, at det er så hyggeligt at have en bucket list. Man kan evt. lave den med en ven/veninde og udføre den sammen. Her er mit bud på ideer til en sommer bucket list:


1. Tag til en koncert/festival

Tro det eller ej, men jeg var til min første koncert i år, og det skal forhåbentlig gentages flere gange i fremtiden, hvor vejret er lidt bedre.

2. Lav en døgner med venner og veninder

Jeg synes, det er virkelig hyggeligt, og ud på natten kan man ofte komme til at snakke om dybe emner, som man ikke gør i dagslyset.

3. Kig på stjerner (evt. se et stjerneskud)

I forbindelse med at holde en døgner, kan man jo evt. sætte sig udenfor med et tæppe omkring sig og kigge på stjerner. Man kan ofte få nogle sjove samtaler, eller også kan man ligge og kigge ud i universet og tænke store poetiske tanker. Valget er dit.

4. Se solnedgangen

Noget jeg har lært er, at man skal værdsætte ting, som man ikke har kontrol over. En af de ting kan fx være solnedgange, for der er ingen, som kan kontrollere hvordan jorden drejer rundt. Personligt synes jeg, at solnedgange er noget af det smukkeste.

5. Riste skumfiduser over et bål

Fantastisk på en sommeraften. Det gjorde jeg tit til fødselsdagsfester i de mindre klasser, så jeg forbinder det altid med noget hyggeligt. Men jeg elsker også bare bål; når man sidder rundt om bålet, kæmper om de bedste pladser til sit snobrød eller skumfidus eller varmer sig på en kold aften. Stemningen er så afslappet - jeg elsker det!

6. Være sammen med venner/veninder, du ikke normalt er sammen med

I sommerferien har man god tid til at være sammen med nogle, som man ikke normalt er sammen med. Jeg har fx netop været sammen med nogle veninder, som jeg fik på min sprogrejse til Brighton sidste sommer. De to var fra Finland, og den anden var fra Danmark. Vi har ikke set hinanden i snart et år, så det var simpelthen så dejligt, at vi kunne ses igen - noget jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig, da vi sagde farvel sidste sommer.

7. Smage alle is-varianter hos den lokale iskiosk

Det kunne være sjovt! Men desværre er jeg lidt af en vanespiser, og vælger næsten altid det samme, fordi jeg er så kræsen. Men det kunne være, at jeg burde prøve noget nyt?

8. Spise pizza på stranden

Det er virkelig bare kvalitetstid! Det giver en helt speciel stemning at spise på stranden. Nok fordi man forbinder stranden med sommer.

9. Lav ispinde

Jeg vil virkelig gerne prøve at lave smoothie is. Det er sundt, og jeg er sikker på, at det er vildt lækkert.

10. En dag uden teknologi

Som sagt elsker jeg at være produktiv, og jeg synes ofte at teknologien sluger tiden. Så prøv en dag, hvor du måske giver dig selv 10 minutter morgen og aften, for lige at være ajour og holde streaks, haha.

11. Giv 100 komplimenter på én dag

Jeg synes, at verden kan være meget negativ og trist af og til, så for at sprede lidt glæde, så komplimenter folk - også fremmede. Hvis du ser en pige have en pæn nederdel på, så sig det! Jeg er sikker på, at det vil skabe et smil på hendes læber og gøre hendes dag bare lidt bedre. Og det synes jeg, virkelig er det værd!


Dette var 11 ideer til din personlige bucket list. Jeg har prøvet at lave nogle lidt anderledes ideer end man normalt ville finde, så jeg håber, at det gav lidt inspiration. Ellers må I have en fortsat god sommer!

- Anne Loan

Likes

Comments