Sitter i bilen påväg ner till Stockholm igen! Va nere för två veckor sen, å nu är jag å Linn påväg. Ska sova hos Mikaela inatt, å imorgon åker vi på kryssning!! Ska bli galet kul 😄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 13 readers

Likes

Comments

Sov hos Linn inatt, kollade på ett avsnitt av Bron. Idag är första dagen på våran semester!!! Skönt! Tror dock jag ska in å jobba nån dag ändå.
Har bara myst på idag, nu är vi påväg in till Sundsvall. Ska äta, gå på bio å kika runt lite. :-)
Myyyysigt ❤️ bra början på semestern!

  • 15 readers

Likes

Comments

Ligger hemma å kikar på en skitdålig film. Jobbkvällen gick bra, fick så många kramar å fina ord av brukarna! ❤️ så stärkande och energigivande.
Imorgon jobbar jag på förmiddagen, sen går jag på ledighet i två veckor!! Linn är också ledig, tanken är att vi ska göra maassa mys å mest bara må. :-) ska bli kul å vara ledig, å inte sjukskriven. Måste plugga jävel å innan skolan börjar. Nåja, nu måste jag sova.

Family first

  • 16 readers

Likes

Comments

Har bott nere på byn i några dagar, känns verkligen skönt att slippa sova själv just nu. Igår var jag hos Petra på förmiddagen, sen for jag vidare till Robin. Så skönt att få uppdatera varann å bara snacka skit över några pannor kaffe! :-) For till morsan å åt och duschade, sen for jag på Ragunda å kika på film me grabbarna.
Nu ska jag strax ut å springa innan jobbkvällen börjar. Tog en låång sovmorgon och tänker bara ta de lugnt å må idag.

  • 16 readers

Likes

Comments

Länge sedan nu. Varit sjukskriven sedan midsommar, både innan och efter har det varit fullt upp. Inte alltid med händelser men i huvudet.
Nu ligger jag i sängen och tänkte sova, ska jobba imorgon. Känns sådär att vara tillbaka efter sjukskrivningen.
Kroppen vrider sig av den nattliga ångesten, jag vet om att den kommer krypandes likförbannat så åker jag hem till mitt hus och vänder ut och in på mig själv istället för att sova nere på byn.

"Visst känns det som att något saknas, jag känner av det varje gång min ångest vaknar. Märker ibland hur jag sänker blicken, många minnen att förtränga."

  • 16 readers

Likes

Comments

Ibland tar livet egna vägar, och ibland väljer man sina vägar själv. Ibland kommer man till ett vägskäl där man har två val, eller så gör man ett vägskäl medvetet. Jag trodde jag hamnade i ett vägskäl, men efter att ha legat sjuk i sängen i två dagar inser jag att jag själv valde att hamna här. Efter att det förflutna dök upp och kom ikapp, efter flera veckors ångest och panik hamnade jag här. Igen. Jag är jättebra på att leva i tron att jag mår bra, jag är jättebra på att få andra att tro att jag mår bra. För så gjorde jag mig själv, när jag gjorde mig själv sjuk för ett antal år sen. Jag trodde att jag kommit längre. Jag trodde att jag aldrig skulle falla tillbaka. Här ligger jag nu och försöker äta, försiktigt och fint. Får inte känna mig mätt, men heller inte vara hungrig för kroppens skull. Här ligger jag nu med min laktosfria fil och försöker med hela min kraft att motstå det jag egentligen vill göra. Det min hjärna säger att jag borde göra. Jag VET att det är inte så det funkar, jag vet vilket helvete jag själv gör det till. Det är så läskigt hur gamla vanor kommer tillbaka så fort, hur det bara går av sig själv. Att ett beslut en kväll kan få tankarna tillbaka, hur skönt det är, hur äckligt och tillfredsställande det är. Hur vidrigt men ändå så fantastiskt det är. Jag vill aldrig bli så sjuk igen, nu räcker det. Jag ska inte plåga mig mer än jag redan gjort. Nu är det bra. Jag är självmedveten, jag vet vad tankarna gör. Jag vet hur det påverkar mig. Jag vet att jag ska klara det. För jag kan. Jag kunde förut, och jag kan nu.

  • 26 readers

Likes

Comments

Hänt mycket sen sist! Jag har flyttat helt nu, håller på och kommer i fas med det. Har varit ledig i två veckor nu, och har två lediga veckor kvar! Trodde aldrig att det skulle vara såhär skönt som det faktiskt är. Har varit på APT på förmiddagen, nu donar jag med tvätt å ska till å börja med maten.
Imorgon är det baldags, ångest, stress & nervositet har jag så det räcker till hela byn! Ska bli skönt när det är över så ja slipp tänke nå mer på dehär 😅

  • 33 readers

Likes

Comments

Kanske världens bästa dag!! Var på ett mycket givande APT å sedan ett möte med chefen. Finns nog ingen som är så nöjdlund som jag 😄 fått till det inför sommaren precis som jag vill ha & kämpat för i ett halvår! Nu kan det bara fortsätta åt dehär hållet!!

  • 39 readers

Likes

Comments

For iväg å åt frukost/lunch med Ronja när jag vaknade, så mysigt å gott! Nu har jag precis gjort mig iordning och väntar på att Ronja ska komma tillbaka med bilnyckeln som ja glömde i hennes bil såjävlaklart. Möte och sedan plugg står på dagens schema! Skulle ju vara ledig i tre dagar nu, men fick jobb på fredag ändå. Jaja, det blir ju roligare när lönen kommer.

  • 40 readers

Likes

Comments

Hade en jättebra jobbkväll med fina kollegor, massa bra prat och jag fick lite nytt perspektiv på olika saker. Tänk att sånahär fina jobbdagar får en att se allt det fina igen, och inte allt annat strul. Det får en att uppskatta sitt jobb igen och få tillbaka känslan att det man gör är rätt. Så skönt!
När jag kom hem tittade jag å Linn på iPaden en stund, nu sover hon och jag ska göra detsamma strax. Har gått på tre dagars ledighet och imorgon ska jag på APT på jobbet. Ska bli intressant! Gonatt.

  • 40 readers

Likes

Comments