Header

Vell, da har det seg altså sånn at jeg har bestemt meg for å bytte tilbake til blogg.no igjen. Jeg har nå fått prøvd meg ut på nouw, og har trivdes! Men det er nok på blogg.no jeg liker meg best... Jeg må jo være litt små-gal som gjør dette tross alle følgerne jeg har fått her inne på nouw, og at jeg har ligget på førsteplass i foreldrekategorien veldig lenge. Men, man skal jo blogge fordi det er gøy, ikke sant? Tall og statistikk er ikke så viktig for meg. Jeg liker å ha et sted hvor jeg kan få ut tankene mine, dele livet mitt med andre og inspirere, og hvis jeg bare klarer å treffe èn person med innleggene mine, da er jeg fornøyd.

Tuuusen takk til alle dere som har følgt meg og blitt kjent med meg her inne på nouw! Dere er hjertelig velkomne til å bli med meg videre på reisen min på; www.annelinsta.blogg.no

Kisses

  • 1318 lesere

Likes

Comments

//annonse

Hei dere! Huff, i dag måå jeg få unnagjort noen av siste tingene til dåpen som er på søndag. Herregud jeg føler at jeg har det så travelt! Er virkelig ikke lett å få gjort noen ting som helst når Liam enda ikke liker å ligge for seg selv, men jeg må rett og slett bare ikke stresse. Har hørt at flere av dere andre også har hatt det sånn med deres små, og det er jo egentlig ikke så veldig mye man kan gjøre med det. Noen har rett og slett bare mer behov for nærhet enn andre. :-)

Uansett, akkurat nå holder jeg på med litt bloggarbeid og skal også til å gjøre klar til en giveaway på instagram som kommer ut senere i dag. Den bør dere få med dere altså! Nådde forresten 8000 følgere på instagram i går!! Shit, det er jo faktisk syykt mange folk! Dere skal vite det at jeg setter skikkelig stor pris på hver eneste en av dere, og syns det er så utrolig kjekt at sååå mange av dere vil følge meg og mitt liv altså! Wow..

Forresten, må bare vise dere hvor fin maccen min ser ut! Dette er et skin som på en måte er et klister man klistrer på utsiden av laptoppen. Det er fra Caseapp.no, hvor man kan velge mellom mange forskjellige motiver eller designe sitt eget! Jeg valgte et ferdig design til min, som du kommer til ved å trykke HER

Bare husk at du må være veldig forsiktig når du påfører "skinnet". Jeg fikk noen få små luftbobler som jeg ikke klarte å få helt bort når jeg la på mitt. De er nesten ikke synlige, og jeg føler egentlig de blir mindre og mindre synlige for hver dag. Men ja, bare husk å være litt forsiktige når dere tar dem på :-)

Det grønne dekselet her er et av de mange fine ferdige designene en kan velge mellom på caseapp.no, I marmor slik som skinnet til maccen selvsagt. Er det bare jeg som virkelig eeelsker marmor? Det er bare så fint! Men om jeg skulle hatt et til ville jeg nok valgt et eget design med bilde av Liam på, det hadde vært så koselig

Caseapp har designs til utrolig mange forskjellige mobil typer og ikke bare til mac. Skjekk ut mer av utvalget til caseapp på instagram @caseapp eller på www.caseapp.no!

Nå skal vi snart ut for å handle inn ingrediensene til maten vi skal ha i dåpen! Håper dere alle får en fortsatt fin dag

  • 1630 lesere

Likes

Comments

//annonse

Hei på deg fine leser! Håper du har det fint Jeg har jo tidligere vist dere denne fantastisk flotte klokka mi fra Daniel Wellington, er den ikke fiiin? Vell, i mine øyne er det det perfekte tilbehøret og den passer virkelig til ALT! I dag har jeg bare på meg helt enkle jeans og en baggy t-shirt og sammen med klokken blir straks hele outfittet 10 ganger finere. Jeg er normalt sett veldig dårlig på å stæsje opp outfitsene mine, men denne klokka her gjør det faktisk veldig enkelt.

Dere får forresten fortsatt -15% rabatt på ALLE kjøp dere gjør på www.danielwellington.com ved å oppgi koden: ANNELINSTA ♥ når dere kommer til kassen, - så trekkes det fra automatisk!

Se hele utvalget av de fine klokkene til @danielwellington ved å trykke HER. Ha en fortsatt nydelig daag

  • 1727 lesere

Likes

Comments

Hola fine lesere! Akkurat nå er vi faktisk i bilen på vei til bowlingen hvor vi skal møte søsteren min og kjæresten hennes. Eller, ok, de er visstnok ikke kjærester enda, men det er nok rett rundt hjørnet tipper jeg 😏... Uansett, mens jeg sitter i bilen og før jeg blir bilsyk tenkte at jeg like så gjerne kunne slenge ut et før og etter bilde av hvordan håret mitt ble i dag ettersom det ser ut som om jeg ikke rekker det senere. Vell, nå er jo ikke før-bildet verken redigert eller tatt i godt lys i forhold til etterbildet, så det ser kanskje ut som om det er større forskjell enn det det egentlig er. Forskjell er det uansett, men det ser jo nesten ut som natt og dag på bildene 🙊 uansett, så er jeg veldig fornøyd! Og det er selvsagt de flinkeste folka som gjorde jobben på Senze frisør Nærbø! 👌🏼Vell, nå er vi fremme, så vi snakkes senere!

  • 1966 lesere

Likes

Comments

I morgen skal jeg til salongen (hvor jeg også jobber), og fikse litt på håret! Jeg har ikke bestemt meg 100% for hva jeg vil gjøre enda, - det er alltid noe jeg liker å finne ut av sammen med den som skal fikse meg. Jeg som er så ubesluttsom liker å få andre sin input på ting, og som kan hjelpe meg å velge ettersom jeg aldri klarer det helt selv! Haha. Har faktisk ikke vært hos frisøren siden oktober tror jeg det har blitt nå, så håret trenger både en stuss og oppfriskning i fargen.

I morgen har Kai fri så da skal han få passe Liam for første gang alene i mer enn en halvtime, og deeet blir jo også veldig spennende! Men, jeg tror det skal gå veldig fint ettersom Kai er så flink med Liam :-) Jeg skal til å pumpe meg nå slik at det ikke blir noe problem med amming mens jeg er der, men det kommer til å bli veldig uvant å være borte fra Liam så lenge. Var ikke borte i mer enn ca 3 timer fra ham i helga, men det kan fort bli lengre i morgen da det som regel fort kan ta sin tid da man er hos frisøren, ooog har mye hår! haha. Neida, det skal nok gå veldig fint!

Skal prøve å legge ut før og etterbilder av håret i morgen på bloggen, så får dere ha en fortsatt fin kveld friendss <3 Vi blogges!

  • 2078 lesere

Likes

Comments

Endeliiig ville Liam sove litt på dagen! Tror han er ganske utslitt etter de siste dagene med mye magesmerter og tetthet i nesen... Etter at vi hadde vært i et familieselskap i dag sovnet han i bilen på veien hjem, og har sovet i snart tre timer etter det. Så nå må jeg nok snart vekke ham for å få i ham litt mat! Han sov først bare videre i bilstolen, men de skal jo ikke sitte der for lenge på grunn av at det ikke er så heldig for ryggen, så da jeg kom ut fra dusjen jeg hoppet inn i relativt kort tid etter at vi kom hjem, ble jeg møtt av dette vakre synet i stuen Er det rart jeg er forelsket eller?

  • Liam
  • 2205 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen, og god helg! Huff, nå begynner blogginga mi å bli dårlig for tiden, og det kjenner jeg at jeg faktisk har veldig dårlig samvittighet for. Det er så mange av dere som titter innom her hver dag, og det setter jeg så utroolig stor pris på  Både det og alle de herlige kommentarene dere legger igjen som jeg er alt for dårlig til å svare på... Men bare vit det at jeg leser alle! Og blir alltid veldig glad når dere tar dere tid til å kommentere på innleggene mine ♥ Det håper jeg at dere vet.

Men jeg har rett og slett ikke hatt ork eller energi til å blogge i det siste. Utenom litt andre personlige saker, har Liam har vært skikkelig grinete de siste dagene, og jeg har nesten måttet sitte med ham på fanget eller ved puppen dagen lang. Når jeg endelig har fått litt "fri" har jeg brukt tiden til å slappe av, se på tv og rett og slett bare ha kroppen litt for meg selv, om det gir noe mening. Jeg har egentlig trodd at det har vært fordi han har hatt vondt i magen, men da pappaen min passet ham i dag, sa både han og stemoren min at Liam kanskje hadde begynt å få tenner! Så liten som han er så syns jeg det hørtes litt rart ut, men når jeg ser inn i munnen hans er det en liten antydning til det altså. Men ja, pappaen min/morfaren til Liam passet ham altså i dag, og jeg må oppriktig si at etter et par litt små-slitsmomme dager, så var det ganske herlig med litt fri. Liam er nå to måneder og 10 dager gammel, og det er første gang jeg har latt noen passe ham i mer enn 1 time, så uvant var det! Men litt godt også. Det må jo være lov til å si det? Hehe. Man trenger nok litt fri av og til, det tror jeg er viktig, men selvfølgelig så fins det jo måte på da.

I dag rett etter at vi hadde overlatt Liam til pappa reiste jeg og Kai ut på shopping, og jeg fikk handlet meg litt ting, og småting som jeg egentlig ikke trenger. Er det bare jeg som aldri klarer å gå inn på et shoppingssenter og komme ut tomhendt? Uansett, så er det litt irriterende. Men, jeg fikk jo kjøpt meg en ny bukse da, og det trengte jeg faktisk jeg da en av de få andre jeg har røyk i skrittet i går. Hater når det skjer, men det pleier som regel alltid skje til slutt med mine bukser, haha. Anywayss, i kveld har vi handlet inn litt snacks og skal nok bare slappe av i sofaen og kose oss med noe kjekt på tv-en. Håper IKKE at Liam ikke har lyst til å sovne i dag heller, i går da vi skulle legge ham sovnet vi begge nemlig i sengen til slutt (med klær på) da han ikke stoppet å gråte, og aldri fant roen. Det virket som om han hadde ganske vondt stakkars. Kan jo være han har reagert på noe jeg har spist, så i første omgang skal jeg prøve å kutte ut løk igjen, så får vi se om det hjelper. Det er virkelig ikke noe gøy når babyen din gråter og det ikke er noe man kan gjøre for å trøste dem...

Nei, jeg får runde av her. Ønsker dere alle en fortsatt fin helg, så blogges vi senere

  • 2412 lesere

Likes

Comments

Har slitt lenge med å vite helt hvordan jeg vil ha det med tanke på dekorasjoner i dåpen. Syns egentlig ikke det har vært så enkelt å finne inspirasjon til guttedåp. Men nå har jeg sikkert brukt flere dager på å finne tips, diys og inspirasjon til borddekking og satt det sammen til en liten kollasj, så håper jeg dere andre som skal ha guttedåp i fremtiden ikke trenger å lete etter inspirasjon like lenge som meg. Forresten, er det bare meg eller er det som oftest enklere å finne fine ting til jenter?

Uansett, i dag var jeg og Liam ute med "svigermor" på kvadrat kjøpesenter og vi fikk endelig handlet inn de siste dekorasjonene slik som bordkort og pynt. Nå mangler jeg bare et par småting, pluss blomster som jeg ikke skal kjøpe før et par dager før dåpen, så tror jeg at jeg er ferdig! Tenkte forresten også å ha noen diy-prosjekt, og hvis de blir vellykket kan jeg jo også legge ut hvordan jeg gjorde det på bloggen. HVIS de blir vellykket, haha. Og hvis jeg også får lov av Liam å holde på med noe så lenge, hihi. Invitasjonene må dere jo også få se! Det tror jeg at jeg har lovet dere tidligere. Skal prøve å legge ut bilde av dem i løpet av morgendagen :-)

Ellers ønsker jeg dere alle en fortsatt nydelig dag! Er det sol og skyfritt hos dere også? Det er såå deilig med litt etterlengtet vårstemning altså ♥♥ 

Likes

Comments

På fredag var vi med familien til Kai på morens side på den årlige påskegrillingen! Tror dette var fjerde eller femte gangen jeg var med, da jeg har vært med helt siden jeg og Kai ble sammen da vi var 15 og 16 år. Det var et stykke å kjøre og en er jo som alltid litt bekymret på hvordan det vil gå med en liten baby på tur - men jeg tror faktisk ikke at det kunne gått stort bedre! Liam sov på hele bilturen inn, og flere timer i vogna ute! Vi fikk grillet, spist og kost oss, og selv om det ikke var så veldig varmt så var det fortsatt deilig å komme seg ut litt i frisk luft. 

I dag var vi også på grillingss hos pappaen min, og det er alltid like gøy å se lillebroren og stelillebroren min igjen. Vi bor jo egentlig ikke så langt fra hverandre i det hele tatt, men dagene flyr jo, og plutselig er det en hel uke siden jeg har sett dem sist.. Anyways, nå skal vi straks bestille kinamat og bare slappe av inne resten av kvelden. Vi har vært unormalt flinke til å være sosiale i helga, hehe, og det er jo egentlig ikke annet en bra da! Men nå kjenner jeg det skal bli godt å få litt fred og ro og kunne slappe av i egen sofa. Ønsker dere alle en fortsatt fin langhelg ♥ 

  • 2967 lesere

Likes

Comments

Hei folkens! Måtte bare titte innom og ønske dere alle en super dag før vi drar avgårde på påskegrilling med Kai sin side av familien! Egentlig så er både jeg og Kai litt små-forkjøla, men vi ville ikke fortsette å sitte inne hele påsken da vi måtte avlyse noen planer vi hadde i går. Derfor prøver vi oss ut nå så får vi heller se formen ann å dra hjem litt tidligere om det er nødvendig. Uansett, nå har jeg og Liam på oss ulla og er klare til å dra ut dørene! Skal prøve å ta litt bilder av dagen i dag, så blogges vi senere

  • 3243 lesere

Likes

Comments