Header

Jeg er en person som går veldig sjeldent ut. Når jeg var 13-14 og jentene og guttene på min alder festet, drakk alkohol og prøvde røyk bare fordi det var kult satt jeg hjemme i helgene og leste til mandagens prøve. Jeg har alltid vært sånn. Altså, ikke at noen noen gang inviterte meg til å bli med heller da, men det er en helt annen sak. Jeg syns egentlig det var like greit, liksom. Jeg led nok litt av "snill-pike" syndromet tror jeg. Jeg likte nok litt å være flink og annerledes, og skille meg litt ut på en måte. Sånn er jeg enda.

Uansett, nå som jeg har blitt mamma så syns jeg det kan være kjekt å nyte alkohol og ha det gøy med vennene mine i helgene en gang i blant. Det er ikke ofte jeg er ute, i det hele tatt faktisk! Jeg føler meg enda utilpass på vinmonopolet for eksempel. Er jeg gammel nok til dette her liksom. Har jeg virkelig lov til dette? Som sagt, jeg går utrolig sjeldent ut. Men det som jeg syns er litt trist er at, ja, jeg har blitt mamma. Ja, jeg har vært sammen med den samme fyren i 6 år. Vi har et stabilt og sterkt forhold og et barn sammen, og jeg kunne ikke tenkt meg å vært med noen andre. MEN, betyr dette at jeg skal bli nesten ignorert når jeg er ute på byen? Nå bor jeg på en veldig liten plass, der hvor de fleste vet hvem alle andre er. Jeg kjenner ikke så mange, men jeg vet at en del folk vet hvem jeg på grunn av følgertallet mitt instagram og på grunn av at jeg har vært i lokalavisa. Jeg merker jo at folk stirrer og ser, men det er kun et fåtall som tørr å komme opp og snakker med meg. Det syns jeg er litt trist. At folk skal være så jævlig "kule". Hva skjedde med å være hyggelig liksom?

I går da jeg var ute stod jeg og snakket med ei som faktisk turte å snakke til meg, selv om jeg aldri har snakket med henne før, og det var så klart utrolig koselig! Så kom det to gutter som hun kjente og begynte og snakke med henne rett foran meg. Sa de noe til meg? Nei. Det var akkurat som om jeg var ren luft! Jeg tror kanskje hun andre jenta merket dette litt, da plutselig han ene karen sa: "Ja, dette va jo litt kleint..." mens han lo med en nervøs latter. Da overrasket jeg meg selv med å si: "Ja, det er jo ingen som sier hei til meg her." Da begynte gutten og le enda mer nervøst mens jenta på siden av meg skrattlo da hun sikkert syns det var litt smart sagt av meg. Det var det kanskje også, jeg følte i alle fall at jeg hadde et bra øyeblikk. Men så gikk det over, også var jeg alene igjen. 

Jeg tror kanskje alt bare ble verre av at den personen jeg i utgangspunktet var med ut bare forsvant hele kvelden, og at jeg hele tiden ble sittende igjen alene. Det er ikke noe gøy når man ikke kjenner noen og det ikke går ann å snakke med noen der heller. Jeg er en veldig utadvendt person og er alltid åpen og hyggelig, men folk gjengjelder jo ikke et smil en gang liksom. Er helt seriøst den eneste tingen folk er ute etter på byen sex? Hos meg får de det ikke, så da er det vell bare å ignorere meg helt og drite i meg da. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

CommentsFor et par dager siden fortalte jeg hele fødselshistorien min på snapchatbrukeren "instamums" som jeg har fast hver tiende dag. Tenkte at det kanskje var kjekt for andre også som ikke følger brukeren å få med seg denne, så derfor lagret jeg mystoryen og la den ut på youtubekanalen min! :-) Blir suuuper glad om dere liker og deler, og ikke minst abonnerer på kanalen min ♥

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  #skjønnhet 

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Check out my newest video:
annelinsta

Årh! Nå har det f@n meg skjedd igjen! "The era of the acne" has returned... Jeg er seriøst så lei av dette! Og for min del så er det ingenting som tærer mer på selvtilliten. Selv om det ikke er like mye som jeg hadde før jeg har fått tilbake, er de fortsatt vonde, plagsomme og stygge. Uansett om jeg rører dem eller ikke så får jeg arr. Store arr. Arr som ikke en gang vil gå bort etter en kostbar laserbehandling og som mest sannsynlig vil kreve flere.

De siste dagene har jeg bare burt meg inne. Jeg gråter veldig sjeldent for tiden, men i dag har jeg grått. Har ikke hatt lyst til å gå ut. I alle fall ikke uten sminke. Jeg legger nemlig merke til når folk stirrer på huden min når jeg ikke har sminke på. Jeg ser det. Jeg ser når du stirrer! Og jeg er drittlei! DRITT. LEI. Hvorfor må det være så tabu å ha kviser?

I morgen har jeg time hos legen for å ta ut hormonspiralen. Kan være den jeg reagerer på.

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog #skjønnhet

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Heisann fininger! Da var jaggu meg jula over for denne gang også. Er det bare meg eller har denne julen bare vart i typ 2 sekunder?! Jeg forstår ikke hvor tiden blir av. Plis ikke si at det er sånn det er å være voksen med barn? Skal man ikke rekke å blunke en gang før den kjekkeste tiden på året er over?? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her tok vi bilder til årets julekort på julemorgen, (som vi enda ikke har sendt ut forresten)... Better late then never, right? Haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liam ble jo også hele 11 måneder på lille julaften, og er jo søren meg 1 helt år om under en måned!!! Det er faktisk helt sykt. Husker det som om det var i går at han først kom til verden, nå har han begynt å gå til og med!! Lille babyen min vokser så alt for fort, men fy søren så gøy det er <>

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I år feiret vi julaften hos faren min først, sammen med farmor og farfar, søsteren min og typen hennes, tanten min, stemoren min og de to lillebrødrene mine. Da vi kom ble vi servert nydelig pinnekjøtt før vi så åpnet gavene. Det er ikke skikkelig jul uten pinnekjøtt for min del altså! Vi fikk så masse fint alle sammen, og vi alle var veldig fornøyde. Liam skulle egentlig sove hos faren min før vi dro videre til mor for å åpne noen gaver der også, men han var skikkelig ranglete og grinete hele den kvelden. Tror ikke han sovnet skikkelig før i 23 tiden på natta faktisk. Det ble derfor litt løping fram og tilbake når de andre holdt på å åpne gavene, til slutt så orket vi ikke mer og tok han bare inn, ettersom vi skulle reise rett etterpå uansett. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

To stk stressa mamma og pappa og en stk trøtt og grinete baby = et blurry bilde foran juletreet. Det var alt vi fikk den kvelden, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Julegaven vår til Liam! Fjernstyrt jeep fra jollyroom med innebygd radio! Hadde alltid sååå lyst på sånn når jeg var liten husker jeg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt andre ting som vi har gitt ham til jul: Sandkasse og babyhuske.Tror vi kommer til å kose oss masse ute nå!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nytt servise fra Done by Deer. Såååå fint! Og dette veggflagget som kommer til å passe perfekt inn på barnerommet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drømmefanger og nytt sengetøy fra Telkiddo. Har dere sett noe så søtt eller? 

Jaja. Selv om jeg ikke helt er klar til å si farvel til julen så er jeg ganske klar for en fresh start. Det er det jeg elsker med et nytt år,  er at man kan sette seg nye mål som man kan strebe etter det følgende året. Jeg er veldig glad i å sette meg mål, og generelt ha såkalte "check-lister" har jeg funnet ut, så å krysse av ting på en liste gir meg en faktisk sykt tilfredsstillende følelse. 

Nå har vi tatt oss en skikkelig vinterrengjøring her hjemme, slappet av, vært i juleselskap, hatt besøk, spilt guitar hero, montert opp nye skap og rett og slett fått litt mer orden i livet! Haha. Når det er kaos her hjemme så er det kaos i huet mitt, og jeg klarer ikke å konsentrere meg om noen ting. Nå som det er litt mer orden, dog ikke alt er helt på plass enda, kjenner jeg at jeg har litt mer ro i sjelen, og er klar for å sette i gang med mange nye spennende ting! 2016 har desidert vært det beste året i hele mitt liv! Jeg har vokst enda mer som person, fått den vakreste sønnen i hele verden, fått meg en ny bestevenninne som jeg er evig takknemlig for, vokst en hel del på instagram, kjøpt meg min første leilighet sammen med en av de jeg elsker høyest her på hele denne jord! Shit, for et bra år altså. 2017, We're ready for you!

Håper forresten også at dere alle har hatt en fin jul og får en fantastisk start på det nye året! Store klemmer fra oss <>

// Innlegget inneholder annonselenker

Likes

Comments

Hei dere! Håper dere har det fint! Her går det i alle fall i et kjør, spesielt nå i juletidene. Vi har det veldig bra for tiden, og det er mye som skjer. I dag oppdaterer jeg forresten snapchatbrukeren "instamums", hvor dere så og si kan følge meg i et helt døgn. Add den gjerne!

For en liten stund siden så mottok vi denne nydelige vognposen fra favorittbutikken vår; ♥ jollyroom.no. ♥ Den er fra merket Nordlys, i  uklipt lammeskinn og er bare såå utrolig deilig. Ikke snakk om at en kan fryse ute i dette kalde været om man ligger oppi denne altså. Liam ligger i alle fall så godt og lunt oppi der, og det ser bare så koselig ut. :) Posen har uttak for fempunktssele, man kan fjerne nedre fotdelen og kan åpnes opp helt, noe som gjør det enkelt å kneppe/lukke fempunktsselen.

Designet er også perf etter min mening. Det fins forskjellige farger på vognposene, men jeg har lysegrå (selv om den ser litt lyseblå ut), og hvit lammeskinn. Dere finner den HER til HALV PRIS akkurat nå! :o Utvalget av alle vognposer hos jollyroom finner dere ved å trykke HER

Nå gir K grøt til Liam så skal vi legge ham etterpå. Han sovnet et par ganger i bilen i dag og da er det ikke alltid at han sovner når det er leggetid med en gang, men vi krysser fingrene! ;-)

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

Følg bloggen på facebook HER, for flere oppdateringer! 

Likes

Comments

Instagram@annelinsta