Jag tänkte för en gångs skull vara i god tid med att packa, men jag vet ju inte ens vad jag ska ha med mig för en månad. Jag vet att jag kommer att överleva om jag skulle missa något men nää allt det här jävla velandet alltså.
Jag kan tillägga att packningen inte alls har gått bra jag tror inte ens packning är min grej (vems grej är det egentligen?), det har verkligen inte varit någon höjdare att packa när man är sjuk.
..Öppna garderobben.
..känner sig taggad.
..vet inte vad man ska packa ner.
..går och lägger sig för att det har tagit alldeles för mycket energi, tid och ork!

Vaknade nu på morgonen och inser att jag har en hel del att utföra idag, som tur är vaknade jag innan klockan ringde så den tiden jag egentligen skulle sova på sitter jag här istället och hinkar i mig kaffe. ganska bra deal tycker jag. bortsätt från att jag inte kan kontrollera mitt kaffeintag såhär dags på morgonen utan jag dricker tills jag mår dåligt för att jag får en sån god feeling. det är jävligt dumt, nästintill idiotiskt faktiskt. Men skön känsla tills allt slår över.

Men som sagt jag vaknade imorse ihopp om att väskan redan skulle vara färdigpackad. så jävla fel jag hade. För en gångs skull känns min väska väldigt underpackad, men kommer förmodligen bli överpackad snart så jag behöver inte oroa mig. tror jag. 

Inatt 03.30 för att vara exakt åker vi mot flygplatsen. jag behöver verkligen semester. Hela jag har gått i konkurs så ska bli skönt att ladda batterierna i Los angeles & Las vegas. Fick ett litet infall när vi bokade resan helt plötsligt hade vi också bokat blijetter till Blink 182! detta ser jag fram emot. ;)


Likes

Comments

När verkligheten börjar komma ikapp, jag tror inte jag hinner med själv i svängarna! Det jag länge trodde bara var mycket prat kommer i själva verket hända snart, väldigt snart! Vet inte om det är så att jag ångrar mig eller vad det nu är för skum känsla som jag sitter på.

Jag vet av mig att jag är ganska mesig av mig när det gäller nya saker, jag vill göra det men vågar inte ta steget. Jag vet någonstans att jag kommer att utvecklas så mycket och växa som person. Men snart sitter jag där i Australien i ett helt år, ingen trygghet, inget jobb, nya människor, kommer börja om från ruta ett igen men samtidigt ett jävla äventyr! Kommer åka med en tjej som jag knappt har träffat men som kände att jag klickade väldigt bra
med, vilket är en lättnad! Vet inte om jag hade varit lika säker på att åka om jag gjorde det ensam. Men vad som helst kan hända kommer ju inte åka förens i slutet av året!

Men först ska jag hinna njuta av en månads semester i Los angeles & Las vegas, om 8 dagar sitter jag på planet och det kommer bli helt underbart.
Jag var i Los angeles första gången 2008 och planerade att åka tillbaka dit redan året efter. Så blev det inte, det tog bara 8 år!
Sitter mest o funderar på vad man ska packa med sig, vet av mig att jag är en EXPERT på att överpacka det slår liksom aldrig fel, ALDRIG. Vad behöver man för en månad egentligen? Ett typiskt jävla tjej problem känns det som! Tänk om jag kommer frysa, måste jag packa med element då? Haha
Kanske inte riktigt så illa men jag vet inte ens var ordet lagom betyder i detta sammanhanget!


Likes

Comments