Friday office wear

Trøje: H&M / Bukser: Zara / Sko: H&M

Hej kære venner.
Så er endnu en arbejdsuge gået og weekenden er her. Efter arbejde fik jeg lige snakket i telefon i godt en time med min søde eks-kollega @jennifergeertsen, hvilket var så skønt. Normalt plejede vi at snakke næsten hver dag og nu er det lidt tid siden sidst, så vi måtte lige catche op med hinanden.

I weekenden har jeg utroligt mange planer, og skal se en masse venner samt familie, hvilket er skønt! Men ser også frem til søndag eftermiddag, hvor jeg bare skal ligge på sofaen. Nu vil jeg løbe mig en tur i parken og derefter gøre mig klar til Housewarming.

Må I få en fantastisk weekend allesammen. Kys!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej kæreste jer,
Hvis I følger med på min Instagram kan I måske ikke helt undgå at have set, at jeg har været på ferie. 4 veninder og jeg havde booket en tur til Kreta til byen som hedder, Agios Nikolaos. Det var en dejlig tur med afslapning, strand og pool dage, drinks, det lækreste græske mad, roadtrip på øen og selvfølgelig fyldt kroppenmed massere af D-vitaminer. Det var skønt med et lille afbræk fra dagen, da jeg har arbejdet non-stop henover sommerferien. Om 20 dage rejser jeg faktisk allerede igen sammen med min familie og Alex - vi skal til Malaga. Jeg glæder mig sådan <3

Hvor er jeres favoritdestination?

Likes

Comments

Working girl 

Hej kæreste venner,
Jeg har været lidt for længe væk her fra bloggen, og det vil jeg gerne undskylde. Mit største fokus har været på mit arbejde, hvor jeg har holdt pressemiddage for nogle skønne influencers. I slutningen af August blev det afholdt i København og i Stockholm og i torsdags gik turen så til Oslo. Estée Lauder har nemlig lanceret et nyt øjenkoncentrat, som er fra den ikoniske serie Advanced Night Repair og det skulle selvfølgelig vises for Skandinaviens influencers.

Nu har jeg afholdt det i de 3 lande, og har dermed forhåbenligt lidt mere tid til at være aktiv herinde. Savner virkelig det med at tage fotos og være kreativ. Nu skal jeg snart til at gøre mig klar til min kusines 18 års, så må I få en skøn søndag. Kys!

Ps. Kan vi lige give en virtuel high-five til Nouw-teamet, for det flotte nye design? I like it! <3

Likes

Comments

This makes me so happy

Er der noget som gør mig glad, så er det at være sammen med mine skønne veninder, og min venindes søn. Det er helt fantastisk at se, hvordan de udvikler personlighed, vokser mm. Mit hjerte bliver helt varmt, på 10 måneder er der sket så meget med den lille fyr. En lille ballademager, glad og en humørspreder <3

Likes

Comments

Hej kære venner.

Som lovet vil jeg komme med en lille update på, hvordan det går med jobbet. Jeg arbejder på fuldskrue, og selve jobbet bekræfter mig bare endnu mere i, at det jeg brænder for og virkelig er mit rette element! Der findes en masse fede planer for de næste par måneder, som jeg er med til at få udarbejdet og eksekveret. Det er så spændende det hele! Kan desværre ikke afsløre hvad der skal ske, men når planerne er blevet afholdt, kan jeg dele ud med det.

Alex er taget til Sverige i dag, og vi ser ikke hinanden før om 10 dage, det er ret trist.. Men så har jeg heldigvis massere af tid til at arbejde! (Det gælder om at se det positive i tingene jo) hihi. Nu vil jeg smutte videre, kan I have det fantastisk.

Kys

Likes

Comments

Indlægget er sponsoreret af Moodings

De seneste dage er jeg virkelig gået i indretningshumør! Jeg går derfor hele tiden og tænker på, hvordan jeg kan "optimere" mit hjem med forskellige nye styles. For at finde inspiration går jeg ind på Moodings, som har alle mulige fede mærker samlet og ovenstående har jeg samlet mine favoritter. Faktisk har jeg bestilt spejlet, den grønne + grå vase og plakaten hjem - som jeg venter spændt på at modtage. Hold derfor øje med min Instagram i løbet af næste uge, hvor jeg vil opdatere når jeg modtager mine nye ting! <3

Hvilken style er jeres favorit?

Likes

Comments

Så er det i morgen, at jeg starter på mit nye job og jeg GLÆDER mig utroligt meget til at møde ind på kontoret i morgen tidlig. Flere har nu spurgt ind til mig, omkring det nye job og som jeg også skrev i dette indlæg har jeg jo lovet, at fortælle jer det - så her kommer det....

Jeg skal arbejde som Nordisk PR Konsulent for Estée Lauder, Tom Ford & AERIN - hvilket er det job jeg altid har gået og drømt om siden jeg startede der som studentermedhjælper i 2015! Det er en midlertidig kontrakt på nogle måneder - måske bliver den forlænget og måske ikke, men det er ihvertfald en helt fantastisk mulighed jeg har fået og takkede derfor ja med det samme, da telefonen ringede! Jeg er super spændt og lidt nervøs for i morgen, men det er vel meget normalt på ens første arbejdsdag. Skal nok checke ind på bloggen igen når jeg er inde i jobbet og give jer en opdatering på, hvordan det går. Kys!

Likes

Comments

Indlægget er lavet i samarbejde med Y.A.S

Bluse her // Nederdel her // Sneakers her

Hvor fint er dette outfit ikke lige? Jeg har været så heldig at få tilsendt noget tøj hjem fra Y.A.S her til sommeren - og det som jeg har på mig på billederne - er nogle af de styles. Igår havde jeg det på til en arbejdsdag og for, at det ikke skulle blive for fint, tog jeg mine lyserøde sneakers på. En helt perfekt kombination, synes jeg! Hvis man skulle ud om aftenen, kunne man evt. have et par stilletter med i tasken så outfittet ville blive endnu mere fint.

Jeg har fået utrolig mange komplimenter for outfittet, hvilket varmer virkelig meget! <3 Jeg skal være ærlig at sige, at da jeg modtog nederdelen tænkte jeg, at den var meget shiny, men da jeg tog hele outfittet på gik det hele op i en højere enhed og var perfekt til en sommerdag i de københavnske gader. Så selvom man måske ikke lige "tør" at tage noget tøj på, skal man bare kaste sig ud i det, da det virkelig kan ende ud i noget godt.

I weekenden kalder Roskilde Festival, så jeg skal snart til at gå i gang med at pakke til det og få skrevet de sidste ting ned som jeg skal få købt inden. Jeg håber, at I får en skøn dag, kys!

Likes

Comments

My wishlist for the summer

Hvor fin er denne kjole ikke lige? Den er helt perfekt til en sommeraften, bryllup, barnedåb og generel bare super fin at have hængende i sin garderobe. Derudover er den ret billig ;) Se den her.

Mango kører lige nu udsalg og her er to af mine favorit items.
1. Her // 2. Her

Det er noget tid siden jeg har været inde i BikBok, men kom forbi for lidt siden og disse to kjoler er perfekt til sommeren. Den stribede kjole kan man have på om dagen til stranden eller poolen og kjolen med stjerner til om aftenen, når man skal ud og spise.

1: Her// 2: Her
Zara er også én af mine favorit butikker når jeg skal shoppe nyt til garderoben - og disse kjoler kunne meget vel få en plads i mit skab.

Likes

Comments

Tænk, at det allerede er søndag - tiden går så hurtigt! Jeg har nydt weekenden med en masse veninder, som jeg virkelig har savnet imens jeg har været på ferie. Lige nu sidder jeg og nyder solen på vores altan, det kunne ikke være meget bedre.

Jeg vil egentlig dele lidt personligt med jer på en søndag som idag. Som mange af jer måske ved, så arbejder jeg fuldtid på Nouw, men d. 30 juni har jeg sidste arbejdsdag på platformen. Det har været en helt fantastisk oplevelse at få lov til at implementere platformen på det danske marked og er SÅ utroligt stolt over, hvad der er blevet opnået imens jeg har arbejdet for Nouw. Værktøjet som Nouw tilbyder er noget helt unikt - og gør det virkelig nemt for ALLE at blogge og jeg synes virkelig man kan se en udvikling, at flere og flere søger til Nouw - hvilket er helt fantastisk. Min kæreste kollega @jennifergeertsen kommer derfor til at styre det danske marked nu sammen med det seje team fra Sverige, og jeg er sikker på det bliver super godt!

Tiden er kommet til, at der skal ske noget nyt fra min side og de nyheder vil jeg dele med jer snart. Kontrakten er ihvertfald blevet underskrevet - og glæder mig SÅ meget til at dele det med jer. Bloggen vil jeg forsætte med at have her på Nouw, så jeg kan dele min hverdag med jer, så jeg håber selvfølgelig stadig, at I vil læse med fremover.

Knus og kys <3

Likes

Comments

SENESTE INDLÆG

DAGENS OUTFIT // WEKEND

" Friday office wear Trøje: H&M / Bukser: Zara / Sko: H&M Hej kære venner. Så er endnu en arbejdsuge gået og weekenden er her. Efter arbejde…"

THROWBACK TO MY VACAY!

" Hej kæreste jer, Hvis I følger med på min Instagram kan I måske ikke helt undgå at have set, at jeg har været på ferie. 4 veninder og jeg …"

I'M BACK!

" Working girl  Hej kæreste venner, Jeg har været lidt for længe væk her fra bloggen, og det vil jeg gerne undskylde. Mit største fokus har …"

THURSDAY 10.08.2017

" This makes me so happy Er der noget som gør mig glad, så er det at være sammen med mine skønne veninder, og min venindes søn. Det er helt …"

SÅDAN GÅR DET PÅ JOBBET

" Hej kære venner. Som lovet vil jeg komme med en lille update på, hvordan det går med jobbet. Jeg arbejder på fuldskrue, og selve jobbet be…"

MOODINGS FAVORITTER

" Indlægget er sponsoreret af Moodings 1. Hay Spejl // 2. By Garmi Plakat // 3. Hay Vase // 4. AYTM Vase // 5. Louise Roe Vase // 6. Gubi so…"

MIT NYE (DRØMME) JOB!

" Så er det i morgen, at jeg starter på mit nye job og jeg GLÆDER mig utroligt meget til at møde ind på kontoret i morgen tidlig. Flere har …"

FAVOURITE SUMMER OUTFIT

" Indlægget er lavet i samarbejde med Y.A.S Bluse her // Nederdel her // Sneakers her Hvor fint er dette outfit ikke lige? Jeg har været så …"

SUMMER DRESSES

" My wishlist for the summer Hvor fin er denne kjole ikke lige? Den er helt perfekt til en sommeraften, bryllup, barnedåb og generel bare su…"

SØNDAGSTANKER

" Tænk, at det allerede er søndag - tiden går så hurtigt! Jeg har nydt weekenden med en masse veninder, som jeg virkelig har savnet imens je…"

Summer Night

" Outfit: T-shirt fra Bershka // Nederdel fra Mango // Sko fra Zara Vi nyder livet her på Rhodos! Vi får solet, kørt lidt rundt på øen, druk…"

EN PAUSE FRA HVERDAGEN

" Hej kære venner. Det er lidt tid siden jeg sidst har tjekket ind her på bloggen, og det skyldes simpelthen, at der er sket en masse ting p…"

Outfit & ny favorit nederdel

" Solbriller // Tshirt // Nederdel // Slippers I sidste uge mødtes jeg op med @jennifergeertsen , da hun var i København. Det viste sig så, …"

OM EN UGE SÅ....

" .... Befinder jeg mig her! Alex og jeg holder en tidlig sommerferie i år på vores elskede Rhodos. Stedet hvor vi mødte hinanden <3 Ser vir…"

TRÆNING // UGEN OP TIL

" De seneste 7 uger har jeg trænet non-stop 3 gange om ugen, og de sidste to uger er jeg øget med endnu én træning, så er nu oppe på 4 gange…"

AGENDA FOR THIS WEEK

" Uge 22 Mandag // Har haft to møder idag med nogle søde bloggere, der sker nogle spændende ting! Efter job skal Alex og jeg op og træne. Ti…"

OUTFIT TIL FERIEN

" Summer Vibe Indeholder affiliate links: Rød kjole // Celine Solbriller // Bikini overdel // Bikini underdel // Taske // Slippers Åh om 2 u…"

AGENDA FOR THIS WEEK

" Uge 21 Bedre sent end aldrig. Jeg undskylder selvfølgelig for, at indlægget ikke kom op igår. Har haft hovedet fyldt med en masse andet, m…"

METAPIC WORKSHOP

" Hej kære venner. I går morges havde @jennifergeertsen og jeg inviteret nogle af Nouws bloggere til et hyggeligt morgen event. Det var en w…"

FØR/EFTER BILLEDER PÅ SOVEVÆRELSET

" | Indlægget er lavet i samarbejde med Moodings | Hej kære venner. Jeg tænkte, at jeg vil vise jer lidt før og efter billeder på soveværels…"

AGENDA FOR THIS WEEK

" Uge 20  Mandag // Jeg har travlt på jobbet idag, da jeg har mange ting som skal afsluttes denne uge. Efter job skal jeg til træning, og fo…"

INSTAGRAM @ANNELHOLM