I starten af december var jeg forbi Migliorini til lidt julehygge. Nouws kære @amandabugge arbejder der, som PR koordinator og hun viste mig rundt i deres hyggelige showroom. Jeg fik en præsentation af de brands de repræsenterer og jeg er især vild med Natura Siberica, som er et utroligt lækkert hudplejemærke! Derudover har de også mærket Calajade, som laver super fede tasker og bælter. Inden jeg gik derfra fik jeg lov til at vælge en gave under juletræet, og der fik jeg en Shampoo fra Natura Siberica - så lækkert! Det var en perfekt måde at kickstarte december måned på <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Ja okay lidt sent ude med dette indlæg er jeg igen, haha. Men der har sneget sig en dum forkølelse ind på mig, så mit overskud er lig med nul. Derudover sker der nogle utroligt spændende og store ting rundt om mig, som kræver min fulde opmærsomhed. Men sådan her ser min uge ud:

Tirsdag: Arbejdet på kontoret, og efterfølgende hjem og pleje min forkølelse. Nu er klokken 21:30 og jeg sidder med tændte stearinlys omkring mig, julemusik i baggrunden og svarer på lidt mails.

Onsdag: Endnu en dag på kontoret med arbejde. Skal også vente på et spændende telefonopkald fra min bankrådgiver angående en lejlighed Alex og jeg har kigget på. Mere om det senere!

Torsdag: Skal have en slow morning med kaffe og morgenkåbe omkring mig i mens jeg arbejder hjemmefra. Herefter har jeg et møde inde i byen med endnu en sej kommende Nouw blogger!

Fredag: Nyde at det er fredag, men samtidig sørge for at mailboksen bliver tømt og kan gå på weekend med god samvittighed. Vil også gerne få planlagt nogle indlæg til bloggen - noget som I gerne vil læse om?

Lørdag: Min veninde holder fødselsdagsbrunch og efterfølgende skal jeg hjem til en anden veninde og julehygge.

Søndag: Må hellere få skrevet på min bachelor, og måske et smut forbi lidt boligbutikker med Alex. Der skal også være plads til adventshygge.

Kys.

Likes

Comments

Sidste weekend var jeg i Stockholm med to skønne veninder for at besøge vores veninde, som spiller med i musicalen Hair. Vi havde en alt for skøn tur med shopping, sightseeing, pigesnak, massere af grin, drinks, late night dinner, bytur og fika. Billederne nedenfor kan næsten snakke for sig selv - Stockholm er en helt fantastisk by.

På Biblioteksgatan mødte vi disse to små søde julepiger, som delte brunkager ud. Altså hvor skønne er de lige?! Vi har alle arbejdet på et børnehotel i udlandet sammen og var helt betaget af dem, så vi måtte bare knipse et lille billede med dem (ligesom alle de andre turister, haha)

Julestemningen kom frem, da vi tog hen for at se skøjtebanen med julemusikken i baggrunden.

Mine skønne rejsedeltagere! Min veninde @pernilleskougaard blogger også på Nouw, tjek hendes fine blog ud!

Stockholm byder på de fineste interiør butikker og jeg kom også selv hjem med lidt nyt til hjemmet. Kunne shoppe meget mere, men vi havde kun håndbaggage med, så måtte desværre begrænse mig lidt..

Tak til mine søde piger for en skøn tur, og til jer som overvejer at tage en storbys ferie til Stockholm, så kan jeg kun anbefale det! <3

Likes

Comments

Julens mange julefrokoster og nytåret er ved at nærme sig. Kjolen skal derfor findes frem, og ofte her kommer jeg i dilemma omkring, hvilken BH jeg skal bruge. Man vil jo helst ikke have, at den bliver set - men her kommer jeg jer til undsætning! Har nemlig fundet nogle forskellige bh'er, som passer til forskellige typer af kjoler. Læs med og bliv inspireret til jeres fest outfit!

Halterneck bra. Find lignende her.

One shoulder bra. Find lignende her.

Nedringet BH. Find lignende her.

Stropløs BH. Find lignende her.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Likes

Comments

Dagen inden @jennifergeertsen og jeg skulle til Gøteborg for at besøge Nouws kontor, var vi inviteret til et evnet på Cocktailbaren Blume. Det var Milk Moments som afholdte det for at sætte mere fokus på at mælk er til alle og ikke kun til børn. De havde været super kreative med at lave forskellige stationer med drinks, mad og cremer som alle indholder mælk. Jeg var især overrasket over, hvor godt buddingen smagte med karamelliseret popcorn og mælke candyfloss! Specielt lyder det - men vi gik begge derfra med en fornyet viden omkring, hvad mælk kan bruges til.

Likes

Comments

 • AGENDA FOR THIS WEEK

  "Mandag: Arbejde fra morgenstunden til eftermiddagen. Herefter skal Alex og jeg kigge på en ny lejli…"

 • STOCKHOLM

  "Har vidst slet ikke fortalt, at jeg I denne weekend er i Stockholm? Medmindre I følger mig på min I…"

 • PIZZA MASTER CLASS

  "Efter Nouws event tog jeg forbi Rossomopodoro, hvor jeg var inviteret til Pizza Master Class sammen…"

 • DITTO - AFTER WORK

  "I onsdags afholdte Nouw et event for udvalgte bloggere, hvor @jennifergeertsen og jeg var værter. H…"

 • SATURDAY

  "Har haft en dejlig lørdag formiddag sammen med @bymartina & @copenhagenstories! Pigerne skulle have…"

 • THIS WEEKS AGENDA

  "Ja okay, jeg ved godt jeg er sent ude med dette indlæg haha, men bedre sent end aldrig! ;) Som alti…"

INSTAGRAM @ANNELHOLM