Vejret er jo så skønt, så da jeg vågnede besluttede jeg mig for at møde ind på kontoret kl. 8 og købe noget morgenmad med på vejen. Nu sidder jeg og opdaterer mig på de seneste indlæg Nouws bloggere har lavet, så jeg kan blive opdateret. Ellers så er planen, at jeg skal være på kontoret hele dagen i dag - skal blandt andet lave nyt design til søde @CharlotteCaroline og planlægge morgendagens møder.

Nu vil jeg gå ned og hente mig en kop kaffe og påbegynde arbejdet rigtigt. Jeg håber, at I får en helt fantastisk dag i dette skønne vejr. Kys <3

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Faldt lige over dette billede på Pinterest og synes det så utroligt fint ud. Derfor har jeg lavet denne collage med styles som minder om det. Jeg synes, at billed væggen er så fin bag sofaen og generelt er det bare en utrolig hyggelig atmosfære der er i rummet <3

Likes

Comments

Denne uge er forholdvis stille og rolig for mit vedkommende, hvilket jeg synes kan være rart nogle gange. På den måde har jeg mulighed for at komme ordentlig ned i nogle ting på arbejdet.

my week

Mandag // En hel dag på kontoret og et skypemøde blev det til. Jeg var alene hjemme igår aftes så jeg satte nybyggerne på, spiste frysepizza og arbejdede lidt videre.

Tirsdag // Arbejde på kontoret og senere skal jeg mødes med to veninder til aftensmad.

Onsdag + Torsdag // Jeg skal have gjort nogle artikler klar til magasinet som det første de dage. Ellers er det bare work work work. Træningen skal også passes, og jeg skal derfor på mit faste Thai-Bo hold.

Fredag // Har muligvis et møde med en sød blogger og ellers skal jeg sørge for at få mailboksen i bund. Om aftenen skal jeg til min veninde og hendes kærestes Housewarming.

Lørdag // Vil sove længe. Hen på eftermiddagen tager jeg hjem til min kære mormor og bliver forkælet, som da man var lille.

Søndag // Vågner op hjemme hos min mormor, og hvis jeg kender min mormor ret bliver morgenmaden serveret foran tv'et. Tror det bliver skønt med lidt forkælelse hos mormor <3 

Likes

Comments

18 - 19 marts 2017

Hej kære venner! Ih hvor jeg nyder at have weekend - gør I også det? Fredag aften havde vi nogle venner på besøg til middag og brætspil, elsker virkelig sådan nogle aftener! Tiden gik så utroligt hurtigt, og vi var alle overraskede over, at klokken lige pludselig viste 03.00 på uret. Alex og jeg sov længe igår og lagde os på sofaen for at spise morgenmad og se serie. Efterfølgende cyklede vi ind til byen for at gå i københavns skønne gader og kigge lidt i interiørbutikker. For at få lidt energi tog vi en "fika" (kaffe & kage pause) med vores venner og cyklede hjem igen efter det. Resten af aftenen blev brugt på sofaen med serie og tændte lys!

Nu er det søndag og min dag er fuldt pakket med aftaler. Stod op kl. 8 for at gå i bad og sætte kaffe over. I mens jeg sidder og blogger lytter jeg til mine skønne kollega @joannafingal's podcast. Sovmorgon hedder den - og den er SÅ skøn, en perfekt måde at starte sin søndag på. Kan virkelig anbefale jer at høre den, hvis I forstår svensk eller er nysgerrig på at høre en svensk podcast.

Inden længe går turen til Rungstedgaard, hvor min faster holder fødselsdag. Her samles familien til en lækker brunch - hvilket jeg glæder mig utroligt meget til. Efter skal jeg mødes med en veninde for at gå en tur på kastellet, og efter det skal jeg hjem til en anden veninde, hvor vi er nogle piger samlet for at se fodbold. En skøn søndag lige efter min smag.

Nu vil jeg smutte videre, drikke mine kaffe, tage lidt makeup og tøj på og gå ud af døren. Kan I have det godt, kys!

Likes

Comments

A little talk about my work

Hej kære venner. Håber alt er godt med jer?

Jeg får ofte spørgsmålet: Hvad er det helt præcis dit job går ud på? Derfor tænker jeg, at jeg vil skrive lidt om mit job her i et indlæg. Som I nok ved er jeg ansat her på Nouw, hvor jeg er Country Manager. Det betyder derfor, at det er mig som har ansvaret for det danske marked og de danske fantastiske bloggere <3

Mine arbejdsopgaver er bl.a.:

- Markedsføring af Nouw
- Rekruttere nye bloggere/influencers til sitet
- Vedligeholde kontakt med nuværende bloggere
- Møder med samarbejdspartnere
- Kampagnehåndtering
- Planlægge samt eksekvere events for Nouws danske bloggere
- Udarbejde content til Nouws Magazine i samarbejde m. @jennifergeertsen

Hvis I er interesseret i at høre mere omkring mit job, arbejdsopgaver eller min hverdag på kontoret er I velkommen til at skrive en kommentar nedenfor, også skal jeg nok besvare dem. Hvis der kommer flere kan jeg samle dem i et indlæg. Håber ihvertfald dette indlæg har været med til at give jer et lidt bedre indblik i mit arbejde.

Foto: Lisa Hook

Likes

Comments

Blå bukser 299,- // Safarijakke 449,- // Nederdel 299,- // Skuldetaske 449,- // Wrap bluse 269,- // Flæse bukser 299,-

Vil lige dele disse fede styles med jer, som alle koster under 500 kr! Personligt synes jeg selv de ser meget dyrere ud, hvilket er en ekstra god bonus ved dem. Det meste kommer fra Mango - jeg synes virkelig, at de har oppet sig og begyndt at lave utroligt fint tøj til ingen penge. Jeg må forbi en Mango snart!

Likes

Comments

Lørdag morgen stod Alex og jeg op kl. 5:30, da vi skulle på skitur med en vennegruppe. Vi mødtes på en tank allesammen for at sige godmorgen til hinanden, købe kaffe og spise morgenmad. Efterfølgende satte vi os ind i bilen, og startede vores roadtrip. Turen derop gik med at lave lege og snakke. Da kl. ca blev 9 var vi fremme i Vallåsen, og vi hentede vores ski som vi havde lejet på forhånd for at slippe for kø, så vi kunne ramme pisten så hurtigt som muligt.

Det er nogle år siden sidst, at jeg har stået på ski og frygtede lidt, at jeg ikke kunne huske det haha. Men så snart jeg var på bakken kom alt tilbage, og det gik super godt. Jeg er blevet helt hooked på at tage på skiferie sammen med Alex til næste år enten en forlænget weekend eller en uge i alperne. Så endnu en rejse er blevet tilføjet på listen hihi. Vallåsen er lukket for denne sæson nu, men vil klart anbefale jer til næste år at tage en en-dags tur dertil - det er nemt at komme derop og forholdvis billigt!

Likes

Comments

Jeg startede min morgen ud med skønne @CharlotteCaroline, for at brainstorme på events som Nouw skal afholde i samarbejde med hendes firma Asight. Vi mødtes på Raw42 og smagte på deres lækre bowls, det var en så lækker morgenmad og skøn måde at starte dage ud på. Efterfølgende tog jeg hen på kontoret for at svare på mails, have et kort skypemøde mm.

Senere på eftermiddagen tog jeg til Magasin, hvor jeg var inviteret med til lanceringen af Aerin. Aerin er Estée Lauders barnebarn, og har opbygget sit eget beauty brand. Vi blev præsenteret for 10 lækre dufte, og gud hvor var de dog bare skønne og FLOTTE! Jeg var så heldig, at jeg måtte få min favorit med hjem - jeg valgte duften Amber Musk. Kommer til at skyde nogle flotte billeder af den i weekenden og vil dermed også skrive mere info omkring duftene i det indlæg.

Efter eventet tog jeg hjem til mine forældre for at spise middag og catche op. De har været på ferie og har faktisk savnet dem ret meget - så det var skønt lige at se dem igen. Nu skal mailen lige tjekkes igennem også vil jeg sætte en serie på og gå i seng, så jeg er klar til en ny dag i morgen. Godnat <3

Likes

Comments

New week // new energy

Mandag // En dag på kontoret og senere et spændende møde. Når jeg får fri skal jeg måske lokke Alex hen i en ramme butik, så vi snart kan få noget på vores vægge. De er alt for tomme!

Tirsdag // På nuværende tidspunkt er der ikke planlagt nogle møder eller andet. Det vil sige, at jeg på nuværende tidspunkt skal bruge dagen på kontoret, hvilket også bliver rart. Jeg har den længste to-do list for marts måned, så der bliver tid til at cutte lidt ned på den forhåbentligt.

Onsdag // Normal dag på kontoret og kl. 15 skal jeg til et event i Magasin i forbindelse med, at Aerin Lauder lanceres i Danmark. Det glæder jeg mig meget til at vise frem på bloggen! Senere skal jeg til træning, min favorit time nemlig Thai-bo - det giver mig en fantastisk energi.

Torsdag & Fredag // Ingen planer på nuværende tidspunkt andet end arbejde. Der kommer nok et par møder ind i løbet af ugen.

Lørdag & Søndag // Weekend! Som det ser ud nu, skal jeg lørdag morgen tidligt op for at køre til Sverige med min dejlige vennegruppe, da vi tager en enkelt dag på ski! Glæder mig så meget, det er et par år siden jeg sidst stod på ski, så jeg savner det ret meget. Ih hvor skal det blive godt <3 Søndag har jeg på nuværende tidspunkt ingen planer andet end en omgang thai-bo!

Hav en skøn uge venner <3


Photo: Lisa Hook

Likes

Comments

Girls Girls Girls!

Er jeg den eneste, som synes, at denne uge er gået ekstremt hurtigt? Måske er det fordi, at jeg var i Stockholm de første dage på ugen, men føler virkelig, at den er fløjet væk. Jeg ser virkelig frem til, at det bliver weekend, da jeg i denne uge har følt mig lidt træt og sløv de fleste dage - kender I det? Så glæder mig til at få slappet af i weekenden og nyde, at jeg har fri med venner og familie.

Igår afsluttede Nouws #nouw30daychallenge, hvilket altså vil betyde, at jeg og mange andre skønne bloggere her på Nouw har blogget hver dag i 30 dage. Det har været en spændende oplevelse og prøve det. Jeg selv synes, at det har krævet en del planlægning, men vil virkelig prøve og holde det og blogge endnu oftere. Mit mål er 4-5 gange om ugen <3

Photo: Lisa Hooks

Likes

Comments

SENESTE INDLÆG

  • SKITRIP TO SWEDEN

    " Lørdag morgen stod Alex og jeg op kl. 5:30, da vi skulle på skitur med en vennegruppe. Vi mødtes p…"

  • 8. MARTS 2017

    " Jeg startede min morgen ud med skønne @CharlotteCaroline , for at brainstorme på events som Nouw s…"

  • AGENDA FOR THIS WEEK

    " New week // new energy Mandag // En dag på kontoret og senere et spændende møde. Når jeg får fri s…"

INSTAGRAM @ANNELHOLM