Summer Vibe

Indeholder affiliate links: Rød kjole // Celine Solbriller // Bikini overdel // Bikini underdel // Taske // Slippers

Åh om 2 uger er jeg på Rhodos sammen med Alex, og jeg glæder mig SÅ utroligt meget! Må snart ned i kælderen og finde mit sommertøj frem, så jeg kan få et overblik over det. En af de første dage vi kommer derned skal jeg ind til byen for at shoppe lidt sommertøj. De har butikker som Pull and Bear og Bershka som virkelig laver fint tøj til næsten ingen penge!

Jeg dagdrømmer mig hele tiden derned, og kan lige se for mig, at jeg går rundt i ovenstående outfit. Hvor fint vil det ikke lige være på en solbrun hud? =)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Uge 21

Bedre sent end aldrig. Jeg undskylder selvfølgelig for, at indlægget ikke kom op igår. Har haft hovedet fyldt med en masse andet, men her får i ugens planer. Enjoy!

Mandag // Arbejde. Efter job tog Alex og jeg hen for at træne, og derefter tog vi hjem til mine forældre for at spise aftensmad. Sammen med min far gennemgik vi nogle papirer, som vi skulle sætte os ordentligt ind i.

Tirsdag // Work work work. Havde et formiddagsmøde og ellers er der en masse ting som skal forberedes rent jobmæssigt. På aftenen skal vi til vores første generalforsamling i den forening vi bor i, det er jeg lidt nervøs for, men det skal nok blive hyggeligt og skønt at møde de andre i opgangen.

Onsdag // Jeg har et møde på morgenen, og senere på eftermiddagen skal jeg til et event.

Torsdag // Kristi Himmelfartsdag. Jeg skal ud og løbe en tur eller op i træningscenteret, og senere skal Alex og jeg mødes med nogle venner for at hygge lidt og nyde det gode vejr.

Fredag // Tilbage til mailboksen og to-do listen. Da det er fredag, skal jeg gerne komme i bund med mine mails, så weekenden kan holdes med god samvittighed. Efter job skal jeg op og træne =)

Lørdag + søndag // Som det ser ud nu har jeg ikke nogle planer booket ind i weekend. Men én ting er sikkert, og det er, at jeg skal nyde det gode vejr og få lidt kulør på kroppen, så jeg ikke er helt bleg inden turen går til Rhodos.

Håber I får en skøn uge! Kys

Likes

Comments

Hej kære venner. I går morges havde @jennifergeertsen og jeg inviteret nogle af Nouws bloggere til et hyggeligt morgen event. Det var en workshop sammen med Nouws samarbejdspartner Metapic, som gjorde os lidt klogere på tjenesten.

Inden pigerne kom sørgede vi for at gøre det hele klar med goodiebags, notesbøger, morgenmad og mere.

Synes det ser så sødt ud med de fine Nouw poser, det lyserøde silkepapir og matchende notesbøger fra Visse Vasse. Dem kan i btw finde her - de er så fine!

Her ser I morgenmaden som vi serverede til eventet. Så simpelt, men utroligt godt! Det kunne jeg nu godt bruge igen idag haha =)

Søde Laura Keil , som vi snart kommer til at se på platformen!

Endnu et billede på morgenmaden ;)

Til venstre ser i Filip fra Metapic , som giver os bedre viden og information omkring tjenesten. Hvis I ikke kender til det, så er det vores affiliatesite, som vi tilbyder vores bloggere. Her bliver man betalt pr. klik, og man har mulighed for at lave fine collager inde i et blogindlæg - hvilket er så smart! Til højre ser I mig, som viser, et eksempel på, hvordan man kan anvende Metapic i et blogindlæg.

Efter workshoppen gik vi ned på gaden for at få taget lidt streetstyle billeder. Her er jeg sammen med søde Emma fra @copenhagenshopper & altid skønne @MelissaBentsen <3

De skønne og glade piger: @jennifergeertsen , Laura Keil & @Blogbysandra

Vi havde en utrolig hyggelig morgen sammen og der var en skøn vibe blandt pigerne. Det er som en stor Nouw familie. Flere af pigerne havde ikke mødt hinanden før, men det virkede til alle klikkede så godt med hinanden.

Alle pigerne fik en fin lille goodiebag med hjem. Her i fandtes der en lækker håndcreme fra Meraki, Pukka te som virkelig er min favorit te, en powerbank så man aldrig går tør for strøm (altid godt at have sådan en med i tasken), lidt sødt fra Sweet Pleasure og selvfølgelig den fine notesblok fra Visse Vasse.

Likes

Comments

| Indlægget er lavet i samarbejde med Moodings |

Hej kære venner. Jeg tænkte, at jeg vil vise jer lidt før og efter billeder på soveværelset som stort set er blevet helt klart nu. Vi havde et ønske om, at soveværelset skulle ligne lidt et luksuriøst hotel rum og vi er SÅ tilfredse med resultatet. Har sådan glædet mig til at vise det frem - so here it is!

Her er vi igang med at forberede værelset til at male endevæggen grå. Det er kun en enkelt væg der er blevet malet, og det gjorde virkelig noget godt for rummet.

Her er væggen blevet malet og vi har fået sat vores velour sengegavl op, som vi selv har lavet. Det kan virkelig anbefales, da det gør så meget for rummet. Derudover er det utroligt nemt selv at lave =)

Det færdige resultat:

Her ses det færdige resultat af soveværelset. Der er kommet gardiner op, billeder på væggen, sengetæppe og meget mere. De sidste detaljer gør virkelig meget for rummet og er med til at sætte prikken over i'et.

Jeg har bestilt de fineste rammer fra Moodings, som passer perfekt til vores messing lamper. Vi valgte disse rammer for at skabe en rød tråd i vores soveværelse. Du kan finde rammerne her.

Sengetæppet er fra HAY, som vi også bestilte fra Moodings. Det er så utroligt lækkert og blødt! Vi har en seng som er 180 cm bred, og derfor er dette sengetæppe perfekt, da det fylder hele sengen. Farven er lysegrå og matcher godt med vores endevæg, som er malet i farven Beton Grå. Sengetæppet kan du finde lige her. Tæppet findes i mange andre farver bl.a. i støvet rosa, det er virkelig også fint.

Hvad synes I om vores færdige resultat - kan I lide det? <3

Likes

Comments

Uge 20 

Mandag // Jeg har travlt på jobbet idag, da jeg har mange ting som skal afsluttes denne uge. Efter job skal jeg til træning, og forbi min lokale pakkemand, da jeg har en pakke som venter på mig.

Tirsdag // Work work work. Efter job skal jeg mødes med nogle veninder til lidt hygge.

Onsdag // Job og forberedelse til et event der skal afholdes på fredag. Når dagens job er afsluttet skal jeg op for at træne.

Torsdag // Min skønne assisterende redaktør @jennifergeertsen kommer til kontoret. Vi skal arbejde en masse og forberede morgendagens event. Senere på dagen skal vi spise middag med 2 svenske kollegaer, som også er med til eventet.

Fredag // Møder tidligt ind med Jennifer, da vi skal afholde vores event, som er en Workshop for udvalgte bloggere. Det skal blive skønt at se dem alle sammen. Efterfølgende skal der arbejdes på kontoret, og så er det weekend.

Lørdag + søndag // Træning og Alex har fødselsdag om søndagen, så han skal selvfølgelig fejres. Vi må se, hvad vi finder på.

Håber I får en skøn uge! Kys

Likes

Comments

Godaften kære venner! Jeg er næsten lige kommet ind af døren fra en løbetur rundt om søerne, da jeg er igang med at komme ind i en fast træningsrutine. Den 7. juni tager jeg en uges ferie ned til varmen sammen med Alex og har dermed sat et mål om, at jeg skal tabe 3 kilo inden rejsen. Jeg har en måned til at nå det, og ved nu ikke om jeg kan, men jeg vil forsøge! Tænker jeg vil holde jer opdateret undervejs. Jeg vil gerne strammes lidt op og har derfor fokus på træning nu for tiden, hvilket I måske også kan se i mine weekly plans.

Jeg blander styrketræning med konditionstræning såsom løb og thai-bo. Med hensyn til maden så prøver jeg at tænke over, hvad jeg spiser i løbet af dagen og må kun spise usundt 1 dag om ugen. Jeg har den sødeste tand, og har især en svaghed for chokolade haha, men må virkelig holde mig. Derudover så har vi ikke en vægt hjemme hos hos, så jeg vejer mig hver gang oppe i fitness - så det bliver også en motivationsfaktor for mig til at komme derop.

Men tænkte bare lige at tjekke ind og fortælle jer lidt om min situation - måske vi er flere, som er i samme båd? Så kan vi jo lige motivere hinanden. Håber I får en skøn aften, kys.

Likes

Comments

Mandag // Havde et møde i morges med søde @jennifergeertsen, hvor vi lige fik opdateret hinanden på forrige uge samt denne uge. Derudover havde jeg det ugentlige møde med de andre Country Managers på Nouw. Senere skal jeg ud til et andet spændende møde. Når jeg har arbejdet klart skal jeg op og træne!

Tirsdag // Jeg starter morgenen ud med et møde, og ellers skal jeg igang med at planlægge videre på et event vi snart skal have.

Onsdag // Work work work. Efter frokost skal jeg have farvet hår, og det glæder jeg mig SÅ meget til - så det kan blive klart til sommeren. Det tager jo nok lidt tid, så der bliver også arbejdet i mens. Efter frisøren skal jeg til træning!

Torsdag // Mailen skal tømmes, da vi jo har lang weekend denne uge. Der er også et par møder som skal klares den dag.

Fredag // Helligdag! <3 Jeg har ikke planlagt noget, men en tur op i fitness bliver det i hvertfald til.

Lørdag + søndag // Jeg skal mødes med nogle venner + veninder på i løbet af weekenden, til brunch hygge, melodigrandprix aften og andre skønne ting. Tror det bliver en dejlig weekend!

Jeg håber, at I også går en skøn uge i møde! Kys

Likes

Comments

Min lørdag aften blev spenderet på altanen sammen med Alex. Vi har endelig fået købt møbler til altanen, og vi er gået efter et mere lounge-look i stedet for at købe et spisebord med stole til. Det er simpelthen blevet så fint og hyggeligt med puder, lyskæder, planter, levende lys etc. Jeg tror, at vi kommer til at få mange gode stunder derude! <3

Likes

Comments

Idag er sådan en dag, hvor jeg har mange ting planlagt og løber lidt fra sted til sted. Lige nu sidder jeg og arbejder på en café lige ved søerne, samtidig med, at jeg nyder det gode vejr. Føler mig helt som Carrie fra SATC, når hun sidder og arbejder imens hun kigger på de mennesker, som går forbi. Snart skal jeg mødes med en søde pige, som hedder Elin. Jeg har ikke mødt hende før, da hun fornyligt er flyttet til København fra Stockholm. Elsker at møde nye personer, så man kan blive inspireret af dem og deres historie. Nu vil jeg tilbage til min mail-indbakke, så jeg kan få svaret på det. Senere i aften skal jeg til lagersalg med min søde veninde @pernilleskougaard <3

Håber I får en skøn dag, og nyder det dejlige vejr! Kys.

Likes

Comments

Mandag // Jeg tager en lang dag på kontoret, da jeg skal mødes med nogle veninder og spise på Rossopomodo i aften. Efter det skal jeg mødes med Alex for at træne, og på vej hjem smutter vi forbi og henter en pakke (glæder mig til at vise jer tingene, som jeg har bestilt).

Tirsdag // Arbejde, og senere skal jeg til IKEA med mine forældre, da jeg skal købe altan-sejl til vores altan. Efter det kører vi hjem til os for at spise middag.

Onsdag // Arbejde + træning.

Torsdag // Jeg har planer om at arbejde hjemmefra denne dag, da jeg har forskellige møder og ting jeg skal nå denne dag. Så kommer til at rende rundt fra sted til sted. Jeg skal have en ansigtsbehandling, møde med en sød svensk pige, lagersalg om aftenen etc.

Fredag // Arbejde + træning.

Lørdag + søndag // På nuværende tidspunkt har jeg ikke booket noget ind. Men det bliver godt vejr, så mon ikke man skal ud og nyde det?

Håber I får en skøn uge! Kys på jer <3

Likes

Comments

SENESTE INDLÆG

INSTAGRAM @ANNELHOLM