Hej kære venner. Hvordan har I det?
Igår bookede jeg begge min sommerferier, og det føles så skønt. Første ferie er allerede d. 7 juni sammen med Alex og turen går til dejlige Rhodos. Skal blive så skønt med afslapning, kortspil, masser af D-vitamin, pool, strand og meget mere. Som altid vil jeg dele ugens planer med jer, so here it is..

Mandag // Vågnede tidligt i morges fra en øv nat. Kender I det når man ligger om natten og kan mærke, at der er sygdom på vej og vågner hele tiden, fordi man fokuserer på, at man skal sove, så sygdommen kan gå væk? Sådan en nat havde jeg... Derfor arbejder jeg hjemmefra idag, så min krop kan komme sig og jeg kan drikke en masse te. Senere har jeg møde med det internationale Nouw team og skal også fikse andre ting på min to-do, som skal være klar idag.

Tirsdag // Har et spændende møde om formiddagen, og ellers skal jeg få planlagt lidt til et event Nouw skal have inden længe. Senere skal jeg mødes med en ven og drikke en kop kaffe.

Onsdag - Fredag // Arbejde arbejde og arbejde. Skal også få presset et par træninger ind =) Alex og jeg er begyndt at træne ordentligt nu, så vi er kommet ind i en god rutine. Det er så fedt!

Lørdag + søndag // I lejligheden på Webersgade står det på "Rengøringsweekend". Lejligheden skal være helt klar til foråret og sommeren, så hvert et lille hjørne skal støves af. Det er første gang på længe, at vi ikke har planer en hel weekend, så det skal virkelig nydes!

God uge til jer, kys!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

31 maj - 1 juni // Distortion! Gadefest i København med mine venner og resten af befolkningen. Jeg elsker, at opleve byen i en stor fest!

Ca. d. 7 juni - 14 juni // Alex og jeg booker en uges afbudsrejse forhåbentligt til vores elskede Grækenland!

24 juni - 1 juli // Jeg har købt en Roskilde billet. Jeg skal ikke have en Roskilde som normalt, da jeg også har mit arbejde, som jeg skal tage hensyn til. Planen er derfor, at jeg tager derned efter arbejde og ikke overnætter dernede, som alle andre. Måske kun en enkelt nat eller to. Jeg pendler lidt frem og tilbage =)

Uge 35 // En uge i syden med min venindegruppe. Vi har været på et par rejser sammen for nogle år tilbage, men nu er det nogle år siden sidst, og vi vil derfor afsted igen sammen, da vi har det så fedt sammen på ferier.

Det er helt mærkeligt ikke at have 2 uger sammenhængende, men det er også fint at få det spredt lidt udover det hele. Jeg er desuden i København hele juli måned, og skal derfor også nyde sommeren i Danmark efter arbejde og i weekenderne. Åh hvor jeg dog glæder mig til, at sommeren kommer!

Hvad har I af sommerplaner?

Likes

Comments

Bliver simpelthen nødt til at dele disse billeder med jer af min nye kjole, som jeg købte, da jeg var i Stockholm over påsken. Den er fra Gina Tricot og kostede ca. 400 kr - du kan finde den her. Jeg er simpelthen SÅ glad for den, for den er utrolig skøn at have på. Desuden kan man bruge den med jeans eller til sommer i bare ben og et par støvler eller fede sandaler.

Jeg har haft en travl dag m. skønne @jennifergeertsen, men mere om det kommer i et andet indlæg. Er blevet så motiveret efter hendes besøg, det er så skønt. Juhuu <3

Ps. Jeg matchede jo rigtig til dagens events med min kjole, den lyserøde væg og den lækre Candyfloss, som jeg fik hos Impression PR. Måtte bare have et matchende billede ;)

#nouwoutfits

Likes

Comments

Som I måske kan huske deltog jeg for noget tid siden til et event med AERIN Beauty. Her blev vi præsenteret for de nye smukke dufte, som præcis blev lanceret i Danmark. Efter præsentationen havde vi mulighed for at snuse lidt rundt til de mange dejlige dufte og vælge den, som vi bedst kunne lide. Mit valg stod mellem to dufte: Mediterranean Honeysuckle, som er en blomsterduft med citrus noter (perfekt til forårs -og sommerdage) og Amber Musk, som er en varm, dyb og sensuel duft.

Jeg valgte at gå med Amber Musk, da jeg er til de lidt mere krydrede samt dybere dufte og det har jeg virkelig ikke fortrudt! Har simpelthen fået så mange dejlige komplimenter pga. af min duft, hvilket jo ikke er helt dårligt?! Jeg bruger den både til hverdag og når jeg skal ud om aftenen - Amber Musk kan virkelig bruges til det hele! Desuden får den mig også til at drømme mig tilbage til en sommeraften i syden når jeg har den på. ♥

Udover, at den dufter så utroligt godt er selve flaconen jo også et helt vidunder i sig selv. Den er så SMUK og da jeg skulle skyde disse billeder til bloggen, tog det altså ikke lang tid før de var i hus grundet dens smukke ydre. Flaconen er så fin i sig selv, at den virkelig pynter på mit badeværelse ved siden af et duftlys.

Forleden så jeg, at det nu også er muligt at købe duftene på Esteelauder.dk - du kan se alle duftene lige her. Priserne varierer på baggrund af størrelsen og ligger til ca. 800 - 1375 kr, hvilket vil svare til, at det er lidt dyrere end fx Chanel, men den er virkelig pengene værd.

Produktet er modtaget som gave. Holdningerne og meningerne er mine egne.

Likes

Comments

Sidste fredag var jeg forbi hudplejeklinikken Shjé, som ligger på Østerbro for at få en hudscanning. Det var utroligt belærende, og selvom jeg synes, jeg er blevet ret god til at passe på min hud, har jeg efter scanningen fundet ud af, hvad jeg nu skal sætte fokus på. Jeg fandt ud af, at min hud trænger til mere peeling og en mere fugtig creme, men generelt havde min hud det ret godt.

Den 17. maj har du også mulighed for at få en grundig analyse af din hud hos Shjé. Det koster 199 kr, men hvis du køber 2 produkter er scanningen gratis. Ring til klinikken og bestil en tid, så du kan finde ud af, hvordan din tilstand til porer, pigmentfejl, linjer m.m. ser ud. Kan virkelig anbefale det, og det er ret fascinerende at se, hvordan ens hud klarer sig.

Billederne er taget af dygtige @bymartina <3

Likes

Comments

I'm back from the Easter break

Mandag // Sidste dag i Påskeferien. Den blev nydt med afslapning, gåtur i skoven og hygge med Svigerfamilien.

Tirsdag // Tilbage på kontoret igen. Har et møde med søde @CharlotteCaroline idag omkring et event vi overvejer at holde sammen. Mailboksen skal også gennemgåes, da der er dumpet lidt ind efter sommerferien. I aften skal jeg spille badminton med nogle venner.

Onsdag // Har møde med de andre Country Managers på Nouw. Her skal vi snakke lidt om, hvad der skal ske i løbet af ugen og få lidt inspiration fra hinanden. Måske jeg skal tage til Thai-bo? Det er lidt tid siden sidst, men har jo haft problemer med mit knæ. Men jeg må op på hesten igen!

Torsdag // @jennifergeertsen kommer til kontoret og vi skal forbi nogle PR-bureauer i løbet af dagen og vi skal også planlægge et andet spænende event, som vi snart skal have. Desuden skal vi nok også skyde lidt billeder til bloggen også skal vi måske til et event om aftenen. Det bliver en god dag! Glæder mig til hun kommer, og tror på det bliver en inspirerende dag.

Fredag // Ind på kontoret, og efter frokost tager jeg og @MelissaBentsen til Press day hos CPH Fashion Lab.

Lørdag + Søndag // Skal til min venindes fødselsdagsfest, hvor temaet er havefest. Elsker havefester! Er sikker på det bliver en god aften. Søndag står på afslapning, og måske der skal fikses lidt i lejligheden?

Håber I får en god weekend. Kys!

Likes

Comments

Mandag // Arbejde på kontoret, og inden længe har jeg det ugentlige skype møde med resten af Nouw teamet. Senere har jeg et møde spændende møde m. @MelissaBentsen. I aften skal jeg ud og spise med min kære farmor <3

Tirsdag // Skal møde tidligt ind på kontoret og forberede mig på dagens møder. Kan mærke, at der er run på inden påskeferien, men det er fedt!

Onsdag // De sidste ting skal ordnes inden påsken.

Torsdag - søndag // PÅSKEFERIE! <3 Åh det er så tiltrængt! Alex og jeg tager til Stockholm op til svigerfamilien, jeg glæder mig virkelig til at komme lidt væk fra hverdagen, så jeg kan få koblet af.

Jeg håber, at I alle får en god uge. <3

Likes

Comments

Hej venner. Igår var jeg på Rossopomodoro oppe på Illums Rooftop, da jeg havde torsdagstakeover på deres Instagram. Jeg havde taget Alex med derop, så vi kunne have os en date night, så utroligt hyggeligt <3 Vi bestilte SÅ meget lækkert mad, og vi gik derfra prop mætte og tilfredse. Hvis I har lyst til at se flere billeder derfra, så kan I gå ind på deres Instagram lige her.

Likes

Comments

Mandag // Work work work! Startede dagen ud med et skype møde med hele Nouws internationalle redaktion, hvor vi går igennem ugen. Det er virkelig en god start at få ugen igang på, det motiverer mig virkelig! Efter frokost havde jeg et andet spændende møde med en virksomhed. Gik hjem fra kontoret 17:30, og vejret var så skønt at Alex og jeg gik en tur rundt om søerne og nød vejret.

Tirsdag // Spiste morgenmad sammen med Alex i mens vi så på Go' Morgen Danmark - elsker når vi kan stå op sammen. Dagen står på flere møder bl.a. med en ny influencer, bliver så spændende. Efter arbejde skal jeg ses med en skøn veninde!

Onsdag // Endnu en dag på kontoret. Normalt går jeg til Thai-Bo om onsdagen, men sidste onsdag overanstrengte jeg mit højre knæ (mit dårlige knæ). Derfor holder jeg pause denne uge fra træning, og i stedet må jeg lave hjemmeøvelser for at styrke knæet.

Torsdag + Fredag // Ud og ind på kontoret, har en del møder. Skal også få svaret på et par mails.

Lørdag // Skal se om knæet tillader at træne, så har jeg nemlig holdt en uges pause. Senere på dagen skal jeg til min kære venindes fødselsdag, som holder havefest. Det bliver så hyggeligt!

Søndag // Har muligvis lidt ondt i hovedet fra lørdagen. Men vil se om jeg måske kan få fikset lidt på lejligheden!

Likes

Comments

Hej venner <3
Uh hvor jeg lyder livet i Sverige. Igår aftes stod den på sen middag, spil og øl. Vi sov længe og spiste morgenmad med udsigten til søen, utroligt idyllisk og fredligt. Nu skal vi ud og fiske inden den står på påskefrokost! Nyd jeres lørdag, kys!

Likes

Comments

SENESTE INDLÆG

  • SKITRIP TO SWEDEN

    " Lørdag morgen stod Alex og jeg op kl. 5:30, da vi skulle på skitur med en vennegruppe. Vi mødtes p…"

  • 8. MARTS 2017

    " Jeg startede min morgen ud med skønne @CharlotteCaroline , for at brainstorme på events som Nouw s…"

  • AGENDA FOR THIS WEEK

    " New week // new energy Mandag // En dag på kontoret og senere et spændende møde. Når jeg får fri s…"

INSTAGRAM @ANNELHOLM