Så er kufferten pakket til i morgen, da jeg skal til Stockholm sammen med @jennifergeertsen <3 Vi skal til Nouws kontor sammen med resten af teamet, hvor vi skal snakke strategier og udvikling af Nouw. Det bliver 2 spændende og intense dage. Elsker at jeg får mulighed for at rejse med mit job og møde en masse inspirerende mennesker! Vil sørge for at holde jer opdateret fra turen her på bloggen og min Instagram @annelholm - kys!

Likes

Comments

Min kære mormor har i dag fødselsdag og havde i denne anledning inviteret familien på frokost i Tårnet på Christiansborg. Det smagte så utrolig godt! Til frokost er det forskellige former for smørrebrød man kan få, og jeg valgte en med stenbidderrogn og rødspættefillet - yummi. Efter maden fik vi kaffe og kage, mhmmm. Min mormor bliver 84 år, kan vi lige snakke om hvor godt hun holder sig?! Sådan vil jeg også se ud når jeg har den alder!

Jeg fik ikke blogget igår - havde virkelig skudt det ud af hovedet og havde så travlt! Totalt dårlig stil i know, så jeg må hellere blogge en ekstra dag i slutningen af udfordringen. Nu skal jeg til melodi grand prix night med nogle gode venner. Kan i hygge jer, kys!

Likes

Comments

Gør en forskel 

Wow jeg er SÅ utroligt rørt over dette samarbejde, som Estée Lauder Companies, Matas og Kræftens Bekæmpelse har udarbejdet sammen. Da jeg arbejdede for Estée Lauder vidste jeg godt, at dette skulle foregå, men nu, hvor man ser det færdige resultat, synes jeg bare det er så fantastisk! Jeg tror, at stort set alle har haft én person tæt på sig, som har været ramt af kræft, og man derfor ved, hvor hårdt et sådan forløb kan være. Det påvirker ikke kun den pågældende person, men også de pårørende - og derfor er det så vigtigt, at vi sætter en masse fokus på det bl.a. med en kampagne som denne.

Kampagnen går ud på at sætte fokus på det arbejde, som Kræftens Bekæmpelse gør for brystkræftramte, hvilket jeg mener er helt fantastisk og derfor gerne vil dele det her på bloggen! Estée Lauder, Origins og Clinique er derfor gået sammen med Matas om at støtte Kræftens Bekæmpelse. Dette betyder, at hvert brand har valgt ét bestseller produkt, hvor en del af pengene fra produktet går som støtte til danske kvinder med brystkræft. Kampagnen startede den 9. februar og foregår hele måneden ud - så skynd dig ned I din nærmeste Matas og få fingrene i ét eller flere af de fantastiske produkter, hvor du samtidig støtter op om en helt fantastisk sag og er med til at gøre en forskel!

Vidste du, at....

- Der idag findes omkring 100 frivillige vejledere i Brystkræftgruppen, der selv har haft brystkræft, som hjælper andre kvinder med brystkræft?

- Kræftens Bekæmpelse og Brystkræftgruppen tilbyder rådgivning og hjælp til kvinder med brystkræft - uanset hvor langt de er i deres forløb?

- Du kan få mere information på: www.cancer.dk/brystkraeftgruppen

Husk det kære venner, sammen kan vi sætte en masse fokus på dette og gøre en forskel <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Affiliate links: Nike top her // Adidas top her // Grøn Nike trøje her // Adidas hoodie her // Adidas tights her // Nike sko her // Nike tights her // Adidas sko her

Som I måske har læste i dette indlæg - skal jeg idag til Thai Bo med min veninde. Jeg har ikke været oppe i fitnesscenteret på det seneste, da jeg i stedet har løbet rundt om søerne. Men nu er det tid til at få en fast rytme med træningscenteret igen, og jeg er faktisk helt vildt klar og glæder mig til at komme op og fyre den af til træningspasset. I den anledning har jeg derfor fundet lidt træningstøj, som jeg selv ville ønske jeg har på idag, for jo lækre træningstøj jeg har - desto mere motiveret bliver jeg. Kender I det? Haha <3

Likes

Comments

Står du og skal søge et job og er igang med at lave ansøgning og CV?
Så har jeg fundet lidt inspiration til, hvordan du nemt kan sætte dit CV flot op, så du skiller dig ud i forhold til de andre ansøgere. Alex er igang med at søge studiejobs, og vi søgte derfor efter lidt inspo til ham. Vi faldt derfor over Etsy, som har nogle skabeloner man kan købe, hvis man vil det. Man kan jo også bare tage lidt inspiration derfra også sætte det op selv i Word, Paint, InDesign m.fl. Vi sad begge igår aftes og legede med diverse redigeringsprogrammer for at sætte et flot CV op - man bliver virkelig helt hooked!

CV // Inspo


Billederne er lånt derinde fra og du kan se flere CV eksempler lige her.

Likes

Comments

Mandag // Arbejde hele dagen og drikke en kaffe eller to på kontoret.

Tirsdag // Arbejde og sødeste @jennifergeertsen er i KBH, da hun har været til koncert. Så tror hun kommer et smut forbi kontoret for at se det. Det vil jeg se frem til, da jeg ikke har set hende længe! Alex og jeg skal også planlægge vores økonomi og bank.

Onsdag // Hen på kontoret og forberede nogle artikler til denne uges Magazine. Om aftenen skal jeg til Thai-Bo med min kære veninde.

Torsdag // Starter dagen ud med et møde på kontoret og skal efterfølgende til et event på eftermiddagen.

Fredag // Tror jeg vil møde tidligt ind på kontoret, så jeg kan få arbejdet en masse inden weekenden kalder og få mailboksen i bund. Hen på aftenen får vi to vennepar på besøg til mad, spil og hygge.

Lørdag // Jeg vil sætte kaffe over og høre Mads & Monopolet. Ved frokosttid skal Alex og jeg til min mormors fødselsdag i Tårnet på Christiansborg. Skal også mødes med nogle venner til middag og vin om aftenen.

Søndag // Starter søndagen ud med en omgang Thai-Bo og tror ellers jeg skal slappe af med Alex resten af dagen.

Likes

Comments

Min weekend startede med at mødes med min mor på Beau Marché fredag eftermiddag. Vi snakkede over en lækker kop kaffe og gik en tur ind i deres fine butik, som jeg også fortalte om igår.

Om aftenen dressede Alex og jeg os op i vores 1920'er uniform, da min veninde holdt 25 års fødselsdag. Her blev der spillet spil, danset, sunget og drukket lækre drinks!

Lørdag eftermiddag tog jeg hjem til min bestie, da vi skulle have sleepover og passe hunde. Vi handlede ind til vietnamesiske forårsruller og chokolade fondue. Der blev snakket en masse og vi nåede også at se to chick flick film!

Omkring kl. 11 cyklede jeg til Lagkagehuset ved søerne for at købe lidt godt til eftermiddagen, da min farmor og bror kom forbi for at se vores lejlighed. Jeg gik også en lille tur ved kartoffelrækkerne for at få lidt frisk luft.

Faldt lige over dette billede af Alex idag og synes det er så fint, at jeg lige ville dele det også haha. Glemte helt at tage billede af eftermiddagens kaffe/kage hygge, så i stedet for I et billede af den fine blomst vi fik af min farmor. Nu sidder Alex og jeg i sofaen og kigger på flybilletter til Stockholm, da vi skal derover til påsken. Det glæder jeg mig til <3 Håber I har haft en god weekend, nyd jeres søndag aften!

Likes

Comments

I fredags var jeg på café med min mammi og vi tog på Beau Marché. Hvis I mangler en hyggelig café kan jeg klart anbefale jer denne, da der er en utrolig hyggelig atmosfære. Caféen ligger inde i baggården, men ud til Ny Østergade har de en lille butik med alt muligt fint interiør. Efter vi havde drukket kaffe gik vi derind og snusede lidt rundt - de havde en lampe og en lænestol jeg blev helt forelsket i (dog var det aaaalt for dyrt desværre) men vi fik god inspiration. Klart et københavner tip til jer, hvis I mangler en god café.

Likes

Comments

Hej venner! God fredag til jer alle sammen <3 Lige nu er jeg til min venindes 25 års fødselsdag og hun har temafest som er Peaky Blinders ala 20'er fest. Så netstrømperne, perlekæden og hatten er på. Nu vil jeg smutte videre og drikke lidt drinks. Hyg jer i aften, kys!

Likes

Comments

Som I jo nok godt ved, var jeg i Polen i slutningen af januar, da vi lige har lanceret på det polske marked. Under de 24 timer vi var der, fulgte et filmteam rundt med os for at filme alt det vi oplevede. I kan se videoen ovenover - jeg synes den er blevet SÅ god <3

Likes

Comments

 • Busu busy busy

  " Åh hvilken travl men god dag jeg har haft idag. Mødte tidligt ind på arbejdet for at svare på de m…"

 • MY SUNDAY

  " Wow hvilken herlig søndag det har været - jeg vil ikke, at den skal tage slut! Jeg blev vækket i m…"

 • FAMILY DINNER

  " I aften er vi inviteret hjem til mine forældre for at spise middag. Menuen står på de lækreste bøf…"

 • FRIDAY

  " Hej søde venner! Vil bare lige hurtigt "checke ind" og give jer en status på idag. Mødte ind tidli…"

 • SNEVEJR = HYGGETID

  " Da snevejret igår faldt ned over byen blev jeg totalt i hygge-humør. Jeg skrev derfor til Alex, om…"

 • BALCONY INSPO

  " Igår var jeg sammen med min kære bedsteveninde, så hun kunne se vores nye lejlighed. Vi snakkede o…"

INSTAGRAM @ANNELHOLM