View tracker

Mandag/Tirsdag/Onsdag: Arbejde, handle ind, fikse mere på vores nye lejlighed og lave en sengegavl (måske jeg lavet et step by step indlæg omkring det?). Løbe en tur rundt om søerne, hvis vejret er skønt. Mødes til brunch med min søde veninde @pernilleskougaard <3

Torsdag: Tidlig morgen skal jeg ud til i lufthavnen, da vi afholder et eksklusivt lanceringsevent i Polen, da Nouw også er kommet på det polske marked. Her har vi samlet topbloggere fra Danmark, Sverige og Polen. Vi skal have 2 dage med et fuldt program, bliver så spændende!

Fredag: Lanceringsevent i Polen, og flyver tilbage til Danmark om eftermiddagen.

Lørdag/Søndag: Tid for afslapning. Det har været nogle hektiske dage med flytning og en masse arbejde at se til, og tror derfor jeg har brug for lidt afslapning.

Kys.

Likes

Comments

View tracker

Er jeg den eneste, som synes, at weekenden er gået al for hurtigt?! Hele weekenden har stået på flytning over i vores nye lejlighed. Vi har knoklet utroligt meget med at få sat få fikset vores møbler, hentet vores møbler på et lager, gjort rent m.m. Derfor har jeg desværre heller ikke haft så meget tid til at blogge, desværre. Jeg vil blot bare checke ind her på bloggen, og fortælle jer hvorfor. Senere idag kommer der et indlæg op med ugens planer! Kys.

Likes

Comments

View tracker

Vi fik nøglerne til lejligheden igår, og begyndte derefter at gøre klar til at malerne kunne komme idag. Alex og jeg tog et smut ind forbi lejligheden idag for at hente en anden nøgle. Da vi kom ind i lejligheden så vi, hvor langt malerne allerede var kommet på bare et par timer - glæder mig sådan til at se det færdige resultat. Nedenfor ser i lidt billeder fra gaden og hvordan lejligheden ser ud nu, haha <3

Bygningen til højere er den bygning vi bor i - den er så fin! Kartoffelrækkerne er på den anden side af gaden, hvilket betyder, at vi har den hyggeligste udsigt fra lejligheden over til de små farvede huse.

Sådan ser vores køkken ud. Synes faktisk det er ret hyggeligt, og elsker den mørke træplade. Glæder mig til vi kan gøre det endnu mere hyggeligt.

Det her rum bliver vores kommende kontor. Malerne er i fuld gang, og vi blev mødt af et 70'er agtigt tapet, da vi kom ind. (Læs: Det skal vi ikke have, hihi)

Her er lidt af stuen og lige her skal vi faktisk have vores sofa stående. Udsigten fra stuen er over på de hyggelige små huse i fine farver.

Altså se lige hvor fint! Det er fra et af husene som er overfor, det hele er bare så indbydende! Jeg elsker det! Glæder mig til at vi flytter ind i lejligheden næste weekend.

Likes

Comments

God formiddag mine kære læsere <3

Idag er det fredag, jaaaa! Ser ekstra meget frem til denne weekend, for vi skal nemlig hente nøglerne til vores lejlighed i morgen! Men inden da skal jeg forberede lidt på min eksamen, få arbejdet og bestille flybilletter til vores lanceringsevent i Polen. Der skal utroligt mange spændende ting for tiden med arbejdet og på hjemmefronten - og jeg glæder mig til at dele ud af det med jer. Så snart jeg går fuldtid kan jeg være endnu mere aktiv her og give jer et indblik i min hverdag som Country Manager her på Nouw.

Nu må jeg smutte videre - arbejdet kalder. Kys!

Likes

Comments

Endnu en uge er gået igang. Vil ikke mene, at jeg har den mest spændende uge, men sådan er livet. Nogle uger er spændende og andre er mindre. Sådan ser min uge ihvertfald ud:

Mandag: Startede morgenen ud med lidt arbejde og senere skal jeg hjem til min kære farmor.
Tirsdag: Arbejde, Skype møde og senere se min bedsteveninde, som jeg ikke har set på længe!
Onsdag: Forberede mig til min afsluttende eksamen og begynde at pakke lejligheden ned. Måske også lidt træning?
Torsdag: Arbejde, eksamen og se min skønne veninde Nadia.
Fredag: Burde få mig ned til en omgang morgentræning i fitness og derefter sørge for, at jeg er klar til at gå på weekend med god samvittighed. Så mailboksen skal tømmes og der skal forberedes til eksamen.
Lørdag + Søndag: Vi får nøglen til lejligheden!!

Likes

Comments

View tracker
  • WORK FROM MY BED

    "Inden længe går jeg på weekend, men har et par mails og indlæg der skal forberedes før jeg kan tage…"

  • VI HAR KØBT LEJLIGHED!

    "TIME TO CELEBRATE! Endelig kan jeg fortælle jer, at Alex og jeg har købt lejlighed! Vi har været ig…"

  • NEW YEARS EVE

    "Kæreste venner - godt nytår! Jeg håber, at I har haft en god nytårsaften med jeres kære. Jeg selv v…"

INSTAGRAM @ANNELHOLM