View tracker

Vi fik nøglerne til lejligheden igår, og begyndte derefter at gøre klar til at malerne kunne komme idag. Alex og jeg tog et smut ind forbi lejligheden idag for at hente en anden nøgle. Da vi kom ind i lejligheden så vi, hvor langt malerne allerede var kommet på bare et par timer - glæder mig sådan til at se det færdige resultat. Nedenfor ser i lidt billeder fra gaden og hvordan lejligheden ser ud nu, haha <3

Bygningen til højere er den bygning vi bor i - den er så fin! Kartoffelrækkerne er på den anden side af gaden, hvilket betyder, at vi har den hyggeligste udsigt fra lejligheden over til de små farvede huse.

Sådan ser vores køkken ud. Synes faktisk det er ret hyggeligt, og elsker den mørke træplade. Glæder mig til vi kan gøre det endnu mere hyggeligt.

Det her rum bliver vores kommende kontor. Malerne er i fuld gang, og vi blev mødt af et 70'er agtigt tapet, da vi kom ind. (Læs: Det skal vi ikke have, hihi)

Her er lidt af stuen og lige her skal vi faktisk have vores sofa stående. Udsigten fra stuen er over på de hyggelige små huse i fine farver.

Altså se lige hvor fint! Det er fra et af husene som er overfor, det hele er bare så indbydende! Jeg elsker det! Glæder mig til at vi flytter ind i lejligheden næste weekend.

Likes

Comments

View tracker

God formiddag mine kære læsere <3

Idag er det fredag, jaaaa! Ser ekstra meget frem til denne weekend, for vi skal nemlig hente nøglerne til vores lejlighed i morgen! Men inden da skal jeg forberede lidt på min eksamen, få arbejdet og bestille flybilletter til vores lanceringsevent i Polen. Der skal utroligt mange spændende ting for tiden med arbejdet og på hjemmefronten - og jeg glæder mig til at dele ud af det med jer. Så snart jeg går fuldtid kan jeg være endnu mere aktiv her og give jer et indblik i min hverdag som Country Manager her på Nouw.

Nu må jeg smutte videre - arbejdet kalder. Kys!

Likes

Comments

View tracker

Endnu en uge er gået igang. Vil ikke mene, at jeg har den mest spændende uge, men sådan er livet. Nogle uger er spændende og andre er mindre. Sådan ser min uge ihvertfald ud:

Mandag: Startede morgenen ud med lidt arbejde og senere skal jeg hjem til min kære farmor.
Tirsdag: Arbejde, Skype møde og senere se min bedsteveninde, som jeg ikke har set på længe!
Onsdag: Forberede mig til min afsluttende eksamen og begynde at pakke lejligheden ned. Måske også lidt træning?
Torsdag: Arbejde, eksamen og se min skønne veninde Nadia.
Fredag: Burde få mig ned til en omgang morgentræning i fitness og derefter sørge for, at jeg er klar til at gå på weekend med god samvittighed. Så mailboksen skal tømmes og der skal forberedes til eksamen.
Lørdag + Søndag: Vi får nøglen til lejligheden!!

Likes

Comments

I vores nye lejlighed skal vi have malet en væg inde i stuen og måske også i soveværelset. Jeg har længe snakket om at få malet en væg, men eftersom det ikke har været vores egen lejlighed vi har boet i, har det ikke kunne lade sig at gøre. Men snart ejer vi vores egen lejlighed og kan derfor male den lige som vi ønsker, yay!

Alex og jeg snakker om 2 forskellige farver enten en lidt mørkere grå og ellers en sart grøn/grå farve. Vi er stadig i tvivl om, hvilken farve det skal være og for at finde inspiration kigger vi på billeder fra Pinterest, hvor disse bl.a. også er fra. Har i nogle gode idéer eller andre steder at hente inspiration fra?

Tips modtages med kyshånd!

Likes

Comments

Inden længe går jeg på weekend, men har et par mails og indlæg der skal forberedes før jeg kan tage fri. For at gøre det lidt mere hyggeligt, har jeg sat mig ind i sengen, tændt lys og musik i baggrunden. Senere i aften skal jeg ind og se teaterstykket Jordens Søjler med to veninder. Jeg har kun hørt utrolig godt om det stykke, og glæder mig derfor meget til at se det. Hvad har I af planer i weekenden?

Kys..

Likes

Comments

View tracker

INSTAGRAM @ANNELHOLM