Tilbage i foråret deltog jeg i et Maria Nila event, hvor vi blev præsenteret for den nye serie Head & Hair Heal. Du kan læse og se flere billeder fra eventet her.

Nu har jeg haft god tid til at teste produkterne, og jeg må sige, at de virkelig har imponeret mig. For det første så er duften himmelsk, den har en virkelig frisk og blomsterlig duft - som falder lige i min smag. Når vejret nu er gået hen og blevet lidt koldere kan jeg få tendens til at få tør hovedbund, men denne serie har virkelig hjulpet mig med at undgå det. Endnu et plus ved denne serie er, at produkterne 100% veganske, fri for sulfater og parabener! Maria Nila har også deres "farvebomber" som kan gå ind og tilføre lidt farve til håret - jeg har længe gået og tænkt om jeg skal prøve én af dem, men ved ikke om jeg tør haha. Har I prøvet nogle af deres produkter før?

Du kan læse mere Head & Hair Heal her.

Likes

Comments

Var forleden forbi DITTO på Store Kongensgade til et lille møde. Det var første gang jeg var derinde, og blev med det samme helt vild med stedet. Da jeg trådte ind af døren, blev man mødt af den hyggeligste atmosfære med fin indretning, tændte lys og sødt personale. Det som jeg synes gør DITTO helt unikt er, at de laver specialdesignede cocktails, som matcher hver enkelt ret man får. På mange restauranter kan man bestille en vinmenu til mande, men her kan man i stedet bestille en cocktailmenu, som passer præcis til det man spiser. Jeg er vild med idéen! I kommer til at se mere fra stedet i den kommende måned, hihi.

​DITTO / Store Kongensgade 44 / 1264 KBH K

Likes

Comments

Jeg har haft en helt fantastisk fødselsdagsweekend med venner og familie omkring mig. Fredag var vennerne inviteret over til middag og senere tog vi på bar, og dansede natten lang. Lørdag på min rigtige fødselsdag sov Alex og jeg længe, spiste morgenmad og lå i sofaen med dynen over os imens vi så på serie. Senere på aftenen tog vi hjem til mine forældre for at spise middag <3 Søndag kom hele familien forbi til boller, kakao og jordbærkage! Vi fik også spillet lidt spil, hvilket jeg elsker haha. Men ville i hvertfald dele lidt billeder med jer fra lejligheden og pyntningen! <3

Likes

Comments

Hej kære venner. I dag er det torsdag og jeg har en rigtig praktisk dag, da jeg skal forberede ting til weekenden! Tøjet skal derfor også være praktisk og rart at have på! Min favorit striktrøje er altid det sikre hit når jeg skal have en varm trøje på og passer skønt sammen med mine boyfriend jeans. Det har heldigvis ikke regnet idag, hvilket betød, at jeg kunne tage på mig mine fine lyserøde sneaks på.

Tog en tur i Fields med Alex for at storhandle til weekenden, det er en dyr fornøjelse at holde fødselsdag haha. Nu sidder jeg lige og arbejder lidt, da der kommer til at ske nogle spændende ting her i November, som jeg lige skal have på plads. Senere bliver det at skrive på min opgave, og se om jeg kan gøre den færdig. Jeg har det med at lave overspringshandlinger når jeg skal skrive opgave - kender I det??

Likes

Comments

Ja jeg har stadig ikke lige fået brugt mit nye kamera ordentligt, så I må lige nøjes med et "gammel" billede af mig. På torsdag har jeg planer om at få taget lidt billeder!

Men lidt kort om denne uge for den er nemlig speciel, da jeg har fødselsdag, jaaaa! <3 På lørdag fylder jeg 24 år, og jeg elsker fødselsdage, så dette skal fejres. De sidste par år har jeg kun holdt fødselsdage for familien, men i år vil jeg gerne samle mine venner. Om fredagen har jeg inviteret min venner hjem til middag, hvorefter vi så skal videre og have en lille svingom. Lørdagen hvor jeg fylder år, skal jeg sove længe og nyde morgenen med min søde kæreste. Herefter skal vi mødes med min familie til en gåtur i Tivoli for at se Halloween og drikke en kaffe. Søndag kommer familien forbi til boller og lagkage - den traditionelle fødselsdag hihi. Jeg tror allerede nu, at det bliver en skøn weekend med mine venner og familie omkring mig, bedre kunne det ikke være.

Nu vil jeg ligge mig under dynen med en kop varm sove te i mens jeg ser Gossip Girl. Godnat, kys..

Likes

Comments

 • A NIGHT IN POLEN

  "Har lige modtaget billeder som søde @sarasheart tog, da vi var i Polen fredag til lørdag. Selve fre…"

 • THREE THINGS..

  "3 ting jeg ser frem til... - At blive færdig med studiet, som jeg bliver til januar. - Købe en lejl…"

 • Hello Polen!

  "Stod op i morges kl. 6 for at gøre mig klar og pakke det sidste, også videre til lufthavnen, hvor j…"

 • BABYSHOWER

  "Igår var jeg til min venindes babyshower, da hun skal føde en lille dreng her til oktober. Det var …"

 • FRIDAY NAILS

  "Her til morgen havde jeg en aftale hos Signe Heindorf Clinique , hvor jeg skulle have lavet en mini…"

 • NÅR MAN BARE ER UOPLAGT

  "Kender I det når man vågner om morgenen og man bare føler sig totalt uoplagt og halvsyg? Sådan en d…"

 • GIRLS NIGHT

  "Det er mandag og selvom dette er en normalt er en kedelig dag for mange, har min nu været helt okay…"

 • RAINY SUNDAY

  "Er det bare mig, som synes det er ret hyggeligt med lidt regn på en søndag? Jeg er lige kommet hjem…"

 • WEEKEND!

  "Hold nu op, hvor blev den uge lige af?! Nu er det allerede weekend - i love it! Jeg har en dejlig b…"

INSTAGRAM @ANNELHOLM