Hämtade ut vår startbox från Libero klubben. Väldigt tacksam för allt man får. De små provförpackningarna är perfekta att ha i skötväskan då man kanske inte vill dra med sig de stora förpackningarna. Sedan när de är slut så kan man enkelt fylla på och återanvända dem.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har inte varit hos frisören sedan i mars månad då jag klippte av en rejäl bit. Igår blev det en ordentlig uppfräschning och en kallare ton som jag bara älskar. Kommer underhålla färgen med Maria Nilas färgbomb i nyansen pearl. Vill tacka min frisör Jenny och hela gänget på Klipporama i Umeå för att ni tar så väl hand om mig! Lika nöjd varje gång!
Nu ska jag försöka spara ut håret långt igen, blir spännande att se hur kvalitén kommer att bli när jag börjar amma, ställer in mig på det värsta då jag hört att det är vanligt att tappa mycket hår. Vad har ni läsare för erfarenheter av graviditet och hår? Vore intressant att höra.

Likes

Comments

Igår gick vi in i vecka 32, känner att jag blivit mycket tröttare och inte riktigt har samma ork som förut. Jag lyssnar mycket på kroppen och låter den bestämma tempot. Det är svårt när huvudet vill göra så mycket, men nu gäller det att vara klok.

Om tre veckor går jag på semester. Jag ska passa på att sova mycket, träna när kroppen känner för det, läsa böcker och bara vara till den dagen lilleman bestämmer sig för att titta ut.

Fick en sådan överraskning när jag hämtade posten igår. Min vän Sofia i Karlskoga skickade en fin outfit till knodden och lite gotta till mig (som jag ätit upp). 10 år av vänskap och så mycket roliga minnen vi delar, hon är bland annat orsaken till att jag träffade min stora kärlek. Livet alltså! ❤️

Likes

Comments

Världens godaste och enklaste middagstips som det bara inte går att misslyckas med!

Du behöver:
En hel laxfilé sida
Hackad röd chili
Lime i klyftor
Havssalt och svartpeppar.

Gör såhär:
Skär små snitt i köttet och stoppa i limen, strö den hackade chilin över fisken och krydda med salt och peppar. Grilla sedan tills fisken fått en jämn ljusrosa färg. Servera med kokt färskpotatis, sallad och en klick gräddfil/kvarg med dill och gräslök.

Saklig spis!

Likes

Comments

Jag älskar att träna och särskilt axlar! Mina axelpass är heliga och jag blir alltid på extra bra humör efter att ha gett axlarna en ordentlig genomkörare.

- Uppvärmning med lätta vikter, triset för alla delar av axel samt rotatorcuff.

- Vikingpress
- Framsida axellyft med rep i kabel
- Drag till bröst med V-handtag i kabel
- Hög rodd ned rep i kabel
- Sidolyft med hantlar superset med framåtlyft
- Framåtlutande hantellyft för baksida
- Vanlig axelpress maskin
- Utsida axlar i maskin
- Rear delt fly

Over & out!

Likes

Comments

Rea fynd på halva priset hos Polarn o Pyret. Köpte lite större storlek för framtiden. Älskar att fynda!

Likes

Comments

Dagens träningspass blev ben. De flesta av mina benövningar utförs i sumostyle nuförtiden, bara bra för mig som behöver jobba på mina baksida lår. Golblet squat med Kettlebell är en klar favorit på benpassen.

Dagens övningar:
1) Cable squats
2) Benspark
3) Goblet squat med kettlebell
4) Sittande lårcurl
5) Stående lårcurl
6) Raka marklyft
7) Stående vadpress

Likes

Comments

Efter mitt inlägg på insta-story fick jag många frågor om dessa. Gördeln med kardborre har jag köpt från dinbaby.se och waist-trainern, som jag fått låna utav en vän tror jag är köpt på bodymagic.se. De ska användas när barnet är fött och är till för att hjälpa magmusklerna att hitta tillbaka till sitt ursprungliga läge efter förlossningen. De stöttar upp ländryggen och hjälper till med hållningen när magmusklerna har delat på sig. Självklart i kombination med träning och övningar för den djupa magmuskulaturen och bäckenbotten. Jag kommer använda mig av mamma-mage appen och boka fler träffar med Mamma-mage tränaren Cecilia på Urstark här i Umeå. Detta för att komma tillbaka till en stark bål och funktionell kropp efter förlossningen. Det handlar om att ta hand om kroppen för att slippa smärtor och andra besvär efter en stor påfrestning som en graviditet innebär. Vill du veta om det finns någon mamma-mage tränare nära dig så kan du titta på MammaMage.se där finns kontaktuppgifter till cert. MammaMage tränare.

Likes

Comments

Tiden går så otroligt fort nu tycker jag! Endast 4 veckor kvar till semester och när semestern är slut går jag på föräldraledighet, känns konstigt! Jag har en check lista här hemma och det är inte mycket kvar att fixa nu.

Häromdagen hämtade jag ut skötväskan som jag beställt. Jag ville ha en sportig väska som får plats med det nödvändigaste till ett bra pris, tycker denna från SkipHop uppfyllde kraven. Nu väntar vi bara på leverans av barnvagn och babyskydd.

Likes

Comments