Header

hejsan!

det var ett tag sedan jag skrev här hade totalt glömt min blogg tyvärr och funderar på om man ska bli mer aktiv på den nu när man ändrat livs stil och kör lastbil nu. har nämligen äntligen klarat mitt CE-kort och kör bil och släp ! 💕🌸 så jävla stolt över mig själv 😏 men ska ligga och chilla här ett tag så kan jag bomba me bilder istället 💕

peace ✌

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan alla fina!

Ligger här i sängen nu efter snart ännu en vecka med lastbils skola. Det har nu gått ca en månad sedan jag började en helt ny utbildning igen. Känns som jag aldrig kan vara still och sluta utbilda mig. varför kan inte bara jag nöja mig med en utbildning. Så en helt ny karriär så skolar om mig totalt. Älskar verkligen min klass kan inte säga något annat för då ljuger jag för det är en grupp med helt fantastiska personligheter. Alla är vi speciella på våra sätt. Har även träffat en vän för livet en helt underbart sjukt fin tjej min finaa Lindsy ❤ är så himla glad och tacksam att hon är en del av gruppen ❤

Som den flesta vet då så är det en utbildning på ca 6mån då jag om jag klarar detta går utskolad meed C och CE behörighet ADR och ett truck kort. Så helt underbart.

Men ska fortsätta ligga här i sängen och chilla lite och bara njuta av stunden och andas ut.

peace ✌

Likes

Comments

Hejsan sexy!

Fy fan för vad det blåser ute...
Ligger  och göttar mig i min säng här och känner mig lite små stolt. Jag har nämligen idag fått ett svar om att jag kom vidare på YA och ta lastbilskortet. Då dem har beslutat att jag och 12-13 andra härliga personer ska gå tillsammans i 12v för C - kortet först. Ska bli riktigt interessant. Jag är otroligt glad att jag kommit så pass  långt på vägen i mitt liv. Och ett steg närmare att få någon form av fast tjänst av jobb. Jag kommer självklart fortsätta med naglarna och sedan fransar men kommer mer vara en hobby.

Men nu blir det bombat med bilder från min praktik och sådant. Är så otroligt glad! Tack alla för de fina komentarerna!

Likes

Comments

hejsan!

Ligger här i min säng och ser på den öppna spisen man har framför sig. Är då helt slut efter förata FUB veckan på YA och hoppas verkligen med hela  mitt hjärta att min prover  har gått bra. Försöker verkligen visa  mina framfötter på alla möjliga fronter. Som många vet vill jag verkligen detta just för att man är en motor intresserad tjej. tycker aatt det är otroligt  intressant med motorik. Är ju inte sådan tramsig och mesig tjej. så hoppas  man kommer vidare på utbildninge. Då kanske man har förturen att ha rätt kön känner jag. 😏

Men har även fortsatt träffa Mr X som jag tycker är otroligt trevlig och intressant. Mer än så ska jag nog inte berätta.

Men haa de bäst peace ✌

Likes

Comments

hejsan!

vakna nyligen, är verkligenn helt slut i hela kroppen och sinnet! somnade runt 5 tiden imorse. Som vänligt jag och mina sömnlösa nätter för att kunna slippa drömma.  Slippa tänka på dig. Sluta se ditt aniskte för varje gång så brister jag för du är saknad. Så många drömmar jag nu haft så många gånger du tårkat mina tårar. Och vi alltid pratat om mitt välmående du frågade alltid mig. Men jag varit naiv och aldrig tänkt hur  igenkligen du mått. Prata med mig,  snälla rör vid mig hör mig se mig. För jag vill inte att du sska försvinna från mina drömmar för där är de sista gången jag får träffa dig och alltid va som förut.

Med det jag skriver för många förstår inte men jag skkriver om saknaden av en vän. En vän som betydde för  mig. En vän som försvann från mitt hjärta. En person som jag alltid kommer vara hans Romeo och jag hans Julia. Men en dag kommer vi att ses igen men jag gammal och han lika fin som jag minns honom.

Dem senaste  dagarna har vaarit  otroligt bra. Jag har haft fullt upp. Snart kommer hela stressen med jul och nyår. Man måste köpa pressenter. Man måste göra occh göra. Tack och lov jobbar jag och hoppas på så mycket jobb som finns. För jag vill verkligen inte  behöva tänka. Men ska nu packa bilen och åka!

Likes

Comments

hejsan!

var ett tag sedan jag skrev något på min blogg faktiskt. Många har åsikter om att jag ska börja igen. Sedan vissa att jag skall lägga ned. Men kan bero på att jag inte anser att mitt socilamedia liv är någon "SVENSKA LÄXA!" Därför anser jag att jag är trött på kritiken på hur mann gör menings upplägg och ja ni förstår gramatiken. Jag själv tänker att sålänge jag får godkänt i skolsalen skiter jag i blanka fan i era åsikter omhur jag skriver och vad jag skriver. Eftersom jag började min blogg just för att uttrycka mig verbalt.  Kunna sitta och skriva av mig på kvällarna när jaag faktiskt var ledsen. De kvällar jaag kände att jag inte räckte till. Eller de stunder jag baara ville försvinna. Sedan trodde jag aldrig någon skulle någonsin läsa detta och stötta mig. Men på den fronten hade jag fel. Är glad att ni läsare finns. Men som sagt får försöka skriva när jag är glad nu igen och känner  mig mycket bättre och känner  mig på uppgång. För ni börjar jaag finna  lyckan inom allt och ser allt  mycket ljusare än innan.

ha de bäst peaaaaace ✌

Likes

Comments

Hejsan!

är sjukt trött ännu har varit och lämnat mamma i morse på jobbet sedan raka hem med en viss person i luren. Åkte hem och la mig i sängen och somnade som enn liten prinsessa. Det är så sjukt att jagg är så otroligt  trött.

Idag vet jag inte ännu vad man ska hitta på riktigt. Är inte så bra väder känner jag för att hoppa och studsa runt riktigt. Jag fryser ganska mkt i min säng när jag bara chillar här. Men får se vad dagen har att erbjuda.

peace out ✌

Likes

Comments

tjenna!!!

ligger här och chillar i min säng tänkte göra en snabbt inlägg. Har varit och hämtat min fina jessie och sedan blev det att hämta lilleman och käka lite hemma hos henne. Där efter så var jag och min mamma och hämtade min brir son på dagis. Så har vaarit lite saker som häntt idag inte jätte händelserik men skönt. Nu ska jag varva ner med lilla cleo och gosa med henne och maassa musik i hörlurarna. ha de

peace! ✌

Likes

Comments

hej där läsare!

har haaft ganska fullt upp senaste tiden och därför inte bloggat även har min blogg inte velat sammarbeta så de inlägg jag försökt att skriva har hamnat i skräpposten på något vänster. Men hoppas detta publiceras.

Min hellg har varit fanntastisk är helt klart nöjd och helt tagen. Har varit uppe i stockholm och varit på barkaby bilträff. Var där med mina fantastiska vänner och träffade en helt fantastisk person som man hoppaas på att få vara vän med resten av mitt  liv. Vilket fall som helst så blev det att sova över i stockholm. Dagen efter blev de att få lite inblick om den vackaste staden! Är helt tagen och galen för det känns  som man är hemma på något sätt. men kan inte sätta ordet på varför jaag känner det så. Var på en mysig lunch och kolla på vattnet men nog om det. Nu blir det att ta sig upp och äta frukost.

Sedan senare hämtaa min fina jessica och käka lite med henne och snacka lite. Men ha det! nu kommer blid bomb! ❤

Likes

Comments

Hejsan och godefter middag!

ligger ännu här  i min säng och självklart tycker synd om mig själv. vaknade med ett leende på läpparna  då jag ringde och väckte en liten sak! Sedan blev det att ta min morgon medecin och somna om. Vid lunch tiden fick jagg åter igen ett samtal som fick mig att verkligen skina upp igenom detta gråa väder. Så har haft en bra förmiddag kan man väl säga förutom att jagg bara fått sova och tagit det lugnt då mitt knä börjar spöka. Vilkeet inte resulterar speciellt bra. Känner att idag är det ingen dag jag vill riktigt iväg över huvud taget utan vill bara vara i min säng och ta det lugnt. Har sådanna  verkar som pulserar i hela  benet upp till höften. Blir nog att dubbla dosen om det fortsätter idag.

Det har självklaart hänt något jätte gulligt  idag min lilla Hugoboss haar lärt sig att klättra upp i min säng han har lärt sig att klättra i stegar. Så känner mig lite stolt fast det var lite jobbigt att han skulle pussas och bita mig i näsan hela morgonen.
Något jag bara får stå ut när maan har kattunge. Eller ja en katt  på 4mån ❤

Ska tyvärr sova vidare nu så skriver nog senare. ✌

Likes

Comments