När ens familjemedlem SÄGER UPP KONTAKTEN med en, för att man IFRÅGASATTE denne på ett lugnt, sakligt sätt - DÅ är det nåt som inte står rätt till.
Man ska väl ändå kunna ifrågasätta sin familjemedlem? Fråga varför h*n gjorde si och så? Säga vad man tycker? På ett lugnt sätt, utan att man ska bli utvisad från dennes liv? Eller? Det känns riktigt, ordentligt skumt hur någon kan göra så MOT NÅGON öht. Det var en som sa till mig att "det verkar som att människan såg sin chans att få säga upp kontakten med dig" - och jag håller med. För människan skulle nämligen aldrig själv ifrågasätta någon annan - allt ska vara rosa moln annars kan det kvitta.
Det är så obegripligt hur man kan fungera på ett sådant sätt. Tragiskt!
Men nu har det gått snart en månad och människan har sagt till andra att denne absolut inte kommer be om ursäkt, så..

Jag är ganska bra på att stänga av. Det är en bra fördel jag har. JAG vet mitt värde även när inte andra gör det. Så jag har redan mentalt kapat denne från mitt liv. Jag skriver här för PERSONEN i fråga berövade mig chansen att ens få prata med denne om detta! Så, efter att jag har skrivit detta, kommer jag aldrig, sanna mina ord, tänka på människan igen.

Jag hade kunnat visa meddelandena som orsakade att personen kickade ut mig från personens liv. Så hade VÄRLDEN fått se att mina händer är rena. Men det gör detsamma och jag skulle aldrig gå så långt..

ja, mina damer och herrar, det här bevisar väl tesen om att blod inte är tjockare än vatten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

SNART är det jul! Längtar! När jag flyttade till Luleå för 2,5 år sedan så tog jag ju bara med mig det jag kunde (vilket bara blev kläder för det mesta), så julsaker var inte direkt någon prioritering när jag drog! ;)
Inatt satt jag och klickade hem lite saker.. Jag älskar julen, hahaha, blir som ett barn på nytt

Köpte bland annat det här,

1, stolsockor hahahaha såå söta! det blir kul för katterna också :'D
2, dörrkarmsdekoration
3, bestickhållare haha

Likes

Comments

André stackaren har varit sjuk i snart två veckor. Men igår hade han inge feber så han drog till jobbet, men han har fortfarande asont i halsen. För mig bröt det ut under helgen som var nu och när jag åkte flyg hem (dunderförkyld, ont i halsen å febrig) så fick jag såååååååååå ont i ören att jag trodde de sprängdes!! Inte så smart å flyga när man är sjuk, men jag var ju tvungen att åka hem :P Så nu ligger jag och snorar, hostar, tar det lugnt.. (och spelar the sims, haha)


Likes

Comments

Idag är det ett år sedan Gud ville ha tillbaka en av Hans finaste änglar.
Min mormor var en sann krigare. Hon var och kommer alltid vara min största inspiration i livet. Hon har fått kämpa hela sitt liv. Hon har varit med om saker en människa aldrig ska behöva vara med om. Hon har aldrig beklagat sig en enda gång. Senaste åren i sin tid fick hon cancer fyra gånger. Tillslut blev det för övermäktigt och hon drog sin sista suck av skelettcancer. Hon fick det starkaste morfinet som fanns och kunde ges till hennes lilla, späda kropp. Det hjälpte inte mot smärtorna. Inte en enda gång klagade hon!
Jag brukar tänka på det när jag sitter och gnäller om vardagssaker eller att det är så jobbigt att ha ångest osv. Då skärper jag till mig.
Du var inte bara min mormor. Du var allt för mig. Vila i frid.

Likes

Comments

Världen vi lever idag är för det mesta hemsk. Det är krig, förstörelse, mord, dråp, våldtäkter osv. Länge har jag varit övertygad om att denna värld bara är skit, att jag inte vill vara en del av denna värld, så som den ser ut just nu.

Vi människor är så otroligt lättpåverkade. Vi påverkas ständigt av intryck, andra människors åsikter & tycken, vi påverkas nåt så oerhört av massmedia och för att inte tala om den effekt opinionsbildare har på oss.
Oavsett om vi vill det eller inte, så påverkas vi av rådande intryck.

Hur många gånger tänker man inte "åååh så jävla mycket skit det är på tv/nyheterna, det är bara elände" och så blir man bitter och nedsänkt.

Nä! Jag tror att vi har en lång väg att vandra. Vi i samhället. Jag tror vi står inför en hel del olika utmaningar som jag inte tänker dra nu .. Men, jag tror också att det finns hopp för denna värld och jag har insett att jag vill vara en del av den. Jag vill "live free" (som det står på mina fingrar), jag vill skratta, umgås, känna kärlek och lycka!
Jag tror. Jag tror på oss. På er. Jag tror på att kärleken kommer segra i slutändan. Vad tror ni? :) #philosophicalmoment

Likes

Comments

Har ej kunnat/orka skriva så mkt pga smärtan i nacken. Haft sjukliga smärtor i tre veckor nu i nacken och idag var jag till sjukgymnasten (ska mkt till om jag ska till nån läkare elr dylikt).. Har en skada på båda diskarna i nacken. Hence the pain :) så jag har fått en övning jag ska göra VARANNAN TIMME! Jag hoppas att detta hjälper!

Likes

Comments

Har inte gymmat på 1-2 veckor pga att jag skadade mig på gymmet. Jäääävlar, vad ont jag haft! Lyfte förmodligen fel eller tränade med för tunga vikter, trots att det kändes bra viktmässigt. Så från muskelfästena i nacken och ner mot axeln och nyckelbenen har jag haft våldsamma smärtor, men det börjar bli bättre nu. Medicinera mera, typ

Likes

Comments

Har totalt missat den serien. Men så började jag se den. Och nu är jag hooked!! Fan, vad bra den är. Har ni sett den?

Likes

Comments

Halloj!
Helgen har varit rolig. I lördags drog jag till pappa på kvällen och som de fyllbultar vi är hade jag med mig en fireball som vi delade på och shottade med. Vi hade jävligt kul. Farsan bjöd på vin och vi drack å vi drack, haha. Jag som aldrig mer skulle dricka - men det är inte så jävla lätt ;)
I söndags, alltså igår, hade jag och André en liten "date". Vi drog på skjutbanan och panga. Det är läskigt men kul när man väl vågar utmana sig själv å göra det! 😊
Sedan såg jag ett jätteintressant jobb jag tänkte söka på kriminalvården. Jag har alla kvalifikationer som behövs. Men då fick jag höra av nån att jag kan glömma det som har psykisk ohälsa. That's fucked up. Fast jag förstår ju det också såklart..

Sötnosa när han kom o hämtade sin fyllbult till tjej hos pappa, haha

Likes

Comments