Har bytt blogg.

Nu hittar ni mig på Nouw.se/saraajk

Vi ses där✌🏼️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I januari börjar jag sjuksköterskeprogrammet. Jag är så jävla nervös. Hahah.. Här har jag gått o drömt om att bli specialistsjuksköterska men har trott att jag varit dömd till att "aldrig bli nåt" pga mina medelmåttiga betyg från samhäll (när jag läste till uska hade jag bara A och B-betyg men dom betygen fick jag inte söka med till högskola eftersom jag hade ett slutbetyg från samhäll, med rätt pissiga betyg)..

Så jag har sökt vår och höst till olika utbildningar sen jag tog studenten 2010. Aldrig kommit in. Men nu gjorde jag det. Och ena sidan av mig vill typ inte börja pga rädsla och nervositet. Den andra sidan av mig vill och tänker börja OCH klara utbildningen för att visa alla som tvivlar på mig. :)

Likes

Comments

Julafton var jättefin. På morgonen öppnade vi paket från julstrumporna och åt frukost. Sedan fick vi åka o handla lite akutgrejer som julmust, hehe. När vi kom hem gjorde vi jullunch och pappa kom och åt med oss. Vi kollade på Kalle och Kan du vissla Johanna, så söt film :)
Mer paketöppnande och mys! På kvällen åkte vi till Andrés mamma och åt lite mer.. Öppnade lite mer paket :) Underbar jul med min stora kärlek!

Likes

Comments

Imorse grät jag och tyckte synd om mig själv, hahah.. Jag sa upp mig från min fasta tjänst i augusti och har bara extraknäckt lite sen dess. Och är man arbetslös (eller mellan två jobb;) så tyvärr, självförtroendet får sig kring skallen.
Tänkte dumma saker som att jag har inget syfte, jag kommer aldrig "bli nåt", jag är misslyckad o värdelös. Jag grät o ifrågasatte min existens. Undrade vad jag tillför för nytta till samhället.. Funderade på att åka o ställa mig på Malmskillnadsgatan ;) hehe..
Tröck i mig lite benzo (som jag har utskrivet) som lugnade ner nerverna och så somnade jag..

Vaknade av att katten väckte mig. Slickade mig i håret och ville att jag skulle vakna. So I did.

För en vecka sen drygt såg jag att jag kom som reserv till sjuksköterskeprogrammet. Jag kryssade i att jag ville fortsätta va med som reserv. Jag kollade mailen och såg att jag fått besked från antagning.se. Tänkte att det var konstigt eftersom det andra beskedet brukar man få typ två dagar innan utbildningen börjar om man kommer i andra gruppen. Men där stod det...

ANTAGEN. Då ska ni veta att jag sökt högskoleutbildningar (vår och höst) i 7 år!!!!! Men aldrig kommit in (mina samhällsbetyg sög o när jag läste till undersköterska fick jag endast ett C, resten var A och B-betyg men man fick inte söka med dom betygen om man hade ett slutbetyg). Men nu kom jag in. Jag blev SÅ lycklig. Mitt liv ändrades i det ögonblicket. För ni ska inte tro att jag tänker sluta där. Mitt syfte och min avsikt är att bli specialistsjuksköterska.

Efter det ringde en man och sa att jag i princip fått jobb jag sökt hos dom! Dom ville bara träffa mig irl! Det var ett heltidsjobb på ett missbruksboende inte långt ifrån där jag bor. (Och jag har sökt en del jobb sen jag blev arbetslös i augusti!). Så lyckan var total och jag var nästan i chock. Men jag fick ju tacka nej pga utbildningen. Så jag gick och köpte en trisslott. Då vann jag 90 kr, hahaha. Alltså bara att jag vann 😂

Så den här dagen har fasen lärt mig att man ska ALDRIG tappa hoppet. Det blir ljusare! Jag trodde för flera timmar sen att jag var dömd till att vara ett misslyckande för alltid, hahaha, skämt åsido men ni fattar.. Å det vände på en dag. Nu har jag en framtid att faktiskt se fram emot. Jag har lallat runt sen gymnasiet -10 och inte gjort nån nytta förutom att göra dååliga saker och val.. Men nu, har jag hopp igen och det är inge skryt detta. Det jag vill säga med detta är, å det får låta löjligt, det skiter jag fullständigt i, men tappa aldrig hoppet. Och sluta ALDRIG kämpa för din dröm (jag har kämpat i 7 år för att få en plats på högskolan och tillslut hände det)!

Bättre sent än aldrig!

Likes

Comments

Jag kom in!!!! I januari börjar jag plugga till ssk! Jag är så lycklig just nu! Hela mitt liv har vänt!!!!

Likes

Comments

Fan vad sjukt. Jag tänkte att det var fredag idag. Men det är ju bara onsdag, haha. Jag är så sjukt trött idag.. Det är pga medicinerna som jag slarvar med.

Imorse åkte jag och hälsade på Marie och hennes ursöta barn och deras fina golden som jag är rädd för (fast jag är rädd för alla hundar, även små minihundar) hahaha, jag är en sån mes... Men det var roligt iaf, nu är jag hemma och ska bara softa! ☺️

Likes

Comments

Igår drog jag och André o åkte skidor. Vi åkte 6,8 km!! Var helt slut efteråt! Men en go känsla i kroppen.
På kvällen var jag med Joanna, vi drack och hade det trevligt, sedan åkte vi o dansade på Olearys. :) Riktigt skoj!

Likes

Comments

Klädde på mig ordentligt (för att det var typ -17 grader ute), gick till bilen och skulle göra det enda "ansträngande" på hela dagen - hämta ut mediciner och handla lite. Men då fick jag inte upp bildörren eftersom den hade frusit fast. Så det var bara att gå hem och ta av mig allt igen, haha.
Farsan kom förbi en sväng på lite kaffe & äggsmörgåsar. Annars har det varit en lugn dag idag, har sååå ont i ryggraden av nån konstig anledning så det gör ont bara av att sitta mot något eller att ens vidröra den 🙄

Likes

Comments

Har jag idag spelat J.Lo's On the floor jättehögt! Precis som du älskade att göra!

Älskar dig
💔💔

Likes

Comments

Idag skulle du ha fyllt 70 år.
Min inspiration till livet och till att fortsätta kämpa och aldrig ge upp. Tack för den tid jag fick spendera med dig.

Jag älskar dig. Då, nu och föralltid.
Kommer aldrig glömma dig och jag kommer aldrig att sluta älska dig. Jag hoppas att jag blir som dig när jag blir äldre. För..
Du dog som den sannaste krigare.


Vi när vi lussade för dig på din dag och luciadagen.

Likes

Comments