Nu är hockeyn äntligen igång, Herman tycker så i alla fall. Med nya skridskor & såklart ny slipade skridskor klev Herman på sin första riktiga hockeyskola/träning. Jag & Leo fick sitta på läktaren & kika på honom, man blir så himla glad & varm i hjärtat av att se honom åka.


Om ni är intresserad av att erat barn sla börja. Kör dom på lördag den 16/9 kl 09.30-10.30 & onsdagar 17.00-18.00 i Vännäs ishall!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är man tillbaka efter 4 veckor semester. Det känns verkligen som att vi har hunnit med det mesta som va inplanerat på semestern. Vi har åkt över till Vasa fram & tillbaka, tror att pojkarna tyckte det va väldigt kul att åka den stora båten, leka & äta god mat. Ett besök på sandstranden, golfbanan & Sörböle hos Farmor & Farfar. Varit i Furuvik & kollat på djur, åkt karuseller & ätit massvis med götta. Kollat in flygmuseumet i Sönderhamn, varit på Mickelbogård, Badat på Navet.

Det vart lite extra grejer men det är ju bara hur kul som helst.

Det som har varit väldigt stort är ju att Herman har lärt sig att cykla!

Likes

Comments

Nu är vi på väg söderut. Vi startade från Vännäs kl 07.00 & har precis startat från fikapausen vid Vedabron. Vi kommer att checka in på hotellet vid 13.00 & sen åker vi tåg till Furuviksparken. Ikväll kommer Brad Paisley att spela på Furuvik & det kommer säkert att vara väldigt mycket folk. Båda pojkarna har sett ifram imot denna resan & det kommer bli jätte kul att få se alla djuren & åka karusell.

Likes

Comments

Kolla in min instagram@anneliesandstrom_