Vi lyxar till det med finas brödpåse, nu är vi ju inne i november & behöver lite glädje & värme. Det är så himla gött med nybakat bröd. Himla najs på helgen att ha nybakt bröd att unna sig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

🌑🌑 BLACK WEEK @twistshakebaby – upp till 40% rabatt! 🌑🌑

Idag startar Twistshake’s galna Black Week kampanj där ni får upp till 40% rabatt på alla neonfärger och 30% rabatt på alla pastellfärger 😱

Använd min personliga kod i varukorgen: anneliesandstrom30

Shoppa julklappar till nån du tycker om, eller varför inte dig själv 🎁

 @twistshakebaby 💗

Skynda fynda!! Happy shopping mina fina följare 😘​

Likes

Comments

Idag va första gången vi besökte Pinchos med barnen. Det gick hur bra som helst, dom satt lugnt en liten stund i alla fall. Kul att dom har en kids planka & väldigt enkelt. Det va en bra portion till barnen. Det är ju väldigt bra att man kan beställa in lite intaget så man kan få äta varm mat, slippa stressa i sig maten för att få äta den varm.

Likes

Comments

Nyheter, Produkter

Äntligen har Twistshake kommit till butik! Ica maxi är återförsäljare. I butik finns det flaskor, nappar, napphållare. Kolla annars in hemsidan www.twistshake.com, använd rabattkoden ”anneliesandstrom20” & få 20% på hela köpet! 💛

Likes

Comments

När jag är hemma & har dragit på mig influensa så måste ju barnen ändå få vara lite kreativ. Jag älskar denna färg från Colorna. Den funkar utmärkt på sten, textil, glas, trä & råkar den fastna på händerna får man lätt bort den med bara tvål & vatten. Både Herman & Leo tyckte att detta va jätte roligt. Den är så mysigt när dom får tända i sin egen gjorda lykta.

Färgen har jag köpt på ett homeparty och företaget som säljer denna heter @Colorna​ab på instagram.

Likes

Comments

2017, Leo & Herman

Såklart åker boben & skidorna fram när snön ligger så fint på marken. Vi tog oss en sväng ut för att få lite luft, jag tror verkligen på det att man mår mycket bättre av lite frisk luft när man har varit sjuk. Barnen får åka på förskolan imorgon fast dom egentligen ska vara ledig men jag måste jobba. Den här årstiden är det väldigt många som är sjuka.

Likes

Comments

2017, Leo & Herman

Hallo!

Andra dagen vab idag, så nu äre dags att göra något kreativt & något som jag tror barnen gillar. Fixar eget slajm, vi hade ingen karamellfärg hemma men det ska inhandlas nästa gång vi ska göra det.

Receptet hittar ni under bilderna!

Gör så här:

1. Häll i 3 dl vatten i en kastrull

2. Lägg därefter i 3,5 msk potatismjöl

3. Häll i lagom mängd valfri karamellfärg

4. Rör om och ställ på plattan.

5. Koka upp tills det tjocknar. Rör om hela tiden.

6. Ta skeden och sleva över i glasburken.

7. Klart! Nu är det bara att slajma på.

Likes

Comments

Kolla in min instagram@anneliesandstrom_