Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla mina fina! idag så kommer jag länka ett recept som jag gjorde här om dagen... Jag är inte jätte förtjust i kött som jag nämt tidigare, då jag tycker att konsistensen är äcklig, och visst äter jag kyckling ibland, men det händer inte jätte ofta! därför var jag så himla exated på att testa detta recept, på en god bolognese, fast gjord på riven blomkål och valnötter. WOW! N och mina smaklökar dansade på rosor.... ni måste testa! bilderna är tagna av mig, när jag testade det här!

Det som ni behöver :

  • 100 g valnötter
  • 2 förp blomkålsris (à 250 g) jag rev blomkål för hand.
  • 1 msk olja (till steg 3)
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 msk kinesisk soja
  • salt och peppar
  • 1 rödlök
  • 1/2 msk olja (till steg 4)
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 förp hela tomater (à 400 g)
  • 1 tsk timjan
  • 4 port spaghetti


Sätt ugnen på 225°C.

Sätt på en kastrull med vatten till pastan.

Bolognese: Hacka nötterna och blanda med blomkål, olja, pressad vitlök, paprikapulver och soja. Krydda med salt och peppar. Sprid ut blandningen i en ugnssäker form och rosta mitt i ugnen ca 15 minuter, rör då och då.

Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i oljan i en stekpanna. Rör ner tomatpuré, timjan och tomater och låt sjuda ca 5 minuter. (lägger även till, matlagningsgrädde, lite olika kryddor)

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Blanda blomkålsrostet med såsen och sjud ytterligare ca 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.

// Hello all my lovely! Today, I will link a recipe that I made the other day ... I'm not really fond of meat I had named earlier, then I think that consistency is disgusting, and sure I eat chicken occasionally, but it does not happen very often! because I was so very exated to try this recipe, a good bolognese, secured the grated cauliflower and walnuts. WOW! N, and my taste buds were dancing on roses .... you must try! the pictures are taken by me, when I tested it here!

//Preheat oven to 225 ° C.

Put on a pot of water for the pasta.

Bolognese: Chop the nuts and mix with the cauliflower, oil, crushed garlic, paprika and soya. Season with salt and pepper. Spread mixture in an oven-proof dish and roast in the oven about 15 minutes, stirring occasionally.

Peel and chop the onion. Fry the soft in the oil in a frying pan. Stir in tomato paste, thyme and tomatoes and simmer for about 5 minutes. (Also adds, cream, a little different spices)

Cook the pasta according to instructions on the package.

Blomkålsrostet mix with the sauce and simmer approximately 2 additional minutes. Season with salt and pepper.

Likes

Comments

Igår gjorde jag en super god kycklingsallad med innehåll av :salladsblad, tomater i olika sorter, fetost, rödlök, kyckling och egen gjord dressing, det här var så gott så att det fick till och med följa med i en liten matlåda till jobbet idag. mums, att det kan vara mer enkelt än såhär?

//Yesterday I made a super good chicken salad with content: lettuce, tomatoes of different varieties, fetost, red onion, chicken and self-made dressing, this was as good as it got up to go with a small lunchbox to work today. mums, it can be more easily than this?

Likes

Comments

Hej på er! startar dagen med en redig frukost och sen ska jag stanna ute på balkongen då det är så varmt idag"

//Hello! start the day with a hearty breakfast and then I'll stay out on the balcony when it's so hot today "

Likes

Comments

//vi var på bio i söndags och här kommer en halvkass mobilbild, förlåt. hade ej kameran med.

vi såf filmen SPLIT, den var väldigt creepy men tyckte inte den var så bra, väldigt bra sällskap dock!! pok

Likes

Comments