Jag hade en superdag igår. Jag var i stallet för första gången på jätte länge där jag bara var i stallet. Jag har känt väldigt länge att jag inte tycker att det är kul att vara i stallet. Det har varit på grund av att alla mina kompisar har börjat tävla och att det bara går bra för dom. Jag är jätte glad för deras skull men det är jobbigt att veta att jag aldrig kommer få göra det. En av mina största dröm är att jag ska få tävla lokalt och ha egen häst. Men jag vet att det aldrig kommer ske inom stallet. 

För att kunna uppnå mitt mål måste jag bli medryttare eller något liknande. Men jag vill inte det för att jag älskar att vara i ridskolan. Alla vänner, alla hästar, allt. 

Jag älskar att bara vara i stallet själv och umgås med hästarna. Och igår var en sån dag. När jag är i stallet själv behöver jag inte stressa och jag behöver inte känna mig dålig. Jag älskar också att vara i stallet med mina vänner och umgås med dom men om jag bara vill sköta och vara men hästen/hästarna vill jag vara själv.   

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här veckan har jag haft profilvecka. Jag går 1:an på realgymnasiet Naturbruk häst. Profilvecka innebär att man har en vecka som bara handlar om den inriktningen man pluggar på. I måndags så var vi först på våra ridskolor och red som vanligt. Halva klassen rider på Solnas och halva rider på Botkyrka. Jag är en av dom som rider på Botkyrka. Senan åkte vi till Solna och hade en föreläsning om ekonomi. I måndags så var vi Rastaborg och travade på Shetlandsponnys. Onsdags var vi på Bro park och kollade på galoppbanan och galopphästarna. Torsdags var vi på Strömsholm och kollade på gården. Strömsholm ligger ungefär vid Västerås ca 1 timme från Stockholm. Så vi blev hämtade av en buss och gjorde en roadtrip av det. Vi hade hög musik på och sjöng med hela resan. Fredags så red vi igen på dom ridskolorna som vi rider på. Sedan kom de från Solna till oss och vi fick lära oss om att massera hästar. 

Likes

Comments

Jag är så tacksam över alla vänner jag har. Det finns nog inget som betyder mer en bra vänner. Att dom alltid finns där när man behöver dom det betyder så mycket.

Det finns speciellt en person som betyder mycket för mig. Hon finns alltid där när jag behöver någon. Jag och Julia har känt varandra hela våra liv. Vi lärde känna varandra när vi var 3 år och nu fyller vi 16. Det är alltså 13 år sen. Vi är inte bara bästa vänner vi är en person. Hon är min andra hälft. Hon är den ända jag kan lita 100% på. Det finns inget som jag skäms över när jag är med henne. Jag kan berätta allt till henne. En som här vän är guld värld.


Likes

Comments

Jag tänker väldigt mycket på vem jag är nu och vem jag var förut och vem jag har blivit som person. Jag har alltid varit osäker, inte vetat vad jag vill, jag har svårt att släppa in folk i mitt liv och jag berättar oftast aldrig mina inre tankar till folk. Den ända som jag vågar berätta ALLT till är min bästa vän Julia. Jag berättar inte saker till min mamma och inte till min storebror som jag berättar "allt" till.

Jag tror att jag är så osäker och rädd för att det har hänt så mycket i mitt liv. En stor anledning till att jag är som jag är idag är för att en människa som betydde allt för mig lämnade mig för 7 månader sen. Den här händelsen i mitt liv gjorde det värre. Jag är osäkrare än vad jag var förut, jag har svårare att lita på människor och jag vet inte vad jag tycker och känner.

I min barndom har jag behövt växa upp tidigare än vad jag bör ha gjort. Jag har behövt ta för mycket ansvar.

Idag mår jag inte alltid så bra. Jag har mina bra och dåliga stunder det går från dag till dag. Jag  har börjat tänker väldigt negativt och jag har jätte svårt för vad jag känner. Minna känslor går som en bergodalbana. Ena stunden kan jag känna en sak och andra en annan sak.

Jag vill att ni ska tänka på att allt behöver inte vara perfekt i livet. Jag vet att vissa saker kan vara jätte jobbigt men det är bara att kämpa. För att även fast det ser mörkt ut så kan det bli ljust.


Likes

Comments

Jag brukar skriva dagbok. När jag säger "jag skriva dagbok" menar jag inte att jag skriver "kära dagbok idag gjorde jag det här". Jag skriver om vad jag känner om saker, oftast skriver jag när jag är nere. Jag tänkte att jag skulle börja skriva som en dagbok här.

För lite mer än en månad sen så gjorde jag slut med min kille. Några dagar senare ville jag ha tillbaka honom. Då skrev jag det här.

14 Augusti

Jag har gjort så mycket fel och jag ångrar allting. Vet inte vad jag ska göra för att fixa allting, vet inte ens om det finns något att fixa det på. Jag gjorde slut med Oliver den 9/8-2017. Jag ångrar verkligen det. Utan Oliver kan jag inte tänka rätt, Utan Oliver vet jag inte vem jag är, utan oliver är jag ingen. Det värsta är att han inte ens vill prata med mig, han vill inte se mig, han vill inte höra mitt namn, han vill inte ha något med mig att göra. Just nu ligger jag bara hemma och gråter. Mina tårar slutar aldrig rinna. Varje gång jag tänker på honom så fylls mina ögon med tårar igen. Det ända jag vet är att jag sak vinna tillbaka honom. Jag ska göra allt som går för att få tillbaka honom i mitt hjärta. För jag vill bli hans flickvän igen, jag vill att han ska vara min pojkvän igen. Jag ska kämpa tills alla mina krafter är borta, tills jag är borta. Det finns ingen som jag älskar mer än Oliver. Oliver är en ändra för mig och jag sak inte ge upp oavsett vad alla säger, oavsett vad Oliver säger.

Idag så saknar jag honom fortfarande. Men jag kan inte kämpa för någon som inte vill ha tillbaka mig. Om han vill ha tillbaka mig så kanske han får det men jag kan inte bestämma vad han känner. I ett förhållande ska man älska varandra ömsesidigt. Det går inte att ha ett förhållande om BÅDA inte gillar varandra.


Likes

Comments

Det här är min blogg. Här kommer ni få läsa om mig själv och mitt liv. Ni kommer få läsa mycket om mina känslor och åsikter. Jag är en tjej på 15 år som fyller 16 i oktober. Jag har tre äldre bröder och en mamma. Jag älskar att vara med mina vänner, stallet och att festa.

Likes

Comments