​Ibland brukar jag tänka vrf ska man bli vuxen,varför kan man inte va ett litet barn ibland. Det är så mycket man ska kunna ta sig igenom själv när man är vuxen som att man får räkna med att man kan få hjärtat krossat för att du kanske blir kär i någon o det inte är besvarat. Du kanske måste själv såra någon. Som min kompis sa till mig häromdagen när jag sitter i ett litet triangel drama (fast jag vet innerst inne sj hur de slutar) 

​Kompisen sa att det spelar ingen roll vad du än väljer så sårar du någon. Och det har han rätt i. 


Var och gick igår för o rensa ur skallen och det gick  väl bra trodde ja. Tills det tog en omvändning. Sååå kul eller inte. Men ja de ska bli skoj o se hur de slutar.. 


Dela gärna med dig om du har suttit i sånt här triangeldrama och hur gick de för dig ?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Häromdagen börja jag tänka att va kul det vore om jag kunde åka o dansa till mina 5 favorit dansband.. Mina favorit dansband är följande: 

​Casanovas

Kindbergs

Date

Arvingarna 

Barbados


Och då börja jag tänka vart kan ja åka o se dem? Jo antingen Motala folkets park. Eller Viking Line Cinderella. Så nu har jag o ska snart beställa biljett för o åka till Motala och se Kindbergs i april =) skönt o planera o göra klart så man bara kan åka sen =) Sen blir de nog Arvingarna på Cinderella i Maj. Sen dem andra har ja inte kommit så långt till än. Känns kul o börja planera och sen få göra de . Och få komma ut o göra lite och inte bara sitta hemma o tråka =) Sen i sommar blir de folkrace festival jubileum =) känner på mig att det här året kommer bli ett kanon år =) 


​Den 15e ska ja göra en sak =) längtar som en tok. Ja har en massa o se fram emot det känns kul =) 


/Annelie

Likes

Comments

​Jag vet att jag är skit kass på och blogga , har blogg torka, ingen lust men så är det väl ibland. 

​Tänkte säga vad som har hänt sen sist. Mina katter Rizzla och Bosse har sen en veckas tid bott på ett jourhem. Då jag kände att min allergi blev bara värre och värre så ringde jag katt hemmet i Kristinehamn och dem börja leta jourhem direkt, fredagen 1-2 dagar efter jag hade ringt hade dem hittat ett hem åt dem. Men de skulle ske samma dag som dem ringde mig. Va väldigt omtumlade ,kändes som man inte hade sagt hej då till dem ordentligt. Men när ja satt inne på katthemmet i de lilla rummet dem fick sitta till jour familjen kom och jag följde med en personal in så fråga dem hur de kändes , och ja svara det är skitjobbigt men jag känner mig mest tom inuti.. Sen när jag sa hej då till Rizzla och sen vände henne ryggen kände jag mig så fruktansvärt hemsk. Hur kan man bara skita i dem (fast de gjorde jag inte) men de kändes som så. Jag fick va kvar till dem hämta dem ,men ja sa att jag vill bara åka hem. Det är jobbigt nog som det är. De gick bra tills ja kom hem på natten. Men nu har man vant sig , och min allergi har blivit lite bättre och det är skönt.. Och kissarna mår bra. 


​Sen har jag varit till tatueringsstudion med i år =) Gick till Headbanger tattoo i Karlskoga ,skit duktiga är dem. Gick till en tjej som tatuera in min döde katts namn och födelsedag o dödsdag, känns skönt och ha de med mig. Men ska tillbaka på onsdag för ifyllning på en gammal tatuering men måste boka in en tid till sen fick ja se för o fylla i Buddz tatueringen med då ja känner att de har släppt lite väl mkt färg på ett ställe, kräsen är jag men de ska man väl vara när man har i huvudet på ett sätt hur de ska se ut .


​Ha de så bra så hörs vi =) 

Likes

Comments

Har idag försökt och importera min gamla blogg hit, men när inte de gick så radera jag min gamla och har denna istället =) Ska börja blogga på 2 olika bloggar. En där jag delar med mig allt som sker i mitt liv (på den här bloggen) den andra ska jag ha för o kasta ut mig de ja vill ,som ingen får läsa mer än jag. Idag har jag städat o gjort fint hemma. Men min katt Bosse han blev så rädd att han hoppade upp på hyllan i köket - o vägrar komma ner :( Men annars kanske de händer ngt skoj i eftermiddag,de märker jag med tiden =)

Ha de så bra så länge. Gjorde en design men den försvann så är det någon mer som har denna sida som blogg så tar ja tacksamt emot hjälp. /AnnelieLikes

Comments