MY LATEST OUTFITS

Det har vært så moro å kle seg den siste tiden. Jeg har endelig kunne tatt i bruk flere ulike sko, jakker og lettere klær - men boom, så kom snøen. Det var ikke forventet etter en så fin uke, og jeg blir genuint trist av å se ut vinduet. Vi får krysse fingrene for varme igjen. Må si det er bra for både sinn og inspirasjon, og de fleste bloggere er vel ikke så fan av snøværet. Hvert fall ikke jeg! Men uansett, hvilket av antrekkene over er din favoritt?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg har nevnt det før, men å kjøpe brukte klær er absolutt et stort pluss og noe flere burde gjøre mer av - men det skal ikke legges skjul på at jeg tar meg selv i å ikke gjøre det ofte nok selv. Jeg har alltid vært glad i å shoppe og skaffe meg nye plagg til garderoben min, men det var faktisk etter at jeg startet å blogge forbruket mitt økte en god del. Jeg ville ha det "nye" på moten, gjerne en ekstra kåpe MEN bare med en annen farge eller annet snitt i livet. Lista er lang. Men, samtidig har jeg alltid vært flink til å gi bort eller selge klærene mine. Da gir jeg gjerne bort til Fretex, venninner, svigersøster eller legger ut på Tise -> anneliaaland. Samtidig som jeg har en tendens til å bli fort lei av plagg, noe som selvfølgelig er synd .. Men jeg har også noen tips:

TISE IT! @ANNELIAALAND

Det er ingen fasit på at en jakke må brukes som en jakke, eller at man feks må ha på genseren riktig vei. Et eksempel er disse to antrekkene mine med samme kimoni. Det ene antrekket er enkelt og sort, hvor jeg bruker kimoen som en lett jakke til for det lille ekstra. Men, det andre antrekket har jeg brukt kimonoen som hovedplagg i antrekket. Samme kimono, kun vendt bak frem med et belte i livet. Prøv dette på en jakke eller genser hvor det feks er kult mønster på ryggen ♥︎

Likes

Comments

Sneak peak

Som nevnt tidligere har praksisperioden min startet nå. Så denne uken og ukene fremover går til jobbing på praksisplassen min, samt min faste arbeidsplass. Det blir noen hektiske, men spennende uker med nye erfaringer og mer lærdom. Det kommer alltid godt med! Ellers, så blir dette et kjapt innlegg før jeg skal ut og ordne mer til leiligheten med kjæresten. Over ser dere et sniktitt på gårsdagensinnlegg fra Workshopen med InspLove. Vi blogges!

Likes

Comments

THE PLAIN BLACK SNEAKERS; ALWAYS A FAV

God kveld! Nå er jeg nettop kommet inn døren, etter å ha vært i Oslo på workshop med InspFashion og Andreas med Kastelshoes (linker). Det er et streetstyle skomerke som er designet for Skandinavia, vårt vær og våre praktiske løsninger - men stilen er inspirert av California. Vi som var på workshopen var så heldige som fikk med oss et par sko hjem, og FOR noen stilige sko. Utrolig behagelige, og ikke minst så digget jeg designet dems når det gjelder hélen. Skoene har en hél designet for å skippe på seg sko, samt gjøre det enklere å ta de på seg. Virkelig smart!

Jeg valgte modellen som heter "kvisvik" i sort farge. Disse likte jeg med en gang! Utrolig komfortable å ha på, mykt og god stoff - men samtidig så er de klassisk sorte. Det passer alltid med alt, og manglet faktisk i klesskapet mitt per dags dato da mine andre sorte joggesko er i bruk på jobb og turer. Gleder meg til å bruke disse! Du finner de -> her .

Likes

Comments

20% RABATT MED KODEN: idealSS17

Koden er kun gyldig én uke, så benytt sjansen nå! Link her.

Alltid en jakt å finne det perfekte dekselet. Jeg har hatt mange mobildeksler opp gjennom tiden, og jeg kan skrive under på at Idealofsweden , har noen av de beste dekslene. Både når det gjelder design, men også kvalitet. Pluss at jeg må innrømme at jeg digger gullplata hvor logoen står. Samtidig så er et mobildeksel et flott tilbehør, og Ideal of Sweden har er bredt utvalg med både modeller og design. Anbefaler dere å ta en titt, og husk å benytte dere av rabattkoden!

THE POPULAR MARMOR AND THE FASHION WALLET

Valget mitt falt enkelt og greit på disse to dekslene. Det populære og klassiske marmordekselet som alltid er flott, men også et lommebok-deksel. Jeg bytter stadig mellom disse to modellene. Det klassiske dekselet er ofte det jeg benytter om jeg skal ut en tur, mens lommebok-dekselet er som er på til hverdags. Det er helt genialt, og da glemmer jeg aldri bankkort eller førerkort. ♥︎

Likes

Comments

Ukens cravings
Frank's energidrikk, ostepop og oumph-vegetar produkter!

Ukens nedtur
Garantert det svingende været! Fra stekende sol og frokost på terrassen til snø og minusgrader.. Huff! Jeg er virkelig ikke et kuldemenneske.

Ukens opptur
Denne uken har vært full av planer og koselige dager. På mandag spiste jeg en god lunsj ute på Agave med Elise, Ida og Cathrine, og på onsdag hadde jeg tapaskveld med Katharina, Marthe og Thea. En uke fylt med hygge og god mat. Samtidig som jeg har vært i Sverige og satt på volumvipper.

Ukens sang
Amazing av Broiler og Kurt Nilsen! Så fiin.

Ukens serie
Prison break!! Det er sykt spennende. Har sett alle sessongene og har gledet meg en del til denne sessongen, og enn så lenge ser den bra ut. Man kan se den på viafree.

Ukens antrekk
Denne uken startet med fint vær, men endte i snø og kulde. Derfor har det blitt minimalt med antrekksbilder denne uken. Dette antrekket brukte jeg i Oslo på mandag. Elsker vesten!

Likes

Comments

TIME FLIES BY ..

Påsken har gått så fort, og det er kun to dager igjen før praksis. Dette er en fridag for meg, mellom jobb og andre planer. Så i skrivende stund sitter jeg ute på terassen med et pledd og en varm kopp kaffe mens jeg blogger. Planen for i dag er bare så enkelt som å gå en lang tur i skogen med hundene, rydde klesskapet mitt, vaske leiligheten og spise en god påskemiddag (Vegetar, fløtegratinerte og grønnsaker) ♥︎ Det er deilig med slike dager som i dag. Jeg håper dere nyter de siste påskedagene fult ut, så blogges vi!

Likes

Comments

PROSESSEN

Terassen vår var i utgangspunktet utrolig slitt, skitten og sliten - men nå har den blitt så flott. Vi har slipet terassen, vasket den med salmiak og beiset den. Dere skulle bare sett hvor mye grønn gugge som samlet seg opp. Æsj! Når underlaget var ferdigtørket sto utemøbler for tur. Vi hadde idéen om å lage vår egen utekrok, så dermed handet vi vinkler og treverk.

. . . .

Dette er hvordan det ser ut akkurat nå. Resultatet ble jo kjempeflott, to solide og gode benker - men enda ikke ferdig. Treverket kan ikke beises før om nærmere 1 år eller etter en varm sommer. Dette fordi imprigneringen må trekkes ut av treverket først. Hvis ikke flasser bare beisen av. Tiips! Ellers, så venter vi på terrassebord. Det blir bra!

Likes

Comments

Sponset #glossybox

Denne utgaven besto av en neglelakk fra Ciaté, en ansiktskrem med antioksidanter og vitaminer, blotting papir som absorberer overflødig fett i ansiktet - supersmart når man er på farten og vil matte ned huden, en nivea deodorant (skrevet om den tidligere) og en tissue mask. Jeg digger slike ansiktsmasker. De er så enkle å bruke og ha på! Gleder meg til å teste ut alle produktene ♥︎

TEST UT NYE PRODUKTER HVER MÅNED!

Hei fininger! Ettersom jeg har blogget om Glossybox en del ganger tenker jeg at de fleste har fått med seg hva det går ut på, men samtidig får man stadig nye lesere - så derfor vil jeg gjerne anbefale Glossybox nok en gang. For 179,-/mnd vil du motta en glossybox i posten med fem ulike skjønnhetsprodukter for hver gang. Dette gjør at man lett kan oppdage nye favoritter, eller oppdage produkter man ikke liker og da ikke gjør et fremtidig bomkjøp. Produktene kommer i enten fullsize eller mindre størrelser! Min glossyfavoritt må være Love-utgaven, og den kan du bestille her .

Likes

Comments