Innlegg i samarbeid med Nordicfeel

.. Lipgloss fra NYX i fargen Honeymoon ..

Cruelty-free makeup

I et tidligere innlegg hvor jeg anbefalte veganske skjønnhetsprodukter fikk jeg en god respons, så denne tirsdagen ville jeg bare komme innom for å tipse dere om at Nordicfeel har en egen kategori for sustainable beauty (adlink). Det vil si sminke som er vegansk, økologisk, ikke testet på dyr og naturlig. Hvor flott er ikke det? Man kan krysse av for underkategorien man vil se etter, men alt som er sustainable er merket med et grønt blad i hjørnet. ♥︎

products ..

Jeg har alltid hatt en lidenskap for sminke. Det er moro å leke seg med, oppdage nye favoritter og skape ulike looks. Det må sies at jeg bruker produkter fra alle slags merker, men om produktet ikke er testet på dyr eller er vegansk gjør det bare enda bedre. Virkelig! Med produktene over skapte jeg denne enkle og glødende looken. Lovelove!

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Monday

Jeg har faktisk en litt elsk/hat-følelse i forhold til mandager. Mandager er alltid en tung dag å åpne øynene på, og jeg ønsker alltid at helgen bare skulle vart én dag til. På den andre siden er det herlig med en ny uke med nye planer og mål. Denne uken har jeg blant annet planer om å fylle på vippene mine, være med venner også står en jobbhelg på agendaen.

Denne mandagens "to-do"

∙ Ukens storhandel med samboeren min

∙ Hente og poste pakker på posten

∙ Planlegge uken litt grundigere

∙ Rydde i klesskapet mitt

∙ Legge ut mer plagg på tise (anneliaaland)

∙ Svare på mail's

Husk at du får 25% på alle deksler fra iDealofSweden ut september med koden: FALLNO25

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Contour & highlight

Jeg konturerer alltid ansiktet når jeg sminker meg. Husker før når man bare klæsjet solpudder i hele ansiktet, men å lysne og mørke på de partiene som trenger det ser så mye bedre ut! Haha. Jeg pleier å legge en base med kremet konsistens av produkter, dermed setter jeg det. Her har jeg brukt den mørke siden på "Nyx wonder stick ", og "Nyx concealer" i fargen fair. Deretter setter jeg under øynene med "Nyx HD pudder " i banana for å lysne, og "Nyx matte bronzer " i deep tan for å markere enda litt til og i pannen. Til slutt bruker jeg også highlighter for å gløde litt ekstra, men det har jeg ikke på bildene her. (adlinks)

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Innlegg i samarbeid med Nivea

Spanight with Nivea

God kveld! Etter en lang uke med influensa og lite ork til selvpleie, er det på tide å ha et lite spa og føle meg fresh igjen. For litt siden mottok jeg en pakke fra Nivea med disse produktene, og alle passer ypperlig til en spa-kveld. Alt fra skrubber til fuktighetsgivende produkter. ♥︎ Jeg prøver alltid å sette av én dag i uken hvor jeg rydder og vasker, vasker sminkekostene mine, tar ansiktsmaske og har hjemmespa. Det er så viktig å ta vare på kroppen og pleie den!

PRODUKTER
giveaway

I samarbeid med Nivea får jeg delt ut en pakke med noen av produktene over, nemlig clear-up strips, ansiktsskrubb, kroppsskrubb og en bodylotion. For å delta må du kun legge igjen en kommentar i dette innlegget. ♥︎ Husk å skriv mailen din, slik at jeg får kontaktet vinneren. Vinneren trekkes om en uke (28.09). Gjerne del eller lik innlegget også! Lykke til.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Pizza & sushi

Jeg er utslitt av å være syk og sliten, og ikke nok med det har jeg eksamen på fredag i anatomi og patologi. Samtidig har jeg en tendens til å syntes virkelig synd på meg selv når jeg er syk - så til brunsj i dag ble det sushi og pizza. Yummii! På agendaen videre for i dag er det å lese til eksamen, gå tur med Bianca og deretter feire min gode venn, Katharina sin bursdag. ♥︎ Nå må jeg lese litt, vi blogges. Ønsker dere en fin uke videre!

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

heartshaped Brush cleanser

Denne lille hjerteformede "brushcleanseren" er genial, og den koster bare 8kr. Du har sikkert sett hvordan man bruker disse? Kun såpe, vann og en skitten børste. Gni rundt, og tada! Jeg har faktisk akkurat vasket børstene mine. Likte denne godt, eneste er at den er litt liten for de største børstene - men hello, 8 kr og de blir rene bare litt mer "jobb". Link her .

favorite lashes

Dette er favorittvippene mine. De er veldig brede, så jeg må alltid klippe de kortere tilpasset min øyeform. Men de er dødsfine og litt "whispy" noe jeg liker. For øyeblikket har jeg vippeextensions, men jeg har disse liggende i skuffen uansett! Link her .

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Dette har jeg på

Jakke fra Vero Moda

Tskjorte fra NAKD

Bukse fra Bikbok

Bananabag fra Bikbok

Sko fra Mango

Heihei, fra syke meg. For øyeblikket ligger jeg i sengen da jeg har blitt forkjølet. Selvfølgelig skulle høstforkjølelsen ramme meg også.. Menmen, uansett - herer antrekket fra torsdagen, hvor jeg var på workshop med Hosbjerg og Insp. Insp er et motebasert samfunn hvor man kan melde seg inn å dele antrekksbilder, følge andre inspirerende brukere samt like/kommentere. Insp har nå lansert sin egen app. Den heter "insp" og er gratis på appstore. Om du laster ned, så gjerne følg meg: anneliaaland ♥︎

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Etter å ha begått en del feil i shoppingfronten har jeg noen regler i bakhodet. Jeg titter faktisk så og si alltid på merkelappen på plagget - det har en del for kvalitet og hvor behagelig det er, etter min mening. Jeg har jo som sikkert flere begått noen feil ved å ha slått til på feil salg, feil størrelse og feil stoff. SÅ, derfor tenkte jeg å dele noen av mine regler med dere:

Noen handetips

Antrekk: Jeg tar alltid på meg et enkelt antrekk, og helst løse plagg når jeg planlegger å shoppe. Raskt og enkelt av og på! Angrer alltid om jeg kler på meg for mange lag og tettsittende klær.

Akryl: NONO! Jeg kjøper aldri overdeler som inneholder mye akryl, spesielt; strikkegensere og bluser da disse ofte inneholder mye akryl, generelt langermet overdeler. Akryl gjør at plagg lett blir nuppete, samtidig som at stoffet ikke lar kroppen puste (aka klamt, ekkelt, svett). Det gir også ofte elektrisk hår og/eller småstøt.

Viskose: Det kan være greit å vite at plagg laget av viskose alltid vil krympe litt, så ikke kjøp et plagg i viskose som akkurat passer.

Størrelse: En ting jeg alltid har i bakhodet er at jeg heller kjøper et litt for stort plagg enn ett som passer på prikken, spesielt; overdeler og jakker. Jeg pleier faktisk nesten alltid å teste om jeg kan "svinge" armene rundt uten at det blir for stramt.

Hva er deres huskeregler på shopping?

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Innlegg i samarbeid med Neglakademiet

Creative nail design Inc

Hei, god fredag! I dag mottok jeg en pakke fra NeglAkademiet. Den inneholdt tre neglelakker, top- og basecoat og diverse tilbehør fra merket Creative Nail Design (CND). Neglakademiet uttaler CND som verdensledende innen profesjonell hånd-, fot og skjønnhetspleie i 30 år. De tilbyr en rekke av farger og i ulik finish, samtidig som de er store når det gjelder shellac.

Neglelakker .. 

For dem som har kjent meg lenge vet at jeg er en storforbruker av neglelakk. Jeg har det på hele tiden, og føler meg ganske naken uten. Ikke bare har jeg det på, men jeg liker også å variere fargen på neglelakken. Så, at jeg mottok tre spreke farger fra CND sin Creative play kolleksjon var helt topp! Jeg har allerede tatt av den gamle sorte lakken og påført lakken "on a dare". Love it. ♥︎ Konsistensen på lakken var så tykk og enkel å påføre, og finishen ble bare så bra! Ganske lignende shellack, noe jeg elsker.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments