Mat
Sick and sushi

Føler jeg har skrevet den samme overskriften flere ganger, men skal ikke se bort i fra det heller. Hver gang jeg er syk eller føler meg dårlig unner jeg meg alltid litt ekstra god mat og sncaks. Haha, jeg er vel ikke alene om det? Og, med tanke på formen min i dag er jeg rimelig glad jeg ikke har noen planer. Så nå skal jeg bare legge meg på sofaen og se serier. Forresten, så vil det komme en giveaway på bloggen i samarbeid med Nivea. Så følg med! Ønsker dere en herlig helg, så blogges vi ♥︎

Husk at du får 20% rabatt hos Caseapp.no med koden ANNELI20!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Skjønnhet og sminke
. . . .

Hei fine! Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan lage sminkevideo, så i går bestemte jeg meg for å filme en liten sminkevideo. Det ble vel ikke store greiene, meen fornøyd til at det er min første videoblogg. Er ikke bare, bare å snakke til kamera og få alt til å stemme, haha. Kan vel innrømme at det er litt småkleint, men kan tenke meg det er en vanesak. Men, jeg håper dere liker videoen ♥︎ Vi blogges!

Likes

Comments

Skjønnhet og sminke
Sminkevideo

Hei dere! Da har jeg filmet inn enda en ny sminkevideo på denne enkle looken, så skal jeg prøve å redigere den ferdig på nattvakten jeg har i natt. Forhåpentligvis er den grei, så da kommer det en sminkevideo i nærmeste tid ♥︎ Håper dere får en flott dag videre! Blogges.

Likes

Comments

Mat
Mexican dinner

Hei og god kveld! Denne dagen har gått i ett og nå er jeg endelig i seng. Jeg har filmet og redigert en sminkevideo til dere i dag, men har planer om å filme en ny i morgen isteden - så vil nok komme en ganske snart. Følg med! Ellers, så fyller bestevenninna mi 20 år i dag så i dag har vi vært ute å spist på Mucho macho. Det var knallgod mexikansk mat der, og ikke minst mojitoen, yummi 🌮 Jeg håper dere har hatt en super dag! Vi blogges.

Likes

Comments

Samarbeid

Sponset

🌟 🌟 🌟

La Theorie Des Volcans "Noir eternac": Vegansk ansiktsskrubb fra det franske varemerket. Skrubben inneholder krystraller fra edelsteinen ametyst og vulkanstein. Jeg har allerede testet den og den var knallgod. Den inneholder mange små korn som jeg elsker for en ekstra god eksfoliering.

Emité make-up "Lip & cheek tint": En slags tint som forsterker leppene og kinnenes naturlige nyanser.

Batiste stylist "XXL volume spray": Volumspray som er fylt med keratin for å styrke håret, samt olje for å gi næring.

Elie Saab "Le Parfum": Elie Saab sin parfyme med duft av designerens haute couture kreasjoner.

De Bruyere Beauté "Jumpo eye pencil, bubble 07: Skimrende øyenskygge! Superflott og pigmentert. Swatchet på både hånda og på arket, som du ser på bildet under.

. . . .

Hei, og god mandag! Jeg har testet ut tre av produktene fra denne måndedens Glossybox. Jeg startet dagen med å teste den veganske ansiktsskrubben. Jeg likte den supergodt, da den var middels grov med mange småkorn. Absolutt noe jeg trenger i vinterperioden! På julebordet i helgen brukte jeg den skimrende øyenskyggen. Den har en bra pigmentering og var enkel å blende ut. Når det kommer til parfymen var ikke den duften noe for meg, dessverre - ellers, så gleder jeg meg til å teste ut resten av produktene som alltid. Har dere prøvd ut noen av disse produktene?

Kjøp glossybox, her!

Likes

Comments

Antrekk
My new comfy teddycoat

Som jeg elsker den nye kåpen min allerede - den er så god, varm og fin! Jeg kjøpte den på Ellos, link her. (adlink) ♥︎ Etter noen dager med hvile er jeg nesten frisk, og har fult av planer fremover. For min del går denne helgen til jobb, og julebord etter jobb på lørdagen. Gleder meg masse, regner med at det blir koselig - og må si jeg gleder meg til å bruke den nye kjolen min. Alltid stas med nye plagg! Uansett, jeg håper det står bra til med dere om dagen?

Likes

Comments

Samarbeid, Interior/DIY

Sponset produkter

Hvor fint er ikke dette settet fra Caseapp.no ?! Ah, elsker det allerede - så enkelt og stilfult! Jeg valgte et av Caseapp sine ferdigdesignede sett, men du kan som sagt også designe ditt eget også. Skins til Macbook er superenkle å kliste på og bytte ut. Det er et tykt klistremerke som du klistrer på, som beskytter mot riper og andre slitasjer! Et skin og/eller et deksel er den perfekte julegave eller bursdagsgave til noen du er glad i, eller en gave til deg selv 🎄

Vinneren av konkurransen er Cathrine. Tar kontakt med deg på facebook! Til dere andre, her er en 20% rabattkode hos caseapp ♥︎

20% rabatt på ditt kjøp hos caseapp med koden "ANNELI20"

Likes

Comments

God kveld! I dag har min beste venninne, Margrethe bursdag og det feiret vi med å spise på Tijuana og med en liten shoppingrunde. Jeg har alltid elsket Tijuana, men i dag fikk vi både lunkent vann og syntes ikke særlig om maten heller, dessverre.. Men, uansett. Jeg fikk kjøpt meg en knallfin kjole fra Kouture, samt to fine overdeler, en kåpe, tannbleking og selvbruning 🌟 Beklager for gultonet-bilder, men holder fremdeles på å lære meg Olympuskameraet. Noen som har noen gode instillingstips?

Husk giveawayen min om et gavekort på 300kr hos Caseapp. Vinneren trekkes i morgen kveld! Trykk her for å komme til konkurransen.

Likes

Comments

Samarbeid, Skjønnhet og sminke

Sponset produkter

 Be good to your skin.. 💋

Nivea Creme: Mild hudkrem til hele kroppen, spesielt albuer, knær, hender og ansikt.
Nivea Protect&care Anti-perspirant Roll-on: Deodorant med 48 timers beskyttelse.
Nivea Caring Shower Silk Mousse: Dusjsåpe med essensielle oljer. Pleiende og mild.
Nivea Smooth Caring Body lotion: Fuktighetskrem som lukter friskt og godt!
Nivea eye-makeup remover: Fjerner enkelt vannfast maskara.
Nivea Miccelar Water: 3i1 -> renser, fjerner smuss og tilfører fuktighet!

Hei dere! For litt siden ingikk jeg et samarbeid med Nivea. Merket lyder vel kjent for de fleste? Nivea har en rekke hudprodukter som passer til de de fleste i alle aldere. I denne pakken mottok jeg seks av Nivea sine bestselgere, som jeg gleder meg masse til å prøve ut. Jeg har allerede testet sminkefjerneren, fuktighetskremen og toneren tidligere - og de er faktisk kjempegode (og tomme), hehe. Så passet ypperlig ♥︎ I samarbeid med Nivea vil jeg også ha en konkurranse på bloggen før jul. Så følg med! Har du prøvd noen av disse produktene?

Likes

Comments

Antrekk
. . . .

Solbriller: Dior Sideral 2
Trenchcoat: Nelly
Bukse & Genser: Gina Tricot
Sko: Uggs
Veske: Marc By Marc Jacobs

Heisann! Beklager for at dere har hørt så lite fra meg. Jeg har hatt mye å gjøre på skolefronten og på søndag tok forkjølelsen meg - så jeg har vært sengeliggende i to dager. I dag føler jeg meg heldigvis mye bedre ♥︎ Nå har jeg besøk av kjæresten min. Vi har planer om å lage oss en god middag og slappe av med serier før han skal på nattvakt. Håper dere har har en fantastisk dag. Vi blogges!

Husk å meld dere på giveawayen min -> her . Vinneren trekkes om to dager.

Likes

Comments

Instagram@anneliaaland

  • Facebook
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw