Header

Hei. Da var det på tide å vise dere stuen vår. Bildene jeg bruker i disse før/etter innleggene viser leiligheten slik den var på den tiden vi nylig hadde flyttet inn. Så stuen vår, sammen med alle andre rom har gradvis forandret seg - men syntes det alltid er best å vise utganspunktet også hvordan det er nå. PSST! Jeg syntes leiligheten vår er mye koseligere og finere i virkeligheten. heheh. Det er sinnsykt vanskelig å ta fine interiørbilder. Noen som har noen tips?

Før

etter

Som dere ser har vi gjort STORE forandringer. Vi kan starte med kjøkkenet som fremdeles er ganske så likt, den eneste forskjellen er at vi har fått lys over skapene og fler kjøkkenapparater. Mens stuen er totalt forandret, hvert fall nesten. Vi har byttet ut skinnsofaen med en velur sofa i blå, fjernet høyttaleren og etter bare noen få måneder solgte vi stuebordene våre og kjøpte oss dermed marmorbordet som vi har hatt en stund nå. Det er litt mer praktisk og knallfint!

. . . .

Vi har fått litt mer dekorering og bordbrikker på spisebordet - det gjorde faktisk mye. Så hyggelig med litt mer ting. Ellers, så er vel en av de største forandringene at vi har male den ene veggen mørk blå. Jeg elsker den fargen! Det fikk frem en god kontrast i rommet og ikke minst ble stuen mye lunere og hyggeligere ♥︎. Og, som dere ser har vi fått oss ny tv samt tvbenk. Wii! Tv-benken vi hadde på førbildene har fått en perfekt plass foran inngangen vår med et brunt saueskinn og en lykt!

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei. Jeg har lenge brukt appen Tise (anneliaaland) til å selge klær, tilbehør og vesker - pluss at jeg har solgt en del via finn og diverse facebookgrupper. Det har gjort at jeg har fått en viss oversikt over det å sende pakker. Derfor tenkte jeg å lage dette innlegget med noen tips til dere.

Tips 1. Hvordan få gjennom salg.
Tenkte bare starte med noen små tips til å få solgt klær, vesker, interiør og annet:
∙ En god beskrivelse av produktet. Ingen vil for eksempel kjøpe en veske til 10k om det står i annonsen "merkeveske selges. ta kontakt", så lag beskrivelsen utfyllende om tilstand, hvor den er kjøpt, orginalpris, stoff og lignende.
∙ En overkommelig pris. Hvor mye er den brukt? fin stand?
Vær aktiv på salgsplattformen. Ha en dialog med kjøper, raskt svar etc. Lar man det gå over ett døgn har kjøper plutselig funnet noe annet.

Tips 2. Norgespakken? Billigere på nett.
Tror det er mange som ikke vet dette. For drar du i posten og sender avgårde en pakke med norgespakken så koster det for 0-10kg pakker 170kr, MEN dersom du forhåndsbestiller frakten på nett koster deg deg 140kr for samme pakke. Du må bare printe ut selv og feste på pakken.

Tips 3. Kjøp emballasje og ha hjemme!
Jeg pleier å handle bobleplast-konvolutter på Clas Ohlson, rusta og lignende butikker. Da har jeg disse klare hjemme og kan gjøre klar pakken for posting. Det sparer deg for mye tid, og er billigere enn å kjøpe en pakke hos posten for hver gang.

Tips 4. Fraktpriser
Prisene på frakt varierer mye. Jeg skal ikke si dette for sikkert, men i følge min erfaring så har prisene for frakt vært slik.

∙ Jeg har postet en bikini for 40kr.
∙ Jeg har postet en kjole til 68kr
∙ Jeg har postet en bukse til 68kr
∙ Jeg har postet et parr sko for 104kr.
∙ Jeg har postet en jakke for 104kr.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Contains affiliate links

Fire nye kjøp

Det er en herlig følelse når man får solgt unna en del plagg som bare ligger i klesskapet. Det gir meg også litt bedre samvittighet til å kjøpe meg noen nye godbiter - hehe. Så disse fire enkle basic plaggene klikket jeg hjem til meg forrige uke. En enkel singlet, fishnet genser, halter neck top og en fin strikk. Alltid moro med noe nytt ♥︎ Nå venter jeg bare på varmere tider og sjansen til å kunne kle meg bedre. / Du finner meg på tise, under navnet anneliaaland.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

God mandag.
For en liten stund siden kjørte jeg en meningsmåling på instagram (anneliaaland ) om dere ønsket mer av mote og skjønnhet eller personlige saker/hverdagen min på bloggen. Jeg publiserer mest innlegg om antrekk og skjønnhet, men i og med at det ble ganske jevnt tenker jeg å prøve å få publisert noen hverdagslige og/eller personlige innlegg i blant også. Da kan dere også bli mer "kjent" med meg bak skjermen ♥︎. Psst.. Jeg setter alltid pris på tilbakemeldinger.

∙ Da Even og jeg møttes husker jeg at han hatet brynene mine. Det var den perioden det var inn med spisse og firkantet bryn, så jeg husker han ba om å få sminke meg en dag - og det ble faktisk overraskende fint. Etter den dagen husker jeg at jeg likte brynene han tegnet på meg godt, så de forble slik.

∙ Vi går på badet sammen. Jeg vet det er mange som ikke trives med det, men for oss faller det bare naturlig. Så det er ikke noe problem om den ene er i dusjen og den andre på do. Haha.

∙ Vi krangler så og si aldri, og om vi eventuelt krangler så er det jeg som krangler med han - mens han bare sitter der. Haha - men enda godt er det. Føler nesten det alltid er en rolig og en "krangler" i et forhold.

∙ Vi har bodd sammen på tre ulike steder. I starten av forholdet og i ca 1 år så bodde vi hos Pappa, hvor jeg hadde min egen loftetasje. Deretter bodde vi noen måneder på Eidsvoll i et stabbur hos moren til Even, eller jeg bodde der ca 70% av tiden. Mens i fjor så kjøpte vi oss vår egen leilighet som vi bor i nå. Så godt å ha et eget sted ♥︎

∙ Vi har kjent hverandre i over 4 år, vi er på vårt 5 år nå. Det er utrolig merkelig hvor fort tiden går, og veldig rart å tenke på at vi møttes da jeg var 17år og han 19 år.

∙ Vi jobber fast på samme arbeidsplass. Det var faktisk litt merkelig i starten når alle fikk vite om det og nevnte det, men vi jobber jo aldri sammen - så ikke noe jeg tenker over. Jeg jobber dag/kveld turnus, mens han jobber fast natt.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Sunprime waterfont

Lykke! I går bestilte vi oss ferie med Kyrre og Line til Mallorca i sommer. Vi har i en liten stund tittet på feriesteder og hotell, og endte opp med Sunprime Waterfont i Mallorca ved Palma. En ordentlig sydenferie! Se så flott hotellet er, og ikke nok med det så ligger stranda 25m fra hotellet og med gåavstand inn til byen. Det blir så bra - god mat, solfylte dager, mye moro og godt selskap ♥︎ Det er en god stund til reisen, men jeg elsker å ha noe å se frem til! I fjor var jeg på reise i Amsterdam, Kiel, London og Stockholm - men dette året var det varmere strøk som sto på ønskelisten.

to-do liste

∙ Jeg skal begynne å trene. Nå har jeg faktisk et mål å trene mot.
∙ Jeg skal shoppe nye- og fine sommerplagg.
∙ Jeg skal prøve jobbe oftere og tjene litt mer penger.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Min dag

Hei og god lørdag! Nå er jeg dødssliten etter å ha vært ute i hele dag. Turen til Eidsvoll startet med at jeg kjørte fast bilen, da det var mer snø enn jeg så på parkeringsplassen der jeg skulle stå. Endte med en liten dytteøkt :) Haha. Ellers, så har Even, Kyrre, Line og jeg vært to-tre timer i skogen med hundene. Vi tente bål, grillet og koste oss - tross av at det var iskaldt og altfor mye snø. Jeg elsker å gå tur i Eidsvoll. Det er absolutt ingen mennesker å møte, kjemperolig og gode turstier. Ikke minst storkoser hundene seg når de kan løpe fritt rundt ♥︎ I skrivende stund ligger jeg nydusjet i sengen og planen er å ta en liten powernap, så vi blogges.

.. Se så fiint! ..

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Dette har jeg på meg

Genser fra Nelly
Bukse Fra Brandy Melville
Veske fra Zara
Øredobber fra Bjørklund, Frost / sponset
Smykke fra River island

Gårsdagen

I går gikk alarmen kl 05.40 og jeg begynte å ordne meg før turen gikk til Pressekontakterna sin Beauty Boost med Romy (romyfelicia). Vi ble servert en herlig frokost fra Alpro og lunsj fra Pinkfishresturants. Yumyum! ♥︎ Noen av merkene som holdt et lite foredrag var L'oreal, Babyliss, Exuviance og Elite helse. Det var lærerikt og spennende å høre på, og ikke minst så fikk jeg med meg en del ny kunnskap hjem pluss en fantastisk "goodiebag". Jeg skal teste ut en del produkter fremover, så eventuelle anbefalinger eller anmeldelser vil komme.

Tidenes irritasjon: Et lite irritasjonsmoment er at prisen for å stå parkert på stasjonen har doblet seg. Det koster ca 50kr, pluss at det kun er noen få og da mener jeg p-plasser til parkering med avgift. Så jeg må alltid reise i god tid i tilfelle jeg ikke får plass, for da må jeg rekke å kjøre til Frogner stasjon. :))

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Mitt første kyss..
Jeg husker jeg fikk mitt første kyss i barnehagen, men jeg husker ikke til hvem. Det er så rart at man husker noen spesielle hendelser, men ikke andre ting, men uansett - på den tiden var kysseleken super populært. Noen andre som kjenner seg igjen? Jeg husker godt at vi jentene løp etter guttene og dermed fikk jeg et av mine første kyss under nettop denne leken. Haha tenk så mini jeg var.

Mitt første seriøse forhold..
Mitt første seriøse forhold er med Even, som jeg også er sammen med den dag i dag. Vi møttes i 2013 på fest, og ble enda bedre kjent på nyttårsaften det året. Etter det startet vi å treffes, overnatte og feste sammen - og ja, nå har vi kjøpt leilighet sammen og har allerede bodd her i snart 1 år. Tiden flyr.. ♥︎

Min første ferieflørt..
Haha dette høres rart ut, men det var i Kypros 2012, da jeg var der med tanta mi og kusinen min. Jeg husker alle badevaktene, spesielt én av dem ga med ekstra oppmerksomhet og interesse når vi var på badelandet som lå rett utenfor hotellet. På den tiden var det superstas og bare moro, selv om han var i 30-årene. HAHA. Han spurte om vi skulle treffes på stranda og gå en tur, men det fikk jeg ikke lov til på den tiden og GLAD for det. Utfallet kunne vært noe annet! Så, isteden så møttes vi utenfor hotellet. Vi ble sittende der å prate i to-tre timer, hahha (??) mens kusinen min løp ut og inn, og latet som hun tittet etter noen andre bare for å passe på meg. Haha jeg ler.

Mitt første møte med alkohol..

Jeg startet å drikke sommeren til 9-ende klasse, da var jeg 15 år. Vårt felles møtested var på mortetjern eller på håndballbanen i nærheten. Vi frøys i hjel, gikk rundt fulle og alt var egentlig bare morro! Men, den aller første gangen jeg drakk var hos Marthe C med Caroline. Vi poppet en rødvin og endte opp i grøftekanten utenfor huset hennes med en stor rødvinflaske i hånden. Og, det skulle jo bare mangle at den var full av kork. Haha, vi klarte jo ikke åpne den ordentlig. Dagen etter var Caroline og jeg så stolte da, for heheh vi hadde jo drukket alkohol. ;-)

Min første jobb..
Begge mine første jobber var hos Mortens Kro. Jeg startet først i oppvasken, men fant fort ut at dette ikke var noe for meg så jeg sluttet etter en måned. Men fikk heller jobb som servitør hos dem, så da serverte jeg i bryllup, konfirmasjoner etc. Jeg husker bare følelsen jeg satt med når jeg måtte ta på andres matrester og skittent bestikk, blæh. Samtidig som det var en del enslige menn som ga blikk som var ubehagelig :))

Min første tatovering..
Den tok jeg da jeg var 16 år, du kan lese om alle tatoveringene mine her . Men kort sagt, så husker jeg at jeg hadde så lyst på en tatovering og at det var så stas. Dermed fant jeg en tatovering som både var enkel, fin og med en god betydning for at det skulle være lettere for pappa å gå med på å si ja. Aldersgrensen er jo 18 år, med mindre man har godkjenning fra foreldre. Jeg tok tre dovefugler på ribbeinet som har betydning fred, kjærlighet og familie - samt at de tre fuglene er pappa, meg og min avdøde mor ♥︎

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Hei! Håper dere har hatt en super dag? I dag har jeg vært på farten helt siden jeg sto opp. Vi har handlet enda mer til leiligheten, ordnet ett par ting og nå sitter jeg å ser på reiser. Jeg har så reisefeber, og tenker å bestille en reise til sommeren - men er usikker på hvor. Så, har dere noen gode reisetips? og evt steder dere ikke anbefaler? ♥︎

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Heihei! Da er jeg snart i mål med rommet mitt. Folk har spurt om vi ikke sover sammen siden vi har våre egne rom, men jo, det gjør vi så klart!! Vi har tre soverom i leiligheten, hvor vi har har brukt ett av rommene til soverom og de to andre har vi fordelt slik at vi har hvert vårt. Det tar tid å komme på plass i leiligheten, men nå begynner ting å komme seg mot å bli nesten ferdig. Gleder meg til å vise dere stuen også ♥︎

Da vi først flyttet inn valgte jeg kun å bruke rommet til klær med en liten kontorplass, men etter hvert valgte jeg å gjøre rommet mitt mer "rent" og praktisk, hvor jeg flyttet alle klærne inn i skapet, kjøpte en sjeselong, noe til veggene og en større pult. Nå er rommet mitt nesten ferdig, men jeg mangler fremdeles litt mer på veggene, noen friske planter og små detaljer.

Før -> Nå

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments