Skjønnhet og sminke
∙ Friday the 13th ∙

Hei, og god helg! Håper dere hatt en knall start på helgen? I går var jeg på innflytningsfest hos Siri med flere gamle venninner. Det var superhyggelig å se folk igjen etter så lang tid med store forandringer. Jeg hadde en topp kveld i går, mens resten av helgen min går heretter til jobb. Nå skal jeg fikse meg og spise en god lunsj før jeg skal på tur med Bianca. Vi blogges! Ønsker dere en flott helg videre ♥︎♥︎

Instagram og snapchat; anneliaaland

Likes

Comments

Klær og mote
New white sneakers 👟

Ah, som jeg digger de nye skoene mine! Enda et par til skosamlingen min, og disse vil nok bli godt brukt. Ser bare frem til sol og varme samt tør og bar bakke! Jeg har et eldre par fra adidas, men de er blitt for store - så denne gangen handlet jeg på barneavdelingen og heldigvis passet disse perfekt! Som dere ser kjøpte jeg et par helt enkle hvite adidas med borrelås. Jeg syntes det er superstilig, samtidig som man slipper de lange trådene i alle kanter.. ♥︎

Likes

Comments

Antrekk
Some of my latest outfits

Nå har det gått en lang periode med lange mørke dager, og jeg må inrømme at jeg merker det godt på humøret, energien og inspirasjonen. Jeg føler meg sliten, og har dermed ikke ork til så altfor mye. MEN, jeg har inngått et samarbeid med Lava Art, så i løpet av kommende uke skal jeg få laget en sminkevideo til dere! Det er noe jeg ser frem til ♥︎ Ellers, så har jeg satt sammen noen av mine siste antrekk i dette innlegget. Hvilket antrekk er din favoritt?

Likes

Comments

Bildedryss

Hei hei! Da er jeg tilbake fra en bra reise til Kiel med jentene. Vi hadde ingen spesielle planer for reisen utenom å bare slappe av og kose oss sammen - noe jeg kan skrive under på at vi gjorde. ♥︎ Storkoste meg og det var deilig å komme seg litt bort i noen dager før skolestart igjen.. Jeg håper dere får en super helg, så blogges vi!

Likes

Comments

Antrekk
It's about the accessories

Gårsdagen benyttet jeg i Oslo med min flotte kjæreste. Vi shoppet i omkring 8 timer med kun en kjapp burgerpause på Max burger. De har så gode vegetarburgere - liker spesielt Crispy Mexican burger. Men uansett, hadde en flott dag og fikk kjøpt meg en del nye ting. Blant annet tre gensere, en til bomberjakke, hudprodukter, ny anastasia dip brow og ellers noen småting. Fornøyd! Og, nå er det kun snakk om timer til jeg reiser med jentene. Gleder meg masse, og skal selvfølgelig ta med kamera så jeg vil publisere innlegg når jeg er hjemme igjen ♥

Kåpe Selcted Femme / PIMMS by Malene Birger veske

Likes

Comments

Personlig

Så er vi plutselig i 2017. GODT NYTT ÅR ♥︎ Jeg liker å skrive lister på ting, så derfor har jeg skrevet ned målene mine både her og i en notisblokk slik at jeg enkelt kan lese over hva jeg faktisk har satt meg som mål for dette året. Jeg har troen på at 2017 skal bli mitt år, og ser virkelig frem til hva det bringer.

Mine nyttårsforsetter

Blogge bedre og oftere.
​Jeg skal bli flinkere til å ta med meg kameraet rundt omkring, samt ta bilder og igjen blogge oftere med bedre kvalitet og mer variasjon.

Kosthold og helse.
​Jeg drikker altfor mye energidrikk og brus, så dette er noe jeg skal kutte ned på. Verken bra for helsa eller tennene.

Ta vare på de jeg er glad i.
​Det er viktig å ta vare på de man er glad i, og gjensidig kjærlighet er det beste. Jeg skal forsette med og bli flinkere til å vise dette, og bruke mer tid på de som betyr noe for meg og heller droppe annet.

Kjøpe leilighet.
Dette er noe som står sterkt på listen. Det å kjøpe en leilighet med kjæresten. Vi titter og drar på visninger, og det er noe vi skal fortsette med til vi finner den perfekte for oss.

Si fra.
Jeg har både hørt og erfart at jeg til tider kan være altfor snill, så en ting jeg må bli flinkere til er å si fra. Sette ned foten og virkelig si hva jeg mener.

Gå mer i naturen.
Jeg elsker å gå turer, og spesielt etter jeg fikk meg hund. Naturen er vakker, og det er så herlig med frisk luft for både sjel og kropp! Skal prøve å få med meg typen på telttur, hvor koselig?

Likes

Comments

Mat
Middagsselskap

Heihei. Dette blir mitt siste innlegg før et nytt år står for tur. I kveld har jeg vært i middagsselskap hos tanta til Even m/familien. Vi spiste god mat og herlig dessert. Det var kjempekoselig! For det kommende året er ett av mine mål å blogge oftere og bli flinkere til det. På den andre siden, går hele helgen min til kveldsjobbing, men håper dere får en strålende feiring i morgen med gode venner og/eller familie ♥︎

. . . Søte svigersøster

Likes

Comments

Hyggelig kveld i Oslo

Heihei! Beklagligvis glemte jeg kamera da jeg løp ut døren i stad, men publiserer et innlegg likevel. For i kveld har jeg vært i Oslo med Kathrina og Thea. Vi spiste en god middag på Olivia og ellers bare tittet rundt. Koselig som alltid ♥︎ Resten av uken min går til jobb, til og med nyttårsaften og første nyttårsdag. MEN, neste uke reiser jeg med båten til Kiel med tre gode venninner. Gleder meg masse og skal prøve å få tatt mange fine bilder også. Håper dere får en fin kveld videre!

Likes

Comments

Pimms veske fra By Malene Birger

Ah, jeg har siklet etter denne vesken lenge og var så heldig som fikk den til jul! Det er virkelig den perfekten vesken å ha med seg rundt omkring, og den er helt topp til å ha kamera i ♥︎ Stroppen på vesken er bred, noe som gjør den mer behagelig å bære på i lengden! Den er så fin, og fra et av mine favorittmerker; By Malene Birger. Er den ikke flott?

Likes

Comments

Sponset

The Pink Diamond Glossybox  💎

Hei! Dagene flyr unna, og i dag er det allerede lille julaften. Jeg har vært på jobb i dag, og etterpå skal jeg pynte juletreet med pappa og bare kose meg. Klør i fingrene etter å åpne en liten pakke, så det passet ypperlig å motta månedens glossybox i posten i dag. Denne utgaven falt virkelig i smak ♥︎ Den inneholdt en liten tangleteezer-typ børste som er knall å ha med i vesken, samt en flott nude leppestift og en glittergrå neglelakk som passer til både jul og nyttår! Ikke minst, fikk vi med en tissue mask. Ah, som jeg elsker disse! Så gode og føles så avkjølende på ansiktet - full av fuktighet. Har du prøvd noen av disse produktene?

Likes

Comments

Instagram@anneliaaland

  • Facebook
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw