Hei fine dere! Har dere det bra for tiden? Jeg har det hvert fall strålende, og det er så deilig at dagene er blitt lysere og lengre. Det kjennes godt på humør og form! Samtidig som ukene går fort, er dagene ufattelig lange når man venter på noe. Nå er det under to uker til jeg flytter, så det er noe jeg ser frem til. Jeg gleder meg til å få alt på plass, ha innflytningsfest og samtidig ta dere med på denne "reisen". Blir så bra! ♥︎ Jeg skal forresten på event med NIVEA den 9 mars. Er det noen andre som skal dit?

Likes

Comments

Lofoten fiskeresturant - Aker Brygge 📍

Hei hei! I går feiret jeg valentinsdagen med kjæresten min. Vi spiste på Lofoten fiskeresturant på Aker brygge. Der ble vi sittende i noen timer over god mat og drikke. Anbefales for de som er glad i sjømat! Hadde en kjempehyggelig dag ♥︎ Nå skal vi på tur med hundene, før vi skal kjøpe oss litt sushi og snacks. Håper dere hadde en fin gårsdag, og får en fin uke videre. Vi blogges. Hva gjorde dere i går?

Snapchat: anneliaaland Instagram: anneliaaland

Likes

Comments

.. Mm, Hummuswrap og sjokolademoussé
Pakke, rydde, flytte

God søndag! Formen min er ikke helt på topp i dag, så denne dagen går til å kun slappe av og lade opp til en full skoleuke. Den siste tiden min har som sagt vært travel, med både forberedelse til flytting og eksamen - men nå er eksamen endelig levert inn og jeg føler meg noen kilo lettere. Men når det er sagt, er det likevel en eksamen rett rundt hjørnet.. Men det et mye spennende som skjer for tiden også. For på fredag hadde vi en såkalt flyttedag hvor vi kjørte et stort lass med ting og møbler, som vi oppbevarer et annet sted inntil flytting, samtidig som vi tok vår andre tur på IKEA for å gjøre unna noen småting. Så for øyeblikket har jeg kun to kasser med ting og en stor koffert med klær igjen hos pappa. ♥︎ Ah, kan bare ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Jeg får nesten ikke sove om nettene, haha.. Huff! Ønsker dere en fin søndag videre, så blogges vi!

Likes

Comments

. . . .

Hei dere! Jeg må bare beklage fraværet mitt.. igjen, men har så masse å drive med at tiden ikke strekker helt til. Jeg arbeider daglig med eksamen, samtidig som jeg pakker og ordner ting til flytting. Det er under en måned til, og fyflate som jeg gleder meg til å få alt av møbler til små detaljer på plass. Det blir så bra, og jeg skal selvfølgelig ta dere med underveis! For å lufte hodet fra eksamen i dag dro jeg på tur med Cathrine og hundene våres. Det var iskaldt i dag, og den varmeste buksa mi er fra bikbok med superundertøy under. På tide å kjøpe seg en ordentlig turbukse kanskje (?). Uansett, det er utrolig hvor stor forskjell litt selskap utgjør? Når jeg går tur helt alene, er en halvtime evigheter, mens når jeg går med en venninne kan vi plutselig gå oppmot flere timer. Etter turen kjøpte vi oss velfortjent sushi, yummi ♥︎

Likes

Comments

Sponset/Adlink

Fem nye produkter hver måned

Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg digger Glossybox (adlink), konseptet dems og produktene de sender ut! Hver måned mottar jeg en ny glossybox, og gleder meg like mye hver gang. I hver utgave ligger det fem skjønnhetsprodukter, enten i fullstørrelse eller en teststørrelse - men det gir deg uansett muligheten til å teste ut fem nye produkter for under en 200-lapp, og jeg har faktisk funnet meg noen favoritter jeg også har kjøpt i butikken senere. Det er en super måte å teste noe før man faktisk kjøper det i butikken i full størrelse.

KJØP DIN GLOSSYBOX -> GLOSSYBOX.NO

179kr/mnd og fri frakt løpende abonnement eller 1679kr/12mnd

Likes

Comments

Hei dere! Nå er det ikke lenge igjen til vi flytter, og de som kjenner meg godt vet nok at jeg allerede er i gang med pakkingen (hehe, snart ferdig). I dag har vi vært på advokatmøte og vært å plukket ut hvitevarer til både kjøkken og bad som vi får av foreldrene våre, snille!! Men vi er fremdeles på jakt etter det perfekte spise- og stuebordet. Det er så mye fint å velge mellom, men må innrømme at jeg har falt litt for slike rustikkbord.. Selvom hvitt alltid også faller godt i smak! Uansett, så ser jeg frem til mer blogging fremover med tiden, for da har jeg min kameramann aka kjæreste med meg hver dag som kan hjelpe til med bilder. ♥︎ Jeg har fått inntrykk av at dere vil ha blogginnlegg om flyttingen og lignende, så det er noe jeg skal prøve å få til! Vi blogges.

Likes

Comments

Sponset behandling

I dag har jeg vært hos Sanita som driver lash & brow symmetry lounge. Hun tilbyr blant annet behandlinger som vippeløft, vippeextensions, microbladning etc. Jeg fikk behandlingen "LVL lash lift", som står for løft, volum og lengde ♥︎ Jeg bruker ofte løsvipper, men også maskara - og da sliter jeg med at vippene ikke vil holde seg bøyd ved bruk av vippetang. Så jeg er knallfornøyd med den flotte bøyen jeg har fått på vippene mine etter vippebøy. Behandlingen tar litt over en time, koster 400,- og resultatet skal vare i minst 2 måneder men vanligvis lenger, spørs på hver enkelt person.

Før og etter uten maskara

Du kan bestille time på facebook -> her , eller ta kontakt på mobil; 967 36 490. Hun holder til på Øvre Rælingsveg 82, som ligger like ved Lillestrøm!

Likes

Comments

4 roms / 3 soverom - treningsrom - spa og badstue - balkong

OKEI! Hvor skal jeg starte? Det har skjedd utrolig masse den siste tiden, så derfor har jeg vært uaktiv. Det har skjedd både gode og vonde ting, men den gode nyheten er at kjæresten min og jeg har kjøpt oss leilighet sammen. Og, fyflate den er fantastisk flott og stor. Den har tre soverom, stort bad, balkong, treningsrom, spa-rom og mer enn vi egentlig kunne bedt om! Jeg er så glad nå, og det har enda ikke gått helt opp for meg. Vi har en spennende tid i vente og mye som skal gjøres før vi flytter inn, men ser frem til starten på en ny epoke i livet ♥︎

Likes

Comments

Sponset produkt

NIVEA Invisible for Black & White Fresh Roll-on

I går hentet jeg en pakke fra Nivea på postkontoret. Jeg er nemlig så heldig som får teste ut Nivea sin nye deodorant før den kommer ut i butikkhyllene om fire uker. Jeg bruker som oftest kremdeodorant, men syntes det er spennende å prøve nye produkter. Denne deodoranten skal unngå å gi deomerker på klærene, samtidig som den skal beskytte i 48timer! Jeg har allerede testet den i dag, og gleder meg til å prøve den ut fremover. Den dufter feminint og friskt ♥︎

Likes

Comments

Samarbeid ..

Hei hei! Nå har jeg laget en sminkevideo i samarbeid med Lava Art Cosmetics! Jeg fikk tilsendt dems Compact Cushion og har allerede testet den ut et par ganger, og liker den godt. Det er en blanding av CC og BB krem som inneholder naturlige ingredienser, samtidig som den gir huden en naturlig finish men med full dekkevne. Foundationen var enkel å blende ut med påføringssvampen som fulgte med. Håper dere liker videoen ♥︎ Foundationen kan du kjøpe her. Gjerne følg meg på youtube -> anneliaaland

Likes

Comments

  • Facebook
  • Youtube
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw