Mat
Gårsdagens kveldskot

Hei hei! Har dere en fin lillelørdag? Denne og kommende uke har jeg mye planer og spennende som skjer - men mer om det senere. I går kom sivgermor hjem med sushi til oss, så da koste vi oss alle sammen med sushi, snakk og tv-titting. Var hyggelig! Nå sitter en gjeng med hunder å maser, så nå skal vi ut på tur. Blogges!

Likes

Comments

Antrekk
Høstdager

Hei, flotte! Dagene går i ett og jeg har så mye å rutte med - forelesninger, eksamen, gruppearbeid, fremføring og noe annet spennende jeg mulig vil fortelle om senere på bloggen. Gled dere ♥︎ Nå skal jeg starte å se litt smått på eksamen og lage meg noe godt å spise på. Håper dere får en fantastisk dag. Vi blogges!

Likes

Comments

Personlig


Nummer 1
Før jeg fikk meg hund var jeg redd for hunder, men selvfølgelig mest de store hundene og spesielt Schefere, da jeg har hatt en dårlig erfaring med den rasen som liten. Men nå, etter jeg fikk meg Bianca er jeg verken redd de små eller store


Nummer 2
Jeg sliter med lavt blodsukker og må derfor spise ofte, og får jeg ikke i meg mat "tidsnok" blir jeg ganske irritabel, skjelven og ufokusert. De som har opplevd dette vet nok hvor fælt det er.


Nummer 3
De som kjenner meg vet at jeg er ekstrem på å shoppe. Jeg handler mye og ofte, og i perioder flere ganger om dagen - MEN samtidig er jeg flink til å spare, og setter alltid over penger til sparekontoen min om det så er 2k eller 10k.Nummer 4
Da jeg gikk ut av vidregående tenkte jeg å studere noe innenfor markedsføring, men etter jeg startet å jobbe på gruppebolig falt tankene mine over på noe annet - så nå studerer jeg bachelor i Vernepleie samt jobber fast på bolig.

Det var fire fakta om meg - gjerne del noe om deg selv også? ♥︎

Likes

Comments

Skjønnhet og sminke
Zoeva koster

Zoeva har virkelig de beste kostene - så myke og gode å jobbe med. Jeg har en stor samling av sminkekoster, men Zoeva kostene er de som alltid blir brukt. I posten i dag fikk jeg de seks kostene jeg bestilte forrige uke. Jeg bestilte fem koster til å legge øyenskygge, samt 101 Zoeva Luxe definer som mange beautyvloggere har anbefalt til solpudder, så jeg gleder meg til å teste den ♥︎

Likes

Comments

Antrekk
Et must i høstklesskapet

Kåpe Selected Femme // Sko Hunter // Veske Louis Vuitton Triana // Hodeplagg Nelly // Bukse Vero Moda

. . . .

Hei, dere! Forrige uke hentet jeg kåpen jeg bestilte fra miinto. Superfornøyd! Så komfertabel, litt oversized og ellers så passer perfekt til denne tiden av året. Er den ikke flott? 🍁 Nå er del vel ikke annet en ordentlig film- og serievær, så denne kvelden tilbringer jeg med kjæresten min og snacks til vår serieplan for kvelden; Aber Bergen, Nobel og Side om side. Kos dere masse ikveld!

Likes

Comments

Skjønnhet og sminke
Autumn makeup look

Clinique beyond perfecting foundation
Mac mineralize skinfinish - Give me sun!
Mac blush - Peaches
Anastasia dip brow pomade - Medium Brown
Morphe matte nature glow palette
Lush feeling younger highlighter
Goddes of love triple baked highlighter
Mac matte lipstick in Whirl
Mac lipliner in Whirl
👄

Likes

Comments

Skjønnhet og sminke
Nytt palett til kolleksjonen min

Hvor flott er ikke dette palettet? Elsker fargene. Alle must have matte farger samlet i et palett ♥︎ Jeg har selvfølgelig allerede swatchet og testet ut litt, men gleder meg til å prøve meg på en høstlook til kveldens festligheter. Jeg må inrømme at jeg er utmattet, og ikke bare det så våknet jeg til bankende hodepine i morges. Så jeg sier natta, så blogges vi senere.

Likes

Comments

Mat, Personlig

Hei, fine dere! Fredag igjen, og jeg ønsker dere en fantastisk helg ♥︎ Dette vil bli et slags informasjons/anbefalings-innlegg angående pescetarisme og alternativer til mat. Jeg får ofte spørsmål om hva jeg er når jeg ikke spiser rødt kjøtt og kylling, men skalldyr og fisk - dette kalles altså å være pescetarianer. Det er ikke en form for vegetarisme, da vegetarianere ikke spiser fisk og skalldyr. Så vil heller si det er en slags tilnærming.

.. Veggieburgere på Døgnvill

Jeg har vært pescetarianer siden slutten av januar/starten av februar dette året, og trives godt med det. Før jeg ble pescetarianer visste jeg lite om alle de gode produktene man kan spise istedenfor kjøtt, som også er bedre for miljø og helse. Mange tror man kun spiser bønner, grønnsaker og lignende - men det finnes også en rekke leverandører som selger soyaprodukter, blant annet Halsans Kök, anamma, Oumph som er de tre jeg har smakt. Det finnes soya; pølser, burgere, kebab, farse, kylling, biff, nuggets osv. Farse (soyaversjon, kjøttdeig), er en av varene som alltid finnes i fryseren min. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg syntes soyafarsen er mye bedre enn kjøttdeig, tilogmed den perioden jeg spiste litt kjøtt valgte jeg denne fremfor vanlig kjøttdeig eller kyllingkjøttdeig - så det er absolutt verdt å teste ut! Man får kjøpt den på de fleste matvarebutikker og helsekostbutikker.

Har dere smakt noen av disse produktene, isåfall hva er deres favoritt?

Likes

Comments

​Ahh.. min favoritt i koppen; Spicy indian chai tea + fersk ingefær + honning ♥︎

Hektiske dager

Heisann! På mandag startet vi på et nytt emne, nemlig vitenskapsteori - utrolig tungt stoff og mye arbeid! Skal ikke legge skjul på at det var har vært tyngre å starte på høgskolen enn hva jeg forventet, og må si jeg er mildt utmattet. Får håpe det går seg til med tiden! For øyeblikker er det både to gruppearbeid, to fremføringer, prosjekteksamen, hundetallssider å lese... listen er lang. Så dette er bare et lite avbrekk før jeg skal åpne bøkene igjen. Hvordan går det med dere for tiden? ♥︎

Likes

Comments

Skjønnhet og sminke, Spons

Sponset

Anneli tester Selfie-ring

Hei dere! I går fikk jeg en pakke i posten fra IMobilerep.no, nemlig en selfiering ♥︎ Jeg har lenge siklet etter en slik. Virkelig et supert tilbehør for bloggere eller generelt folk som liker å ta bilder. Selfieringen har tre lysnivåer og et clip-on design som gjør at du enkelt kan ta med deg lyset overalt samt bruke den på forskjellige kameraer - foreksempel iPhone, iPad eller Macbook. Du kan også feste den omvendt vei, slik at du får lys når du tar bilder med fremsidekamera. Funker knallbra når du skal ta bilder av sminke eller detaljer. Det følger også med USB-lader!

Kjøp din selfiering på IMobilRep her, for 249,-

Likes

Comments

Instagram@anneliaaland

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw