Hei, og god søndagskveld! Etter gårsdagen fant jeg ut at det er på tide å kjøpe nytt badetøy. Da jeg flyttet kastet jeg bort en del og sitter igjen med en bikini som er for liten. Tidligere har jeg kjøpt badetøy på de 'vanlige' kjedene, men nå har jeg sittet en liten stund å tittet på Zaful. De har utrolig mye fint og et bredt utvalg. Det blir vel til at jeg plukker ut et par og bestiller hjem snarest mulig! ♥︎ Husk at jeg har en rabattkode hos Zaful på 15%, den er: ANNELIZF

LINK TIL BADETØYET

Venstre øverst; 1 - 2 - 3 - 4
Venstre nederst: 1 - 2 - 3 - 4

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei hei! Jeg håper dere har hatt en fin uke så langt? For min del er det siste innspurt med praksis før eksamen. Tiden har gått fort, og førsteåret er allerede straks i boks. I det siste har det vært mange baller å sjonglere samtidig, så det skal absolutt bli en lettelse å få levert inn eksamen. ♥ Ellers, er jo bare været å skryte av for tiden. Fy, så deilig det er ute. Varmt fra morgen til kveld. Nyyt! Husk at det er viktig med solkrem i sola, så meld dere på giveawayen min HER . Det eneste negative er at jeg fremdeles er litt syk, og hoster bokstaveligtalt i hele tiden. Konstant. Noen som har gode kjerringråd mot tørrhoste? Tar det i mot med åpne armer!

I dag skal jeg være med en venninne, Cathrine. Det er en stund siden sist, så det blir hyggelig! Vi skal bade i bassenget, sole oss (!!) og gå tur med hundene. Rett og slett bare nyte finværet så lenge det varer. Ønsker dere en fin dag ute i finværet, vi blogges!

Likes

Comments

Husk å meld dere på giveawayen -> her, og jeg har fått tak i rabattkode til dere hos Zaful. Koden er: ANNELIZF

FEELS LIKE A NEW BED

God morgen, fine dere! I natt har jeg sovet så godt, og det føles nesten ut som en ny seng etter vi fikk på plass hodegavelen i går. Eller er nyskiftet seng og kaffe på senga betegnelsen på en finfin morgen. ♥︎ Jeg har allerde vært våken i en stund, og har brukt denne morgenen til å planlegge ukene fremover. Nå er det kun to uker igjen i praksis, og deretter har jeg sommerferie! Det blir så herlig. Kjenner jeg lengter etter fri nå! Hva er planene deres i sommer?

Likes

Comments

Sponset klær, fra Zaful.com

CLOTHES FROM ZAFUL.COM

Hello! Jeg har tidligere skrevet om Zaful.com på bloggen. Nettsiden har et bredt utvalg av klær og tilbehør. Du finner garantert noe du liker! Prisen er også å skryte av - rimelig og god kvalitet på klærene. ♥︎ Denne gangen plukket jeg ut en lett bluse med flared armer, et ripped olaskjørt og store solbriller - favoritt!

Du kan besøke siden dems på Zaful.com, og/eller følge dem på instagram eller facebook.

EDIT 25.05 : FÅTT RABATTKODE TIL DERE: ANNELIZF

Likes

Comments

Innlegg i samarbeid med Nivea

NIVEA'S NYE SHOWER CREAM

Heihei! For noen dager siden mottok jeg Nivea sine to nye dusjkremer i to ulike dufter; Cherry Blossom og YlangYlang. Begge dufter friskt av blomster! Jeg har enda ikke fått testet ut produktene, men gleder meg til det. Det er alltid like stas å teste ut nye ting! Dette skriver Nivea om produktene: "NIVEA Care Shower Creme Oil Pearls kombinerer små oljeperler med formulaen fra storfavoritten NIVEA Creme, for en velduftende og effektivt pleiende dusjopplevelse. Perlene er fylt med solsikkeolje som er kjent for å være rik på E-vitamin. Formulaen inneholder også arganolje som gjør huden myk og smidig, og gir masse fukt."

PROTECT AND MOISTURE

I samarbeid med Nivea får jeg dele ut to goodiebags med Nivea sine nye solprodukter. Da jeg var på event med Nivea for noen måneder tilbake fikk vi med en goodiebag med dems nye solprodukter, og de har allerede blitt en favoritt hos meg. De dufter den velkjente Nivea solkremlukten - MEN, det som utgjør en forskjell fra de tidligere solkremene er at disse ikke flekker på klær. For det er rimelig kjipt å ende opp med gule toner på den hvite favoritt sommerkjolen! Begge goodiebagene inneholder produktene under, samt en badeball. Wohoo! Meld deg på.

FOR Å DELTA

For å delta i konkurransen må du 1) like facebook-siden min HER og 2) kommentere mailen din under dette blogginnlegget. Eller kun navn dersom du er bekjent. Gjerne del innlegget! Ønsker dere lykke til ♥︎ Trekker to vinnere 18 juni. Kontaktes på mail!

Gjerne følg Nivea på instagram og facebook .

Likes

Comments

.. IN A LUGGAGE BAG

Jeg har vært på en del småturer det siste året, så derfor tenkte jeg å dele mine smarte pakketips med dere. Nå er trossalt sommerferien rett rundt hjørnet! Den store weekendbagen til Malene Birger har vært min reiseveske, men etter den siste turen jeg var på nå fant jeg ut at jeg måtte invistere i en ny håndbagasje-koffert. Uansett, here you go:

x Lag en pakkeliste!
Dette er noe jeg alltid gjør før jeg starter å pakke, slik at jeg unngår å glemme noe viktig som feks tannbørste eller foundation. Jeg skriver opp alt fra sminkeprodukter til undertøy.

x Planlegg antrekkene dine
Å planlegge antrekkene er genialt. Om man ikke nødvendigvis planlegger alle, men noen. Da har man noen sikre antrekk og resten kan man trikse og mikse med. Jeans, en tskjorte og gode sko (birkenstocks) er alltid en god idé.

x Plass for shopping
Det er lurt å ikke stappe håndbagasjen full. Dermed har du plass til evt nye plagg du handler, eller ting fra taxfree slik at du slipper å bære alt for mye. Husk at du kan ha både en reisekoffert og en veske på siden. Her får du litt ekstra plass!

x Reis smart
Dette er noe jeg har gjort de siste gangene, altså å reise i de tyngste og største plaggene. Har du dårlig plass i bagasjen? Knytt en ekstra jakke eller genser rundt livet!

x Husk 100ml grensa!
Det er rimelig kjipt å måtte kaste favoritt sminkefjerneren eller parfymen fordi produktet er over 100ml. Dette skjedde meg
sist -> Jeg glemte meg, og tok med en sminkefjerner som var på en 120ml flaske men den inneholdt under halve med produkt. Det betydde ingenting, og jeg måtte likevel kaste den. Så husk at hvert produkt ikke kan overstige 100ml.

Sist, men ikke minst - husk viktige dokumenter, reisebevis og gjerne dobbelsjekk at passet ditt er gyldig!

Likes

Comments

Solbriller fra Zaful (link) // Skinnjakke fra Zara // Tskjorte fra Bikbok // Bukse fra Cubus // Sko fra Mtmg // Pimms By Malene Birger

Likes

Comments

Se se flott marmorbad vi hadde på hotellrommet i Stockholm!

BATHTUB AND WINE  . . .

Hei. Nå har det beklageligvis gått flere dager mellom hvert innlegg, noe som ikke har vært planen. Jeg har bokstaveligtalt kun oppholt meg i sengen de siste dagene, da formen er absolutt ikke på topp. Det er ikke før man blir syk, man husker hvor deilig det er å være frisk! Så beklager det, men krysser fingrene for at jeg blir frisk snart og da har jeg noen innlegg på lur. Blant annet en giveaway, wii ♥︎

Likes

Comments

ALWAYS A GOOD CHOICE

Jeg må innrømme at jeg har en tendens til å syntes ganske så synd på meg selv når jeg er syk, som nå. Både kjæresten min og jeg er syke, hvor typisk er ikke det? Jeg er virkelig helt utslått og igår var jeg bare våken 6 timer (!!) av døgnet. Resten av dagen sov jeg. Haha, faktisk utrolig!! Uansett, dette blir et kjapt innlegg før jeg skal kose meg med sushi, godis og se serier. Vi blogges ♥︎

Likes

Comments

Turen til Stockholm var så bra, og sto til alle forventninger! De andre tok et tidligere fly enn meg, men da jeg ankom flyplassen i Stchm ble jeg tatt i mot av VassPr og sendt med taxi til hotellet. Vi bodde på Hotel Diplomat! Et utrolig fint hotell, med et gammelt men moderne preg over seg. Og, for en sykt digg seng. Helt uthvilt og sov så godt, på tross av kun noen timer søvn..

Du vet de dagene hvor du bare knipser og knipser bilder, men du føler deg bare ikke fin? Den dagen hadde dessverre jeg.. Så det var rimelig deilig å fjerne sminken, hoppe i badekaret med noen glass rosévin og ordne seg til kvelden med @henriettehonsrud . Før YSL-festen var det fingermat og champagne på hotellet, hvor de serverte en utrolig god kjeks med kremost. Angrer på at jeg ikke spurte om hvilken ost det var.. Haha!

På festen møtte jeg så mange hyggelige mennesker, og jeg storkoste meg! Jeg klarte selvfølgelig ta med feil linse til kamera, så det ble minimalt med bilder .. Men lokale var så fint ordnet og gjennomtenkt med rosa lys, og en del stæsj. Så kult! Vi fikk også en goodiebag på hotellet, men også etter eventet med mange godsaker. Gleder meg til å teste ut litt, og parfymen 'mon paris' er helt sick god!! Garantert min favoritt videre. ♥︎

Likes

Comments