Header

I samarbeid med HiSmile / sponset

Hvite tenner med hismile

Hei, gode dere! Alltid på jakt etter det beste av alt, og i dag skal jeg fortelle litt om en ny tannbleking jeg har begynt å teste ut - nemlig, HiSmile . Jeg har prøvd flere ulike tannblekinger, men aldri funnet den perfekte for meg. Det er mange som gir ising i tennene, og det er sykt ubehagelig! Men, forrige uke mottok jeg HiSmile sitt tannblekingskit, og holder nå på å teste det ut!

Den er enkel å bruke, og instruksene følger med pakken. Når man har plassert skinnen i munnen og trykker på knappen lyser den blått, og den har automatisk timer på 10 minutter. Det er så topp, for jeg glemmer faktisk ofte å sette på alarm på slike ting! En behandling skal foregå over 6 dager, og jeg driver med min nå - så jeg gleder meg til å se forskjellen den gir! Du kan følge med på instagram (story) : anneliaaland for oppdateringer ♥︎

Har du prøvd HiSmile?

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

på jakt etter den perfete sofa

Hei hei! Blir aldri helt ferdig med leiligheten.. For nå er vi på jakt etter en ny sofa, og mulighetene er mange. Vi har mange tanker og ideer, men det er vanskelig å finne en som står til alle krav. Den må være behagelig å sitte i, fin, praktisk og i god kvalitet. Vi skal dra å se om vi finner en sofa i løpet av helgen, også deretter så gleder jeg meg til å vise dere stuen vår ♥︎

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

10 irriterende ting

1. Når folk bruker ett sete til tingene sine når dem ser at toget/bussen er fult og folk står.

2. Folk som ikke bruker blinklys i trafikken.

3. Folk som skal mene noe og bry seg om absolutt alt.

4. Terrortelefoner! Argh, blir ringt opp av slike spamsamtaler hele tiden. Blokkerer og blokkerer, men de finner meg jo på nytt.

5. Når folk sier "ikke for å være frekk.." før de sier noe. Hello??

6. Folk som aldri er tidsnok.

7. Å møte kjentfolk når du minst venter det. Ustelt, sulten og sliten.

8. Folk som går i bredden. En gjeng som spaserer på linje, og ikke slipper noen forbi.

9. Støv! Jeg har støvallergi, og jeg hater støv. Ekleste er når solen skinner inn og støvet syntes ekstra godt. Da er det frem med støvsugeren.

10. Folk som stirrer. Irriterende, men jeg stirrer bare tilbake :) :)

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Mandag
Denne mandagen har gått i ett. Dagen startet med en tur innom IKEA for å kjøpe lampeskjermer og noen småting, før vi dro videre på Elkjøp. Der har vi kjøpt Philips HUE lys, altså slike lys man kan styre automatisk med telefonen - ulike farger, typer og styrker. Sykt moro! Tillegg så var vi innom faren til Even, og pappa'en min bare for å snakke litt. Og, nå skal jeg straks dra å møte Ida, Elise og Cathrine ♥︎

Tirsdag
Obligatorisk skole og ordne nye bilder til leiligheten. Kommer ett eget innlegg med noen bilder av leiligheten vår snart.

Onsdag
Middag og hygge med Katharina, før vi drar videre på konsert.

Torsdag
Møte på jobben i noen timer.

Fredag og lørdag
Ingen planer enda. Får se hva helgen bringer. Burde vel egentlig jobbe med skole når jeg har litt fri, hmm..

Søndag
Tennis med Even og svigerfar på Holmenkollen. Blir moro! Aldri spilt det før, uten om gymtimene på ungdomskolen. Haha.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Hva lurer du på?

Jeg har faktisk ikke hatt en spørsmålsrunde siden jeg startet å blogge på denne bloggen, så føler det er på tide nå. Usikker på om jeg skal svare i ett innlegg eller på video enda, men vi får se. Uansett - spør om hva dere vil om det så er her eller på insta etc ♥︎

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

bJØRKLUND - STRØMMEN STORSENTER - KL 17 TIL 19

Hei gode dere! Kort varsel, men i kveld vil jeg og tror noen flere influencers være tilstede på Strømmen Storsenter sin Bjørklund-butikk. Det blir et kundevent med forfriskninger, DJ og god stemning. Det er også Strømmen's medlemsdag i dag, så hele senteret vil kry av rabatter. ♥︎ Ses vi?

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Contains affiliate links

foreo ready to glow collection

Hei hei, jeg tenkte å tipse dere om en flott julegave å gi til mor, søster, venninne eller en som bryr seg om hudpleie. Nemlig dette settet fra Foreo, som består av Foreo sine mest populære produkter! Jeg elsker Foreo sine produkter, og har selv prøvd ut nattrensen og Foreo Luna 2 for kombinert hud. Det føles altså så deilig og godt for huden med disse rengjøringsbørstene.

Foreo Luna mini 2: En ansiktsrengjøringsbørste i en perfekt reisestørrelse! Den kan brukes opptil 300 ganger per ladning, og lader følger med. Det er en slags børste laget av silikon, med vibrering. Den har slike "utstikkere" på både fremsiden og baksiden som skal hjelpe til å gjøre huden ren og fjerne døde hudveller.

Foreo natt- og dagrens: Disse produktene kan brukes med Foreo Luna. De har kremaktig konsistens og skal rense huden samt tilføre fukt.

Sponset produkter - VASS PR

Du kan få kjøpt hele settet her , eller enkelte produkter i ulike skjønnhetsbutikker som Kicks og Vita etc.

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

Shoppingdag

Hei! Vi hadde en strålende gårsdag med mye, og da mener jeg MYE gåing - ca 25k skritt i følge iPhone helseapp. Haha, men det tar tid å bli ordentlig kjent og orientert i området. Det er så mange like, men utrolig flotte bygninger her! Lave dører, tett i tett, trange ganger, store og små vinduer og må egentlig bare si meg skikkelig fascinert av byen. En av de flotteste byene jeg har sett! Og, ikke minst så er det en utrolig rolig stemning og atmosfære her.

I går brukte vi en stor del av dagen til å shoppe, og jeg har allerede fått handlet litt. Jeg tenker å lage en shoppinghaul når jeg er hjemme, er det interesse for det (?). Mens i dag har vi planer om å dra på Albert Cuyp markedet. Jeg elsker å dra på slike markeder, om det så bare er for å titte. Det er så mye inspirerende og ulikt der. Men, nå skal jeg ordne meg før vi skal reise ut å spise. Ha en fin dag ♥︎

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments

it's travel time

Hoola! I skrivende stund sitter vi på flyet på vei til Amsterdam. SOM jeg gleder meg! Det er en stund siden jeg har reist, og jeg gleder meg til å oppleve ett nytt sted. Jeg har hørt godt om Amsterdam, og selvfølgelig søkt meg litt frem også. Det skal bli god tid til å nyte, oppleve, shoppe, spise god mat og ha ordentlig kjærestetid. ♥︎

Vi sto opp ved halv 5 tiden, og startet dagen med en god frokost på WB Samson. Godt, men virkelig dyrt på gardermoen- haha. Ellers, så er det noen timer vi må vente før vi får sjekket inn på hotellet, så det blir vel et lite cafebesøk da også før vi tar oss til rette og dermed fyker ut for å bli kjent i området og shoppe litt!

Follow on ∙ instagramnouwfacebook

Likes

Comments