Contains affiliate links

.. One of my favorite pants..

Endelig fredag igjen, og i motsetning til forrige helg har jeg nå jobbhelg foran meg - men det skal bli deilig! Ellers, så skal jeg bare slappe av i helgen og prøve å hente meg inn igjen. Den siste peridoen har vært ganske hektisk og tung, og det kjennes godt på kroppen. På den andre siden er det jo fantastisk herlig at vårværet har kommet. Har tatt i bruk skinnjakkene mine de siste dagene. Det er så godt å kjenne sola så svakt steke, at det er bart på bakken og at jeg får brukt vårskoene mine. På skolen istad sa faktisk to venninner "Har du enda et par nye sko, Anneli?" Hehe, krysser fingrene for at våren har kommet for godt nå. Ønsker dere en flott helg!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

. . BUT FIRST COFFEE

Jeg har nettop kommet inn døren etter en hyggelig kafédate med flotte, @henriettehonsrud! Vi ble sittende en stund på Kaffemakeriet over kaffe og kaker, hvor vi begge fikk gjort unna litt bloggarbeid og knipset en mengde bilder. Man blir så inspirert av å sitte på andre steder enn kun inne hos seg selv, samtidig som det alltid er moro å dele én interesse med noen som holder på med det samme. Min plan for dagen videre er å ordne noen blogginnlegg, men også lese til eksamen som allerede er i morgen. Ha en fin dag videre, blogges!

Likes

Comments

Contains affiliate links

• TO NYE FAVORITTER

En pakke fra Zalando kom på postkontoret i dag, med to par sko som jeg bestilte forrige uke. Et par loafers med høy "såle" og et par ankelboots. Jeg er så fornøyd, og de satt heldigvis som et skudd. En herlig følelse! Nå er de impregnert, og snart klare for bruk. Jeg hørte vårværet er rett rundt hjørnet også, så det blir bra. Ser frem mot å kunne kle meg lettere og faktisk bruke en større del av klesskapet mitt ♥︎ Da er det eksamensøving som står på agendaen. Vi blogges.

Likes

Comments

SQUASH OG CHAMPINION .. TO AV MINE FAVORITTER 🍃

RASKT OG ENKELT MÅLTID

Da jeg våknet i dag fristet det med noe ekstra godt til frokost, så jeg endte opp med å lage pasta med pesto, spinat, champinon og squash. Jeg er ikke den "vanlige" typen som mest spiser varmmat til middag. Her hos meg, går det i varmmat like så gjerne til frokost som til middag! Uansett, så tenkte jeg å tipse dere om dette. Det trengs få ingredienser, billig, raskt og godt. ♥︎ Kok opp pastaen, stek grønnsakene og til slutt vend putt det i en skål og vend det i pesto. Tilpass selv etter mengde, pestosmak etc. Tadaa!

Likes

Comments

.. DAGENS MIDDAG; TORTILLA, NACHOS, SOYAFARSE, GRØNNSAKER OG OST

Heihei, god mandag! I dag lot jeg alarmen slumre, og når jeg tittet ut av vinduet var det første jeg så snø. Endte opp med at jeg tok meg en fridag i dag. For øyeblikket jobber jeg med skolearbeid og forberedelser til eksamen som er på fredag. Det går virkelig i ett kjør, og etter denne eksamen starter perioden med praksis. Så, det er mye som må holdes styr på. Da er det godt å ha en slik planleggingsbok som jeg noterer alt i. Anbefaler de fra Lagerhaus, så gode og samtidig flotte ♥︎

Likes

Comments

• FRIDAY NIGHT OUT •

I morgen skal jeg ha en liten innflytningsfest med noen av jentene. Nå har jeg nettop vært ute å handlet inn snacks og drikke, og dermed går morgendagen til vasking og rydding. Det blir bra, gleder meg ♥︎

Når jeg drar ut prøver jeg å ha med meg minst mulig, men noen ting er likevel nødvendig for meg. Jeg har alltid med meg én leppestift, et mattende pudder og en kost, setting spray for å friske opp huden og vippelim. Disse produktene er virkelig et must for meg! Hva har dere med dere i partyvesken?

Likes

Comments

. . . .

Kan ikke klage når jeg kommer hjem til middag hver dag. En av de tingene jeg trives godt med etter å ha flyttet ut, er at jeg handler mesteparten av maten selv - som igjen fører til at jeg har begynt å spise mer variert og grønt. Og ja, jeg er fremdeles pescetarianer for de som har spurt om det! Men uansett, i dag har jeg vært på jobb og nå tenker jeg å plugge i headsettet for å gå en lang tur ute i finværet. Disse dagene må virkelig nytes før det vender om igjen. Vi blogges. Ønsker dere en flott onsdag ♥︎

Likes

Comments

Bomber fra Zara - Skjorte fra Bikbok - Veske fra Marc By Marc Jacobs

Likes

Comments

• Dior sideral 2 •

Hvor flotte er ikke disse solbrillene? Elsker dem! Jeg kjøpte dem i fjor, men nå har de ligget innpakket i boksen sin altfor lenge - så gleder meg til å ta dem i bruk igjen. ♥︎ Solbriller er et stort must for meg. Det er et tilbehør som "gjør" et antrekk, samtidig som de beskytter øynene dine. Og, det merker jeg stor forskjell på når det gjelder rimelige solbriller ifht dyrere solbriller, så om tanken er å beskytte øynene samtidig så er det absolutt verdt å invistere i et ordentlig par.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Spotify
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw