Samarbeid, Klær og mote

Skrevet i samarbeid med Bjørklund

 .. It's all about the details

FOR et vakkert smykke! Altså, wow. I det siste har jeg fått ekstremt dilla på gull og kobber-farget detaljer, dvs fra smykker til detaljer på vesker. Det er så fint, og passer til enhver anledning. Dette armebåndet fra Bjørklund, fikk jeg tilsendt fra Pressekontaktarna. Det falt absolutt i smak, og per en detalj til kveldens bursdagsantrekk! Vi blogges. Ønsker dere en fin kveld.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Interior

TODAY'S INSPIRATION ∙

Det er på tide med litt forandring eller nye tilskudd i leiligheten, spesielt på soverommet. Det er rommet vi har arbeidet minst med. Planen er å kjøpe to nye nattbord og lys. Vi har en idé om hvordan vi tenker å ha det, men det er alltid greit med litt ekstra inspirasjon før handleturen. Vi selger våre tidligere nattbordslamper på Finn, her! Tidligere har jeg elsket alt lyst og hvitt, men har begynt å få sansen for litt mørkere og rutstikke møbler - som bildene over. OG, ikke minst planter. Det utgjør så mye, og er virkelig et must.

Likes

Comments

Coffé is always a good idea

Hei hei! Håper dere har det fint for tiden? For min del går det mye i jobb, og ellers bare tid med venner og familie. I går overnattet jeg hos Katharina etter jobb. Vi så på film, koste oss med godis og cathet opp litt. Alltd hyggelig ♥︎ Ellers, så står det mest jobb på agendaen frem til jeg har ferie, men også bursdager og hyggelige sammenkomster! Nå skal jeg lage meg litt middag før jeg skal fortsette å se Frikjent. Altså, anbefaler denne serien! Virkelig!

Likes

Comments

Interior

.. Dagens antrekk ..

 .. Produktiv dag ..

Hei flottinger! Etter å ha ligget inne i nesten to fulle dager med minimalt inntak av mat var det på tide å gjøre unna litt ting på to do listen. I dag er den første dagen både kjæresten og jeg har fri, så den har vi tilbragt på IKEA. Jeg trengte nemlig en ny pult, samtidig som vi trengte et par nye kjøkkenredskaper! Pulten er endelig skrudd ferdig. Ah, for et herk! Så nå er jeg sliten og resten av kvelden skal brukes foran TV'en. Jeg merker fremdeles at formen ikke er tipp topp, men har vært hos legen og gleder meg til svar på kommende mandag. Huff.. Uansett, håper dere får en strålende kveld ♥︎

Likes

Comments

Personlig

Hei! I denne stund ligger jeg sengeliggende i senga. Jeg føler meg dårlig, og planen er bare å sove. Noen dager er sånn, og mulig jeg er bitt av sykdomsbastillen nå. Satser på å bli bedre til i morgen. Hvile hjelper alltid! Dette innlegget er forhåndsskrevet. Det er på tide med et personlig innlegg på bloggen. Jeg er faktisk glad i å skrive, men det er ikke alltid like lett å formulere seg. Men, denne gangen handler innlegget om min oppvekst og bakgrunn. Noe jeg får ofte spørsmål om, og derfor syntes det er greit å skrive ett eget innlegg om! Håper det faller i smak, og gjerne still spørsmål om det er noe du lurer på.

Hvor er jeg opprinnelig fra?
Hver gang noen spør, spør jeg alltid om hva de tror selv. Og, jeg får nesten alltid ulikt svar. Det er faktisk litt moro å høre hva folk tror, for meg selv er jeg bare meg. Noen tror jeg er halvt asiatisk og halvt norsk, andre tror halvt av et annet land. Svaret er at jeg er adoptert fra Kina og kom til Norge da jeg var 6mnd gammel. Jeg vet ingenting om bakgrunnen min. I Kina er det såkalt "hemmelig" avlevering av barn. Spebarn kan bli levert til døgnåpne luker som hører til et barnehjem og så plukket opp dagen etter av de som kommer på jobb, barn blir funnet på gata eller i en søpledunk... Gudene vet! Det eneste viktige er fødselsdato og selvsagt kjønn, så det er det eneste pappa og mamma fikk vite også.

Nb. Skal fortelle dere én liten ting som pappa har fortalt meg. Når pappa og mamma hadde hentet meg fra adopsjonsstedet, kom det et kinesisk par bort til dem og nesten benektet at jeg var 100% kinesisk, for det så ikke slik ut med mine store krøller og åpne øyne. Jeg skilte meg ut. De antok at jeg var halvt sør amerikansk, og dette er faktisk noe jeg ofte tenker på.

Vil jeg oppsøke mine biologiske foreldre?
Svaret er nei, og da får jeg spørsmål om hvorfor? er ikke det spennende å vite? det er gøy, blabla. Lista er lang. Men, nei jeg har ingen interesse av å vite det. Om jeg hadde møtt mine biologiske foreldre hadde jeg ikke følt noe bånd til dem. Jeg har aldri møtt dem, jeg kan ikke huske dem og det er heller ikke dem som har tatt vare på meg. Dermed ser jeg ingen grunn til å bruke så mye energi og store summer på noe som ikke interesserer meg. Jeg vet ikke hva navnet dems er, og føler ingen relasjon. Det eneste som hadde vært spennende er å se hvordan dem ser ut. Jeg lurer heller ikke på hvorfor jeg ble adoptert bort, for jeg er rimelig glad for at jeg kom til Norge og til familien min. ♥︎ Elsker dem over alt på jord. Hvem vet? Jeg ble kanskje laget utenfor ekteskap, et one night stand eller at de evt hadde et barn fra før. Hva vet jeg.

Ser du på moren og faren din som dine biologiske foreldre?
Ja, ville ikke du gjort det samme dersom du ikke vet noe om dine biologiske foreldre som bor på helt andre siden av jorda? Det skal sies at moren min døde av kreft da jeg var 3 1/2 år gammel, så min oppvekst har hovedsaklig vært med pappa. Dermed har vi fått et bra bånd, og han har vært som en mor&far som meg. Tøft av han å hive seg inn i den rollen. Det er foreldrene mine som har tatt meg i mot med åpne armer, til et stort fint hus på Gjelleråsen, tatt vare på meg og gjør det fortsatt. Og ikke minst, behandler meg som sitt eget barn. For det er jeg faktisk!

Likes

Comments

Reise
Camden Market

En fakta om meg er at jeg alltid leser avisen på nett om morgningen! Det er vel ikke til å stikke under en stol at London har vært rammet av mye terror, brann og faenskap den siste tiden. Og senest i går brant det store innendørs markedet på Camden. Det er så trist, og faktisk uvirkelig. Heldigvis ble ingen skadet. Det er faktisk knapt én måned siden jeg var akkurat der, så har ikke ord.

Les om mine to matanbefalinger i London .. her

Charlotte og Elise tok henna hos en dame på Camden. Superflink! Denne over tok knapt 5 minutter, sykt!

Likes

Comments

Samarbeid, Skjønnhet og sminke

Annonse - Sponset produkt

BESTILL DIN GLOSSYBOX HER

∙ THE JUNGLE EDITION ∙

Hei vakringer! Hver måned mottar jeg en glossybox i posten. Boksen kommer alltid med ulikt design, og inneholder fem forskjellige produkter inni. Denne gangen bestod pakken av produktene dere ser på bildet under. Garantert en av de beste boksene hittil. Altså, highligter, en god parfyme, banana pudder, solkrem og tørrshampo!! Dette trengs alltid - og jeg er en stor forbruker av alt. Hihi! Slo an ♥︎

Produktene

Maria Nila Dry shampo: 100% vegansk tørrshampo. Skal freshe opp, gi volum og ta bort den fete følelsen.

Glow milk illuminating: Highlighter som skal gi en fuktig og frisk glød. Er i champagnenyanse.

Banana Setting powder: Gult løspudder til å korrigere og jevne ut hudfargen.

Hawaiian tropic solkrem: Solfaktor 30. Den skal beskytte og fukte huden samtidig med vitamin C og E. Tropisk duft!

Missoni EDP: Miniversjon av Missoni sin parfyme. Dufter feminint.

Du kan abonnere på glossybox for 179kr/mnd, løpende abonnement!

Likes

Comments

Follow me . .

Hei, og god søndag! Dagene mine er hektiske, fullbooket og jeg har knapp tid til å sette meg ned. Jeg har gjort mye koselig, samtidig som det går mye i jobb. Hos meg som antageligvis flere - står kvalitet, over kvantitet så dermed har det dessverre gått litt utover bloggingen. Men, i vente har jeg en liten ferie, så det skal bli deilig og håper da at motivasjonen og tiden strekker til. ♥︎ I dag har jeg vært på jobb, så planen for i kveld er bare å slappe av.

Likes

Comments

Samarbeid

Annonse / sponset produkt #idealofsweden

♥︎ ♥︎

Jeg bruker telfonen mye gjennom dagen, samtidig som den alltid ligger fremme om jeg så er hjemme eller på café. Derfor er det ekstra gøy når telefonen ser fin ut. Telefonen min er som et fast tilbehør for meg. Hehe, overfladisk kan man også si - men det som er viktig for én er ikke alltid like viktig for noen andre. Uansett, så må jeg virkelig skryte av Ideal of Sweden sine deksler.

KJØP MOBILDEKSEL HER , OG FÅ 30% RABATT MED KODEN: SOMMER2017
Koden er gyldig i 24t fra nå.

Jeg har hatt to deksler fra Ideal of Sweden tidligere, og kvaliteten er så god. Så absolutt til å anbefale! Ikke nok med det, så er jo designene dems bare helt fantastisk fine å se på ♥︎ Jeg kjøpte meg iPhone 7 plus som bursdagsgave til meg selv, og trengte derfor nye deksler. Denne gangen falt valget på Island Paradise Marble som er en del av dems nye sommerkolleksjon, og Port Laurent Marble (adlinks). Love them!

Likes

Comments

Klær og mote
A bag is ..

SIMPLE, BLACK x ADAX RAGUSA SHOPPER

Det er på tide å bytte ut veskekolleksjonen min, og jeg er på god vei. Noen er blitt solgt, noen er blitt slitt og dermed har kolleksjonen blitt tydelig redusert. Så derfor klikket jeg hjem denne herligheten fra Adax. Så fin veske med krokodilleprint utvendig og mykt fór på innsiden. Jeg elsker slike store shoppers med god plass, flere lommer og en stiv-model. Ikke rart jeg falt jeg for denne? ♥︎

Likes

Comments