Postad i: Privat, Anne

Vi har en standardrunda som vi går med hundarna så att de ska vara bekanta med miljöerna. Idag upptäckte jag en skylt vid en grindstolpe framför ett av husen på rundan.

Hundägare! Pinka inte här!

Jag brukar allt kunna hålla mig tills jag kommer hem. Vad Bella och Chico beträffar föredrar de träd, staket, djupsnö och högt gräs framför grindar.

Likes

Comments

Postad i: Vänner, Privat, Anne

Vi har varit vänner i snart sex år, jag och C, och ibland hugger det till i hjärtat när jag inser hur mycket jag saknar honom. Vid varje stor kris har han funnits där - varje uppbrott, utbrott och sammanbrott.

Amanda och jag åkte upp och hämtade honom i veckan, då en allmän -brottsperiod är i antågande. Det känns tryggt när han är här. Han lagar mat och städar och kommenterar allt som sägs på TV:n så att man inte hör programmen. Långsamt lägger sig lugnet igen, och det känns lite som för några år sedan när jag och C bodde ihop, fast nu i Amandas lägenhet och med henne som tillskott.

Hon har varit väldigt underhållande idag; som om hon hela dagen gått runt och muttrat i väntan på morgonkaffe. Jag önskar att hon pratade hela tiden. Nästan allt hon säger är roligt och värt att skriva ner.

Jag ska be att få hälsa från Vänskapszonen. Den har varit ganska gemytlig denna söndag.

"Är det ens lagligt att ha såhär mycket skit?" - Amanda

Likes

Comments

Postad i: Blogg

Det var en gång, för fyra-fem år sedan, en blogg. Denna blogg, som kallades Annektering, handlade om livet som nybliven sambo i småländska Stockaryd. När samboförhållandet sedan tog slut och annektering inte längre var aktuellt föll bloggen i glömska... tills nu.

2016 ska bli året då jag börjar blogga igen. Annekteringen kan fortsätta. 


Likes

Comments