View tracker

På fredag var jeg, Maria, Karina, Melisa og Pål på Dodger baseball kamp. Vi hadde egentlig ikke seter ved siden av Pål og Melisa, men de satt kun noen hakk over oss i samme felt, så vi gikk opp til de og fant noen ledeige seter. 

Tror ikke noen av oss skjønte så mye av selve spillet, men det var uansett gøy å være der!

Likes

Comments

Flere bilder fra Melrose, hehe. Jaja, det er så mange fine og kule plasser der, så når man først reiser dit så blir det en del bilder. Det ble et ganske enkelt antrekk. Føler jeg går med denne jakka hver dag, men den er så grei å bare slenge på seg, for å gjøre de mest kjedeligste antrekkene litt mer spesielle. Den er fra Love Story, for de av dere som lurte på det :) Men kan nok også bli kjøpt flere steder.

Dette var på utsiden av en helt random butikk vi gikk forbi, såå fint oppsett.

Likes

Comments

På søndag dro jeg og Karina til Beverly Hills for å møte Kina. Hun bor på Long Beach, som er et stykke unna oss, som gjør at vi ikke får møtes så ofte dessverre. Hun er alltid veldig gøy å være med, så det blir trist å dra fra hun!

Vi dro først og spiste på il Pastaio, en kjent restaurant i Beverly, med god mat! Etter det gikk vi litt rundt, tok litt bilder osv. Deretter kjørte vi til The Grove, et slags utendørs senter med butikker og spisesteder.

Dette er på utsiden av et veldig fint hotell i Beverly, Montage. Der de har en veldig koselig park på utsiden.

Her satt vi en annen park midt i The Grove.

Likes

Comments

Heihei! På fredag dro jeg og Karina med vfam til Palm Springs. Palm Springs er et sted som ligger ca 2 timer unna der jeg bor. Det er helt utrolig varmt der! Langt over 30 grader hver dag, både på dagen og kvelden. Første dagen, tok vi en slags heis opp til toppen av et fjell. På toppen så var det litt under 10 grader. Det pleier som regel å være snø der, men det var det ikke.

Uansett, naturen der var prikk lik som i Norge, følte jeg var hjemme, haha. Det samme med luften, den var kald og frisk, i motsetning til den varme og dårlige luften vi har blitt vandt til.

Vi overnatta en natt, så resten av tiden gikk vi litt rundt i gatene der, spiste, og solte oss ved bassenget på hotellet :)

Likes

Comments

View tracker

​Hvor nydelig er ikke denne veggen?! Kunne bodd ved den og tatt bilder der hver dag, haha. Den befinner seg i Melrose, en fin gate med mange kule butikker og vegger. 

Likes

Comments

17.mai i år ble faktisk gøyere enn forventet! Vi gjorde forskjellige ting absolutt hele dagen, og været var perfekt. Først så samlet nesten hele norske gjengen for en frokost på morgenen. Vi hadde masse god mat, og vi prøvde å gjøre det mest mulig norskt.

Etter frokosten dro vi videre til Moods Of Norway, som holdt en liten 17.mai fest. Vi var der en liten stund før noen av oss dro videre til Sjømannskirken i Long Beach. Det var faktisk overraskende mange norske folk der! Både gamle og unge. Dere aner ikke hvor rart det var å plutselig snakke norsk til fremmede mennesker, og alt var så norskt, haha. De hadde utrolig god mat der. Det var pølser og rundstykker, og masse forskjellige kaker. Det er seriøst det beste jeg har spist på lenge! 

Moods Of Norway, Melrose.

Sjømannskirken, Long Beach.

Litt senere på kvelden dro vi til Hollywood igjen og møtte resten av norske gjengen. Der ble det opptreden av Big Sean og Yo Gotti. Feiringen var rett og slett kjempe bra hele dagen! Det ble 3 timer søvn, og jeg så ikke ut på skolen dagen etter, haha.

Håper dere også hadde en bra 17.mai!

Likes

Comments

Heihei! På søndag dro jeg, Maria, Karina og Melisa til Melrose. Vi dro dit for å ta bilde av alle de fine veggene de har der. På søndager har de også et marked, mye fint, og mye som ikke er fult så fint. Men det var gøy å gå rundt der! Vi tok en del bilder, så jeg tenker å dele opp bildene litt i forskjellige innlegg så ikke alle blir slengt inn her med en gang. Vi kom ca klokken halv 5, så vi var litt redd for at vi ikke skulle ha tid til alt før det ble mørkt, men det rakk vi fint :)

Senere så gikk vi til Urth Caffé for å spise. Et veldig fint og koselig sted :)

Likes

Comments

Et enkelt antrekk fra lørdag :) Jeg, Karina og Melisa tok noen bilder på dagen og dro til Hollywood litt senere med Pål. Vi gjorde ikke noe Spessielt, bare surret litt rundt. Vi dro til Melrose med Maria på søndag, så det kommer noen bilder derfra etterhvert! Kanskje en liten video i tillegg.

Nå er det ikke lenge til vi skal hjem, så vi prøver å nyter alle dagene vi har igjen her, selvom det ikke skjer så mye i ukedagene. Men vi prøver å få mest mulig ut av helgene!

Likes

Comments

Hei! Nå kommer videoen jeg snakket om i forrige innlegg. Kan ikke akkurat skryte av den haha. Jaja, bedre enn ingenting. Innså at det var masse jeg glemte å filme. Vi var i Downtown, Fashion District, Hollywood på kvelden, ute å spiste osv, men det fikk jeg dessverre ikke på film. 

Dere må huske å sette videoen på 720p. For den er nemlig ikke av verdens beste kvalitet, hehe.


Likes

Comments