Min dag startede selvfølgelig ud med at jeg var i skole, vi har emne-uge lige nu, så vi laver ikke så meget. Da jeg havde fri tog jeg ind til byen med Sofie fra min klasse. Vi tog ind på min yndlings café, hvor jeg fik en kop kaffe, Sofie fik en iste, og vi besluttede os for at købe nogle nachos. Jeg tog min computer frem, og begyndte at skrive et indlæg, som var det jeg offentliggjorde i går, omhandlende bloggeren Gunilla Norgren. Efter vi havde siddet der i en times tid, gik vi videre, jeg skulle nemlig finde en praktik plads. Så vi gik op af gågaden, og ind i nogle forskellige tøj butikker, for at finde et sted, og jeg endte med Moss Copenhagen, men jeg ved ikke om jeg får den endnu, ellers tænker jeg at tage ind hos DR (radio), og spørge dem. Vi gik derefter ned i nogle af de små gader, hvor vi tog en masse billeder, og jeg elsker de små skjulte gader, de er så spændende, og flotte! Omkring kl. 15:30 mødtes jeg med min far, som var til frisøren, og vi kørte hjem ad.

Find mit tøj her:
Jakke - her
T-shirt - her
Bukser - her
Sko - kan købes i salling
Taske - her
Solbriller - her

Xx A

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen.
Shit, det er mærkeligt at skrive. Men i dag kommer jeg med et nyt indlæg til jer, endelig!
Da jeg skal rejse en del i år, ville jeg fortælle jer lidt om mine rejser, og hvor jeg skal hen. Her den 27. januar tager jeg til Norge på skiferie, med min bedste veninde Laura, og hendes familie. Jeg regner med at vlogge min skiferie, så følg med på min kanal. Vi tager til Hemsedal, og står på ski, dagen lang, og jeg glæder mig så så meget!
Fra den 18. - 22. februar tager jeg til LONDON, hvilket bliver mega skønt, jeg har altid godt kunne tænke mig at komme til London, så jeg glæder mig rigtig meget. Den ferie regner jeg også med at vlogge, og poste en masse omkring på min instagram.
Den 10. - 15. april skal jeg til England med min klasse, på vores 9. klasses tur, hvor vi skal på hos værtsfamilier, det er ikke en ferie jeg regner med at vlogge, men helt klart noget jeg kommer til at poste omkring på min instagram!
I sommerferien skal jeg muligvis til Frankrig, jeg er ikke helt sikker endnu, men vi ender nok med at tage til Frankrig med nogle af vores venner, som vi plejer at være på skiferien med (det er kun mig der skal på skiferie i år).
Til efteråret skal jeg ud at rejse med min efterskole, jeg ved ikke hvor hen endnu, men det bliver jo også mega fedt.
Ellers kunne jeg rigtig godt tænke mig at rejse ned til min fars kusine som bor i Irland. Hvis det bliver til noget, bliver det nok i sommerferien, men jeg skal lige havd sparet sammen til flybillet frem og tilbage.

Jeg håber i kunne lide det her indlæg, det er lang tid siden jeg har lagt et op, og er derfor ret tom for ideer, så kom meget gerne med forslag.
xx

Likes

Comments

Hey venner. Jeg har i lang tid gået og tænkt på, at jeg ville fortælle om mine mange svære år i skolen. Det er et meget følsomt emne, men ikke noget jeg har haft svært ved at snakke om, men nu kommer det ud til alle, så jeg håber i vil tage godt i mod det.

Det startede i 0. klasse, hvor min mormor havde været syg i meget lang tid. En aften kommer min far ind og vækker mig og siger, at vi skal ud og sige farvel til hende. Da vi kom hjem til min mormor og morfar, lå hun i sin seng. Jeg tog hendes hånd, og jeg tror ikke helt jeg var bevidst om, hvad der skete. Jeg lagde en blomst i hendes hænder, og så husker jeg ikke så meget mere derfra. Jeg var 6 år gammel på det tidspunkt, og allerede som 6 årig havde jeg et utrolig stærkt bånd til min mormor, og vi lavede så mange ting sammen, hun betød alt for mig.

Efter dette tab, begyndte jeg at lukke mig ind i mig selv, jeg ville ikke snakke med dem jeg gik i klasse med, og jeg var konstant ked af det, og enormt såret over, at have mistet min mormor. Og jeg husker ikke så meget fra de første par år, hvor jeg gik i skole, men allerede i 2.-3. klasse, havde jeg det utrolig hårdt med at gå i skole. Jeg havde ikke nogen venner, og hver gang jeg prøvede at snakke med folk, gik det galt, og de gik deres vej.

Da jeg gik i 4 klasse, fik min mor arbejde i den by hvor vi bor. Det var på det tidspunkt helt perfekt at hun kunne arbejde i byen, og kunne cykle med min søster og jeg i skole. Og jeg var meget glad for det. Jeg kom tit grædende ind på min mors kontor, fordi jeg ikke kunne holde ud at være i min klasse, jeg havde det virkelig dårligt. Og vi taler måske 3-4 gange om ugen, hvor kom jeg grædende ned på min mors arbejde, på hendes kontor. Og nogle gange cyklede jeg helt hjem, og gemte mig inde på mit værelse, indtil skolen ringede til min mor og sagde jeg var væk fra skolen.

Januar 2012, da jeg var 10 år gammel, mistede jeg min tante, på det tidspunkt, og jeg gik i 4 klasse. Jeg husker tydeligt dagen, hvor hun døde, og hvad vi lavede. Jeg var ude at se på noget kunst med min far og min lillesøster, og min mor ringer og siger, at vi skal komme ud på det hospice, som hun ligger på. Vi fik sagt farvel til min tante, og jeg husker det som var det i går.

En dag i starten af 5. klasse er vi nede i musik lokalet, og jeg bliver så den der skal blive tilbage og rydde op. Da jeg kommer op i klassen, går jeg ind af døren, og jeg får en spand ned over hovedet, som er fyldt med plask våde klude, og jeg får dem ud over mig. Jeg går ind i klassen, henter mine ting, og jeg cykler hjem. Jeg kan huske at jeg går ud i skolegården for at hente min cykel, og min lærer går langsomt efter mig, som om at han bekymrer sig for hvad der er sket. Der var en viceinspektør oppe på skolen, hun var den eneste jeg snakkede med, når jeg var ked af det, og den eneste der prøvede at hjælpe mig. Hun døde af kræft, og jeg følte dengang at alle langsomt skulle dø fra mig.

I efteråret i 5. klasse, tog jeg en uge fri fra skole, og i den uge, fik jeg at vide at jeg skulle skifte skole. Om mandagen, kom min bedstemor og bedstefar herud, og jeg husker bare at min bedstemor giver mig den største krammer, og bliver meget ked af det, både fordi at det skulle være nødvendigt at jeg skulle skifte skole, men også fordi jeg har haft det så hårdt, og også fordi det har været ekstremt hårdt for mine forældre.

Men jeg startede på en skole i nabobyen, og det gik rigtig godt det første stykke tid, men det gik hurtigt ned af bakke, og jeg kom nok bare ikke langt nok væk fra problemerne... Jeg havde det virkelig dårligt, og jeg var stadig ikke glad, jeg var stadig sur når jeg kom hjem, og vi havde tit nogle voldsomme skænderier, hvor vi råbte meget højt, og det var jo heller ikke rart for min søster at lægge øre til. Jeg havde haft rigtig mange tanker om at verden ville være et bedre sted uden mig, og jeg hører ikke til her osv. Men jeg fik hjælp, fra mine forældre og mine nærmeste, og den hjælp er jeg evig taknemmelig for!

Første uge af sommerferien 2015, havde jeg været på ferie med min morfar, hans kone, min fætter og min søster, hvilket vi har gjort rigtig mange år i træk efterhånden. Men, da jeg kom hjem derfra håbede jeg virkelig på den nyhed, at jeg skulle starte på Aalborg friskole, som havde været mit ønske siden julen, eller noget i den stil. Da jeg så kom hjem, fik jeg af vide, at vi skulle ud og snakke med skolen, og jeg fik så af vide at jeg kom ind på skolen. Og jeg havde aldrig troet at jeg skulle få det godt igen, så at jeg startede der har nok været den bedste beslutning for mig, og ikke mindst for mine forældre, ville jeg tro.

Men jeg har fået en masse dejlige venner og veninder, og jeg har blandt andet også fået min aller aller aller bedste veninde, som jeg ikke kan undvære i mit liv, hun er noget af det bedste der er sket for mig, i meget meget lang tid.

I dag er jeg rigtig gode veninder med 2 ude fra skolen her i min by, og en af mine aller bedste drenge venner, går og på den skole nu. Men ellers påvirker det mig ikke så meget længere. Selvfølgelig lige i starten ude på friskolen, havde jeg det lidt hårdt med, at jeg faktisk var god nok, og folk kunne rigtig godt lide mig, at jeg ikke skulle have en facade på, at jeg bare kunne være mig selv.

Jeg håber virkelig at i kunne bruge min historie til noget, og at i vil tage godt i mod den, da jeg har været meget nervøs for at dele min historie. Og hvis der er nogen af jer der har det svært, så snak med nogen om det, det kan være en kusine, eller en moster, eller en fætter, hvem end i nu har lettest ved at tale med, personligt har jeg et rigtig godt forhold til min mor, og jeg snakker med mine 2 kusiner om næsten ALT, og jeg har et fantastisk forhold med dem. Jeg er glad for at jeg fik fortalt, hvordan jeg havde det.

mange knus xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har købt en par lækre items her på det sidste, som jeg er super glad for. Jeg tænkte at jeg vil vise jer dem, også for at i kan få et indblik i min stil, og de ting jeg går og bruger mine penge på.

Det var et lille hurtigt indlæg omkring mine seneste køb. Hvis i har nogle spørgsmål, omkring størrelser osv. så skriv dem meget gerne.

xx

Likes

Comments

Jeg har længe tænkt på at lave nogle interviews med nogle bloggere, så jeg har i dag fået fornøjelsen af at stille nogle spørgsmål til bloggeren Gunilla Norgen.

Jeg har blandt andet spurgt hende, hvordan det går med hendes blog. Hun svarede at det går pænt stille og roligt. Men at hun lige er startet på hf, så at skolen fylder en del. På hendes blog kan man læse om mode, livsstil, tanker og holdninger, hvilket jeg finder meget interessant. Hendes favorit item? Hendes Nunoo taske. Hun synes den er så skøn, og hun bruger den hver dag. Jeg har fulgt med på hendes blog fra starten af, som var i december 2016, og tro mig, jeg har ik fortrudt det. Hun er utrolig aktiv, og jeg elsker at læse alt hun ligger op.

Jeg spurgte hende også, hvorfor hun stoppede på youtube, og gik over til blogging, det var blandt andet fordi hendes kamera gik i stykker, og hun syntes det var vigtigt at holde sig beskæftiget, og så fordi hun kun har fået positiv respons, når hun har delt ud af hendes holdinger, mode- og livsstilstips, det har kun givet hende lyst til at fortsætte. Jeg spurgte hende hvem hendes 5 yndlings danske bloggere er, da jeg også vil give jer noget inspiration. Hun svarede dertil - Melissa Bensten, NatalieCbj, Josefinehj, PhilinePi og Maria Kraghmann. Mit yndlings blogindlæg af hendes, er det omhandlende hendes vægttab, det er et sindsygt inspirerende indlæg, og rammer en meget bred målgruppe. Det har inspireret mig (og 100% en masse andre unge) til at spise sundere, og leve et et sundere liv. Hendes eget yndlings indlæg er det omkring hendes kæreste, Lauge. Historien om hvordan de mødte hinanden. Det er super sød historie, og hun fortæller at hun virkelig nød at skrive det, og jeg ville også anbefale jer at læse det, da det er en rigtig rørende historie. Årstiderne, andre bloggere og hverdagensforhindringer eller hændelser, inspirerer hende meget til alle hendes indlæg, og til hvad hun skal skrive om. Jeg har bedt hende om at beskrive hendes egen blog med 3 ord. Hun beskriver den som personlig, moderelateret og inspirerende, og det kan jeg give hende fuldstændig ret i. Til sidst giver hun et råd til nybegyndere inde for blogging. "Del på din Instagram og Facebook! Det giver dig et større publikum, og så gør den til din egen".

Jeg kan anbefale jer alle at gå ind og tjekke hendes blog ud. Den er meget inspirerende, og jeg nyder at følge med i hendes hverdag.

Find hendes blog her .

Likes

Comments

Som nogen af jer nok ved, så går jeg i niende klasse. Altså mit sidste år i folkeskole, og det er lidt weird at tænke på. Men hvad skal jeg efter 9. klasse? Her i søndags var der efterskolernes dag, og jeg var oppe at kigge på Århus efterskole, som jeg i mange måneder har været sikker på at jeg ville gå på, som den eneste, hvis jeg skulle på efterskole. Da jeg ankom fik jeg en rundvisning af en rigtig sød pige, og vi afsluttede rundvisningen nede ved kontoret. Vi gik derind, spurgte om der var flere pladser, og der var lidt tilbage. Så vi fik udfyldt en indmeldings blanket, og fik så mail her i går, at jeg var blevet en af deres elever i 2018/19. Så ja, et er mine planer lige efter 9. klasse, men jeg kan forklare noget mere om, hvilke linjer jeg skal have, hvilken skolegang osv. på et senere tidspunkt, hvis det er noget i vil se.

Efter jeg har været på efterskole, regner jeg med at tage et sabbatår, hvor jeg vil fokusere på at arbejde, og få styr på mit liv, for det kører ikke helt på skinner for tiden, og der sker mange ting, og jeg har mange tanker i mit hoved. Men det kan være jeg en dag fortæller om det, for det er jeg ikke helt klar til at dele med hele Danmark endnu.

Efter mit sabbatår, regner jeg med at tage på Aalborghus Gymnasium, som er en STX, og et gymnasium i Aalborg. Men nu må vi se, der kan nå at ske meget på 2 år, det kan jeg ender et helt andet sted.

Men det var lidt om hvad jeg skal efter 9. klasse, og mine fremtidplaner generalt. Ikke verdens længste indlæg, men jeg håber i kun bruge det til noget.

xx

Likes

Comments

Jeg hedder Anne, jeg er 14 år gammel og jeg bor lidt uden for Aalborg. Med hensyn til mine interesser ud over kamera, skriveri og video- og billederedigering, så interessere jeg mig enormt meget for makeup og mode. Jeg er kæmpe familiemenneske, og jeg elsker min familie højere end højest. Til hverdag laver jeg faktisk noget så kedeligt som at gå i skole (jeg vil faktisk bare gerne være færdig med skolen). Jeg elsker musik, og jeg kan både blive enormt depressiv, det bliver jeg let af musik, men jeg kan også blive overdrevet glad. Jeg hører musik hver dag, og jeg elsker at hoppe og danse til musik, det er noget af det bedste jeg ved.

Hvorfor har jeg startet en blog?

Jeg har længe tænkt på at starte en blog, da jeg altid har interesseret mig meget for at skrive og dele ud af mit liv. Men på det seneste har jeg også bare været mega vild med at følge med i de danske bloggers liv. Jeg syntes det er så nede på jorden det her blogging, og jeg har altid været meget fascineret af det her univers. Jeg elsker at læse, men ikke sådan nogle kedelige skolebøger, men læse blogs, instagram post, og sådan nogle ting. Men jeg glæder mig til at komme i gang og prøve det her af. Jeg håber det kommer til at gå godt med min meget spontane beslutning om at lave den her blog.

Men følg med, så får vi at se hvordan det kommer til at gå.

Likes

Comments